-
Mπράβο παιδιά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Κατά τη γνώμη σας αξίζει να κάνει κανείς την παράκαμψη στο Μακρυχώρι ή όχι; -
Ο χρήστης tassaras έγραψε:
Κατά τη γνώμη σας αξίζει να κάνει κανείς την παράκαμψη στο Μακρυχώρι ή όχι;
Ειναι απο τις πιο ευκολες και απλες παρακάμψεις, αλλα:
Μονο αν πας για Λαρισα (ή αν ξεκινας απο Λάρισα)
1ο) ειναι 1€
2ο) στην ανοδο για Θεσσαλονικη σου δινουν κουπονι για τα Goodies ή τα Φλοκ καφε (παιρνεις κατι απο τα Γκουντις και σου δινουν ενα καφε απο διπλα, ή παιρνεις ενα καφε και σου δινουν αλλον εναν )Γενικα ειναι μανουρα να βγεις απο την ΕΟ για να κανεις την παρακαμψη αν δεν ξεκινας ή καταληγεις στη λαρισα.
Για Βολο, αν το συνδυάσεις με την ΠΕΟ Λαρισας Βολου, κατι λεει.
-
Ο υπάλληλος στα πλευρικά πάντως , πρέπει να σημειώνει αριθμό πινακίδας . Λογικά κρατάνε κάποια στατιστικά για να δουν πόσοι παρακάμπτουν τα διόδια , από που είναι κτλ
-
εχω μια επιφύλαξη μηπως οι ξενοι πληρωνουν.
Ειχα εναν 2-3 αυτοκινητα πιο μπροστα και ηταν αρκετη ωρα εκει στο κουβουκλιο...Οταν περασε ο μπροστινος μου, ξεκινησα μαλλον καπως αποτομα απο πισω και ο υπαλληλος μου εκανε νοημα 'σιγα σιγα'
προφανώς φοβηθηκε μην του χαλασω τη μπαρα, ποιος ξερει τι βλεπουν κι αυτοι καθε μερα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ειχα εναν 2-3 αυτοκινητα πιο μπροστα και ηταν αρκετη ωρα εκει στο κουβουκλιο...Οταν περασε ο μπροστινος μου, ξεκινησα μαλλον καπως αποτομα απο πισω και ο υπαλληλος μου εκανε νοημα 'σιγα σιγα'
προφανώς φοβηθηκε μην του χαλασω τη μπαρα, ποιος ξερει τι βλεπουν κι αυτοι καθε μεραμηπως είχε γκομενάκι μέσα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
προφανώς φοβηθηκε μην του χαλασω τη μπαρα, ποιος ξερει τι βλεπουν κι αυτοι καθε μεραμηπως είχε γκομενάκι μέσα?
στο κουβούκλιο μαντράχαλος
στο ξενο, ανατολικοευρωπαϊκη οικογενεια
-
Mπορεί κάποιος παρακαλώ να βάλει σε google maps τις παρακάμψεις διοδίων απο θέσσ για λάρισα εκτός των μαλγάρων;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Κατά τη γνώμη σας αξίζει να κάνει κανείς την παράκαμψη στο Μακρυχώρι ή όχι;
Ειναι απο τις πιο ευκολες και απλες παρακάμψεις, αλλα:
Μονο αν πας για Λαρισα (ή αν ξεκινας απο Λάρισα)
1ο) ειναι 1€
2ο) στην ανοδο για Θεσσαλονικη σου δινουν κουπονι για τα Goodies ή τα Φλοκ καφε (παιρνεις κατι απο τα Γκουντις και σου δινουν ενα καφε απο διπλα, ή παιρνεις ενα καφε και σου δινουν αλλον εναν )Γενικα ειναι μανουρα να βγεις απο την ΕΟ για να κανεις την παρακαμψη αν δεν ξεκινας ή καταληγεις στη λαρισα.
Για Βολο, αν το συνδυάσεις με την ΠΕΟ Λαρισας Βολου, κατι λεει.
Συμφωνώ απολύτως. Μόνο εάν πας μέσα στη Λάρισα έχει κάποιο νόημα ή σε περιοχές δίπλα (Αμπελώνα, προς Ελασσόνα). Διαφορετικά σίγουρα θα το κάψεις σε καύσιμο αυτό το ευρώ, αλλά κυρίως θα κινδυνεύσεις και θα εκνευριστείς (αρκετά χιλιόμετρα με διπλή γραμμή, αρκετά φανάρια, πιθανά μπλόκα τροχαίας, πονηρά όρια και αστικό περιβάλλον με πολλές ανεξέλεγκτες διασταυρώσεις, αναστροφές, καταστήματα, μηχανάκια, κλπ)
-
Eυχαριστώ.Ποιο πολύ η Λεπτοκαρυά με ένοιαζε, αφού λειτουργεί πάνω και κάτω, οκ.
-
Τελος η παρακαμψη του Σπαθοβουνιου, εχουν κλεισει την εξοδο και την εισοδο με μπαριερα.
-
Παιδες, ενα screenshot απο google maps με τα διοδια της Λεπτοκαρυας + τις εναλλακτικες διαδρομες-παρακαμψεις των διοδιων από και προς Θεσσαλονικη θα ηταν το ιδανικο.
Εγω προσωπικα επειδη δεν περναω συχνα δεν καταλαβα τις παρακαμψεις απο/προς Θεσσαλονικη εκει στη Λεπτοκαρυα.
Ευχαριστω!π.χ. τα διοδια...
http://imageshack.us/photo/my-images/27/leptokarya.png/ -
Διόδια Θερμοπυλών (Αθήνα → Λαμία) 1.55 Ευρώ
Στρίβουμε στην έξοδο για Μώλο. Έχει διόδια αλλά δεν λειτουργούν.
Έχω την αίσθηση ότι πλέον λειτουργούν τα πλευρικά διόδια στην έξοδο για Μώλο
Επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα για να παρακάμψουμε τα διόδια της Θήβας βγαίνουμε στο '90'
και ξαναμπαίνουμε στην Εθνική στον κόμβο Ριτσώνας -
Απο τη Ριο μεχρι τον ισθμό πόσα διοδια εχει και που;
Απο Αιγιο μεχρι Ισθμό;
Απο Πατρα προς Πυργο Καλαματα εχει διοδια;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Απο τη Ριο μεχρι τον ισθμό πόσα διοδια εχει και που;Στο Ρίο, μόνο. Τα οποία παρακάμπτεις πηγαίνοντας από την παλιά Ε.Ο. μέχρι το Λόγγο.
Απο Αιγιο μεχρι Ισθμό;
Κανένα.
Όχι.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Απο τη Ριο μεχρι τον ισθμό πόσα διοδια εχει και που;
Στο Ρίο, μόνο. Τα οποία παρακάμπτεις πηγαίνοντας από την παλιά Ε.Ο. μέχρι το Λόγγο.
Απο Αιγιο μεχρι Ισθμό;
Κανένα.
Όχι.
Ευχαριστω πολυ
Δηλαδη απο Αθηνα Πατρα και απο Πατρα Αθηνα τα διοδια εκτος απο το Πιο ειναι ολα μεταξυ Κορινθου και Ελευσίνας;
-
Όχι, από Αθήνα προς Πάτρα έχει και στο Ζευγολατιό (πριν το Κιάτο, δλδ).
Edit: Αθήνα-Πάτρα, δλδ, πληρώνεις Ελευσίνα και Ζευγολατιό και Πάτρα-Αθήνα πληρώνεις Ρίο και Κόρινθο. Συν την Αττική Οδό, προφανώς, αν πας από 'κει.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
8η Παράκαμψη
22:19/635 έξοδος στο 90, μπαίνουμε στον παράδρομο, μετά περνάμε έξω από Θήβα και παίρνουμε
το δρόμο για βιομηχανική περιοχή-Νοσοκομείο Θήβας. 22:41/660 Ξαναβγαίνουμε ΕΟ περίπου στο
ύψος της Ριτσώνας.Ερώτηση!!! Στην άνοδο πως αποφεύγουμε τα διόδια των Θηβών...χωρίς να χρειαστεί να πάμε από
Λιβαδειά-Μπράλο; (κάτι που έκανα μετά το Πάσχα και μάλλον θα ξανακάνω τη Δευτέρα)κάποιος που πάει Θήβα από Θεσ/κη βγαίνει στο 90 και πάει Θήβα κυριλέ... Πρέπει να περάσει από διόδια? Πως είναι θυμάστε?
-
βγαινεις απο το 90 και πας στη Θηβα (πλευρικα διοδια πληρωνεις αν βγεις απο Θηβα στην ΕΟ).
Για Αθηνα νομιζω μπαινεις απο τον κομβο Ριτσωνας.
Εγω ετσι κι αλλιως συνηθως Ευβοια παω, οποτε βγαινω απο'κει.Στην πρωτη ευκαιρια περνα απο καποια αερογεφυρα την ΕΟ και παρε τον παραδρομο που ειναι απο ανατολικα. Ειναι καλυτερος
-
thanks!
-
Για να μπεις στο Σπαθοβουνι χωρις να πληρωσεις πλεον τα διοδια τι παιζει;
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...