-
Ερώτηση:
Επειδή φτιάχνονται πάλι τα διόδια στο Σχηματάρι θα υπάρξει κάποια αλλαγή στις Αφίδνες ή θα πληρώνουμε διπλά διόδια σε απόσταση 40 χλμ. Μου φαίνεται παλαβό. -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ερώτηση:
Επειδή φτιάχνονται πάλι τα διόδια στο Σχηματάρι θα υπάρξει κάποια αλλαγή στις Αφίδνες ή θα πληρώνουμε διπλά διόδια σε απόσταση 40 χλμ. Μου φαίνεται παλαβό.Τα διόδια στη Σχηματάρι θα αποξηλωθούν, δε φτιάχνονται. Θα φτιαχτούν καινούρια μετωπικά διόδια και στα δύο ρεύματα στη Σχηματαρίου-Χαλκίδας. Επίσης θα κλείσει το 90.
-
θα κλείσει η εξοδος από την καφετέρια στο 90?
-
O γιες.
ίσως είναι το πιο τριτοκοσμικό σημείο της Ευρώπης απο καθε αποψη σε έναν από τους πιο ακριβούς αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης. -
δε γουστάρεις τον νταλικιέρη?
Μα γιατί? -
Το κρατάει με νύχια και με δόντια και η παραχώρηση γιατί είναι μεγάλη βαλβίδα εκτόνωσης των αντιδράσεων.
Αμα κλείσει να δούμε πόσοι θα πληρώνουν στα μετωπικά της Θήβας
Και δεν ξέρω και πώς θα αντιμετωπισθεί και συμβατικά-νομικά η έλλειψη παράδρομου στην Υλίκη. -
εγω πάντως πληρώνω τώρα τελευταία τα μικρά της θήβας μόνο και βγαίνω 90
-
Δεν μας βλέπω καλά.. Στην έξοδο του Σείριου βάλανε συρόμενη σιδερένια πόρτα!!! Κλειδώνει με λουκέτο!
Ευτυχώς μέχρι στιγμής την έχουν ανοιχτή, αλλά από μέρα σε μέρα βλέπω να την κλειδώνουν.. Να δούμε τότε τι θα κάνουμε.. -
Να πηγαινετε κανονικα.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Να πηγαινετε κανονικα.Χωρις να πληρωνετε...
-
Και επειδή είσαστε καλά παιδιά και καυλώνετε να πληρώνετε διόδια να σας πω ότι θα αρχίσει η κατασκευή νέου μετωπικού σταθμού διοδιων στη θέση 'μαυρομαντήλα', λίγο μετά τη Λαμία. Τα διόδια θα λειτουργήσουν αφού δωθεί σε κυκλοφορία η περιβόητη παράκαμψη της Στυλίδας της οποίας η κατασκευή έγινε όχι στα πλαίσια σύμβασης παραχώρησης αλλά σα δημόσιο έργο το οποίο αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί παραχωρείται στους παραχωρησιούχους για να μην πεινάσουν και αυτοί
-
Παιδες μπορεί κάποιος εν τάχει να δώσει οδηγίες για την γκλετσοπαράκαμψη;
-
Διάβασε από εδώ: http://www.motorhomeclub.gr/index.php/f ... E%BF%CF%83
Η διαδρομή προς βορρά πλέον δεν βγαίνει στο βενζινάδικο όπως γράφει. Έχουν φράξει την είσοδο της εθνικής. Οπότε κάνεις την διαδρομή όπως και προς νότο.
Υ.Γ. Στο Link που σου έδωσα, όπου γράφει τρύπα εννοεί υπόγεια διάβαση. Έχει κάτι διαβάσεις οριακά στο ύψους του επιβατικού που ΔΕΝ τις χρησιμοποιείς. Οι οδηγίες απευθύνονται σε τροχόσπιτα.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Να πηγαινετε κανονικα.
Χωρις να πληρωνετε...
Θα σου ερχεται ταχυδρομικως λιγους μηνες μετα..Αν σε σωνει αυτο..
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Και επειδή είσαστε καλά παιδιά και καυλώνετε να πληρώνετε διόδια να σας πω ότι θα αρχίσει η κατασκευή νέου μετωπικού σταθμού διοδιων στη θέση 'μαυρομαντήλα', λίγο μετά τη Λαμία. Τα διόδια θα λειτουργήσουν αφού δωθεί σε κυκλοφορία η περιβόητη παράκαμψη της Στυλίδας της οποίας η κατασκευή έγινε όχι στα πλαίσια σύμβασης παραχώρησης αλλά σα δημόσιο έργο το οποίο αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί παραχωρείται στους παραχωρησιούχους για να μην πεινάσουν και αυτοί -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Να πηγαινετε κανονικα.
Χωρις να πληρωνετε...
Θα σου ερχεται ταχυδρομικως λιγους μηνες μετα..Αν σε σωνει αυτο..
αν δε ξερεις...
-
Παιδιά κάποιος αν μπορεί να ξαναανεβάσει το αρχείο των παρακάμψεων του Απριλίου (Avoid_Toll_Stations_of_National_Roads_of_Greece_routes_2014-04-26.zip), γιατί το rapidshare δεν είναι τσάμπα πλέον..
-
ευχαριστώ τον panoshm για τα αρχεία , άλλα επειδή δυστυχώς δεν εχω Garmin και εχω ενα navigon μετέτρεψα τα αρχεία σε μορφή navigonfresh. http://gatsinik.blogspot.com/2014/08/navigon.html
-
Από 8 Σεπτεμβρίου λειτουργούν πλέον τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου...Οπότε αδύνατη η αποφυγή των διοδίων της Αγ.Τριάδας
-
Ξερει κανενας φιλος αν η παρακαμψη στο καφε 90(διοδια Θηβας) προς θεσσαλονικη εχει κλεισει?
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...