-
Ό,τι αντιλαμβάνεται ο καθένας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@gto
ερώτηση και φυσικά υπολογίζω σε αυθόρμητη ειλικρινή απάντηση ως συνήθως.
Κατεβαίνεις αύριο στην πορεία και κάποια στιγμή βλέπεις την Πετρούλα (ή κάποια b class celebrity) σε μια άκρη με το συνεργείο του star από κοντά για το ρεπορτάζζζζζ να κάνει δηλώσεις σχετικά με τον αντιμνημονιακό αγώνα με πιο πιθανό απώτερο στόχο να χρησιμοποιήσει το βιντεάκι για να προωθήσει τη νέα τσόντα του Σειρηνάκη ξέρω γω σχετική με τρόικα, δντ κλπ.
Της κάνεις μια ανοικοδόμηση στη μάπα (που τη χρειάζεται η συγκεκριμένη) ή λες 'Α κοίτα και η Πετρούλα στον αγώνα. Τι καλά... Στ' άρματα στ' άρματα εμπρός στον αγώωωωωνα';Η δική μου αυθόρμητη απάντηση είναι 'δεν δίνω δεκάρα στο τι θα κάνει η πετρούλα στην διαδήλωση, δεν το συσχετίζω με το θέμα διαδήλωση, και δεν δίνω επίσης δεκάρα για το τι θα δείξει το σταρ για την διαδήλωση γενικότερα'. Έχει κάνει και πιο προβοκατόρικα πράγματα εις βάρος των κινητοποιήσεων το (κάθε) σταρ από το φανταστικό σου παράδειγμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεκτα όλα αυτά ρε Eddie αλλά τι σχέση έχουν με το τι γίνεται ακριβώς στην Αγγλία αλλά και τους λόγους που αυτό γίνεται...Αν είδες δεν αναφέρθηκα στο τι γίνεται στην Αγγλία αλλά σε συγκεκριμένο άτομο, όπως επίσης και σε δυο περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο.
Σε ότι αφορά την Αγγλία καλά κάνουν οι φοιτητές και διαμαρτύρονται αλλά στην τελική νομίζω ότι η πιο σαφής αντίδραση θα έρθει από τις δυνάμεις της αγοράς. Αν οι αλλοδαποί φοιτητές (που πληρώνουν και τα πιο πολλά) σηκωθούν και πάνε σταδιακά σε καμμιά άλλη χώρα με αγγλόφωνα τμήματα (αν είχαμε ιδιωτικά θα ήταν ευκαιρία αλλά...) και οι Άγγλοι σμπαραλιάσουν μια από τις βασικές τους πηγές εισοδήματος, τότε θα το ξανασκεφτούν για τις αυξήσεις αυτές. Εκτός και αν τόσο καιρό δούλευαν όλα τα πανεπιστήμια στο κόκκινο και τώρα πάνε να τα μαζέψουν.
Ούτως ή άλλως σε επίπεδο κορυφαίων πανεπιστημίων οι Άγγλοι έχουν χάσει αρκετές πρωτιές. Αν χάσουν και τη μάζα των πιο δευτεροκλασσάτων πανεπιστημίων τους τότε fuckata...ΥΓ: Έχει κανείς υπόψη του αναλογία ξένων-Άγγλων φοιτητών στα πανεπιστήμια εκεί;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεκτα όλα αυτά ρε Eddie αλλά τι σχέση έχουν με το τι γίνεται ακριβώς στην Αγγλία αλλά και τους λόγους που αυτό γίνεται...
Αν είδες δεν αναφέρθηκα στο τι γίνεται στην Αγγλία αλλά σε συγκεκριμένο άτομο, όπως επίσης και σε δυο περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο.
Σε ότι αφορά την Αγγλία καλά κάνουν οι φοιτητές και διαμαρτύρονται αλλά στην τελική νομίζω ότι η πιο σαφής αντίδραση θα έρθει από τις δυνάμεις της αγοράς. Αν οι αλλοδαποί φοιτητές (που πληρώνουν και τα πιο πολλά) σηκωθούν και πάνε σταδιακά σε καμμιά άλλη χώρα με αγγλόφωνα τμήματα (αν είχαμε ιδιωτικά θα ήταν ευκαιρία αλλά...) και οι Άγγλοι σμπαραλιάσουν μια από τις βασικές τους πηγές εισοδήματος, τότε θα το ξανασκεφτούν για τις αυξήσεις αυτές. Εκτός και αν τόσο καιρό δούλευαν όλα τα πανεπιστήμια στο κόκκινο και τώρα πάνε να τα μαζέψουν.
Ούτως ή άλλως σε επίπεδο κορυφαίων πανεπιστημίων οι Άγγλοι έχουν χάσει αρκετές πρωτιές. Αν χάσουν και τη μάζα των πιο δευτεροκλασσάτων πανεπιστημίων τους τότε fuckata...ΥΓ: Έχει κανείς υπόψη του αναλογία ξένων-Άγγλων φοιτητών στα πανεπιστήμια εκεί;
Με καλυψε ο παπα-τασος παραπανω, αλλα αυτο που θελω να πω τελικα ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο να σηκωθει καποιος απο τον καναπε που οποιο βλεπω σε πορειες τον βλεπω καλοπροαιρετα, δεν με νοιαζει ποιος ειναι και αν εχει λεφτα απο πισω ή τον μπαμπα δικαστικο, με νοιαζει που(κι εαν) συμμετεχει. Αλλωστε η ιδιοτελεια σε τετοιες περιπτωσεις ειναι δυσκολο να εξακριβωθει.
Παραδειγμα, εισαι ο Ευγενωφ147 κολληγος στα χωραφια του Ντριφτεροβιτς στην Ρωσσια του 1907 και σου εχει γαμησει τον αντιχριστο, και δεν ξερεις γραμματα ουτε εχεις ταξικη συνειδηση, αλλα θες να στησεις τον δουκα ντριφτεροβιτς στα 5 μετρα γιατι η οικογενεια σου πειναει και ο εξοχοτατος σου παιρνει τον κεφαλικο του φορο καβαλα στο αλογο και τιγκα στο πατσουλι. Πας λοιπον στον συντροφο Ανασταστιο Τασιεβτς και ζητας να γραφτεις στο κομμα με μονη ελπιδα να γινει το μπαμ να παρεις την ξιφολογχη και να κυνηγας τον Ντριφτεροβιτς μεχρι τα Ουραλια, τι θα σου πει ο συντροφος Τασιεβτις, Νιετ? Δεν εχεις ολοκληρωσει τις σπουδες σου, δεν εχεις αντιληψη του επαναστατικου προτσεςςς?*
Εγω λεω θα σου πει, στη βραση κολλαει το σιδερο.Αυτα τα κινητρα και η ηθικολογια ειναι λιγο αφελη.
*το αντιστοιχο στην περιπτωση αριστοκρατη που το παιζει επαναστατης γιατι του την εχει δωσει η απυθμνενη βαρεμαρα των σσαλονιων της Αγιας Πετρουπολης.
-
Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδρυτής της Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, με περιοριστικούς όρους καθώς και με εγγύηση ύψους 235.590 ευρώ, όπως όρισε βρετανικό δικαστήριο, σε ακρόαση που έγινε την Τρίτη (14/12).
Ο Ασάνζ, εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών στη Σουηδία.
Εν τω μεταξύ, έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη σύλληψη του Ασάνζ.
Στις ΗΠΑ, όμως, η μεγάλη πλειοψηφία του αμερικανικού λαού θέλει τη δικαστική δίωξη του Τζούλιαν Ασάνζ, καθώς δύο στους τρεις Αμερικανούς είναι υπέρ της δίωξης του, για τη διαρροή των απόρρητων αμερικανικών εγγράφων από την ιστοσελίδα του.
Η εκτίμηση των περισσοτέρων πολιτών στις ΗΠΑ, είναι ότι η διαρροή χιλιάδων διπλωματικών εγγράφων 'βλάπτει το κοινό συμφέρον', σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκε την Τρίτη (14/12).
Η δημοσκόπηση, διεξάχθηκε μέσω τηλεφώνου, για λογαριασμό του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC News και της εφημερίδας Washington Post, ενώ αντικείμενο της έρευνας ήταν χίλιοι άνθρωποι και το 59% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι ο Ασάνζ πρέπει να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για τη διαρροή των εγγράφων.
Μόνο το 29% πιστεύει ότι το θέμα δεν αφορά τη δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα να σημειωθεί ότι, το 68% των ερωτηθέντων πιστεύει πως οι αποκαλύψεις εσωτερικών εγγράφων της αμερικανικής διπλωματίας από τον WikiLeaks 'βλάπτουν το κοινό συμφέρον', έναντι του 20% που έχει αντίθετη άποψη.
α ρε αμερικανοι εχετε παθει ηττα
-
Πας λοιπον στον συντροφο Ανασταστιο Τασιεβτς και ζητας να γραφτεις στο κομμα με μονη ελπιδα να γινει το μπαμ να παρεις την ξιφολογχη και να κυνηγας τον Ντριφτεροβιτς μεχρι τα Ουραλια, τι θα σου πει ο συντροφος Τασιεβτις, Νιετ? Δεν εχεις ολοκληρωσει τις σπουδες σου, δεν εχεις αντιληψη του επαναστατικου προτσεςςς?*
Δεν διαφωνώ. Το ερώτημα μου είναι το εξής (για να το φέρω στο παράδειγμα σου). Τι θα πρεπε να κάνει ο Τάσιεβιτς αν του πήγαινε ο γιος του ντριφτέροβιτς πχ που θέλει να κάνει κάτι να τη σπάσει στον πατέρα του (γιατί δεν του αγόρασε καινούριο άλογο) και το βράδυ να επιστρέψει να φάει το μόσχο το σιτευτό την ώρα που οι σύντροφοι του θα γυαλίζουν την ξιφολόγχη και ελπίζοντας να περισσέψει μισό μπιζέλι να φάνε και αυτοί;
Ον άδερ νιουζ...
Τα Wikileaks αρχίζουν να μου θυμίζουν έντονα αποκαλύψεις Ταρζάν για την ποδοσφαιρική παράγκα. 5 βδομάδες μας είχε στο περίμενε, μας είχε φτάσει ως το κούτελο από χαρά που περιμέναμε να ακούσουμε κασσέτα με τον μπαρμπά Θωμά να κάνει ντηλ με τον θείο και τελικά μάθαμε ότι το ματς Λύκοι-Κοπρόσκυλα για τη γ' ερασιτεχνική ήταν στημμένο...*το αντιστοιχο στην περιπτωση αριστοκρατη που το παιζει επαναστατης γιατι του την εχει δωσει η απυθμνενη βαρεμαρα των σσαλονιων της Αγιας Πετρουπολης
Σόρυ τώρα το πρόσεξα. Αν ο αριστοκράτης αφήσει τα σαλόνια και πιάσει τα αλώνια (πολλές οι περιπτώσεις πχ Λόρδος Βύρων) τότε μαγκιά. Αλλά το πρωί στις οδομαχίες (συν το ότι αν πιαστεί θα καθαρίσει ο μπαμπάς) και το βράδυ στο χορό του Υποκόμου του Σάσεξ ( ) είναι ο ορισμός του ντεμέκ πασπαλισμένο με άπειρο δήθεν.
Όπως είπα και πριν η Δαμανάκη δεν πήγε στα μπουζούκια μετά το Πολυτεχνείο. Δεν είναι ανάγκη (ή πιο σωστά είναι τεράστιο λάθος και ύβρις) να βαφτίζουμε 'εξέγερση' κάθε φορά που τα παιδάκια βρίσκουν ένα τρόπο να κάνουν το κομμάτι τους.
-
ρε, σας πληρώνουν για να προσπαθήσετε να εκμηδενίζετε κάθε προσπάθεια αντίδρασης;
τη σήμερον ημερα (όπως πάντα) όποιος φωνάζει δε σημαίνει ότι είναι κομμουνιστής και θέλει να κάψει το λαπτοπ του, το αυτοκίνητο, να ζήσει σε εργατικές πολυκατοικίες και να οδηγάει λαδα. φωνάζει απλώς επειδή του κόβουν το φαΐ του, τον εγαμάνε κάθε μέρα και δεν βλέπει να ανοίγει καμιά μύτη κανενός πούστη κλέφτηάμα έχει καλό μισθό πάντως, να γραφτώ και γω στο κλαμπ, είναι δύσκολοι οι καιροί
όσο το ξανασκέφτομαι δλδ...οι φοιτητές στην αγγλία που δεν θέλουν να υποθηκεύσουν τη ζωή τους για να σπουδάσουν (να σπουδάσουν, όχι να τα φάνε στα μπουζούκια ρε γμτ ), είναι wannabe τσε και το κάνουν γιατί τους αρέσουν τα αμπέχωνα και θέλουν να ρίξουν κάνα γκομενάκι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ρε, σας πληρώνουν για να προσπαθήσετε να εκμηδενίζετε κάθε προσπάθεια αντίδρασης;
τη σήμερον ημερα (όπως πάντα) όποιος φωνάζει δε σημαίνει ότι είναι κομμουνιστής και θέλει να κάψει το λαπτοπ του, το αυτοκίνητο, να ζήσει σε εργατικές πολυκατοικίες και να οδηγάει λαδα. φωνάζει απλώς επειδή του κόβουν το φαΐ του, τον εγαμάνε κάθε μέρα και δεν βλέπει να ανοίγει καμιά μύτη κανενός πούστη κλέφτηOσο ο 'λαός' θα κατεβαίνει σε πορείες κατω απο κομματικά πανό και σημαίες, θα είναι διχασμένος, τριχασμένος κλπ και δεν προκειται να γίνει τίποτα.....Το εχω ξαναπεί, αλλα υπο τη σκέπη κομμάτων εγω δεν πάω σε πορεία....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι πρόπερσι πολλοί έριξαν όλες τους τις μάρκες στο μαύρο, πιστεύοντας ότι έγινε (επιτέλους!) η εξέγερση των τάξεων.
Χεχ, πάντα επίκαιρο αστείο αυτό.
Οι μόνοι που μιλάνε για το Δεκέμβρη ως 'εξέγερση των τάξεων', 'πούλιες, μάρκες' κλπ είναι αυτοί που θέλουν να πουν ότι δεν ήταν κάτιhttp://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1232075
Δεν ήρθαμε χθες στη χώρα ξέρετε.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
τη σήμερον ημερα (όπως πάντα) όποιος φωνάζει δε σημαίνει ότι είναι κομμουνιστής και θέλει να κάψει το λαπτοπ του, το αυτοκίνητο, να ζήσει σε εργατικές πολυκατοικίες και να οδηγάει λαδα. φωνάζει απλώς επειδή του κόβουν το φαΐ του, τον εγαμάνε κάθε μέρα και δεν βλέπει να ανοίγει καμιά μύτη κανενός πούστη κλέφτηOσο ο 'λαός' θα κατεβαίνει σε πορείες κατω απο κομματικά πανό και σημαίες, θα είναι διχασμένος, τριχασμένος κλπ και δεν προκειται να γίνει τίποτα.....Το εχω ξαναπεί, αλλα υπο τη σκέπη κομμάτων εγω δεν πάω σε πορεία....
δεν μπορείς να βάζεις την ετικέτα 'δήθεν' σε όποιον το κάνει, όμως.
δυστυχώς ή ευτυχώς, αν κατέβω μόνος μου στο κέντρο της πόλης με μια σημαία και μια ντουντούκα θα είμαι ο τρελός του χωριού, όχι πορεία
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aπό mail (δεν συμφωνώ με κάποια, αλλά αρκετά τα λέγαμε εδώ και χρόνια):
(Είμαι σπίτι με πυρετό και δεν μπόρεσα να ανέβω στην Αθήνα. Δεν ξέρω με ποια συμφωνείς ή όχι από αυτά που παράθεσες, αλλά το γράμμα αυτό καταρρέει για πλάκα σαν χάρτινος πύργος) Στα σχόλια, δεν απευθύνομαι σε εσένα αλλά στον συντάκτη της επιστολήςΚατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον 'εκσυγχρονισμό'.
(Αν αγαπούσες την πατρίδα σου χωρίς να μισείς τις πατρίδες των άλλων και σε έλεγαν εθνικιστή, γιατί δεν απαντούσες στο ίδιο μήκος κύματος; Ποιος ή τι σε εμπόδιζε να το κάνεις;)Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; (Όχι, εγώ δεν καταλαβαίνω ειλικρινά)
Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.(Αυτό, έχω καταντήσει κουραστικός να το επαναλαμβάνω, έχει συμβεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το μικρούλι τότε νέο ελληνικό κράτος. Και αν κατανοώ τους λόγους που αρχικά έπρεπε να δεχτείς προστάτες, στη συνέχεια και ακριβώς επειδή ο κόσμος ήρθε τούμπα 5-6 φορές αντί να μειώσεις το ποσοστό εξάρτησης, εσύ το αύξανες. Αυτό είναι όλο δικό σου έργο νεοέλληνα μαλάκα)Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε 'εκπαίδευση'; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι του Χριστοφοράκου.(Πάντα θυμάμαι, να μιλάνε για τα ανυπέρβλητα προβλήματα της παιδείας. Ποτέ δεν θυμάμαι, να γίνεται ανοιχτά συζήτηση για τη μαλακία που φώλιαζε στα μυαλά των γονιών, κυρίως των νεώτερων γενεών. Αυτοί που γεννοβολάγανε παιδιά αβέρτα και με τη συμπεριφορά τους, τα μετέτρεπαν σε συντριπτικό ποσοστό σε ανερμάτιστα νούμερα, έτοιμα για την υπαλληλική σχέση των 3,60 που τόσο πολύ ήθελαν να αποφύγουν για τα καμάρια τους)
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.(Ποτέ κανένας τραπεζίτης ή υπάλληλος τράπεζας, δεν με υποχρέωσε να πάρω κάποιο δάνειο ή κάρτα χωρίς να το θέλω εγώ. ΠΟΤΕ!)
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα; (Το αυτό σχόλιο με το απο πάνω, υψωμένο στη νιοστή.
Όποιος έχει παίξει χαρτιά, θα γνωρίζει πως όταν τον καλούν στο τραπέζι, το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι 'τι παιχνίδι παίζουμε;'. Εσύ μαλάκα νεοέλληνα, όχι μόνο κάθησες στο τραπέζι με τα χαρτιά, όχι μόνο δεν ρώτησες τι παίζουμε, όχι μόνο δεν ρώτησες να μάθεις με ποιους χαρτοκλέφτες πρόκειται να παίξεις, ζητάς και τα ρέστα από πάνω και κλαίγεσαι.
Ψόφος και πάλι ψόφος, για σένα και για όλους τους μαλάκες σαν και εσένα. Είναι βέβαιο, πως ως νεκροί θα προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες σε αυτόν τον τόπο, όσες δεν θα πρόσφερατε ζωντανοί σε 10 ζωές)Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την 'ελεύθερη αγορά';
Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους .κανόνες διατροφής.(Να σου θυμίσω, πως όλες σχεδόν οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις S/M, πουλήθηκαν σε ξένες εταιρείες όταν η προσφορά κρίθηκε πως ήταν συμφέρουσα. Δηλαδή, όταν εξασφαλιζόταν το σόι του επιχειρηματία για 10 γενιές μπροστά. Επίσης, συνεχίζω ακόμα να βλέπω μπακάλικα και ψιλικατζίδικα παντού γύρω μου, σε πείσμα όσων έχουν προβλέψει την καταστροφή τους καμιά 50αριά φορές τα τελευταία χρόνια. Επίσης, συνεχίζω να ψωνίζω από αυτά όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι)Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους 'μη νόμιμους μετανάστες' τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.(Το έχουμε ξαναπεί. Απουσία μεταναστευτικής πολιτικής=δεινά για όλους. Πλήρης απουσία μεταναστών από τη χώρα που ανακάλυψε το φραπέ = σάπισμα της παραγωγής στα χωράφια= κατάρρευση του συστήματος ασφάλισης, πολύ πιο γρήγορα από ότι θα γίνει τώρα και άλλα πολλά)
Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;( Κάτι είπαμε πριν για αγάπη στην πατρίδα, χωρίς να υποβιβάζεις τις πατρίδες των άλλων. Και από πότε η Ελλάδα έχει λιγότερα βράχια από την Ιρλανδία; Αγεωγράφητος συν τοις άλλοις.)
Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στον κάθε 'όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.(Ποιος άφησε το κράτος να κάνει παιχνίδι με τους εργολάβους αστέρι μου; Οι νεφελίμ, ο Σάουρον, τα όρκ μήπως;)
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων 'τίποτα' με ειδικότητα στον αέρα. (Υπάρχουν και κάποια πράγματα που τα λένε βιβλία, υπάρχει και το ίντερνετ, υπάρχει και κάτι που λέγεται ορθή κριτική σκέψη. Όλα εν ανεπαρκεία στην ζωή σου και σε πάρααααα πολλών άλλων νεοελλήνων κατά τα φαινόμενα)
Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις 'άγιες οικογένειες' του τόπου.(Τους οποίους ασόβαρους, κάποιοι πολύ πιο ασόβαροι ψήφισαν κατ' επανάληψη μάλιστα. Το δις εξ' αμαρτείν κλπ κλπ το ξέρεις νομίζω. Φαντάσου το τρις, το τετράκις και το πεντάκις)
Δεν θα βρείτε κανέναν από τους Έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.
(Ας φρόντιζες με τη συμπεριφορά σου και τις πράξεις σου να τους τιμάς. Αν έβγαζε βιβλίο εκλαικευμένης αστροφυσικής ο Νανόπουλος σήμερα, ανάθεμα αν θα πούλαγε 5000 τεμάχια. Η τσόντα της ψωλαρπάχτρας τζούλιας εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού. Και την αγόρασαν νεοέλληνες φρούλη. Όχι ξένοι που τρώγανε χαρούπια όταν εμείς είχαμε χοληστερίνη κλπ κλπ)Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.(Ναι η επιστολή Κίσσινγκερ, οι σκοπιανοί, ο Σόρος, ο Μόρος, και το κακό συναπάντημα)
Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη.(Ασχολίαστο)
Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται.
(Να σου θυμίσω φρούλη, πως στον προηγούμενο αιώνα άνθρωποι που ζούσαν εδώ, έκαναν τέσσερα και πέντε παιδιά χωρίς να έχουν εξασφαλισμένο ούτε το φαί στο πιάτο τους. Επίσης αυτά με πολέμους, με διώξεις, με ξύλο, με σπίτια παράγκες του καραγκιόζη κλπ κλπ. Άσε λοιπόν τις μαλακίες για τις δυο δουλειές και τους παππούδες και κοίτα αυτά που έλεγες για τις καταναλωτικές συνήθειες των άλλων μαλάκηδων (aka home cinema στο δυάρι, νέο τουρμπάκι κάθε 3 χρόνια ,νέο SUV με διζωνικό κλίμα, γιατί πως θα πάμε στο χωριό να εντυπωσιάσουμε τον τσοπάνη θείο μας, κοστούμι ραφτό γιατί το λέει ο Κωστόπουλος ο γκλαμουριάρης και ας τρώμε φακές τρεις μήνες για να το πάρουμε κλπ κλπ)Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.(Βέβαια. Πήγαινε πέστο αυτό στον μαλάκα που λέγεται γονιός και μιλάει στο παιδί του μόνο για να το αγγαρέψει, ενώ την υπόλοιπη μέρα το έχει σαν μπιμπελό και γραμμένο στα παπάρια του.Σίγουρα εδώ φταίει η νέα τάξη πραγμάτων.)
Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. (2310 521010 )
Θυμηθείτε το, κάνουν μια νέα μορφή γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά...(Άσε μας ρε χαλβά με τα καταστροφολογικά σου)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν μπορείς να βάζεις την ετικέτα 'δήθεν' σε όποιον το κάνει, όμως.
Το τσουβάλιασμα νομίζω δεν έχει ποτέ κανένα νόημα...! Ομως, στην πορεία που έγινε σήμερα και πέρασε κοντά απο το μαγαζί μου, ήθελα πολύ να είμαι....Ποτέ αλλοτε δεν ενιωσα τόσο μεγάλη την αναγκη να συμμετέχω. Ομως την ταμπέλα του Κομμουνιστή δεν θα τη γλύτωνα απο οσους με εβλεπαν και σε μικρες κοινωνίες οπως η δική μας, αυτό είναι ευκολο. Οχι οτι θα θιγόμουν βέβαια αν με ελεγε καποιος Κομμουνιστή, απλα όμως ΔΕΝ είμαι....Ανηκω στη μικρομεσαία τάξη και θίγομαι βαναυασα κι εγω με όλα αυτά που συμβαινουν. Ειμαι εργοδότης, αλλα ταυτόχρονα κι εργαζόμενος, κατι που το ΚΚΕ το ξεχνάει και με βαζει απέναντί του. Γιατί λοιπόν εγω να ταυτιστώ μαζί τους....;;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
[spoiler=Τσιγάρο και άλλα συναφή δηλητήρια....:2bdeqci3][πλάκα mode] Περί τσιγάρου. Ναι για αυτό θα σε πυροβολούσα γιατί έτσι και αλλιώς σκοτώνεις τον εαυτό σου. Οπότε απλά σε βγάζω από τη μιζέρια ενός αργού θανάτου από καρκίνο του πνεύμονα ή του οισοφάγου ή του στόματος που πίστεψε με καλύτερο είναι να σε σκοτώσουν γιατί ο πόνος πριν πεθάνεις είναι απίστευτος. Και μπορεί όλα να είναι στατιστική και να μην μπορείς να πεις τίποτα για εσένα τον ίδιο αλλά στους γύρω σου παθητικούς καπνιστές που δεν είναι λίγοι νομοτελειακά η πιθανότητα κάποιος να μην προσβληθεί από καρκίνο προερχόμενο από το παθητικό κάπνισμα είναι τόσο μικρή που θεωρείται αμελητέα. Εφαρμόζοντας τις αρχές pre-emptive strike απλά σε εκτελώ για να μην προκαλέσεις τον θάνατο σε άλλους. Φονέα μικρών παιδιών και ανυπεράσπιστων μητέρων.... [/πλάκα mode][/spoiler:2bdeqci3] -
Oσο ο 'λαός' θα κατεβαίνει σε πορείες κατω απο κομματικά πανό και σημαίες, θα είναι διχασμένος, τριχασμένος κλπ και δεν προκειται να γίνει τίποτα.....Το εχω ξαναπεί, αλλα υπο τη σκέπη κομμάτων εγω δεν πάω σε πορεία....Μην ανησυχείς και σήμερα ήταν αρκετές δεκάδες χιλιάδες κόσμου εκτός κομματικών πανώ...
-
Το τσουβάλιασμα νομίζω δεν έχει ποτέ κανένα νόημα...! Ομως, στην πορεία που έγινε σήμερα και πέρασε κοντά απο το μαγαζί μου, ήθελα πολύ να είμαι....Ποτέ αλλοτε δεν ενιωσα τόσο μεγάλη την αναγκη να συμμετέχω. Ομως την ταμπέλα του Κομμουνιστή δεν θα τη γλύτωνα απο οσους με εβλεπαν και σε μικρες κοινωνίες οπως η δική μας, αυτό είναι ευκολο. Οχι οτι θα θιγόμουν βέβαια αν με ελεγε καποιος Κομμουνιστή, απλα όμως ΔΕΝ είμαι....Ανηκω στη μικρομεσαία τάξη και θίγομαι βαναυασα κι εγω με όλα αυτά που συμβαινουν. Ειμαι εργοδότης, αλλα ταυτόχρονα κι εργαζόμενος, κατι που το ΚΚΕ το ξεχνάει και με βαζει απέναντί του. Γιατί λοιπόν εγω να ταυτιστώ μαζί τους....;;ΕΕΠ το ΚΚΕ δεν είναι απέναντι στους μικροεργοδότες Έχει βγάλει και κάποιο όρο για την κοινωνική συμμαχία που τους περιλαμβάνει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[spoiler=Τσιγάρο και άλλα συναφή δηλητήρια....:50ngghd4][πλάκα mode] Περί τσιγάρου. Ναι για αυτό θα σε πυροβολούσα γιατί έτσι και αλλιώς σκοτώνεις τον εαυτό σου. Οπότε απλά σε βγάζω από τη μιζέρια ενός αργού θανάτου από καρκίνο του πνεύμονα ή του οισοφάγου ή του στόματος που πίστεψε με καλύτερο είναι να σε σκοτώσουν γιατί ο πόνος πριν πεθάνεις είναι απίστευτος. Και μπορεί όλα να είναι στατιστική και να μην μπορείς να πεις τίποτα για εσένα τον ίδιο αλλά στους γύρω σου παθητικούς καπνιστές που δεν είναι λίγοι νομοτελειακά η πιθανότητα κάποιος να μην προσβληθεί από καρκίνο προερχόμενο από το παθητικό κάπνισμα είναι τόσο μικρή που θεωρείται αμελητέα. Εφαρμόζοντας τις αρχές pre-emptive strike απλά σε εκτελώ για να μην προκαλέσεις τον θάνατο σε άλλους. Φονέα μικρών παιδιών και ανυπεράσπιστων μητέρων.... [/πλάκα mode][/spoiler:50ngghd4]
[spoiler=Περί εγκρίσεως.... (thumbsup):50ngghd4]Ελπίζω να ήταν το ίδιο διασκεδαστικό και για σένα όσο ήταν και για μένα! Είναι πολύ δύσκολο μάλλον να καταλάβει κανείς τι θέλει να πει ο άλλος. Φυσικά και αν κατέβω στο δρόμο δεν θα στραφώ ενάντια απλών ανθρώπων αλλά ενάντια των διαχειριστών της εξουσίας. Δεν πιστεύω σε πορείες και απεργίες για το θεαθήναι. Αυτά τα πράγματα είναι το τελευταίο καταφύγιο όταν έχει κοπεί κάθε γέφυρα διαλόγου με ότι και αν αυτό σημαίνει. Στο Ελλάντα όπου η πορεία και η απεργία ήταν στην ημερήσια διάταξη για να γράφουν ένσημα στα κομματικά ταμεία οι κάθε λογής μαϊδανό-συνδικάλες μου προκαλούν το λιγότερο αηδία.[/spoiler:50ngghd4]
-
κατάλαβα βρε Χρήστο.... στο χιουμοριστικό πνεύμα γέλασα.
Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι πιστεύεις ότι όλοι πια σε μια πορεία είναι αρχισυνδικάλες και περί αυτών. ΑΛλά δεν νομίζω ότι παίζει και να σου αλλάξω την άποψη, οπότε στάθηκα απλώς στο χιουμοριστικό κομμάτι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κατάλαβα βρε Χρήστο.... στο χιουμοριστικό πνεύμα γέλασα.Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι πιστεύεις ότι όλοι πια σε μια πορεία είναι αρχισυνδικάλες και περί αυτών. ΑΛλά δεν νομίζω ότι παίζει και να σου αλλάξω την άποψη, οπότε στάθηκα απλώς στο χιουμοριστικό κομμάτι.
Ο όγκος είναι απλοί εργαζόμενοι. Αλλά στη λογική του πρόβατου που το τσοπανόσκυλο το οδηγεί στο λιβάδι. Δεν γουστάρω να είμαι πρόβατο και ειδικά να με κοροϊδεύει ο κάθε πονηρός επαγγελματίας πολιτικάντης συνδικαλιστής που δεν έχει δουλέψει μία ώρα στη ζωή του. Και φυσικά να καρπώνεται τα όποια οφέλη.
-
Δεν κατέληξε σε συμφωνία το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για εννιαία πολιτική στο θέμα άδειας παραμονής εργασίας εντός της ΕΕ
http://www.europarl.europa.eu/el/pressr ... E%B1%CF%82
Η οδηγία για την 'ενιαία άδεια' - η οποία σχετίζεται και με την επονομαζόμενη 'μπλε κάρτα της ΕΕ' για την απασχόληση υψηλής ειδίκευσης - σχεδιάστηκε προκειμένου να διευκολύνει την ενσωμάτωση των νόμιμων μεταναστών με βάση τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας. Στόχος της οδηγίας είναι η απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών για τους νόμιμους μετανάστες από τρίτες χώρες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκτούν άδεια διαμονής και εργασίας με μία ενιαία διαδικασία, μέσω ενός 'μονοαπευθυντικού συστήματος' (one-stop shop). Το εν λόγω νομοθετικό σχέδιο στοχεύει επίσης στο να χορηγήσει στους νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι διαμένουν και εργάζονται νόμιμα στην ΕΕ, ένα κοινό σύνολο δικαιωμάτων.
-
Μόσχα, Ρωσία
«Κάθε κλέφτης πρέπει να πηγαίνει στη φυλακή» δήλωσε ξεκάθαρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ερωτηθείς για την υπόθεση Χοντορκόφσκι στη διάρκεια της ετήσιας τηλεοπτικής «συνάντησής» του με το ρωσικό λαό. Οι συνήγοροι του πρώην μεγιστάνα του πετρελαίου κατηγόρησαν τον Ρώσο πρωθυπουργό ότι ασκεί πιέσεις στο δικαστήριο για καταδικαστική απόφαση (εκκρεμεί η ετυμηγορία για τη δεύτερη δίκη) και ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Η έκδοση της δικαστικής απόφασης στη δεύτερη δίκη του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι αναμενόταν την Τετάρτη, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 27 Δεκεμβρίου χωρίς να δοθούν διευκρινίσεις. Οι Ρώσοι εισαγγελείς έχουν προτείνει φυλάκιση άλλων έξι ετών για τον Μιχαήλ Χοντορκόφσκι.
Κατά την ετήσια τηλεοπτική του εμφάνιση στην οποία δέχεται ερωτήσεις από το κοινό ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι «αποδείχτηκαν τα εγκλήματα» του Χοντορκόφσκι κατά τη δεύτερη ακροαματική διαδικασία. «Κάθε κλέφτης πρέπει να πηγαίνει στη φυλακή» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Το κατηγορητήριο κατά τη δεύτερη δίκη που ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο «μιλάει για εκατοντάδες δισεκατομμύρια ρούβλια που υπεξαιρέθηκαν», προσέθεσε.
«Για ανάλογα εγκλήματα [ο Αμερικανός Μπέρνταρντ] Μάντοφ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 150 ετών. Η δικαιοσύνη μας είναι πολύ πιο ανεκτική. Οφείλουμε να στηριχθούμε στην αρχή ότι τα εγκλήματα του Χοντορκόφσκι αποδείχτηκαν στο δικαστήριο» κατέληξε.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]