-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εστειλα email στον Παγκαλο οπου του ειπα οτι εγω δεν εφαγα τιποτα και να παει να αυτοθει!!!! .
Μου απαντησε με το http://www.youtube.com/watch?v=4JRII7sm0FQΣοβαρολογείς;
(ή είναι σαν τη διαφημιστική πινακίδα; ) -
όλοι οι 'πόθεν έσχες' κατά περίεργη σύμπτωση τρώνε πάρα πολλά λεφτά...από τη μια δηλώνουν εκατοντάδες χιλιάδες € ως εισόδημα ενώ παράλληλα διατηρούν αστεία ποσά σε καταθέσεις !!!
φυσικά το ΣΔΟΕ δεν θα ασχοληθεί με τον εντοπισμό ύποπτων μεταφορών χρημάτων στην αλλοδαπή ... -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εστειλα email στον Παγκαλο οπου του ειπα οτι εγω δεν εφαγα τιποτα και να παει να αυτοθει!!!! .
Μου απαντησε με το http://www.youtube.com/watch?v=4JRII7sm0FQΣοβαρολογείς;
(ή είναι σαν τη διαφημιστική πινακίδα; )Σιγα μην εστελνα email στον λαλακα
Μου αρεσε το βιντεακι ομως -
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
το χαλι της οικονομιας μας δεν οφειλεται στα αυτοκινητοδανεια που ο καθε μεσος ελληνας αποπληρωνει συνεπως,αλλα στις κ@λοτραπεζες που διναν δανεια χωρις εγγυησεις και χωρις να ελεγχουν αν καποιος μπορει να τα αποπληρωσει.προσωπικα και το προηγουμενο αυτοκινητο μου το πηρα με δοσεις 5 ετων (ατοκα) κι αυτο γιατι αν περιμενα να μαζεψω τα φραγκα για να το παρω cash θα ημουν 5 χρονια με το πεζο2....υπαρχουν ανθρωποι που δε γεννηθηκαν με μπαρμπα στην κορωνη,δεν βρηκαν ετοιμη περιουσια,δεν τους πηρε το πρωτο αμαξι ο μπαμπας, δεν κανουν μια δουλεια που κονομανε 20k τον μηνα (αυτοι φταινε για την οικονομια που με τις λαμογιες τους και τις φοροδιαφυγες τους φτασαμε εδω).το αυτοκινητο μου το ξεπληρωσα με τον ιδρωτα μου,δεν καθυστερησα ουτε μια δοση,και μη μου λετε οτι φταιω εγω ο μισθωτος που δεν φοροδιεφυγα ουτε ενα ευρω,οτι φταιω για την καταντια της ελλαδας.δε χρωσταω σε κανεναν κι οταν χρωσταω τον αποπληρωνω στην ωρα του.θεωρω διευκολυνση για ενα μισθωτο τις δοσεις,με μικρο επιτοκιο,αλλιως αυτο που θα παιρνε σε 5 χρονια το παιρνει τωρα...και δεν μιλαω ντε και καλα για αυτοκινητα 30k αλλα και για αυτοκινητα μισης αξιας.
οποτε μη μου το παιζετε μερικοι εδω σωστοι,οτι πληρωνουμε cash και κραταμε καβαντζες,γιατι ειναι ΠΟΛΥ λιγοι ελληνες που φτανουν με εντιμο τροπο σε αυτο το επιπεδο,χωρις να χρωστανε φορους,ή ειναι αυτοι που τους σπρωχνει ο μπαμπας μεχρι τα 40....
αυτοι ειναι που γονατισαν την οικονομια.οι αρπαχτες απ το δημοσιο,ειναι ειναι υπερκοστολογησεις,ειτε απευθειας αναθεσεις,ειτε φοροδιαφυγες.
και μη ξανακουσω οτι φταινε οι δανειοληπτες για την οικονομια μας...αυτα ειναι ιστοριες για αγριους για να κατεβαζουμε το κεφαλι και να αισθανομαστε ενοχοι που ειμαστε τιμιοι και να μην αναζητουμε τα πραγματικα λαμογια
Ως εδώ όμως. Σχετικό με την οικονομία θέμα υπάρχει στον 'Αντίλογο'. Συνεχίζουμε με το ASX και μόνο [mod].
Δεν είπα ότι φταις εσύ και πολύς κόσμος ακόμα αποκλειστικά για τη κατάντια της οικονομίας μας , αλλά όπως και να το κάνουμε τα δάνεια ακόμα και για τα αυτοκίνητα έβαλαν το λιθαράκι τους (κοτρόνα καλύτερα), γιατί πολύ απλά δε γίνεται μία χώρα με ελάχιστες εξαγωγές και με ένα τουρισμό που ολοένα μειώνεται να δανείζεται διαρκώς για να αγοράζει εισαγόμενα αυτοκίνητα, ψυγεία, τηλεοράσεις ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό. Αυτά πρέπει να αποπληρωθούν από τον παραγόμενο πλούτο της χώρας. Ο οποίος όπως έγραψα έχει πάρει την κατιούσα εδώ και πολύ καιρό μάλιστα.
Και εμείς φίλε μου το αυτοκίνητο με τον ιδρώτα μας το αγοράσαμε κάνοντας δύο δουλειές χωρίς βοήθεια από κανένα, αλλά ψωνίσαμε μέχρι εκεί που θεωρούσαμε ότι φτάνει η τσέπη μας αρνούμενοι να μπούμε στο τριπάκι του δανεισμού.
Άτοκα νομίζεις ότι πήρες το αμάξι σου. Απλά στην τιμή που πλήρωσες συμπεριλαμβάνονταν και οι τόκοι. Θα πλήρωσες επιπλέον και τα έξοδα φακέλου αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
...οποτε μη μου το παιζετε μερικοι εδω σωστοι,οτι πληρωνουμε cash και κραταμε καβαντζες,γιατι ειναι ΠΟΛΥ λιγοι ελληνες που φτανουν με εντιμο τροπο σε αυτο το επιπεδο,χωρις να χρωστανε φορους,ή ειναι αυτοι που τους σπρωχνει ο μπαμπας μεχρι τα 40...Δεν ξέρω τι ακριβώς εικονίδιο να βάλω σαν αντισχόλιο. Ίσως
-
delete
-
παίδες όποιος έχει ασχοληθεί ή έχει καιρό για να ψάξει θα ήθελα να μας πει δυο τρια στοιχεία για την επίδραση της ΚΑΠ στις οικονομίες της ευρωζώνης,
αίσθηση μου είναι οτι μόνο επωφελής δεν έχει αποδειχθεί, και με αφορμή το ΔΝΤ και τη σχετική σύμπνοια των Club Med λόγω κοινών αδιεξόδων πρέπει να προωθήσουμε την αντικατάσταση της με κάτι άλλο ή με τίποτα αν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η προσθετική του αξία για κάθε ένα απο τα μέλη της Ευρωζώνης ξεχωριστά. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
παίδες όποιος έχει ασχοληθεί ή έχει καιρό για να ψάξει θα ήθελα να μας πει δυο τρια στοιχεία για την επίδραση της ΚΑΠ στις οικονομίες της ευρωζώνης,
αίσθηση μου είναι οτι μόνο επωφελής δεν έχει αποδειχθεί, και με αφορμή το ΔΝΤ και τη σχετική σύμπνοια των Club Med λόγω κοινών αδιεξόδων πρέπει να προωθήσουμε την αντικατάσταση της με κάτι άλλο ή με τίποτα αν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η προσθετική του αξία για κάθε ένα απο τα μέλη της Ευρωζώνης ξεχωριστά.Δυσκολο θεμα και οχι ακριβώς ontopic.
Με πολυ απλα λογια θα ελεγα οτι το ΚΑΠ ειναι ενα θαυμασιο εργαλειο αλλα η χρηση του δεν εγινε σωστα,και οχι μονο απο εμας αλλα και απο αλλες χωρες.
Παρόλλα αυτα, για μη ανταγωνιστικες οικονομιες οπως η ελληνικη, θα ελεγα οτι ειναι σαφως υπερ των ντοπιων παραγωγων,αν ειναι και υπερ των πολιτων της ΕΕ ειναι δυσκολο ερωτημα (και ίσως το πιο καίριο στην ολη ιστορία) και εξαρταται απο τις παραμετρους που θα θεσεις.Αν το δουμε απλα στην λογικη του ποσο πληρωνει ο πολιτης το Χ προϊον,τοτε θα λεγα οτι οχι,ο πολιτης δεν ωφελήθηκε. -
@ Madox
Τα νουμερα σε τετοιες περιπτωσεις που λες ειναι σωστα, αλλα ο σχολιασμος ειναι απο οπτικη γωνια που εμενα δεν με εκφραζει η συγκεκριμενη εφημεριδα. Εσυ εισαι σιγουρος ας πουμε, οτι ο συγκεκριμενος αριθμος ειναι αυτος που χρειαζεται η Ελλαδα σαν ΔΥ, ενω καποιος αλλος θα σου πει οτι ειναι υπεραριθμοι οι ΔΥ. Αυτο αυτοματα θα ειναι μια διαφωνια ενω το νουμερο δεν αμφισβητηται απο κανενα απο τους δυο.
Υ.Γ. Ναι εχεις δικιο δεν αλλαζω ευκολα αυτο που πιστευω... γιατι ισως ειμαι λιγο μεγαλος και εχω δει που καταληγουν μερικοι ενθουσιασμοι και αισιοδοξιες με την παροδο των χρονων, απο πολιτικους αλλα και απλους ανθρωπους.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@ MadoxΤα νουμερα σε τετοιες περιπτωσεις που λες ειναι σωστα, αλλα ο σχολιασμος ειναι απο οπτικη γωνια που εμενα δεν με εκφραζει η συγκεκριμενη εφημεριδα. Εσυ εισαι σιγουρος ας πουμε, οτι ο συγκεκριμενος αριθμος ειναι αυτος που χρειαζεται η Ελλαδα σαν ΔΥ, ενω καποιος αλλος θα σου πει οτι ειναι υπεραριθμοι οι ΔΥ. Αυτο αυτοματα θα ειναι μια διαφωνια ενω το νουμερο δεν αμφισβητηται απο κανενα απο τους δυο.
Υ.Γ. Ναι εχεις δικιο δεν αλλαζω ευκολα αυτο που πιστευω... γιατι ισως ειμαι λιγο μεγαλος και εχω δει που καταληγουν μερικοι ενθουσιασμοι και αισιοδοξιες με την παροδο των χρονων, απο πολιτικους αλλα και απλους ανθρωπους.
Στο ότι η κοινωνία στην οποία ζεις θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη να σου προσφέρει την στοιχειώδη ευκαιρία εργασίας για να επιβιώσεις συμφωνείς;
Αν ναι θα πρέπει να βρεις θέσεις εργασίας γι αυτούς που θέλεις να στείλεις στο δρόμο σε έναν ιδιωτικό τομέα που είναι ήδη φρακαρισμένος.
Αν όχι θα πρέπει να δεχτείς την πιθανότητα της προοπτικής να αρχίσουμε να σφάζουμε ο ένας τον άλλον για να ταίζουμε την οικογένεια. -
Aφού συζητάμε διάφορα γιά την ωραία μας χώρα να πω και εγώ μερικές σκέψεις .
Σας διαβάζω χρησιμοποιώντας το στικάκι γιατί οι εργαζόμενοι ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ΟΤΕ (Ούτε Τηλέφωνο Εχουμε) , εδώ και μιά βδομάδα μας έχουν χωρίς τηλέφωνο , ίντερνετ κλπ μερικές δεκάδες σπίτια , μαγαζιά , για΄τί υπάρχει καλωδιακή βλάβη .
Δηλαδή κάποιος έκοψε ένα καλώδιο ζευγών , η κάτι άλλο .
Τώρα το πως κόβεται ένα καλώδιο ζευγών ? Με πολλούς τρόπους . Με έναν είχα κόψει εγώ παλιότερα ένα καλώδιο σε μιά δουλειά , σκάβοντας μέσα στο οικόπεδο γιά την σύνδεση της αποχέτευσης . Πώς ? Μα απλά το καλώδιο περνούσε ΜΕΣΑ στο οικόπεδο 3 μέτρα από τον δρόμο σε βάθος περίπου 1,00 μ.
Το αστείο είναι ότι όταν ήρθαν οι λεβέντες (συνεργείο 6 ατόμων , ο οδηγός , ένας έσκαβε , ένας πέταγε τα χώματα , ένας έκανε τις συνδέσεις , ένας επέβλεπε αυτόν που έστριβε τα σύρματα καί ο επιβλέπων) , χωρίς να γνωρίζουν ποιός είμαι και αφού τους έκραζε η γειτονιά , άρχισε να λέει γιά τους εργολάβους που δεν προσέχουν . Δεν ξέρω αν ήταν ο Asimov αλλά ξέχασε ότι ο εργολάβος και αυτός οικοδόμος είναι . Ετσι του απάντησα σε άπταιστη οικοδομική , οπότε θεώρησε καλό να λακίσει .
Ετσι τώρα μιά βδομάδας περιμένουμε τους κουρασμένους ΔΥ να έρθουν να μας φτιάξουν τις συνδέσεις .
Εχω όμως την υποψία ότι επειδή αρκετοί από εμάς , είμαστε σε άλλους παρόχους , μας καθυστερούν επίτηδες , γιατί είμαστε κακά παιδιά και προτιμήσαμε να πληρώνουμε λιγότερο στους ιδιώτες .Γιά το θέμα ότι τα δάνεια του κόσμου μας έφτασαν εδώ , να ξανάυπενθυμίσω ότι το χρέος των ιδιωτών στην Ελλάδα είναι μόλις το 38 % του ΑΕΠ λιγότερο αρκετές φορές από τις άλλες ανεπτυγμένες χώρες .
-
Νέα της στιγμής από το μέτωπο του ΟΤΕ .
Η βλάβη δημιουργήθηκε από ένα συνεργείο ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ της ΕΥΔΑΠ οι οποίοι είχαν μιά διαρροή σε ένα παλιό αγωγό νερού στο δρόμο . Ηρθαν έσκαψαν και έφτιαξαν τον αγωγό , μόνο πού όταν' έσκαβαν έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ . Αφού ένας γείτονας συνταξιούχος οικοδόμος πήγε χτές στον προιστάμενο του ΟΤΕ μήπως βρεί λύση , σήμερα πρίν από 10 λεπτά συνεργείο 6 ατόμων του ΟΤΕ ήρθε γιά να επισκευάσει την βλάβη . Είδαν τον δρόμο , συσκέφτηκαν και είπαν . 'Δεν έχουμε κομπρεσέρ , θα γυρίσουμε αύριο?'Σημειωτέον το γνωστό μπλέ φορτηγάκι έγραφε 'ΟΤΕ συνεργείο **επισκευής **δικτύων' . Τώρα συνεργείο επισκευής , χωρίς κομπρεσέρ
Και καλά την τρύπα στο πεζοδρόμιο πως θα την άνοιγαν ?Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία .
Και γιά να νευριάσω και μερικούς .
1.000.000 δημόσιους υπάλληλους τρέφουμε , ρεεεεεεε . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Νέα της στιγμής από το μέτωπο του ΟΤΕ .
Η βλάβη δημιουργήθηκε από ένα συνεργείο ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ της ΕΥΔΑΠ οι οποίοι είχαν μιά διαρροή σε ένα παλιό αγωγό νερού στο δρόμο . Ηρθαν έσκαψαν και έφτιαξαν τον αγωγό , μόνο πού όταν' έσκαβαν έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ . Αφού ένας γείτονας συνταξιούχος οικοδόμος πήγε χτές στον προιστάμενο του ΟΤΕ μήπως βρεί λύση , σήμερα πρίν από 10 λεπτά συνεργείο 6 ατόμων του ΟΤΕ ήρθε γιά να επισκευάσει την βλάβη . Είδαν τον δρόμο , συσκέφτηκαν και είπαν . 'Δεν έχουμε κομπρεσέρ , θα γυρίσουμε αύριο?'Σημειωτέον το γνωστό μπλέ φορτηγάκι έγραφε 'ΟΤΕ συνεργείο **επισκευής **δικτύων' . Τώρα συνεργείο επισκευής , χωρίς κομπρεσέρ
Και καλά την τρύπα στο πεζοδρόμιο πως θα την άνοιγαν ?Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία .
Και γιά να νευριάσω και μερικούς .
1.000.000 δημόσιους υπάλληλους τρέφουμε , ρεεεεεεε .το συγκεκριμενο ειναι μονο για τα καφαο και για τα σπιτια
λες να μυριζαν τα νυχια τους για να δουν τι εγινε? -
Πιστεύεις ότι τα 2 εκτενή posts σου έχουν κάτι να προσφέρουν στο θέμα 'ΔΝΤ' ; (για να μην πω ότι δεν έχουν να προσφέρουν ούτε αλλού).
Δεν πιστεύω να στενοχωρηθείς αν σου πω ότι η 'επιχειρηματολογία' (η ποια ; ) και τα σχετικά συμπεράσματα, που τόσο έντεχνα αφήνεις να διαγραφούν στη γλαφυρή περιγραφή σου, είναι καφενείο χαμηλού επιπέδου ; -
Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τεντέ ζητεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι», η οποία αποκαλύπτει στο φύλλο της Πέμπτης ένα ντοκουμέντο: ένα έγγραφο φωτιά για εν ενεργεία διαιτητή, που πιάστηκε στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ, με καταθέσεις που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ και προέρχονται από κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα»!
Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τον τίτλο «Εισαγγελέας στο ποδόσφαιρο» καλείται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να δείξει κόκκινη κάρτα στα κυκλώματα του ποδοσφαίρου και ο αρμόδιος εισαγγελέας να καλέσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα Ευάγγελο Μαρινάκη, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα καθώς και τους προέδρους όλων των ΠΑΕ Α' και Β' Εθνικής.
Ήδη στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ βρίσκονται στοιχεία για τα υπέρογκα κέρδη εν ενεργεία διαιτητών στο «Πάμε Στοίχημα».
Το «Ποντίκι» έχει στην κατοχή του ένα παραστατικό είσπραξης από τον ΟΠΑΠ, το οποίο καταγράφει λεπτομερώς πως ο εν ενεργεία διαιτητής κέρδισε μέσα σε μια οκταετία (2002-2009) 300.000 ευρώ στο «Πάμε Στοίχημα».
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@ Madox
Τα νουμερα σε τετοιες περιπτωσεις που λες ειναι σωστα, αλλα ο σχολιασμος ειναι απο οπτικη γωνια που εμενα δεν με εκφραζει η συγκεκριμενη εφημεριδα. Εσυ εισαι σιγουρος ας πουμε, οτι ο συγκεκριμενος αριθμος ειναι αυτος που χρειαζεται η Ελλαδα σαν ΔΥ, ενω καποιος αλλος θα σου πει οτι ειναι υπεραριθμοι οι ΔΥ. Αυτο αυτοματα θα ειναι μια διαφωνια ενω το νουμερο δεν αμφισβητηται απο κανενα απο τους δυο.
Στο ότι η κοινωνία στην οποία ζεις θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη να σου προσφέρει την στοιχειώδη ευκαιρία εργασίας για να επιβιώσεις συμφωνείς;
Αν ναι θα πρέπει να βρεις θέσεις εργασίας γι αυτούς που θέλεις να στείλεις στο δρόμο σε έναν ιδιωτικό τομέα που είναι ήδη φρακαρισμένος.
Αν όχι θα πρέπει να δεχτείς την πιθανότητα της προοπτικής να αρχίσουμε να σφάζουμε ο ένας τον άλλον για να ταίζουμε την οικογένεια.Οταν η κοινωνια (πες το και λαος) στην οποια γεννηθηκα εξελεγε εκπροσωπους για να της κανει τα χατηρια = να δανιζεται ως κρατος και να μοιραζει λεφτα αδιακριτως αν παραγει καποιος κατι η οχι (δεν εννοω τους ΔΥ μονο) αλλα και την εν γενει διοικηση του κρατους οπου η κατασπαταληση του Δ. χρηματος γινοτανε σε βαθμο υπερθετικο χωρις να μπαινει γκολ για την παραγωγικη δυνατοτητα αυτης της κοινωνιας, αλλα για να τσεπωνει μια ομαδα συμφεροντων περισσωτερα απο μια αλλη, τοτε η σφαγη που αναφερεις μεταξυ μας εγω θεωρω οτι υφισταται χρονια...., και δυνατοτητα να μπορει η κοινωνια να εξασφαλιζει θεση εργασιας για τα παιδια της μηδαμινη με τετοια μυαλα, οπου ο καθενας θελει να 'βγει' πιο μαγκας απο τον γειτωνα κλεβοντας περισσωτερο τον δημοσιο κορβανα.
Σκεψου δε οτι και η Σουηδια (τρανταχτο παραδειγμα ευνομουμενης χωρας που ολοι θα επρεπε να ζηλευουμε!!συμφωνα με καποια ιδεολογια) ανεβασε τα ορια σε 67 για συνταξη και οι δεικτες ανεργειας και εκει παιρνουν την ανηφορα. Τι περιμενεις λοιπον απο την Ελλαδα να καταφερει γνωριζοντας το μπαχαλο και την νοοτροπια αυτου του λαου?? τα τελευταια 50 χρονια.
Αληθεια οταν λες στοιχειωδη ευκαιρια εργασιας που τον βαζεις τον πυχη??? διοτι θυμαμαι το 70 οι περιπλανομενοι Αθιγγανοι, να εργαζονται σε Περιοχες που υπηρχαν αγροτικες δουλειες, πχ. μπαμπακια περιστασιακα και μετα να αλλαζουν περιοχη αναλογα με το που υπηρχε αναγκη, ενω τωρα δεν τις πλησιαζουν αφου ηρθαν οι βορειοι γειτωνες μας και πηραν την πιτα της δουλειας, αυτοι δε ανελαβαν την διακινηση των ευγενων ουσιων απο την γειτωνα χωρα.... Πιστευεις οτι αν **θελει **ενας να βρει μεροκαματο σε στοιχειωδη δουλεια θα δυσκολευτει πολυ?.
@ Koutsan
η γλαφυρη περιγραφη μας επιβεβαιωνειγιατι φτασαμε να χρωσταμε σαν χωρα τοσα, ενω ειμαστε τοσο παραγωγικοι... 5 να κοιτανε και ενας να εννωνει καλλωδια.... -
Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι 1-2 γλαφυρές περιγραφές σου φτάνουν για να πάρεις θέση σε περίπλοκα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα και ως προς την εξήγηση αλλά κυρίως ως προς τις προτεινόμενες λύσεις στα σχετικά προβλήματα.
Αν τυχόν φυσικά έβαζα εγώ 1-2 περιγραφές με άψογη εξυπηρέτηση σε κάποιο τομέα του δημοσίου είμαι βέβαιος ότι θα είχες μια ελαφρά τάση να τις αγνοήσεις και να τις χαρακτηρίσεις μεμονωμένες
Μη μου πεις ότι θα έλεγες 'είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα' ;Εγώ όμως θα έβαζα από κάτω ένα ωραίο στομφώδες συμπέρασμα, παχύ παχύ να επιβεβαιώνει τις ιδεοληψίες μου
-
Δεν είναι 'επιχειρήματα' φίλε μου . Είναι 'πραγματικά περιστατικά' . Και αν δεν είχαμε τα κινητά , θα είχαμε πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε προηγμένη χώρα .
Εσύ χρησιμοποιείς 'επιχειρήματα' >Ο χρήστης koutsan έγραψε:Αν τυχόν φυσικά έβαζα εγώ 1-2 περιγραφές με άψογη εξυπηρέτηση σε κάποιο τομέα του δημοσίου
. Απλά θα περιέγραφες το αυτονόητο .
το συγκεκριμενο ειναι μονο για τα καφαο και για τα σπιτια
λες να μυριζαν τα νυχια τους για να δουν τι εγινε?Γνώριζαν ότι είναι ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ βλάβη , έχουν ενημερώσει όλους και τους παρόχους μας .
Και νομίζω ότι και το ford transit συνεργείο καλωδιακών βλαβών δικτύου έλεγε .
Γιά ΚΑΦΑΟ και σπίτια πάνε με τα berlingo και μόνο 1η 2 άτομα . -
Δεν ξέρω γιατί αλλά η παραπάνω κουβέντα μου έφερε στο νου ένα στίχο:
Νομίζω είναι από το 'Από υαλί χρωματιστό' του Καβάφη.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι 1-2 γλαφυρές περιγραφές σου φτάνουν για να πάρεις θέση σε περίπλοκα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα και ως προς την εξήγηση αλλά κυρίως ως προς τις προτεινόμενες λύσεις στα σχετικά προβλήματα.
Αν τυχόν φυσικά έβαζα εγώ 1-2 περιγραφές με άψογη εξυπηρέτηση σε κάποιο τομέα του δημοσίου είμαι βέβαιος ότι θα είχες μια ελαφρά τάση να τις αγνοήσεις και να τις χαρακτηρίσεις μεμονωμένες
Μη μου πεις ότι θα έλεγες 'είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα' ;Εγώ όμως θα έβαζα από κάτω ένα ωραίο στομφώδες συμπέρασμα, παχύ παχύ να επιβεβαιώνει τις ιδεοληψίες μου
Το στομφωδες συμπερασμα το εχει βγαλει ο κοσμος που συναλλασεται με ορισμενες υπηρεσιες διασημες για την εξυπηρετηση τους, (υπουργειο Συγκοινωνιων, ας πουμε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κ.λ.π. Αν θες να σου πω υπηρεσιες για ευσημα θα σου πω πολυ ευκολα και με λιγη πιθανοτητα να εχει αντιρηση καποιος εδω μεσα ας πουμε τα ΚΕΠ... Τυχαιο???? ...δεν νομιζω.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!