-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ, πάντως, με 130 πήγαινα κ πολλοί με πέρασαν σαν σταματημένο...
απλά έτυχε.
γενικά τα όρια είναι τραγικά χαμηλά και η ανοχή μηδαμινή, αν πέρναγες από ραντάρ με 130 είχες φλασαριστεί χλρ.
και θα του εστελναν την κληση στον Πυργο?
χαλαρά όμως
-
χαλαρα θα την εισεπρατταν κιολας
δε νομιζω οτι θα εμενε πανω απο 5'' στα χερια του Ηλια πριν καταληξει στον καλαθο. -
Πάντως, άμα έχεις φράγκα επιμένω μπορείς ν' αγοράσεις μερικά κλάνοντα μυρικαστικά για να σου λιπαίνουν το γκαζόν, αλλά και να πετάγεσαι παραδίπλα στο Deutschland για να ξεχαρμανιάσεις με το αμάξι...
-
διαπιστώνω τράφικ στο τοπικ μήπως σημαίνει προσανατολισμό...πάμε γι' αλλού???
-
Στην Ελβετία το όριο είναι 120 χ.α.ω. , στη Γαλλία 130, στην Ιταλία 130.
Τι λέτε;Αλλά και 20 χ.α.ω. να ήταν σίγουρα καλύτερα από Ελλάδα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα στείλω την πυροσβεστική του Μιλάνου να καταλάβει την Γενεύη και θα πάρουμε όσα λεφτά, ρολόγια και σοκολάτες θέλουμε... δεν έχει και τίποτα άλλο εξάλλου εκεί...
Χρειάζεσαι κάτι άλλο (από υλικά);;;
Γιατί έχει τίποτα άλλο η Ελβετία;
Έχει και αυτόνομα σχολεία για παράνομους μετανάστες
http://a-films.blogspot.com/2010/05/10may20en.html -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χαλαρα θα την εισεπρατταν κιολας
δε νομιζω οτι θα εμενε πανω απο 5'' στα χερια του Ηλια πριν καταληξει στον καλαθο.όταν θα του έστελναν τον δικαστικό κλητήρα με κλητήριο θέσπισμα στο σπίτι για να παραστεί σε δίκη στην Αθήνα μπορεί να είχε διαφορετική άποψη
μου αρέσει που μιλάμε και για λογαριασμό του
@ typhoon 120, αλλά με τα ηλεκτρονικά όρια πολύ συχνά πέφτει στα 100, και ειδικά τη νύχτα.
τέλοσπάντων τελείως
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι στην Ιταλία το 130 δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμβουλή... Αριστερή λωρίδα στην Ιταλία = 250+
-
Είμαστε εκτός θέματος αλλά μου φαίνεται ότι δεν κυκλοφορείτε συχνά στας Ευρωπας τώρα τελευταία. Έτσι και σε πιάσουν Ιταλία, Γαλλία η οπουδήποτε στην 'πολιτισμένη' Ευρώπη την έχεις βάψει τη σήμερον ημέρα.
Για το θέμα εγώ ψήφισα Κύπρο για όχι μόνο η νοοτροπία είναι κοντινή αλλά και το οικονομικό παράδειγμα πολύ βιώσιμο.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Είμαστε εκτός θέματος αλλά μου φαίνεται ότι δεν κυκλοφορείτε συχνά στας Ευρωπας τώρα τελευταία. Έτσι και σε πιάσουν Ιταλία, Γαλλία η οπουδήποτε στην 'πολιτισμένη' Ευρώπη την έχεις βάψει τη σήμερον ημέρα.Για το θέμα εγώ ψήφισα Κύπρο για όχι μόνο η νοοτροπία είναι κοντινή αλλά και το οικονομικό παράδειγμα πολύ βιώσιμο.
Οι κυπριοι στα οικονομικα ειναι ολιγον τι Εβραιοι/καβουρες (δεν θιγω κανεναν για να μην υπαρξη παρεξηγηση ) ο Δημοσιος τομεας εκει ειναι πολυ καλυτερος απ'οτι εδω γενικα και οοι Κυπριοι ειναι λιγο καλυτεροι απο εμας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι στην Ιταλία το 130 δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμβουλή... Αριστερή λωρίδα στην Ιταλία = 250+
ναι, με αυτό το πλευρό να οδηγάς
έχουν βάλει σε πολλές αουτοστράτες πλέον σύστημα μέσης ταχύτητας, το καλοκαίρι που κατέβηκα και πήγαινα με 150 ήμουν χλρ στο 2% των οχημάτων.και εκτός αυτού παίζουν πολλές περιπολίες με κάμερες on board, και όπως λέέι ο τρυφων, αν σε πιάσουν την πο@τσισες.
(με είχαν σταματήσει με 200, την πρώτη φορά που βγήκα έξω, 2007, και μου τη χάρισαν με 50?€ έχω κρατήσει και την κλήση για ενθύμιο )
για να μην το γ@μαμε το τοπικό στο ταξιδεύοντας στην ευρώπη, ήδη έχω σχολιάσει επί του θέματος, αν θέλετε να πούμε ο,τιδήποτε ας πάμε εκεί
-
Οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν πρότυπο χώρες στις οποίες οι πολίτες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και δεν ρίχνουν όλο το φταίξιμο στους πολιτικούς. Εμείς έτσι όπως έχουμε απαλάξει από τους εαυτούς μας από κάθε ευθύνη είναι σα να υποστηρίζουμε ότι είμαστε εντάξει εμείς, αλλά απλά έτυχε οι πολιτικοί μας να είναι χάλια (πως έτυχε, μας τους επέβαλαν άλλοι?)
Οι πολιτικοί αυτοί όμως ψηφίζονται από τον κόσμο και αντανακλούν το επίπεδό μας.
Και καλά, ας δεχτούμε για τη συζήτηση ότι οι πολιτικοί φταίνε για την οικονομική κρίση. Όμως, και για το ότι πετάμε σκουπίδια παντού σα ζώα, οδηγούμε τα δίτροχα σε πεζόδρομους, περνάμε με κόκκινο, φιλάμε κατουρημένες ποδιές σε γραφεία πολιτικών για διορισμό στο δημόσιο (αδικώντας έτσι άξιους συμπολίτες μας), εκμεταλλευόμαστε τους τουρίστες που μας επισκέφτονται, καταστρέφουμε το φυσικό περιβάλλον, για να έχουμε ιατρική περίθαλψη πρέπει να δώσουμε φακελάκι, κλπ κλπ οι πολιτικοί φταίνε?
Επιτέλους, ας σταματήσουμε να είμαστε σαν καλομαθημένα παιδιά. Εδώ άτομο που παίρνει αγροτική σύνταξη χωρίς να είναι αγρότης (και την πήρε με μέσο πολιτικό) παραπονιόταν προχτές για την οικονομική κρίση και έβριζε τους πολιτικούς. Βρίσε τους, αλλά πρώτα τον εαυτό σου. Έχω βαρεθεί τον τελευταίο καιρό από ανθρώπους τριγύρω μου που συνέβαλαν στη σημερινή οικον. κρίση να μην έχουν καταλάβει τίποτα, παρά να ρίχνουν ευθύνες σε άλλους.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν πρότυπο χώρες στις οποίες οι πολίτες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και δεν ρίχνουν όλο το φταίξιμο στους πολιτικούς. Εμείς έτσι όπως έχουμε απαλάξει από τους εαυτούς μας από κάθε ευθύνη είναι σα να υποστηρίζουμε ότι είμαστε εντάξει εμείς, αλλά απλά έτυχε οι πολιτικοί μας να είναι χάλια (πως έτυχε, μας τους επέβαλαν άλλοι?)Οι πολιτικοί αυτοί όμως ψηφίζονται από τον κόσμο και αντανακλούν το επίπεδό μας.
Και καλά, ας δεχτούμε για τη συζήτηση ότι οι πολιτικοί φταίνε για την οικονομική κρίση. Όμως, και για το ότι πετάμε σκουπίδια παντού σα ζώα, οδηγούμε τα δίτροχα σε πεζόδρομους, περνάμε με κόκκινο, φιλάμε κατουρημένες ποδιές σε γραφεία πολιτικών για διορισμό στο δημόσιο (αδικώντας έτσι άξιους συμπολίτες μας), εκμεταλλευόμαστε τους τουρίστες που μας επισκέφτονται, καταστρέφουμε το φυσικό περιβάλλον, για να έχουμε ιατρική περίθαλψη πρέπει να δώσουμε φακελάκι, κλπ κλπ οι πολιτικοί φταίνε?
Επιτέλους, ας σταματήσουμε να είμαστε σαν καλομαθημένα παιδιά. Εδώ άτομο που παίρνει αγροτική σύνταξη χωρίς να είναι αγρότης (και την πήρε με μέσο πολιτικό) παραπονιόταν προχτές για την οικονομική κρίση και έβριζε τους πολιτικούς. Βρίσε τους, αλλά πρώτα τον εαυτό σου. Έχω βαρεθεί τον τελευταίο καιρό από ανθρώπους τριγύρω μου που συνέβαλαν στη σημερινή οικον. κρίση να μην έχουν καταλάβει τίποτα, παρά να ρίχνουν ευθύνες σε άλλους.
Jacob
- Όταν φτάινε όλοι τότε δεν φταίει κανένας.
- Το ψάρι βρωμάει από το κέφάλι
Εαν σε αυτή την χώρα οι μισοί έκαναν την δουλειά τους τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Τόσα χρόνια ζείς σε μια Δημοκρατία τύπου Λατινικής Αμερικής, με καρτέλ, βαρόνους, νταβατζήδες.
Τίποτα δεν εγινε τυχαία σε αυτή την χώρα -
συμφωνω σε οτι λες... ετσι ειναι με τους πολιτες μας... για αυτο αλλωστε εχουμε και συνταξεις σε πεθαμενους, πολιτικους που μονο τους ψηφους κοιτανε, και κ.λ.π. τα εχουμε πει τοσες φορες... εδω μεσα ομως εγω ειπα οτι θα ηθελα την Ιταλια που και εκει δεν ειναι τελεια τα πραγματα αλλα βρε αδερφε αυτο που βλεπουν τα ματια σου ειναι κατι το ωραιο... και για τον ιταλακια αυτο δεν ειναι αρκετο.... ειναι ομως λιγο καλλυτερα απο εδω...
απο αυτες που ξερω και εχω επισκευθει με Ιταλια η εστω Γαλλια... με τιποτα βορειες χωρες..... ειναι πολυ κοντα στη νοοτροπια μας αλλα καλυτερα οργανωμενα κρατη...
-
delete
-
γιατί λειτουργούν οι νόμοι....
εγώ σαν πολίτης δεν θεωρώ υπεύθυνο τον εαυτό μου γιατί δεν μπορώ να επιβάλω τον νόμο στον διπλανό μου...εάν οι τροχονόμοι δεν περιπολούν φταίει ο αξιωματικός τους ο οποίος δεν πήρε εντολές ή κατσάδα από τον περιφερειάρχη και αυτός από τον πολιτικό προϊστάμενο δηλ. τον υπουργό ο οποίος είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας που διαχειρίζεται...
παράδειγμα η δουλειά που κάνουν οι μηχανόβιοι της νέας ομάδας της αστυνομίας. αν το σχέδιο αυτό το εφάρμοζαν οι υπουργοί πριν δεκαετίες δεν θα υπήρχε η ασυδοσία που υπάρχει σήμερα...το ότι εμείς τους ψηφίζουμε δεν σημαίνει ότι όλοι έχουμε προσωπικό συμφέρον και από την άλλη 'το μη χείρον βέλτιστον'
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ναι, γι' αυτό είναι οι 2οι πλέον πιστοί πελάτες του τραίνου παγκοσμίως, και γι' αυτό έχουν μια ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ποιότητα ζωής απαγορεύοντας την διέλευση των φορτηγών απ' τους δρόμους τους (τα μεταφέρουν ηλεκτροκίνητα τραίνα)Το μόνο μεταφορικό μέσο που μισώ περισσότερο από το τραίνο είναι το καράβι...
-
τρελος εισαι ρε,υπαρχει ποιο ωραιο και ποιο ασφαλες μεσο απτο καραβι;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τρελος εισαι ρε,υπαρχει ποιο ωραιο και ποιο ασφαλες μεσο απτο καραβι;Φυσικά... το αεροπλάνο είναι και πιο ωραιο και πιο ασφαλές και φυσικά 100 φορές πιο γρήγορο!!!
-
ρε θα με τρελανεις εσυ μου φαινεται.
Ποιά χώρα πρέπει να έχει ως πρότυπο η Ελλάδα;