-
Εγώ ξαναρωτάω... τι σχέση έχουν τα 2 αυτοκίνητα μεταξύ τους...?
Επίσης ποιό μοντέλο είναι η C06...? Εγώ ξέρω για C6 και Z06...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ατμοσφαιρα?μεταξύ άλλων ..
ΥΓ. Η C6 είναι επίσης ατμοσφαιρική σε αντίθεση με την Z4 35
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εγώ ξαναρωτάω... τι σχέση έχουν τα 2 αυτοκίνητα μεταξύ τους...?
.......για τον φίλο μας, έχουν πάνω κάτω τα ίδια λ7. Δεν έχουν καμιά σχέση, αλλά εμείς, όλα τα σφάζουμε - τα μαχαιρώνουμε. Τώρα με 65Κ€, αν θες να τα κάνεις ρόδες, πρέπει να επιταχύνεις γρήγορα, γιατί δεν ξέρω αν σε πιάνει ο χτεσινός/ σημερινός/ αυριανός κ.ο.κ φόρος πολυτελείας κτλ. Δεν μπαίνω στο τρυπάκι να προτείνω κάτι άλλο .... γιατί οι επιλογές f2d με 65Κ, είναι παααρα πολλές.
-
BMW Z4 Sdrive35i η corvette CO6
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
?? ??Eμ, χωρις 2η σκεψη εγω θα πηγαινα για τη Vette...
...η new Ζ4 με απογοητευσε προσωπικα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δηλ..?
ποια ειναι τα κριτηρια σου οσο αναφορα την διαφορετικοτητα μεταξυ των?
σε ποιο απ τα 2 αμαξια θα εριχνες ψηφο?Η διαφορετικότητα...? Εδώ ψάχνουμε τα κοινά...
Απο τη μία έχουμε ένα υπερτροφοδοτούμενο γκάμπριο/ρόουντστερ/σε-σε/όπως θες πές το, 3.000cc, με 300κάτι hp και 40kgm, κιμπάρικο/λουσάτο (και δη φούλ εξτρά όπως λες) γρήγορο και αρκούντως παιχνιδιάρικο...
Και απο την άλλη έχουμε ένα ατμοσφαιρικό κουπέ, 6.000cc, με 440hp και 60kgm, με εσωτερικό επιπέδου σεβρολέ (της άλλης), ταχύτατο και σαφώς πιο ωμό σε συμπεριφορά...Σε ποιό θα έριχνα ψήφο...?
Αν είχα γερό δόντι στην ΕΛ.ΑΣ. και μπορούσα να κυκλοφορώ 24/7 κάνοντας καφριλίκια... μια καλή ξεματιάστρα για να με ελαφραίνει απο τις μούντζες... και τουλάχιστον άλλο ένα αυτοκίνητο... τη Βέτα...
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, τη Ζέτα... -
Ωραία η Ζ4 αλλά η Corvette είναι supercar σε τιμή ευκαιρίας! Εννοείτε C06!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ωραία η Ζ4 αλλά η Corvette είναι supercar σε τιμή ευκαιρίας! Εννοείτε C06!!http://www.car.gr/classifieds/cars/view/428014/
(ουτε αυτο μου αρεσει, αλλα εδω που φτασαμε..)
-
Ωραία η Ζ4 αλλά η Corvette είναι supercar σε τιμή ευκαιρίας! Εννοείτε C06!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/428014/
(ουτε αυτο μου αρεσει, αλλα εδω που φτασαμε..)
Είναι κάποια περίεργη Μπαλμπόνι έκδοση...? RWD...?
ΥΓ: 'Στην τιμη δεν συμπεριλαμβανονται το Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης και ο ΦΠΑ'
-
καλα ο τυπος ειναι ασχετος, αλλα αυτο δεν αναιρει τη τιμη
οι περισσοτεροι παντως λενε να ρωτησεις , δε λενε τιμη
ειμαι σιγουρος οτι αμα τους πεις 70 αυριο θα σου πουν ναι χωρις 2η κουβεντα
απ'το να παρει την αμερικανια, ας παρει κατι που σκοτωνει σιγουρα οτιδηποτε σε αυτα τα λεφτα
(ασχετα αν εμενα δε μου αρεσει )
-
σε ποια τιμή...? με ΕΤΤ & ΦΠΑ πάει στα διπλάσια απο αυτά που ανέφερε ο άνθρωπος οτι θα διαθέσει...
-
Κοιτα επειδη εχει τυχει και εχω κατεβει τον κηφισο απο καβαλας μεχρι Σεφ σε λιγοτερο απο 5 λεπτα στο κυνηγι ενος Κορβετ θα σου πω οτι οσον αφορα το γκαζι το βελτιωμενο 35αρι πεταγεται μπροστα απο το κορβετ .. Βεβαια θα μαζευεται η διαφορα οσο ανεβαινουν τα χλμ αλλα νομιζω οτι αυτο δεν εχει νοημα.
Απο μια αλλη οπτικη γωνια θα δεις παμπολα Ζ4 και ελαχιστα Κορβετ.
Επισης ο ηχος του Ζ4 ειναι σαν ενα γατακι που ζηταει το γαλα του σε σχεση με το μουγκρισμα του V8 απο αμερικη !
Δεν εχω οδηγησει κορβετ αλλα απο το Ζ4 εγω και πολλοι αλλοι ειναι απογοητευμενοι.. Αν λεγεται οτι το νεο κορβετ ειναι κοντα σε 911 η οποια με τη σειρα της ειναι κοντα σε Μ3 τοτε θα ελεγα οτι σε οδικη συμπεριφορα παλι η διαφορα ειναι τεραστια... παρολο που εχω βαλει οσο πιο σπορ αναρτηση παιρνει το Ζ4 μετα την οδηγηση ενος Μ3 καταλαβα οτι απλα ΔΕΝ ειναι για πολλα πολλα..
Ενα αρνητικο που εχει η κορβετ σε σχεση με τη νεα Ζ4 ειναι οτι δεν παιρνει το DCT κιβωτιο .. αν τα Ζ4 που βλεπεις ειναι manual τοτε δεν το συζητω πανε για κορβετ με κλειστα ματια. Πραγματι το κιβωτιακι με τους 2 συμπλεκτες κανει τη διαφορα...
Βεβαια αυτο εχει και τα αρνητικα του γιατι η βελτιωση που παιρνουν τα 35αρια μοτερ αφορα τα χειροκινητα η τα απλα αυτοματα και οχι τα πιο ευαισθητα DCT..Αν μπορουσα θα πηγαινα για ενα αμαξι με ενα καλο διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο... αλλιως μεταξυ ενος manual Z4 κι ενος manual Vette θα πηγαινα στο Vette. Λιγο θα δυσκολευομουν στην περιπτωση ενος manual Vette Κι ενος DCT Z4 αλλα μαλλον θα μετραγε και ο παραγοντας καμπριο υπερ του Ζ4
Αυτα!
Υ.Γ.
Βασικα επειδη στο ελλαντα δεν θα μπορεις να το πατησεις , δεν κοιτας για κανα αουντι καλυτερα ? Δεν εχουν συναγωνισμο σε πατηματα στην πολη... Μονο στην εθνικη θα τα τρως. Σκεψου το δεν στο λεω στην τυχη.. Θα πατας και σπιναρεις και θα σε κοβει το ηλεκτρονικο την ωρα που κανα αμαξακι με 200 αλογα θα σε προσπερναει... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
σε ποια τιμή...? με ΕΤΤ & ΦΠΑ πάει στα διπλάσια απο αυτά που ανέφερε ο άνθρωπος οτι θα διαθέσει...ναι ναι δε το προσεξα...
και παλι ολο και καποιος απελπισμενος που θα τον κυνηγησει συντομα η εφορια θα υπαρχει..
ποσο να πιασει ενα gtr, σημερα που δεν πωλειται τιποτα?
βεβαια ανεβηκε η τιμη του ως καινουριο
-
Αυτά που διάβασα με έκαναν να... !
Τα άλογα/λίτρο είναι άσχετα μιας και μιλάμε για turbo vs NA. Το μοτέρ της Vette είναι παλιότερο και λιγότερο εξελιγμενο αλλά είναι ανώτερο βάσει δυναμικότητας. Γενικά η Vette είναι αλλού. Δύσκολο αμάξι όμως... Αν μπορείς πάρτο και μάλιστα καινούριο.
-
τα αλογα στο λιτρο περα απο τον ποζερισμο, τα κοιτας για την οικονομια ή για τη σχεση τιμης/αποδοσης
εδω ομως δεν ειναι το ζητουμενο, οποτε δεν εχει νοημα να αναφερονται
-
για Ζ4 Μ τι λετε?
-
για Ζ4 Μ τι λετε?Αν είναι να ξηλωθείς άγρια, καλύτερα να πάρεις καινούριο...
-
Ψηφο στην Corvette αν δεν υπαρχει προβλημα συντηρησης. Σαφως πιο εξωτικη επιλογη.
Mε τοση ροπη στο cruising θα καιει λιγο, και για το στησιμο της μονο θετικα σχολια ακουω απο τοτε που παρουσιαστηκε.
Μια παρατηρηση γιατι τεθηκε θεμα κλειστου vs ανοιχτου, η Vette ειναι Targa με hardtop, οποτε ανοιγει κι αυτη. -
@διας
καλα αυτο εννοειται, αλλα μπορει να θελει και μεταχειρισμενοη co6 μεταχειρισμενη δε θα ναι?
-
καλητερα και για μενα να αγορασει την Vette.
Εξαλλου αν καταλαβα μαλλον θα το κρατησει μεχρι το επομενο....δηλαδη λιγο...οποτε δεν εχει λογο να παρει κατι σε GT...
-
c6 σε τιμη c5
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/522161/
παντως και η Κορβετ αυτοματη ειναι...Κι αμα ειναι Ζ06, ξεκινας με 5τη κατευθειαν
BMW Z4 Sdrive35i η corvette CO6