Nov 22, 2010, 12:46 PM

@tasosdev
Ωραια λοιπον οταν λες 'αποφαση οργανου' ποσο ομοφωνη ειναι?? και ποσο αντικειμενικα δημοκρατικη ειναι?? Δεν εχεις ακουσει για αποφασεις οργανων με 'καποιες' ας πουμε παρατυπιες στη διαδικασια?? αλλα τελικα οι κατεχοντες τη σφραγιδα της οργανωσης εβγαλαν την αποφαση με το ετσι νομιζω σωστο??. Δεν εχω ακουσει (ισως και να εχει συμβει) να γινονται δεκτες ενστασεις μη απαρτιας ευκολα σε τετοιες διαδικασιες οπου καποιος διαφωνον ας πουμε δεν εισακουεται για κατι διαφορετικο.... η οντως αποφασεις περνονται με απουσιες προσωπων που ομως υπογραφουν δια περιφορας.. αργοτερα... Θελω να πω μα αυτα, οτι τιποτα δεν ειναι θεσφατο.... και σιγουρα υπαρχουν και πραγματα κατω απο το τραπεζι σε αυτες τις διαδικασιες... Οι συμμετεχοντες και οι πιο δραστηριοι ας πουμε εχουν 'παρει γραμμη' και λενε και αποφασιζουν χωρις την πραγμαικη συμμετοχη των ενδιαφςρομενων που εχοντας εκλεξει καποιους καποια στιγμη δεν συμμετετεχουν ενεργα μετα, κατι σαν τη ψηφοφορια στις εκλογες καθε 4 χρονια... Εχω υποψιν μου παραδειγματα τετοια απο πανεπιστημιακους χωρους οπου ανακοινονονται αποφασεις και κανεις δεν ξερει που και ποτε συνηλθε το οργανο για να αποφασισει η να ψηφισει. Τετοιες πρακτικες αφηνουν το πολυ κοσμο αδιαφορο και καταληγουν να μην ασχολουνται... κατι σαν την αποχη στις εκλογες.. και ετσι οι εχοντες τη σφραγιδα σε ενα συνδικαλιστικο οργανο αποφασιζουν.... Μη μου πει οτι δεν εχει πεσει στην αντιληψη σου κατι τετοιο... και εαν ναι τοτε εσυ τι εκανες για να προστατεψεις το κυρος του συνδικαλιστικου οργανου??? Θα μου πεις οτι κανεις εσυ τουλαχιστον ο,τι μπορεις, Ο.Κ. για σενα αλλα στο γενικο συστημα ο τριτος καταλαβαινει οτι αντιστοιχα λαμογια της πολιτικης νομενκλατουρας δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα και προχωρανε.... εν απουσια του..... στο ονομα του δικαιου του αγωνα τους χωρις ομως επιβεβαιωσεις πρακτικες με την παρουσια των ενδιαφερομενων...