-
Άλλωστε δεν χρειάζεται να το κάνει κιόλας, η εξαγγελία είναι αρκετή.
**Δωρεάν Bugatti Veyron σε κάθε μέλος του 4Τforum από τον ΙΚΕ **
-
μπορώ να την αλλάξω με μία Aventador ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άλλωστε δεν χρειάζεται να το κάνει κιόλας, η εξαγγελία είναι αρκετή.**Δωρεάν Bugatti Veyron σε κάθε μέλος του 4Τforum από τον ΙΚΕ **
Κρατάω το slot μου για τη νέα Enzo.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άλλωστε δεν χρειάζεται να το κάνει κιόλας, η εξαγγελία είναι αρκετή.**Δωρεάν Bugatti Veyron σε κάθε μέλος του 4Τforum από τον ΙΚΕ **
Τις βενζίνες μόνο και είμαι οk , μην γινόμαστε και αχάριστοι
-
delete
-
θωράκιση στα Ξαρά;
είναι που ναι ψοφίμια ...
-
delete
-
-
Και μετά λέτε τους Έλληνες αστυνομικούς σερίφηδες και ψευτόμαγκες...
-
delete
-
ναι, η λογική του τρομπογιώργη βλαχοσερίφη
επος
-
delete
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
**Δωρεάν Bugatti Veyron σε κάθε μέλος του 4Τforum από τον ΙΚΕ **quoted for future reference.
Να ρωτήσω εγώ:
Πέρα από πολιτικά κόμματα που κάνουν 'δωρεές' σε φορτισμένες συναισθηματικά περιόδους (για προφανείς λόγους), εφοπλιστές έχουμε ;Αυτές οι 'δωρεές' είναι
Και τα κόμματα και οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες κατακλέβουν τη χώρα κι έπειτα δωρίζουν και λίγα ψίχουλα για να χτίσουν το κοινωνικό προσωπείο τους. Εντάξει, πειστήκαμε...
-
-
http://www.google.gr/search?q=��� ... 7%DF%E1%F2
Eνοχλητική.
Την 'Κυρά της Ρω', αν εμφανιζόταν σήμερα κι ύψωνε σημαίες της Ελλάδας σε κάποιο ξεχασμένο νησάκι της επικράτειας, σηκωτή θα την έπαιρναν οι ελληνόφωνοι ηγέτες της πολιτικής και της εκπαίδευσης μην τυχόν και χαλάσει τη μαγιά.
-
Με έντυσες με μπλε ποδιά… αυτή για το σχολείο με τ’ άσπρο γιακαδάκι… κι όταν άρχισε να μου αρέσει την κατήργησες.
Και σήμερα εσύ δίνεις ιθαγένεια στον κάθε αλλοδαπό μα όχι στον Έλληνα τον σταυρό
Μου έμαθες προσευχή… μα τώρα πια μόνο για Χριστό δε θες να μου μιλήσεις..
Σπάραξε η καρδιά μας βρε Μάνο
-
Μην τρελαίνεσαι. Κάτι δακρύβρεχτοι έτρεχαν να πάρουν τις περιοχές αυτές, για να μην έχουν σήμερα για αφέντη κάποιον ισλαμιστή ή στρατηγό με κόκκινα. Οι μη δακρύβρεχτοι ετοίμαζαν κάτι εμφυλίους 2-3 δεκατίες αργότερα.
-
-
Νεκροί βρέθηκαν τρεις άστεγοι στο άλσος του Θησείου
Νεκροί εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί από εργάτες των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Αθηναίων τρεις άστεγοι στο Αλσος του Θησείου. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διασαφηνιστούν από τα νοσοκομεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι σοροί.Η τραγική αυτή εξέλιξη δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο βασικές αδυναμίες της κοινωνίας μας και των οργανωμένων θεσμών μας. Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φτάσει σήμερα να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης μας, είναι θέμα σοβαρότατο το οποίο μας αφορά όλους. Όταν μάλιστα το κρύο, οι κακουχίες ή η εξάρτηση από ουσίες οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους σε έναν παγερό, ανώνυμο θάνατο στο δρόμο, τότε το φαινόμενο λαμβάνει διαστάσεις τραγωδίας, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.
-
Τώρα κλαίμε που μας κατήργησαν τις ποδιές [με το ασπρο γιακαδάκι ] και δεν κάνουμε αρκετά χριστιανικά στο σχολείο
Γιατί κάποτε αυτοί μας έσωσαν από το φέσι του τούρκουΜη χαλάς το πνεύμα κατάνυξης
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]