-
cmarin
το παπανδρεου δεν τον ενδιαφερει το πολιτικο κοστος αφου ειναι δεδομενο οτι στις επομενες εκλογες θα χασει.
αυτο που ειπε ο υπουργος οικονομιας χθες ειναι οτι το ελειμμα μεχρι το 2014 θα φτασει κατω απο 3%.νομιζω οτι θα υπαρξει συζητηση με τους βιομηχανους για μειωση των τιμων η εστω να μεινουν σταθερες.
ακουσα σημερα στις ειδησεις οτι μειωθηκαν οι τιμες των φαρμακων.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ο λόγος είναι απλός. Τόσα και τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα υπό ΚΣ* μάλιστα.
Τώρα θα γίνει υπό ΚΠ*;*ΚΣ. κανονικές συνθήκες
ΚΠ. κατάσταση πανικού
Εγώ έχω μια μικρή ελπίδα που τη στηρίζω εδώ:
Youtube VideoΑπιστευτη ανατροπη
Αρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
cmarin
το παπανδρεου δεν τον ενδιαφερει το πολιτικο κοστος αφου ειναι δεδομενο οτι στις επομενες εκλογες θα χασει.Αχου το, μωρέ το καυμένο...!!
Περι Στρατου....Αδελφός του πατέρα μου, 71 χρονών 20 χρόνια συνταξιούχος, εχει φτασει να παιρνει 2200 καθαρά...Εφυγε Αν/χης (ΕΜ)....
-
μη φοβαστε, δε θα γινει κατι τρελο, μονο τα συνηθισμενα
-
Οι λυμεώνες στο εδώλιο…
Άλλως το κρίμα στο λαιμό σας...
Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
http://press-gr.blogspot.com/2010/05/bl ... _7586.html
Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχει ακούσει οτι περιμένουμε αποστολή ευρω-αστυνομίας?
-
[quote='taurus']
Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
[quote]Eίμαι σίγουρος πως κάποια νομοταγής ψυχή του φόρουμ μόλις διαβάσει το λίνκι θα λέει ακριβώς τα ίδια με τον ήρωα στο βίντεο.
-
Στέλνουμε το μήνυμα παντού, με τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις των άλλων εργαζομένων, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είμαστε μαζί τους
Μλκία... να το 'χαμε διαβάσει νωρίτερα θα καταλαβαίναμε ότι εκεί που έτρεχαν με τα γκλοπ προς το μέρος μας, δεν ήταν για να μας δείρουν αλλά για να είναι μαζί μας Κι εμείς οι χαζοί προσπαθούσαμε να τους αποφύγουμε
Μάλλον θα πληγώθηκαν συναισθηματικά και άρχισαν να μας ψεκάζουν μετά -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
http://press-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_7586.htmlΣτέλνουμε το μήνυμα παντού, με τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις των άλλων εργαζομένων, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είμαστε μαζί τους
Μλκία... να το 'χαμε διαβάσει νωρίτερα θα καταλαβαίναμε ότι εκεί που έτρεχαν με τα γκλοπ προς το μέρος μας, δεν ήταν για να μας δείρουν αλλά για να είναι μαζί μας Κι εμείς οι χαζοί προσπαθούσαμε να τους αποφύγουμε
Μάλλον θα πληγώθηκαν συναισθηματικά και άρχισαν να μας ψεκάζουν μετάΘελω να δω αυριο και μεθαυριο κατα ποσο θα ειναι μαζι μας τα οργανα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οχι, καθαρά, όπως το λευκό του ROL.
Δεν έχω μπροστά μου τα ακριβή ποσά, πάντως ο koutsan τα έχει και θα μπορούσε να μας διαφωτίσει...
Μετράνε σαν συντάξιμα τα χρόνια από την σχολή και αναλόγως της ειδικότητας μπορεί να βγουν και στα 25 (λίγοι...).Απ' ότι ξέρω πληρώνονται απο τα χρόνια της σχολής
Υπάρχει επίσης ειδικό επίδομα αν υπάρχει ανύπαντρη κόρη -
delete
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
............Υπάρχει επίσης ειδικό επίδομα αν υπάρχει ανύπαντρη κόρη
Υπάρχει , υπάρχει!
Αρκετές 'δεσποινίδες' πέριξ των 40 καρπούνται τον 'ιδρώτα' των ένστολων πατεράδων τους που έχουν αποδημήσει εις Κύριον. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
cmarin
το παπανδρεου δεν τον ενδιαφερει το πολιτικο κοστος αφου ειναι δεδομενο οτι στις επομενες εκλογες θα χασει.
αυτο που ειπε ο υπουργος οικονομιας χθες ειναι οτι το ελειμμα μεχρι το 2014 θα φτασει κατω απο 3%.νομιζω οτι θα υπαρξει συζητηση με τους βιομηχανους για μειωση των τιμων η εστω να μεινουν σταθερες.
ακουσα σημερα στις ειδησεις οτι μειωθηκαν οι τιμες των φαρμακων.
Ζητανε σταθερες ή μειωμένες τιμες,και ταυτοχρονα ανεβαζουν τα καυσιμα και τους φορους στον Θεό..σαν να λεμε οτι θελω να με ταϊζουν χαβιάρι σε τιμές τυρόπιτας σε επαρχιακο καφενείο...
-
Smarin ,ωραιο το θεμα αλλα οτι και να πουμε θα ξεφυγουμε στο τελος.Περικοπες εγιναν και θα ξαναγινουν.Θα υπαρξει αδικια κατα την γνωμη μου γιατι δεν πιστευω οτι θελει να χασει κανενας τις εκλογες οποτε θα βγει καινουριο εργο στις οθονες μας και εκει θα παιχτεί το μελλον μας.
Εθνικη ομοψυχια ακουμε και θα ακούμε και μια νυχτα με φεγγαρι.......
Αν συμβει να ενωθουμε σαν λαος και οχι σαν κομματα εστω για να μαζεψουμε τις σπαταλες θα γινει θαυμα και ολοι θα σωθούμε.Αλλιως μας περιμενει η θεια ευρωπαία προνοια ...με αλλο πιο αγριο προσωπο.... -
Nα ρωτήσω κάτι (χωρίς ειρωνεία φυσικά). Από τη στιγμή που ψηφίσαμε πριν λίγους μήνες αυτή την κυβέρνηση για να μας 'εκπροσωπεί' και αφού σε 1-2 μέρες όλα όσα συζητάμε θα είναι νόμος του κράτους, τι θεωρείτε ότι μπορούν να καταφέρουν οι όποιες (βίαιες ή μη) αντιδράσεις? Χτες πήγαν οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί και κάνανε τον κακό χαμό για μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της Διαμαντοπούλου (άλλη και αυτή). Διακόψανε και το δελτίο ειδήσεων. Επί της ουσίας όμως τι καταφέρανε?
Δεν εννοώ ότι όλα είναι μάταια και απλά να σκύψουμε το κεφάλι αλλά από την άλλη έτσι λειτουργεί η σύγχρονη δημοκρατία. Επειδή ήταν δύσκολο να μαζευόμαστε όλοι μαζί για κάθε απόφαση/νόμο αποφασίσαμε να εκλέγουμε κάποιον σχηματισμό και να κάνει αυτή τη δουλειά για μας για τα επόμενα χρόνια. Αν αυτοί είναι πρωτίστως ανίκανοι και κλέφτες δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς που τους εκλέξαμε.
Είτε με κρίση είτε χωρίς πάντοτε δεν έβγαιναν οι τελωνειακοί/αγρότες/φοιτητές/δημόσιοι/συνταξιούχοι/ντελιβεράδες κλπ στους δρόμους ? Θεωρώ ότι πάντοτε θα θίγονται κάποιοι. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και αν τώρα το αγγούρι το τρώει πάλι ο μικρός νομίζω ότι δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το παρελθόν. Πάντοτε αυτός δεν το έτρωγε? Απλά τώρα το αγγούρι μπάινει ολόκληρο μέσα.
Είχα διαβάσει πριν καιρό μια συνέντευξη του Ανδρουλάκη(άλλος και αυτός) όπου έλεγε ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αν η επόμενη κυβέρνηση είναι απλά ... ελληνική. Τότε μου είχε φανεί ότι λέει βλακείες. Τώρα βλέπω ότι έχει δίκιο. Μπορεί επισήμως να έχουμε κυβέρνηση ένα σχηματισμό ανίκανων κλεφτών με επικεφαλή έναν ανόητο σαρδαμίστα αλλά επί της ουσίας η κυβέρνηση μας συνεδριάζει όχι στο Μεγάλη Βρετάνια απέναντι αλλά στις Βρυξέλλες.
Θλίψη και οργή μεν αλλά τι άλλο μπορεί να γίνει από άποψη αντιδράσεων ?
-
Υπάρχει ένα μικρό αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο οι αντιδράσεις να μεγαλώνουν σιγά σιγά ώστε κάποτε να γίνει έκρηξη . Δεν είναι της επιστήμης μου να αναλύσω πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
-
Έκρηξη είχε γίνει και λόγω του γρηγοροπουλου. Νομίζω όμως ότι δεν άλλαξε επί της ουσίας τίποτα. Να γίνει κατάλυση της δημοκρατίας είτε απο το λαό είτε απο κάποια Χούντα είναι τα δυο ενδεχόμενα που φαντάζομαι ως αποτέλεσμα μια τέτοιας έκρηξης. Τα χρέη όμως ποιος θα τα πληρώσει και πάλι; Λογικά πάμε σε χρεωκοπια με αυτόν τον τροπο ?
-
Θεωρητικά πάντα, μετά από την έκταση των επεισοδίων και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, κάθε οπλοφόρος θα σκεφτεί λίγο παραπάνω πριν βγάλει το όπλο από την θήκη, πόσο μάλλον να πυροβολήσει κιόλας.
Τώρα, όσο αφορά την έκρηξη, ίσως (αυτό και αν είναι θεωρητικό) κάνει τους κυβερνώντες να σκεφτούν μέτρα λιγότερο κοινωνικά άδικα και αναποτελεσματικά όπως αυτά που έχουν πάρει (σύμφωνα με δική τους παραδοχή - βλ. links στην υπογραφή μου). Δεν λέω σε καμία περίπτωση να περάσουμε σε αναρχία.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι (χωρίς ειρωνεία φυσικά). Από τη στιγμή που ψηφίσαμε πριν λίγους μήνες αυτή την κυβέρνηση για να μας 'εκπροσωπεί' και αφού σε 1-2 μέρες όλα όσα συζητάμε θα είναι νόμος του κράτους, τι θεωρείτε ότι μπορούν να καταφέρουν οι όποιες (βίαιες ή μη) αντιδράσεις? Χτες πήγαν οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί και κάνανε τον κακό χαμό για μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της Διαμαντοπούλου (άλλη και αυτή). Διακόψανε και το δελτίο ειδήσεων. Επί της ουσίας όμως τι καταφέρανε?ο κοσμος φηφισε το πασοκ για να κανει ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που κανει τωρα. Μα ακριβως τα αντιθετα!
επισης καταψηφησε τη ΝΔ διοτι (εκτος των αλλων) ειχε υποσχεθει λιτοτητα.ερχεται λοιπον το πασοκ και εφαρμοζει ενα προγραμμα που ειναι πολυ πιο σκληρο απο αυτο της ΝΔ, για το οποιο η ιδια καταψηφιστηκε! Αρα αυτη τη στιγμη η κυβερνηση δεν εχει καμια ηθικη νομιμοποιηση για ολα αυτα που κανει.
δε ξερω αν οι αντιδρασεις θα εχουν καποιο αποτελεσμα, το σιγουρο ειναι οτι αν δεν υπαρξουν αντιδρασεις, θα εχουμε μια πολυ διαφορετικη Ελλαδα σε 6 μηνες
-
Πάντα το ίδιο δε γίνεται όμως? Άλλα λένε και άλλα κάνουν. Απλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ταυτόχρονα μπορεί να είμαστε και ένα είδος πειραματόζωου για το πόσο μπορεί να αντέχει ένας λαός την ανέχεια. Και τα 'αποτελέσματα' μας ίσως χρησιμοποιηθούν στην Πορτογαλία π.χ. ή και αλλού.
Για την 'ηθική νομιμοποίηση' που αναφέρεις νομίζω ότι σχεδόν καμία από τις τελευταίες κυβερνήσεις δεν την είχε!
Έχουν όμως το 'προσόν' ότι προέρχονται από νόμιμες εκλογές.Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε νομίζω.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πάντα το ίδιο δε γίνεται όμως? Άλλα λένε και άλλα κάνουν. Απλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ταυτόχρονα μπορεί να είμαστε και ένα είδος πειραματόζωου για το πόσο μπορεί να αντέχει ένας λαός την ανέχεια. Και τα 'αποτελέσματα' μας ίσως χρησιμοποιηθούν στην Πορτογαλία π.χ. ή και αλλού.Για την 'ηθική νομιμοποίηση' που αναφέρεις νομίζω ότι σχεδόν καμία από τις τελευταίες κυβερνήσεις δεν την είχε!
Έχουν όμως το 'προσόν' ότι προέρχονται από νόμιμες εκλογές.Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε νομίζω.
αυτο γινοταν παντα, αλλα αυτη τη φορα δε μιλαμε για απλα μετρα που θα θιξουν καποιους. Μιλαμε για μετρα τα οποια υποθηκευουν το μελλον της χωρας για πολλα χρονια, ισως δεκαετιες!
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων