-
Όταν πληρώνω και ξεκινάω, δε φεύγω γκαζωμένος, ούτε επιταχύνω τρελά. Δεν κάνω ράλυ σττην εθνική οδό, ούτε έχω κάποιο κόλλημα να μπω στην αριστερή λωρίδα όπως κάνει το 90% των οδηγών. Μέχρι να κλείσω το παράθυρο και να βάλω χαρτάκι/ρέστα στη θήκη τους, είμαι χαλαρός. Φαντάσου κάποιον άλλον (όχι εσένα), που θέλει να κάνει το 'κολλητήρι' και δημιουργήσει πρόβλημα. Κατεβαίνεις να του κολλήσεις το πρόσωπο στο καπώ ή όχι; Και αν πρόσεξες καλά, έγραψα αν πατήσει φρένο ο μπροστινός, θα κατεβάσεις τα μάτια και θα ζητήσεις συγνώμη ή θα του πεις γιατί σταμάτησες;
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Σωστά, φαντάσου ο μπροστινός να πατήσει φρένο (είτε άθελα είτε ηθελημένα) και τον χτυπήσεις, τι κάνεις; θα ρίξεις το κεφάλι κάτω και θα πείς συγνώμη; Εύχομαι να μη μου κολλήσει κανάς εξυπνάκιας καμιά φορά στα διόδια....
απο καθαρη περιεργεια,τι ακριβως θα κανεις αμα κανενας¨εξυπνακιας¨ περασει μαζι σου στα διοδια?το ποιο πιθανο ειναι να μηνπαρεις χαμπαρι τιποτα γιατι εκεινη την ωρα εχεις το μυαλο σου αλλο,πως θα επιταχυνεις ωστε να φυγεις απο το σημειο που βρισκεσαι ,και οχι να κοιτας τον καθρεπτη σου για αν δεις τον εξυπνακια που θα περασει μα ζι σου.
ργω επεθδη απο το καλοκαιρι το κανω συνεχεια και εχω και συνοδηγο μαζι μου που παρατηρει τον κεθρεπτη του μπροστινου ποτε μα ποτε δεν εχει παρει χαμπαρι κανεςι τιποτα.
το κολητηρι αφορα απο τηην ωρα που ο μπροστινος θα περασει την μπαρα μεχρι να μπει η δικη μου μουρη κατω απο την μπαρα,μετα αφηνω,δεν υπαρχει λογος εξαλου να ειμαι κολημενος.Και γιατί να περνάς κολλημένος με τον άλλο? Αν θες να μην πληρώσεις τα διόδια, περίμενε σαν κύριος την σειρά σου, δώσε τα στοιχεία σου, να σηκωθεί η μπάρα και να φύγεις. ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι εκτός από εγκληματικά ανεύθυνα, ηλίθια και θρασύδειλα, είναι και εγκληματικά ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Και γιατί να περνάς κολλημένος με τον άλλο? Αν θες να μην πληρώσεις τα διόδια, περίμενε σαν κύριος την σειρά σου, δώσε τα στοιχεία σου, να σηκωθεί η μπάρα και να φύγεις. ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι εκτός από εγκληματικά ανεύθυνα, ηλίθια και θρασύδειλα, είναι και εγκληματικά ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ.εισαι σωστος αλλα δεν χρειαζεται να δωσεις κανενα στοιχειο. απλως σπρωχνεις την μπαρα και φευγεις
-
Θα παρακαλέσω όλους να παραμείνουμε στο θέμα
'παρακάμψεις διοδίων'ΔΕΝ είναι δεν πληρώνω διόδια
Ευχαριστώ
-
Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να επαναλειτουργήσει ο σταθμός του Αιγινίου;
Αν όχι τότε γιατί τον κρατάνε όρθιο ακόμη; -
Για Λεπτοκαρυά η γέφυρα είναι κλειστή και στο ανέβα και στο κατέβα. Στο ανέβα μπαίνεις πριν τα διόδια και βγαίνει Λιτόχωρο.
Το ίδιο και στο κατέβα. Με GPS αρκετά εύκολο, χωρίς θέλει λίγο προσοχή στην παράκαμψη.Για Τραγάνα και στο ανέβα και στο κατέβα για να μην πληρώσω πλευρικά, μπήκα και βγήκα από το 140. 3-4 χλμ δλδ μετά το χωριό.
Πέτυχα αρκετούς που κατέβηκαν και έκανα στην άκρη την μπάρα χωρίς να πληρώσουν.
-
Καλησπέρα,
να ρωτήσω παρακαλώ, υπάρχει κάποιος χάρτης κάπου στον οποίο να εμφανίζονται τα διόδια και τρόποι παράκαμψης αυτών;
Επίσης αν έχω καταλάβει καλά όλες αυτές οι εταιρείες που κατασκευάζουν τις κεντρικές αρτηρίες είναι υποχρεωμένες να παραδώσουν και τους αντίστοιχους δρόμους ώστε να είναι εφικτή η παράκαμψη των διοδίων, σωστά; Εχεί διευκρινηστεί ποιοί δρόμοι είναι αυτοί; Υπάρχουν σε κάποιον χάρτη προσβάσιμό; Επίσης υπάρχει κάποιο κείμενο στο οποίο να ορίζεται τι προδιαγραφές πρέπει να έχουν;
Σας ευχαριστώ. -
Χάρτης με τα περισσότερα Διόδια. Δεν περιέχει τα τελευταία και τα πλευρικά. http://goo.gl/maps/5mw8
Περιοχές και τιμές διοδίων http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=88809
Δικός μου χάρτης που ακολούθησα μέσα στα Χριστούγεννα. http://goo.gl/maps/XmTG
Δεν μπορούσα να αποφύγω Αγ. Τριάδας και Μακρυχωρίου. Της Πελασγίας έκρινα ότι δεν άξιζε, ήταν πολύ παίδεμα.
Επίσης για της Λεπτοκαρυάς δεν ισχύει ο χάρτης αλλά ισχύουν αυτά που είπα παραπάνω. -
Θα ήθελα να ενημερώσω τους οδηγούς που κινούνται προς Ναύπλιο, Άργος και τις παραλιακές περιοχές τις Αρκαδίας ότι μπορούν να αποφύγουν...
τα διόδια Σπαθοβουνίου ακολουθώντας τον δρόμο ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πριν τα διόδια και έχει την ένδειξη ' Κλειστή Οδός', η οποία έχει τοποθετηθεί εκει μονο και μονο για να αποτρέπει τη χρήση της παρακαμπτηρίου. Ο δρομος περναει μεσα απο τον Αγ. Βασίλειο, τα Δερβενακια και τα Φιχτια και καταληγει στο Αργος και στις λοιπες περιοχες. Εκτος απο τα πρωτα 800 μετρα του δρομου που εχουν μερικες λακουβες και θελουν προσοχη, ο υπολοιπος δρομος ειναι η παλαια εθνικη οδος που οδηγουσε στο Αργος και ειναι σε καλη κατασταση. Στην επιστροφή μπορουμε να ακολουθήσουμε την ιδια διαδρομη και να γλυτώσουμε και παλι τα διοδια στο Σπαθοβουνι καθως βγαινουμε ακριβως μετα απο αυτα.http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _8581.html
Και ειχα παντα αυτη την απορια που φυσικα λυθηκε πριν λιγο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα ήθελα να ενημερώσω τους οδηγούς που κινούνται προς Ναύπλιο, Άργος και τις παραλιακές περιοχές τις Αρκαδίας ότι μπορούν να αποφύγουν...
τα διόδια Σπαθοβουνίου ακολουθώντας τον δρόμο ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πριν τα διόδια και έχει την ένδειξη ' Κλειστή Οδός', η οποία έχει τοποθετηθεί εκει μονο και μονο για να αποτρέπει τη χρήση της παρακαμπτηρίου. Ο δρομος περναει μεσα απο τον Αγ. Βασίλειο, τα Δερβενακια και τα Φιχτια και καταληγει στο Αργος και στις λοιπες περιοχες. Εκτος απο τα πρωτα 800 μετρα του δρομου που εχουν μερικες λακουβες και θελουν προσοχη, ο υπολοιπος δρομος ειναι η παλαια εθνικη οδος που οδηγουσε στο Αργος και ειναι σε καλη κατασταση. Στην επιστροφή μπορουμε να ακολουθήσουμε την ιδια διαδρομη και να γλυτώσουμε και παλι τα διοδια στο Σπαθοβουνι καθως βγαινουμε ακριβως μετα απο αυτα.http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _8581.html
Και ειχα παντα αυτη την απορια που φυσικα λυθηκε πριν λιγο
Δεν χρειαζεται να πας απο Σπαθοβουνι τοτε,πας κατευθειαν απο Σολωμο και κανεις την ιδια διαδρομη οπως την περιγραφει.Ειναι η παλια ΕΟ.
-
3 χρονια που ανεβοκατεβαινα σαν τρελλος δεν το γνωριζα , τωρ απου ξενοικιασαμε το 'μαθα και αυτο απο το τρομακτικο και απο σενα ΒΙLL33
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
3 χρονια που ανεβοκατεβαινα σαν τρελλος δεν το γνωριζα , τωρ απου ξενοικιασαμε το 'μαθα και αυτο απο το τρομακτικο και απο σενα ΒΙLL33Κοιτα δεν ειναι και καλυτερος δρομος,ειδικα αν πεσεις πισω απο φορτηγο καθως δεν εχει και πολλα ευκολα σημεια προσπερασης.Για βολτα ομως ειναι ωραιος.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα την παράκαμψη των διοδίων Μοσχωχωρίου Λάρισας σήμερα και θα εφιστούσα την προσοχή σας σε κάτι.
Λίγο μετά το εγκαταλελειμμένο μοτέλ και την επικίνδυνη στροφή, έχει ανοίξει ένας κρατήρας μεγάλος ακριβώς μπροστά από μία υπόγεια διάβαση της Ε.Ο., η οποία νομίζω ότι είναι από τις τελευταίες, ίσως και η τελευταία, πριν μπούμε στη διασταύρωση για Λάρισα. Παραλίγο θα έπεφτα μέσα
Προσέξτε τη λοιπόν. -
Ο χρήστης tassaras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα την παράκαμψη των διοδίων Μοσχωχωρίου Λάρισας σήμερα και θα εφιστούσα την προσοχή σας σε κάτι.
Λίγο μετά το εγκαταλελειμμένο μοτέλ και την επικίνδυνη στροφή, έχει ανοίξει ένας κρατήρας μεγάλος ακριβώς μπροστά από μία υπόγεια διάβαση της Ε.Ο., η οποία νομίζω ότι είναι από τις τελευταίες, ίσως και η τελευταία, πριν μπούμε στη διασταύρωση για Λάρισα. Παραλίγο θα έπεφτα μέσα
Προσέξτε τη λοιπόν.Είναι καλύτερη η χρήση του ανατολικού παραδρόμου, που έχει καλύτερο οδόστρωμα και σαφώς καλύτερη χάραξη.
-
Σκεφτομουν να το βαλω στο θεμα Διοδια δεν πληρωνω, αλλα προτιμησα να το βαλω εδω
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/fery-boat.html -
Θα ήθελα να προσθέσω και μια εναλλακτική διαδρομή που αποφεύγουμε τα διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου και εφόσον δεν βιαζόμαστε, να πάμε όταν κινούμαστε προς Θεσσαλονίκη από τον δρόμο
Λαμία-Δομοκός-Φάρσαλα-Νίκαια- έξοδος 4 Παράκαμψης Λάρισας.
Η διαδρομή στο κομμάτι Φάρσαλα-Νίκαια είναι πολύ όμορφη (φωτογραφικά) και συνολικά γλιτώνουμε 35km σε σχέση με την εθνική -
με μηχανη την έκανε φιλος μου πρόσφατα και την χαρηκε... με το αμάξι τα παιδιά ζαλίζονται
-
Ο χρήστης ansel έγραψε:
Η διαδρομή στο κομμάτι Φάρσαλα-Νίκαια είναι πολύ όμορφη (φωτογραφικά)
καλό!
Πραγματικά σου αρεσε η διαδρομή αυτη;Παντως η παρακαμψη που ειπες αξίζει (υπο προϋποθεσεις) και την εχω κανει κι εγω καποιες φορες.
Απλα ειναι επικυνδυνος ο δρόμος ειδικα οταν ειναι σε εξελιξη αγροτικες εργασίες (αγροτικα, τρακτερ κλπ )
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Η διαδρομή στο κομμάτι Φάρσαλα-Νίκαια είναι πολύ όμορφη (φωτογραφικά)
καλό!
Πραγματικά σου αρεσε η διαδρομή αυτη;Παντως η παρακαμψη που ειπες αξίζει (υπο προϋποθεσεις) και την εχω κανει κι εγω καποιες φορες.
Απλα ειναι επικυνδυνος ο δρόμος ειδικα οταν ειναι σε εξελιξη αγροτικες εργασίες (αγροτικα, τρακτερ κλπ )
ο σουφλιάς είναι?
-
Τι θέλουν να πουν οι ποιητές;
Παίδες είναι σαφές πως δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, και να μην πληρώσουμε, και να έχουμε την ασφάλεια της
ΕΟ. Και για να προλάβω τον αντίλογο, σίγουρα θα έπρεπε σύμφωνα με τη νομοθεσία να υπάρχει αξιοπρεπές παράπλευρο
δίκτυο χωρίς διόδια αλλά με τη σημερινή κατάσταση πιο πιθανό είναι να αφεθούν στην τύχη τους τα ήδη καλά τμήματα
δρόμων παρά να φτιαχτεί αυτό το παράπλευρο δίκτυο που θα θέλαμε, ας είμαστε ρεαλιστές...Με δεδομένο αυτό και καθώς στα τελευταία μου ταξίδια Αθήνα-Ξάνθη και αντίστροφα, κάνω όλες τις δυνατές παρακάμψεις
και δεν πληρώνω πουθενά (χωρίς να σηκώνω μπάρες, εννοείται), μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η προτεινόμενη από
τον ansel παράκαμψη, ιδίως αν έχω καταλάβει καλά και η διαδρομή Λάρισα-Λαμία μέσω Φαρσάλων, Δομοκού είναι 35 χλμ.
λιγότερα από την ΕΟ.Στο ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη την Πρωτομαγιά που μας πέρασε, απέφυγα διόδια Θήβας-Τραγάνας-Θερμοπυλών
πηγαίνοντας από Θήβα-Αλίαρτο-Χαιρώνεια-Αμφίκλεια-Μπράλο. Η διαδρομή είναι γνωστή βέβαια αλλά τη συνιστώ
ιδιαίτερα αυτή την εποχή, υπό την προϋπόθεση πως ο καιρός είναι καλός και δε βιάζεται κανείς, γιατί έχει υπέροχα
κατάφυτα και λουλουδιασμένα τοπία και είναι χάρμα οφθαλμών! Το ίδιο ισχύει και για τις παρακάμψεις Πελασγίας
και Μοσχοχωρίου, προσοχή όμως στην Πελασγία γιατί ο δρόμος είναι πολύ στενός και με συνεχείς στροφές.
Συνάντησα σε κακό σημείο λεωφορείο του ΚΤΕΛ να έρχεται από απέναντι, ο οδηγός μου κόρναρε και φρέναρε απότομα,
δεν είχε όμως δίκιο γιατί πήγαινε σαφώς πιο γρήγορα από μένα, εγώ είχα ήδη κορνάρει-προειδοποιήσει και πήγαινα
πολύ συνετά, προφανώς αυτός ξαφνιάστηκε. Ευτυχώς αποφύγαμε την επαφή αλλά τα ψιλοχρειάστηκα...Στην κάθοδο από Ξάνθη για Αθήνα πριν το Πάσχα αποτόλμησα την παράκαμψη των Θερμοπυλών: προσέξτε πολύ αν
το δοκιμάσετε γιατί ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση μπαίνει κανείς σε χωματόδρομο για 2-3 χλμ. και δεν
είναι καθόλου ευχάριστο. Το κερασάκι είναι πως υπάρχουν πλευρικά διόδια στην είσοδο και από Μώλο
κατεβαίνοντας, και από Μπράλο-Δαμάστα ανεβαίνοντας, τα οποία δε λειτουργούν ευτυχώς ακόμα. Ελπίζω να το
μάθουμε εγκαίρως όταν λειτουργήσουν...
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...