-
Τώρα πήρε σειρά η Marfin... Εγώ λέω να εκτελέσουμε εν ψυχρώ τον Βγενόπουλο και να σταυρώσουμε στο Σύνταγμα διευθύνοντα σύμβουλο, διευθυντή HR και διευθυντή του συγκεκριμένου καταστήματος. Να αρχίσει να αποδίδεται δικαιοσύνη...
Λίγο πιο σοβαρά, να αναφέρω απλά ότι η Marfin και η κάθε Marfin αν έκλεινε σε κάθε συλλαλητήριο θα είχε κλείσει γενικά ως μαγαζί. Γενική απεργία ήξεραν ότι θα γίνει. Δεν ήξεραν ότι θα κατέβει ο Ρόμελ με την 21η Πάντσερ να καταλάβει το Τομπρούκ...
Η κατάσταση πλέον και επισήμως μυρίζει μπαρούτι. Αυτό που διαισθάνομαι είναι ότι ο κόσμος θέλει αλλαγή σε πολιτικό επίπεδο. Ποιός μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο;
Αν σε τσίριζα και ΚΚΕ δεν είχαμε το σκατόμυαλο Alexis (μα πόσο σκατόμυαλο το παιδάκι αυτό; ) και την προϊστορική Αλέκα, θα συζητούσαμε για ένα σωστό αριστερό κόμμα με εφικτές και όχι σουρεαλιστικές προτάσεις. Αμφιβάλλει κανείς ότι θα μπορούσε να χτυπήσει ένα 20-25% έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα; Ας μας πουν επιτέλους οι φίλοι (φίλαθλοι/οπαδοί/πιστοί) του ΚΚΕ, θέλουν να κυβερνήσουν ή να γκρινιάζουν και να διαδηλώνουν μια ζωή; -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Απο ανακοίνωση ΟΤΟΕ δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου
Πάνο θα πάω αύριο το πρωί εκεί. Αν είναι το Κτήριο που νομίζω θα σου βγάλω και τη φωτό με το κλιμακοστάσιο καθώς έχω πρόσβαση σε Κτήριο παρακείμενο (έχει γραφεία η Ακαδημία εκεί) που βλέπει στον ακάλυπτο.
Τώρα για την ΟΤΟΕ που σίγουρα δεν είδε με καθόλου καλό μάτι ότι η συμμετοχή στην απεργία στις Ιδιωτικές τράπεζες ήταν ΓΤΠ απλά ένα θα πω. Αν λένε ψέματα είναι απλά εμετικοί.
το κτιριο αυτο μου ειπε ο πατερας μου οτι ειναι διατηρητεο , συνεπως απαγορευοταν να μπουν ρολα
ειχαν μονο τα αλεξισφαιρα τζαμια, τα οποια τελικα εσπασαν..αν ειχαν ρολα θα την ειχαν γλιτωσει μαλλον
(αυτα τα κτιρια δεν εχουν καμια εξοδο διαφυγης)
-
Φτάσαμε στο σημείο να χάνονται άνθρωποι που δεν ήταν καν στον δρόμο μέσα στα επεισόδια, in harm's way, αλλά στις δουλειές τους.
Σκεφτείτε το λίγο. Κάποιοι άνθρωποι ξύπνησαν το πρωί, φίλησαν τους δικούς τους και πήγαν στις δουλειές τους, χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση με τα επεισόδια Δεν ήταν άνθρωποι που μπήκαν ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους διαδηλωτές. Δεν φορούσαν κουκούλες, δεν κρατούσαν ασπίδες, δεν υποστήριζαν κάποια ιδεολογία, δεν θέλησαν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να βγάλουν το ψωμί τους. Και πέθαναν, παράπλευρες απώλειες της 'επανάστασης' επειδή... δούλευαν για τον 'μεγάλο Σατανά', κάποια... τράπεζα.
Από τότε που ντύσαμε τις δολοφονικές επιθέσεις με ιδεολογικό μανδύα, χάθηκε το φιλότιμο και η ανθρωπιά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειχαν μονο τα αλεξισφαιρα τζαμια, τα οποια τελικα εσπασαν..αν ειχαν ρολα θα την ειχαν γλιτωσει μαλλον
(αυτα τα κτιρια δεν εχουν καμια εξοδο διαφυγης)
αφού ενώ το κατάστημα λειτουργούσε 'κανονικά' (όσο κανονικά μπορεί να δουλέψει με ελάχιστους/μηδενικούς πελάτες), έσπασαν τα τζάμια και πέταξαν μέσα μολότωφ.Και ρολά να είχαν, τι θα τα έκαναν?
Σοβαρό πρόβλημα το ότι δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής λόγω παλαιότητας του κτιρίου ( ), όπως πολύ σωστά επισημαίνεις...
-
-
δε μπορουν να πειραξουν τιποτα σε αυτα τα κτιρια, οσο για τα ρολα , απο οτι εχω δει εκει στο κεντρο οι τραπεζες τουλαχιστον εχουν κατι πανισχυρα
σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σου λέω πραγματικά δεν έχω εικόνα του κλίματος αυτή τη φορά, γιατί δεν υπήρχε live ενημέρωση...ρε λείπει ο μάρτης απ τη σαρακοστή
viewtopic.php?p=1856141#p1856141
τον πήρα χτες τηλ να δώ τί θα κάνει και μου λέει τί εννοείς, αφού το ξέρουν στην επιχείρηση ότι είμαι στανταράκι
Δεν με ρωτάνε καν πια ρε
-
Κυβέρνηση Γιώργου-Τζέφρυ Παπανδρέου...
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αυτοί είναι προβοκάτορες;Ξέμειναν κάτι στολές από το καρναβάλι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αυτοί είναι προβοκάτορες;'σταμάτα να τραβάς έτσι γιατί γουστάρω εγώ'??
Και μετά λένε τα κανάλια ότι οι διαδηλωτές ΞΑΦΝΙΚΑ επιτέθηκαν στα ΜΑΤ.
ναι...οι αστυνομικοί κάθονταν στα αυγά τους ήσυχα-ήσυχα και οι άλλοι δεν είχαν τι να κάνουν για να σπάσουν τη μονοτονία και λένε 'δεν κάνουμε ένα ντου στα ματ να περάσει και η ώρα?'. -
Ο βγεννοπουλος ειναι μεσαζων δεν ειναι ο πραγματικος προεδρος..σιγα μην κατσουμε να πουμε οτι φταινε οι αραβες επειδη ο βγενοπουλος η ο υπαλληλος ηθελε να εχει ανοιχτο/δουλεψει σημερα
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ξέμειναν κάτι στολές από το καρναβάλι.
περίμενε να λάβουν θέση τα πάντσερ
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ειναι η πρωτη φορα αραγε που υποκαταστηματα τραπεζων εχουν καταστραφει στη Σταδιου??
Ποιος ο λογος λοιπον να ανοιξει σημερα το οποιοδηποτε υποκαταστημα τη στιγμη που το εργο το εχουμε ξαναδει??
Να το θεσω και καπως αλλιως:
Εσυ σημερα θα πηγαινες σε τραπεζα της Σταδιου να κανεις καταθεση, να εισπραξεις επιταγη, να στειλεις εμβασμα, να υπογραψεις δανειο??Nαι, θα πήγαινα....΄Η θα έπρεπε να μπορώ να πάω αν το θέλω... Αλλωστε οι Τράπεζες απεργούσαν σήμερα....;; Κι αν ναι, η απεργία απο πότε είναι υποχρεωτική...;;;; (απο την εποχή της μεταμπαχαλοπολίτευσης μάλλον....) Νόμιζα οτι η απεργία είναι δικαίωμα κι οχι υποχρέωση....
Απο κει και πέρα θα πω 2-3 πραγματάκια μιας και με τρων΄τα δαχτυλά μου.....
Είναι γνωστή η αντίθεσή μου με τον αριστερό χώρο....Το έχω αποδείξει πολλές φορές με αυτα που λέω...Αν και κατα πολύ μεγάλο ποσοστό συμφωνώ με πράγματα που πρεσβεύει, το υπόλοιπο μικρό ποσοστό, με απωθεί έτη φωτός μακριά. Είναι γνωστή η απέχθειά μου στα επεισόδια, στους μπαχαλάκηδες, μαλακοπιτουρες- άπλυτους 'αντιεξουσιστές' - 'αναρχικούς'... ΟΜΩΣ....!
Mε μεγάλη μου 'λύπη' θα αναγκαστώ να συμφωνήσω εν μέρει με ανθρώπους του φορουμ που διαφωνώ σχεδόν σε ΟΛΑ...
Η Ευρωπη καλα θα κανει να κοιταξει τον κωλο της που παιρνει φωτια οσονουπω. Περιγελος ειναι αυτοι που δεν εχουν παρει γραμμη τι γινεται. Προφανως ετσι θα παμε μπροστα. Η πρωτη ενεργεια για να παμε μπροστα ειναι να σταματησουμε να κανουμε πισω.
Αυτό πού πάει να γίνει ΔΕΝ έχει καμμία, μα καμμία σχεση με αυτά που γίνονταν μέχρι τώρα!!! Ακόμη είναι στην αρχή του, ίσως να δουμε την έξαρση μετά απο πολλούς μηνες ή ακόμα και 2-3 χρόνια....Και δεν αναφέρομαι μόνο στη χώρα μας, αλλα στην Ευρώπη ολόκληρη. Δεν ξέρω αν είναι Κινέζικης ή άλλης προελεύσεως η πούτσα, πάντως έρχεται και αν δεν βρεθούν λύσεις ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, θα δούμε πράγματα πρωτόγνωρα..! Το έχω πει και παλιότερα..Το αδιέξοδο είναι Παγκόσμιο και οχι Ελληνικό..!
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, και αυτό που έγινε σήμερα στο Σύνταγμα δείχνει πολύ καλά πόσο.
Οχι...!! Δεν είναι εκτός ελέγχου ακόμη....Θα τεθεί όμως!!!!!
Κατηγορείστε όποιον θέλετε (δεν έχει και καμία σημασία), αλλά σκεφτείτε γιατί δεν είχαμε αθώους νεκρούς ούτε πέρσυ, ούτε πρόπερσυ, ούτε τα τελευταία πολλά χρόνια αλλά ΣΗΜΕΡΑ.
Οι γνωστοί άγνωστοι ήταν οι ίδιοι, και πέρσυ και πρόπερσυ. Κάτι άλλο άλλαξε σήμερα. Αν δεν είχαμε φτάσει σ' αυτά τα χάλια, δεν θα υπήρχαν οι νεκροί.Πάνω σ΄αυτό να πω, οτι καλά είναι να μη συγκρίνετε τις μαλακίες που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως τα αίσχη του Δεκέμβρη του 2008 με την οργή που υποβόσκει στην Ελληνική κοινωνία στην παρούσα φάση...!!!!! ΣΗΜΕΡΑ όπως πολύ σωστά λες, τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά......!
Αν γίνει καμμιά 'μαλακία' και αρχίσουν και κατεβαίνουν μπουλούκια χωρίς κομματικά πανώ και συνθηματα ΤΟΤΕ μόνο θα δείτε μαζική συμμετοχή....Οχι οτι εχει καμμια σημασία, αλλα τότε θα κατέβω κι εγω στο δρόμο....Τί αποτέλεσμα θα έχει αυτό...;; (για όσους κατακρίνουν τις πορείες και διαμαρτυρίες στην παρούσα φάση). Μην υποτιμάτε την χρεωκοπία και την κατάρρευση...!! Ισως να συμπαρασύρει και αλλους μαζί, οπότε δεν θα είναι κατι απαραίτητα κακό....Αλλωστε οπως ξέρουμε όλοι, η αναγέννηση, απο την καταστροφή έρχεται...Καταστροφή, την οποία ακόμη κι αν δεν προκαλέσουμε εμείς ως Ελληνες, ισως είναι αναπόφευκτη κι ερθει απο αλλα κράτη της Ε.Ε. Οταν λέω καταστροφή πάντως, ΔΕΝ ξέρω τί μορφή μπορέι να έχει.....Ισως αν πτωχεύσουν καμμιά 10ρια μέλη της Ε.Ε., τελικά να βγει σε καλό...Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να ξέρω....Κι οποιος νομίζει οτι μπορέι να κάνει προβλέψεις είναι γελασμένος..!! -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
'Στην οικογένεια της MARFIN θρηνούμε σήμερα για την δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας.
Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά. Εκτος απο τη Πολιτεια ΚΑΙ Η ΜΑΡΦΙΝ γνωριζε ακριβως το ιδιο??
Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη ΒουλήΠαρεπιπτοντως ο προεδρος ειναι εδω και περιμενει να απαλλαξει το πολιτικο σκηνικο απο τα 'ξυλινα λογια' κλπ κλπ την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που επολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς.Στο ιδιο τσουβαλι και οι διαδηλωτες και οι αναρχικοι.
Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.Ηθικοι αυτουργοι ποιοι ειναι??Μηπως και αυτοι οι οποιοι εδωσαν εντολη να ειναι ανοικτο το υποκαταστημα?? '
Είναι κατακριτέο όταν κάποιος σε δύσκολες στιγμές για την χώρα, κάνει το αυτονόητο, δηλαδή την δουλειά του ?
συμφωνα με τα μελη του φορουμ ναι ειναι.
γιαυτο ο βγενοπουλος πρεπει να παει φυλακη ισοβια .
αυτος φταιει . -
Παμε τωρα οπως μονο εμεις ξερουμε...αναρχοκουμουνοφασιστοδεξιοι να δειξετε ποιος την εχει μεγαλυτερη....πειτε ο καθενας τις μελετημενες αποψεις σας...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από τότε που ντύσαμε τις δολοφονικές επιθέσεις με ιδεολογικό μανδύα, χάθηκε το φιλότιμο και η ανθρωπιά.
Σε οτι με αφορα:
Το εγραψα απο τη πρωτη στιγμη:
Η ανθρωπινη ζωη δεν αποτιμαται με οποιοδηποτε ποσο.
Και στη προκειμενη περιπτωση αυτοι που εβαλαν τη φωτια ειναι ειτε 'αντιεξουσιαστες' ειτε 'προβοκατορες' δεν παυουν να ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!Και φυσικα το δικαιωμα στην Εργασια ειναι το ιδιο ιερο με το δικαιωμα στην Απεργια.
Απο εκει και περα ομως εχω μερικα ερωτηματα που περιμενουν απαντηση:
1.Το τραγικο αυτο συμβαν ωφελησε ΝΑΙ ή ΟΧΙ τη κυβερνηση??
Ακουω ωρες τωρα τα μπουρδελοκαναλα να ασχολουνται με το γεγονος λες και ειναι κατι μεμονωμενο, λες και δεν εγινε σημερα τιποτα αλλο στην Αθηνα.
2.Πως γινεται τετοια γεγονοτα οπως το σημερινο ή του Δεκεμβρη του 2008 να 'ευνοουν' (αναλογα με τη συγκυρια) ΜΟΝΟ ενα πολιτικο κομμα και για να μη μασαμε τα λογια μας το ΠΑΣΟΚ??
3.Η Μαρφιν αναφερει αυτολεξει στην ανακοινωση της
'Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά'.
Εγω απλα ρωταω.
Τι εκανε η Μαρφιν με δεδομενη την (κατ'αυτην) ανεπαρκεια/ανικανοτητα/ανυπαρξια της Πολιτειας για να προστατευσει τους ανθρωπους της??Ολα τα υπολοιπα ειναι ναχουμε να λεμε και να γραφουμε στα φορα για να περναει η ωρα μας...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Απο εκει και περα ομως εχω μερικα ερωτηματα που περιμενουν απαντηση:
1.Το τραγικο αυτο συμβαν ωφελησε ΝΑΙ ή ΟΧΙ τη κυβερνηση??
Ακουω ωρες τωρα τα μπουρδελοκαναλα να ασχολουνται με το γεγονος λες και ειναι κατι μεμονωμενο, λες και δεν εγινε σημερα τιποτα αλλο στην Αθηνα.
ρε φιλαρακι πλακα με κανεις.
εδω τα κρατη της ευρωπης εβγαλαν σημα στους πολιτες τους να μην ερχονται στην ελλαδα.
ο τουρισμος παει για φουντο φετος μαυτες τις μαλακιες.
συνεχιζεις ακομα να επιμενεις οτι βγηκε κερδισμενη η κυβερνηση η το κρατος που θα λογοδοτησει στους ευρωπαιους και στο ΔΝΤ αν το προγραμμα σταθεροτητας ξεφυγει;
2.Η Μαρφιν αναφερει αυτολεξει στην ανακοινωση της
'Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά'.
Εγω απλα ρωταω.
Τι εκανε η Μαρφιν με δεδομενη την (κατ'αυτην) ανεπαρκεια/ανικανοτητα/ανυπαρξια της Πολιτειας για να προστατευσει τους ανθρωπους της??μην τα βαζεις με την μαρφιν η οποια εχει χασει ηδη 3 υπαλληλους της που δεν εφταιγαν σε τιποτα.
ουτε ειναι σε θεση να κανει πειραματα περι προστασιας απτην στιγμη που δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις.και τελος καλο ειναι να σκεφτεσαι πριν ριξεις τα βελη σου.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
...................................[i]'Υποσχέσεις που σέρνουν αποκλειστικά, μόνο την αργοπορία τους, οσμές δυσάρεστες, σταγόνες που πέφτουν ασθμαίνοντας σφυρίζοντας την άνοιξη, ελπίδες θρυψαλιάζονται σε κούφιες υποσχέσεις, γελωτοποιοί, σχοινοβάτες σε παιχνίδια εξουσίας φυτεύουν όνειρα στο χώμα, κι εσύ που να’ βρεις χρόνο να μετρήσεις -ως όφειλες- τ’ αστέρια ένα προς ένα.
Τριάντα πέντε τόσα μεταπολιτευτικά χρόνια, δεκάδες υπουργοί, υφυπουργοί, εκατοντάδες, ίσως μερικές χιλιάδες, βουλευτές πέρασαν από τα έδρανα της βουλής αφήνοντας σκοτάδι, χιλιάδες οι διορισμένοι τους, αμέτρητοι οι καιροφυλακτούντες άρπαγες και λαμόγια. Μυριάδες πτυχία, master, doctorats τέθηκαν μαζί με τόσα άλλα προσόντα στην υπηρεσία «της πατρίδος».** Εκατομμύρια οι λοιποί, οι απλοί, οι υποταγμένοι στην αιώνια βουβή θλίψη στην αφάνεια της σιωπής.
**
Μην μας πείτε εσείς και τα μηντιακά σας παπαγαλάκια «τι έχεις εσύ να προτείνεις» γιατί έως τώρα βλέπατε κι ακούγατε αποκλειστικά τα είδωλά σας στον καθρέπτη και αυτών με τους οποίους μοιράζεστε την αμαρτωλή πίτα. Λάβατε ποτέ εσείς υπόψη σας σοβαρά κι ειλικρινά την πρότασή μας;
**
Πόσο πολιτικά ηθικό είναι να ζητούν λαϊκή στήριξη και συναίνεση αυτοί οι οποίοι ποτέ δεν απουσίαζαν από καμιά κυβέρνηση του κόμματός τους, καμία από τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό της χάλι π.χ. φαντάζομαι ότι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια που αποτελούσε μέλος των κυβερνήσεων του «σοσιαλιστικού» κινήματος, δεν έπεσαν ποτέ όλα αυτά που τώρα καταγγέλλει περί διαπλοκής, διαφθοράς, χρηματισμού στην αντίληψή του. Τα ίδια ισχύουν και για τον νέο αρχηγό της αντιπολίτευσης που έχει κάνει σημαία του την αυτοκάθαρση στο κόμμα του.
**
Εάν δεν δικαστούν οι συγκεκριμένοι γνωστοί άγνωστοι και δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, έχω την εντύπωση ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά από τον κόσμο. Το «σχέδιο διάσωσης» θα πέσει στο κενό, θα αποτύχει στην πράξη. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι σε όλα τα επίσημα έντυπα κρατικών αγορών και προμηθειών υπάρχουν φαρδιά-πλατιά και πεντακάθαρα Υπογραφές. Εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, προετοιμαστείτε καταλλήλως να χορέψουμε όλοι μαζί αγκαλιά Αργεντίνικο ταγκό και κομπαρσίτα Κολομβίας, προς την άβυσσο.Διαπιστώνω, ότι κι η Αριστερά χάνει ακόμη ένα ιστορικό τρένο, η γενική έλλειψη παιδείας, κρίσης και πολιτικής μόρφωσης μέσα στην κοινωνία, έχει αγγίξει ανεπανόρθωτα και τα δικά της σπλάχνα. **Εάν ο λόγος της δεν αγγίξει πρώτα με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις την καθημερινότητα, αν δεν αφήσει στην άκρη αοριστίες ότι για όλα τα ζητήματα φταίνε οι ιμπεριαλισμοί, πλουτοκρατίες και μεγάλο κεφάλαιο γενικώς και αορίστως… τα σημερινά τουλάχιστον σχήματά της νομοτελειακά αργά αλλά σταθερά, θα εκλείψουν, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη -και για αυτήν- αρχίσει. **
...........................
Καλό βράδυ.
Συμφωνώ όσο δε πάει, ειδικά με το τελευταίο. Ποτέ πριν δε θυμάμαι τα 2 'μεγάλα' κόμματα τόσο αποδυναμωμένα. Ιστορική ευκαιρία της αριστεράς αν όχι να ανατρέψει ολωσδιόλου το πολιτικό σκηνικό, τουλάχιστον να αυξήσει θεαματικά τα ποσοστά της. Αντ' αυτού τα παρακολουθούμε να αναλίσκονται σε μικροκομματικά παιχνίδια και σκοπιμότητες, εντελώς αποκομμένα από τους πολίτες.
Αρκετοί αρθρογράφοι που προέρχονται από την αριστερά έχουν επισημάνει τις χαμένες ευκαιρίες. Ο Τριάντης της Ελευθεροτυπίας (και των 4Τ) είναι ένας απ' αυτούς.
Και φυσικά ο κόσμος είναι σκασμένος από την ασυδοσία των πολιτικών και των κουμπάρων τους. Πώς να δεχτεί να χάσει μεγάλα μέρη από τα εισοδήματά του (είτε με μειώσεις είτε με έμμεσους φόρους) χωρίς να δει ένα κερατά όχι μόνο να σαπίζει στη φυλακή, αλλά και να εξαναγκάζεται να επιστρέψει τα κλεμμένα (πέστα ρε Παπαδάκη ). Γι' αυτό κιόλας κατέβηκε τόσο κόσμος σήμερα στη πορεία. Γι' αυτό επιχείρησε να μπουκάρει στη βουλή, πρωτοφανής πράξη. Από αγανάκτηση, όχι τεμπελιά ή τρέλα ή αχαριστία . Προς θεού, όχι άλλες προτροπές για 'δουλειά, δουλειά, δουλειά' και 'τα κεφάλια μέσα' κοκ. Εργαζόμενοι είμαστε οι περισσότεροι και όχι τεμπελαριό και εισοδηματίες. Αφήστε μας να ζήσουμε το σύντομο όνειρό μας έστω και αν πολλοί από μας αναγνωρίζουμε (δυστυχώς ...) το μάταιο του σημερινού. Θεωρείστε το σαν προειδόποιηση για τους μελλοντικούς γ@μημένους κλέφτες. -
Συγνώμη, πόσο μυαλό θέλει να κατεβάσεις ρολά όταν περνάει μπροστά σου διαδήλωση με 99.9999% πιθανότητα να έχουν μπει σε αυτή κάφροι με μολότωφ, που εκφράζουν και την οργή της η Marfin κιόλας... Ήμαρτον!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γιατί απλά κάποιοι συμφωνούν με την πλειοψηφία των μέτρων. Εις εξ'αυτών και εγώ που βγάζω μικτά 800 ευρώ το μήνα μείον 300 τα ταμία άρα ζω με 500 το μήνα και θεωρώ υπερβολική την αντίδραση κάποιων που ενώ έχουν ισόβια 8ωρη εξασφαλισμένη δουλειά και λαμβάνουν 2000 και 3000 ευρώ και από αυτούς κόβουν τελείως 13ο και 14ο μισθό και σύνταξη αν δεν κάνω λάθος.
Επιλέγω δεδομένης της κατάστασης και της τωρινής δυναμικής της χώρας να σκύψω κεφάλι, να εργαστώ έστω και γι'αυτά που βγάζω (άλλα παιδιά ούτε αυτά τα χρήματα έχουν), να συμπορευθώ με τον πρωθυπουργό με τον οποίο μέχρι πρότινος ήμουν αντίθετος πολιτικά και να κάνω υπομονή ελπίζοντας στην καλή του διάθεση να κάνει έστω και αυτή τη στιγμή αλλαγές.
Μα εκει ειναι η ολη ουσια αφου μπορεις με 500 να ζησεις γιατι οχι και με 200.Ξερεις ποσες φρατζολες ψωμι αγοραζεις με 200ευρω?Απο την πεινα παντως δεν θα πεθανεις.Απο αγχος ή καταθλιψη ισως.
Για αλλη μια φορα ειρηνικες πορειες πολλων χιλιαδων αγανακτησμενων κατεληξαν στα γνωστα εκτροπα.Πραγματικα κριμα για τους υπαλληλους που βρηκαν τραγικο θανατο απο ενεργειες γνωστων-αγνωστων χουλιγκανων.Η κυβερνηση και καλα λυπαται παρεα με τα καναλια που μας δειχνουν ξανα και ξανα τις ιδιες εικονες.Μια χαρα τους βγηκε η καπελωση των κινητοποιησεων.
Τον τεταρτο οροφο του ΣΔΟΕ ποιος τον πυρπολησε και για ποιο λογο αραγε
Τοσο κοσμο στη θεσσ/κη ειχα να δω καιρο.
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων