-
http://www.athina984.gr/node/30749 (πρώτες γραμμές)
http://news.pathfinder.gr/photoscope/gr ... /2140.html
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=94369 (τον περαστικό που έβαλε φωτιά στον κάδο τον άφησαν να φύγει )Καινοφανή πράγματα, όπως είπαμε.
To να δείχνουμε περιπτώσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας, είναι σαν να γράφουμε άμα μας χτυπάει το ραντάρ με 150 ότι τον κουμπάρο μας τον έγραψαν άδικα, άρα κι εμάς. Ή ότι επειδή δεν ήμασταν παρόντες στο έγκλημα, πρέπει να δεχθούμε την άποψη του εγκληματία για το αν εγκλημάτισε.
Δεν βγαίνει άκρη. -
Καλά εντάξει το πρώτο λινκ είναι από το δεκέμβρη του '08 [10/12/2008 - 17:08]. ΟΚ Ναι τότε υπήρχαν μολότωφ και καιγόταν όλη πόλη. Πολύ εύστοχο το παράδειγμα.
ΤΟ δεύτερο λινκ είναι μια σαφής παράσταση αλληλεγγύης σε συλληφθέντες Όχι καμία σχέση με συνδικάτα και απεργίες. Κουλ ουάχατ φυσικά. Όλα ένα. Τι συλληφθέντες, τι παράνομες απεργίες. Ένα και το αυτό.
Στο τρίτο παρεμπιπτόντως, γράφει ακριβώς αυτό που σου λέω.
Ότι τα επεισόδια έγιναν όταν τα ΜΑΤ προσπάθησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους:Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τι 13.00 το μεσημέρι, όταν τα ΜΑΤ προσπάθησαν να απομακρύνουν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες για τρομοκρατία [σ.σ. τους συλλεφθέντες της πορείας τους ξέχασε].
Ακολούθησαν συμπλοκές,Εδώ γιατί δεν είχαμε 'επεισόδια όταν οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ;
Μάνο. Δεν είναι περίπτωση αυθαιρεσία η διάλυση συγκεντρωμένων. Είναι μέρος του 'τη δουλειά τους κάνουν'.
Στις φωτογραφίες είναι 'αυθαιρεσία' όταν διαλύουν τους συγκεντρωμένους (ΕΕΠ έξω απο δικαστήρια για συμπαράσταση σε συλληφθέντες είναι, σε περίπτωση που υπήρξε προβληματισμός]
Στο σήμερα δεν είναι αυθαιρεσία, γιατι.... Έλα ντε. Κι εκεί κι εδώ συγκεντρωμένους διέλυαν. Εσύ πως λες να γίνεται αυτό; -
Τα παραπάνω πηγαίνουν στο τι έχει γίνει στην Ευελπίδων, εξ ου και η παρουσία των ΜΑΤ.
Πάντως, τα έχουμε ξαναπεί, αν ήμουν στη θέση σου (που ανήκεις στους ειρηνικούς διαδηλωτές δηλαδή), θα βούταγα και θα σάπιζα στο ξύλο όποιον χαράμιζε τον κόπο μου και έδινε στους 'εχθρούς' λαβή για να κοπανάνε κι εμένα. Τι περιφρούρηση και ανοησίες, 'τι θες εδώ πέρα με τις κοτρώνες στο χέρι; έφυγες πριν σε πάρουν με το φορείο'.
Εκπλήσσομαι και στενοχωριέμαι για το πως σας ξεγελάνε οι αληταράδες στις ειρηνικές σας διαδηλώσεις και τσουπ ξαφνικά εμφανίζονται με όλο τους τον οπλισμό χρησιμοποιώντας τον πριν προλάβετε να αντιδράσετε. -
Κουλ ουάχατ
-
Ρε δεν πα να του φέρεις 500 φωτό, 1000 μάρτυρες ακόμα και ματατζήδες να του φέρεις να του τα πουν τα ίδια θα λέει και το ξέρεις. Δεν είναι επανεγγράψιμη η μνήμη του. Παράτα τααααα.
-
Θυμάμαι, θυμάμαι, τα επεισόδια τα κάνουν παρακρατικοί, προβοκάτορες και άσχετοι. Πολύ πονηροί και σβέλτοι, όπως έγραψα παραπάνω.
Α, να αντιγράψω και κάτι από το γνωστό άρθρο που συζητήθηκε σε προηγούμενες σελίδες:
*
'Εδώ, είναι απαραίτητη μία σημαντική υπενθύμιση: ενώ οι Κορκονέας και Σαραλιώτης βρίσκονται (ορθά) στη φυλακή, οι δολοφόνοι της Marfin κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, κάτι που δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαιτέρως τους επαγγελματίες της ευαισθησίας.'*
Το ΙΔΙΟ ισχύει και για τον άνθρωπο που έφαγε την 'τυχαία' κοτρώνα και ευτυχώς δεν σκοτώθηκε, γιατί πάλι θα ήταν κάποιο 'τυχαίο' γεγονός ή θα έφταιγε το 'σύστημα' ή το 'κεφάλαιο' που ώθησε το χέρι του επαναστάτου.
Το πάω καλά παιδιά; -
Το γνωστό άρθρο ξέρει τους τρόμπες που έκαψαν τους ανθρώπους και δεν τους κατονομάζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το γνωστό άρθρο ξέρει τους τρόμπες που έκαψαν τους ανθρώπους και δεν τους κατονομάζει;αφου ολοι ξερουμε οτι δεν προκειται να τους πιασουν με την σημερινη αστυνομια..
-
Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ασπίς Πρόνοια
Συνελήφθη σήμερα στις 21:55, στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ασπίς Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης.
Ο 6ος τακτικός ανακριτής Αθηνών εξέδωσε σήμερα εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα.
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=217513&cid=4
Έχω εντυπωσιαστεί!!!! Θα κρατήσει όμως ή είναι απλά ένα βεγγαλικό και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι έξω ελεύθερος για 'λόγους υγείας';
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχω εντυπωσιαστεί!!!! Θα κρατήσει όμως ή είναι απλά ένα βεγγαλικό και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι έξω ελεύθερος για 'λόγους υγείας';Τον είδες κι εσύ λίγο 'κομμένο' τελευταία ε;
-
To adslgr.com συγκέντρωσε όλα τα προγράμματα συμβολαίων και καρτοκινητής κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες τους.
Μέρος Α': Συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας
Τις τελευταίες μέρες οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ανανέωσαν τον τιμολογιακό τους κατάλογο και παρουσίασαν νέα συμβόλαια προπληρωμένου χρόνου, sms και mobile internet. Η αρχή έγινε με την Cosmote η οποία ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στις 16/11/2010 και ακολούθησε η Vodafone μία εβδομάδα αργότερα στις 23/11/2010. Τον κύκλο των νέων προγραμμάτων έκλεισε η Wind με ανακοίνωση στις 2/12/2010 δηλαδή 9 μέρες αργότερα.
Το adslgr.com σύγκρινε τα νέα συμβόλαια όλων των εταιρειών προκειμένου να βοηθήσει τους καταναλωτές να κρίνουν ποιο τους συμφέρει καλύτερα. Το κριτήριο της σύγκρισης που επιλέχθηκε ήταν το κόστος, δηλαδή με πχ 25€ ποιές είναι οι επιλογές του καταναλωτή. Με βάση το μηνιαίο πάγιο συγκρίθηκαν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των νέων συμβολαίων:
•Ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας προς το δίκτυο της εταιρείας
•Ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας προς άλλα δίκτυα (σταθερά ή κινητά)
•Γραπτά μηνύματα προς το δίκτυο της εταιρείας
•Γραπτά μηνύματα προς άλλα δίκτυα
•Ενσωματωμένος όγκος χρήσης δεδομένων (mobile internet)Καταγράψαμε τα πακέτα σε όλες τις τιμές και όπως προαναφέρθηκε τα συγκρίναμε με βάση το μηνιαίο κόστος τους. Στις περιπτώσεις κάποιων πακέτων της Vodafone όπου η τιμή διέφερε από τα πακέτα των άλλων δύο εταιρειών, η σύγκριση έγινε με τα κοντινότερα σε τιμή πακέτα (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω).
-
Υπάρχει σχεδόν πληρης ταυτιση και στις 3 εταιρίες. Και λοιπόν ??? Περιμενε κανεις κατι διαφορετικό...??
-
μήπως αυτό λέγεται τράστ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μήπως αυτό λέγεται τράστ?Όχι, όχι... Πλήρης - ελεύθερος ανταγωνισμός λέγεται... Δε γκρήκ γουέι.. Κάτι σαν τα γάλατα....
-
μιας και έγινε αναφορά στα γάλατα, θέλω να πω οτι το τελευταίο καιρό δεν βρίσκω ένα γιαούρτι της προκοπής. δεν ξέρω αν γέρασα και έγινα παράξενος αλλά νομίζω οτι υπάρχει αισθητή πτώση της ποιότητας οριζοντίως.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μιας και έγινε αναφορά στα γάλατα, θέλω να πω οτι το τελευταίο καιρό δεν βρίσκω ένα γιαούρτι της προκοπής. δεν ξέρω αν γέρασα και έγινα παράξενος αλλά νομίζω οτι υπάρχει αισθητή πτώση της ποιότητας οριζοντίως.για φάγωμα το θές ή για ρίξιμο?
-
καλά, αμα ψάχνει gourmet γιαούρτι για γιαούρτωμα, τί να πω, ρισπέκτ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μήπως αυτό λέγεται τράστ?'Οχι, αυτό είναι ο ορισμός του ολιγοπωλίου. Ο όρος τραστ υπονοεί κάποιου είδους συννενόηση, όχι οτι έτυχε να συμπέσουν οι τιμές σε μια αγορά με λίγους πωλητές.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μιας και έγινε αναφορά στα γάλατα, θέλω να πω οτι το τελευταίο καιρό δεν βρίσκω ένα γιαούρτι της προκοπής. δεν ξέρω αν γέρασα και έγινα παράξενος αλλά νομίζω οτι υπάρχει αισθητή πτώση της ποιότητας οριζοντίως.Έχουν πέσει και αυτά θύματα, αυτού του μαλακισμένου λαιφστάιλ που θέλει τα πάντα με χαμηλά λιπαρά για να είσαι φιτ, ιν, γκλάμουρ και χάμουρ.
Ως γνωστόν, ότι έχει λιπαρά έχει και γεύση. Όσο λοιπόν τα γιαούρτια κάποτε είχαν κοντά στο 10% λιπαρά, είχαν γεύση.
Τώρα, ούτε για κατάπλασμα δεν είναι. -
σιγα μην υπαρχει συνενοηση μεταξυ των 3 εταιριων
δε μιλιουνται σου λεω τα στελεχη μεταξυ τους
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]