-
Καλά, έκανε ένας οδηγός με ένα αμάξι πιο γρήγορο χρόνο από έναν άλλον με άλλο αμάξι και βγήκαν συμπεράσματα.
-
1:12 Σέρρες =
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1:12 Σέρρες =Εγω,εγώ ειμαι!
-
πλακα πλακα ποιος ειναι ο πιο γρηγορος γυρος στις σερρες?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, έκανε ένας οδηγός με ένα αμάξι πιο γρήγορο χρόνο από έναν άλλον με άλλο αμάξι και βγήκαν συμπεράσματα.και ούτε καν στοκ αμάξια να συμπληρώσω...
What happens in Megara, stays in Megara...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πλακα πλακα ποιος ειναι ο πιο γρηγορος γυρος στις σερρες?Αν θυμάμαι καλά γύρω στο 1:13 Formula 3
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά γύρω στο 1:13 Formula 3
1.14 το http://img.pathfinder.gr/clubs/images/50/59350/6.jpg
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά γύρω στο 1:13 Formula 3
1.14 το http://img.pathfinder.gr/clubs/images/50/59350/6.jpg
Και το 1,4 ... να τα λες αυτά...
-
Πανα'ι'αμ τι ιμπζα ειν τουτου?
-
Mου αρέσουν πολύ αυτά τα τόπικς που λέει ένας είμαι μεταξύ των 2, σκίζονται όλοι να βγάλουν το 'δικό' τους καλύτερο (νούμερα, αίσθηση, κλπ, κλπ) και βγαίνει στο τέλος ο ενδιαφερόμενος και παίρνει το άκυρο!!!
-
Στο συγκεκριμενο εν τω μεταξυ, το εχει παρει ο ανθρωπος το... 'ακυρο' αλλα η 'σφαγη' συνεχιζεται!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mου αρέσουν πολύ αυτά τα τόπικς που λέει ένας είμαι μεταξύ των 2, σκίζονται όλοι να βγάλουν το 'δικό' τους καλύτερο (νούμερα, αίσθηση, κλπ, κλπ) και βγαίνει στο τέλος ο ενδιαφερόμενος και παίρνει το άκυρο!!!εντελως ακυρο ομως
αλλα οσο ζω ελπιζω....
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μεγαρα ειναι.
Μηπως η racing κατηγορια ειναι με σλικ και οχι η open αγαπητε Νικο?
Δεν ξερω τι ειχε πανω η αλφα αλλα δυστιχως τα αποτελεσματα τη δειχνουν πιο γρηγορη .Οι οδηγοι? Δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι δεν ξερουν να οδηγουν γρηγορα με αυτους τους χρονους αρα δεν τιθεται θεμα.
Εστω και 1 δεκατο πιο γρηγορη να ηταν η αλφα ....ειναι πιο γρηγορη!Δε ξέρω τι είναι με σλικ, ημισλίκ και τι όχι. Ρώτησα αν φορούσε σλικ
Πως το νομίζεις αυτό? Πως δηλαδή είσαι 100% σίγουρος ότι ο κάθε οδηγός έβγαλε το 100% από το κάθε αυτοκίνητο, δεν έκανε κανένα λάθος πουθενά και το οδήγησαν στο όριο?
Ένα μικρό λάθος να κάνεις...ένα γλίστρημα να έχεις...έχεις χάσει δευτερόλεπτο για πλάκα. Μέχρι και τα λάστιχα μετράνε, τι ώρα έγιναν οι χρόνοι, τι θερμοκρασία είχε η πίστα, πόσο γόμα είχε κάτω κλπ κλπ κλπ.
Λοιπόν σε καμία περίπτωση υπό ίδιες συνθήκες και ίδιους οδηγούς η 3.2 GT είναι δυνατόν να είναι πιο γρήγορη από την 335i στη πίστα, στην ευθεία, σε στροφές...παντού! Μόνο το μοτέρ και την ανάρτηση να σκεφτείς (που έχει στάνταρ Μ-Sport ανάρτηση)...φτάνουν.
Το ότι είδαμε λοιπόν έναν χρόνο σε ένα timesheet χωρίς να γνωρίζουμε ένα κάρο πράγματα από πίσω είναι εντελώς λάθος να βγάζουμε συμπεράσματα.
Καλή, χρυσή η GT...αλλά ένα αυτοκίνητο 240 αλόγων και 30 κιλών ροπής, βάρους 1.410 κιλών δεν είναι πιο γρήγορο από ένα αμάξι 306 ίππων και 40κιλών ροπής και 1.600 κιλών. Ακόμα και με τα νούμερα να το δεις...η 335i έχει 20άλογα παραπάνω στον τόνο
-
Κοιτα που θα συμφωνησω με τον 320si!
μη λεμε κι οτι θελουμε...ειλικρινα,δεν ξερω ποια ειναι πιο γρηγορη (με τη λογικη να λεει 335) αλλα η συγκριση ειναι εντελως ακυρη...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λοιπόν σε καμία περίπτωση υπό ίδιες συνθήκες και ίδιους οδηγούς η 3.2 GT είναι δυνατόν να είναι πιο γρήγορη από την 335i στη πίστα, στην ευθεία, σε στροφές...παντού! Μόνο το μοτέρ και την ανάρτηση να σκεφτείς (που έχει στάνταρ Μ-Sport ανάρτηση)...φτάνουν.Μα γιατί το λές...?
::προσοχή, ακολουθεί εγκάθετο link::
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... f1e8e.html -
οπως και να το κανουμε η μπεμπα ειναι πιο πισταδορικο αμαξι απο την αλφα.
-
φιρι φιρι το πας σημερα..
-
ας μηλισουν bmwisti που τα ξερουν καλυτερα.
μια Μ3 ας πουμε ειναι αμαξι που στην πιστα μαμει και δερνει. -
Μου αρέσεις..... Κρίνεται με βάσει τους οδηγους λες και είναι τίποτα noob ή περαστικους που είδαν φως και μπήκαν. Από την στιγμή που πάνε Μέγαρα και κάνουν και τέτοιους χρόνους ναι ειναι οδηγοί και νε το κατέχουν το αθλημα αρα η Gt με βάση αυτά ειναι πιο γρήγορη.
Να δεχτώ για τους οδηγους αν οι χρόνοι ήταν 1.55 για το ένα όχημα και 1.60 για το άλλο και ο τσακωμός για το πιο αργό να το δεχτώ ότι είναι θέμα οδηγου ή προβλήματος ή χάλια ελαστικών και δεν μπορούμε να κάνουμε συγκριση ποιο ειναι το πιο αργό αμάξι.
Επίσης και οι 2 ιδιοκτήτες για να τα βάζουν Μέγαρα σημαίνει οτι ξέρουν το αμάξι τους και τις αδυναμίες και δεν είναι κάποιoς δοκιμαστής που μπαίνει μια φορά ( και καλή ώρα σαν κάποιους να λένε οτι δεν είναι απενεργοποιούμενο το ASR για να μαγειρέψουν χρόνους.)
Όσο και να το κάνουμε , το χρονόμετρο το έδειξε.....Τα αλλα ειναι για να λέμε οτι η μπέμπα είναι πιο γρήγορη και το γκολφ το τελειο όχημα ( στα χαρτιά πάντα ) αλλα οταν έρθει η ώρα στο δρόμο κάπου σκαλώνει γμτ.
-
Ότι να'ναι...
BMW 318ci E46 η ALFA ROMEO GT 1.8....????