-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
@thymios
Αναφερθηκα σε οποιους κραξανε, και οχι σε οσους διαφωνησαν. Αν πιστευεις οτι εκραξες, καλως βρισκεσαι στο τσουβαλι. Αν παλι πιστευεις οτι διαφωνησες, δεν βρισκεσαι στο τσουβαλι. Την ευθιξια που βγαζεις στο φορουμ, κρατησε την για την πραγματικη σου ζωη καλυτερα η οποια εχει περισσοτερη σημασια. Αν παλι εισαι ακομα παρεξηγημενος η 'παρεξηγημενος' ξυδακι ΤΟΠ που ειναι και ελληνικο.Σιγά μην ήμουν θιγμένος από κάποιον που βρήκε ασπίδα το πληκτρολόγιο, για να βγάλει μια ρυχή ειρωνία και έναν πρωτογενη σαρκασμό, δίχως αποτέλεσμα. Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω, όπως είπες κι εσύ, στην πραγματική μου ζωή. Επίσης (αν μιλήσουμε για τα του φόρουμ) έχω να ανταλλάξω γνώμες και απόψεις με αυτούς που τολμούν να τις κάνουν γνωστές, που γράφουν ποιοί είναι και αποτυπώνουν τα πιστεύω τους. Είναι πολύ εύκολο να μπαίνει κάποιος σε ένα θέμα και να γ@μει τη συζήτηση, λέγοντας κάτι 'και καλά' αιρετικό. Ουσιώδες δεν είναι. Και τις ατάκες τύπου 'Κατανοητό' και 'ξυδάκι ΤΟΠ' αλλού...εδώ δεν πιάνουν τόπο. χαμένες πάνε...
-
σε επιασα αστο ,πεταξες το μπαλακι οτι φταιω εγω για τα σχολια που μου κανουν μερικοι εδω
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δεν είπα για κάποιον συγκεκριμένο που έχει πάρει δάνειο, αλλά για τον οποιοδήποτε άνθρωπο που το κάνει αυτό και βλέπει τα επιτόκια να τον πνίγουν. Και έχει πάρει όλο κι όλο ένα διαμέρισμα 2 Υ/δ.
Δεν προσβάλλω κανέναν εκπαιδευτικό. Το σχολείο είναι έτσι όπως είναι για χίλιους δυο λόγους (ας μη το αναλύσουμε και βγούμε εκτός θέματος) , πλην όμως την μικρότερη ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί. Έχει ενδιαφέρον πάντως, μια και πρότεινες να ακούσουμε την άποψή τους, να μας πουν για τις υποδομές, για τον εκσυγχρονισμό των βιβλίων/ύλης, για τα μαθήματα νέας τεχνολογίας, για τις απαρχαιωμένες μεθόδους και τα αραχνιασμένα μαθήματα που διδάσκουν...Ας μας πουν για τα ανύπαρκτα εργαστήρια...Το σταματώ εδώ γιατί είμαστε ήδηεκτός θέματος...
**Τα μέτρα είναι πολύ σκληρά και θα την πληρώσουν αυτοί που δε φταίνε. δλδ ο λαός. Αν υπάρχει λάθος νοοτροπία στο λαό, αν ποσοστό του είναι σπάταλοι, τεμπέληδες ή ό,τι άλλο, ε, μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα! Δλδ εγώ και 10 γνωστοί μου που δεν χρωστάμε πουθενά, που δεν είμαστε σπάταλοι, που δεν εχουμε 7 πιστωτικές ο καθένας, που η τηλεόρασή μας δεν είναι 42 ιντσών και full HD, που είμαστε συνεπείς επαγελματικα, είμαστε εν τέλει η μειοψηφία;; Αυτό είμαστε; Και γιατί να την πληρώσουμε τη νύφη; **
Και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πώς θα την βγάλουν;
οι νέοι με τα stage;Άσχετα αν πολλοί ε΄χουν μπει εκεί μέσα βυσματικά. Αλλά κι αυτό κατάντια είναι: θέσεις των 450€ και πρέπει να χεις 8 πτυχία για να την πάρεις. Και ανασφάλιστα μάλιστα. Απ το ίδιο το κράτος! Αυτοί πού και πότε πρόλαβαν να γίνουν σπάταλοι;Το υπ. οικονομικών χρωστά στο ικα 10εκ. € από εισφορές εργαζομένων του. Και γι αυτά οι σπάταλοι Έλληνες φταίνε; Αυτοί όμως θα τα πληρώσουν...
Φιλε thimios ειμαι και εγω στην κατηγορια που λες... να μην χρωσταω σε τραπεζα και να μην εχω καρτες παρα μονο για να τις ξοφλαω στο τελος του μηνα... αλλα ομως σταιμε και εμεις γιατι οταν βλεπαμε ενα λαμογιο δεν το κυνηγουσαμε .... οσο μπορουσε ο καθενας...
Το κρατος θα επρεπε να εχει μηχανισμους ελεγχου που να μην τα επιτρεπει αυτα... για αυτο φταιμε ολοι μας.... γιατι αφηναμε να γινονται... και οι μηχανισμοι του κρατους τους λειτουργουμε ολοι εμεις.... αναλογα ομως και με τι εχουμε ψηφισει οι περισσωτεροι...
Ακουσα την Διαμαντοπουυλου να λεει για αλλαγες στην Παιδεια... αξιολογησεις κ.λ.π. Μακαρι..... δεν εχουμε αλλη ελπιδα παρα να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ οτι καποιοι θα αρχισουν να κανουν τα αυτονοητα...... σε ορισμενους τομεις που αφορουν τα παιδια μας...κ.λ.π.και θα μπει μια ταξη σε ολο αυτο το μπαχαλο... οσον εξαρταται απο εμας.... τον λαο εννοω... γιατι ηδη οι αλλοι που φροντιζουν τα δανεια που μας εδωσαν φροντισαν να μας βαλλουν ηδη στο Γυψο!!! Να δουμε τους επομενους που ακολουθουν......τι θα κανουν.... απο ολα αυτα που ακουγονται σαν λυσεις: Στασεις πληρωμων.... κ.λ.π. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σε επιασα αστο ,πεταξες το μπαλακι οτι φταιω εγω για τα σχολια που μου κανουν μερικοι εδωΑστο ,δεν το επιασες by far.Δεν περιφερεται ολος ο κοσμος γυρω απο εσενα.Καλη καρδια
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν είπα για κάποιον συγκεκριμένο που έχει πάρει δάνειο, αλλά για τον οποιοδήποτε άνθρωπο που το κάνει αυτό και βλέπει τα επιτόκια να τον πνίγουν. Και έχει πάρει όλο κι όλο ένα διαμέρισμα 2 Υ/δ.
Δεν προσβάλλω κανέναν εκπαιδευτικό. Το σχολείο είναι έτσι όπως είναι για χίλιους δυο λόγους (ας μη το αναλύσουμε και βγούμε εκτός θέματος) , πλην όμως την μικρότερη ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί. Έχει ενδιαφέρον πάντως, μια και πρότεινες να ακούσουμε την άποψή τους, να μας πουν για τις υποδομές, για τον εκσυγχρονισμό των βιβλίων/ύλης, για τα μαθήματα νέας τεχνολογίας, για τις απαρχαιωμένες μεθόδους και τα αραχνιασμένα μαθήματα που διδάσκουν...Ας μας πουν για τα ανύπαρκτα εργαστήρια...Το σταματώ εδώ γιατί είμαστε ήδηεκτός θέματος...
**Τα μέτρα είναι πολύ σκληρά και θα την πληρώσουν αυτοί που δε φταίνε. δλδ ο λαός. Αν υπάρχει λάθος νοοτροπία στο λαό, αν ποσοστό του είναι σπάταλοι, τεμπέληδες ή ό,τι άλλο, ε, μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα! Δλδ εγώ και 10 γνωστοί μου που δεν χρωστάμε πουθενά, που δεν είμαστε σπάταλοι, που δεν εχουμε 7 πιστωτικές ο καθένας, που η τηλεόρασή μας δεν είναι 42 ιντσών και full HD, που είμαστε συνεπείς επαγελματικα, είμαστε εν τέλει η μειοψηφία;; Αυτό είμαστε; Και γιατί να την πληρώσουμε τη νύφη; **
Και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πώς θα την βγάλουν;
οι νέοι με τα stage;Άσχετα αν πολλοί ε΄χουν μπει εκεί μέσα βυσματικά. Αλλά κι αυτό κατάντια είναι: θέσεις των 450€ και πρέπει να χεις 8 πτυχία για να την πάρεις. Και ανασφάλιστα μάλιστα. Απ το ίδιο το κράτος! Αυτοί πού και πότε πρόλαβαν να γίνουν σπάταλοι;Το υπ. οικονομικών χρωστά στο ικα 10εκ. € από εισφορές εργαζομένων του. Και γι αυτά οι σπάταλοι Έλληνες φταίνε; Αυτοί όμως θα τα πληρώσουν...
Φιλε thimios ειμαι και εγω στην κατηγορια που λες... να μην χρωσταω σε τραπεζα και να μην εχω καρτες παρα μονο για να τις ξοφλαω στο τελος του μηνα... αλλα ομως σταιμε και εμεις γιατι οταν βλεπαμε ενα λαμογιο δεν το κυνηγουσαμε .... οσο μπορουσε ο καθενας...
Το κρατος θα επρεπε να εχει μηχανισμους ελεγχου που να μην τα επιτρεπει αυτα... για αυτο φταιμε ολοι μας.... γιατι αφηναμε να γινονται... και οι μηχανισμοι του κρατους τους λειτουργουμε ολοι εμεις.... αναλογα ομως και με τι εχουμε ψηφισει οι περισσωτεροι...
Ακουσα την Διαμαντοπουυλου να λεει για αλλαγες στην Παιδεια... αξιολογησεις κ.λ.π. Μακαρι..... δεν εχουμε αλλη ελπιδα παρα να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ οτι καποιοι θα αρχισουν να κανουν τα αυτονοητα...... σε ορισμενους τομεις που αφορουν τα παιδια μας...κ.λ.π.και θα μπει μια ταξη σε ολο αυτο το μπαχαλο... οσον εξαρταται απο εμας.... τον λαο εννοω... γιατι ηδη οι αλλοι που φροντιζουν τα δανεια που μας εδωσαν φροντισαν να μας βαλλουν ηδη στο Γυψο!!! Να δουμε τους επομενους που ακολουθουν......τι θα κανουν.... απο ολα αυτα που ακουγονται σαν λυσεις: Στασεις πληρωμων.... κ.λ.π.Συμφωνώ οτι έχουμε τις ευθύνες της ανοχής απέναντι σε κάθε είδους λαμόγια και εν γένει με το τελευταίο σου ποστ! όλοι έχουμε ευθύνες, που έχουν διαφορετική αιτία ανα περίπτωση. Μακάρι η παιδεία να δώσει τη λύση...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα αλλά πάνω απο 80% των ανθρώπων στον πλανήτη ζούν με κάτω απο 500ευρώ το μήνα.Επομένως μπορεί να φαίνεται αβάσταχτο και ελπίζω να μην το ζήσουμε αλλά αν τα φέρει έτσι η μοίρα θα επιβιώσουμε όπως επιβιώνει το υπόλοιπο 80%.
Ξέρω οτι έχουμε δημιουργήσει τρομερά έξοδα αλλά αν αναγκαστούμε όλα τα περιττά θα κοπούν.Και αν εργάζονται δύο άτομα στην οικογένεια και έχεις 1000 ευρώ για να περάσεις σίγουρα φτάνουν για να τρως ψωμί,φασόλια και ρύζι και να πηγαίνεις στη δουλειά σου με τα ΜΜΕ.
Επαναλαμβάνω οτι εύχομαι να μην το ζήσουμε,και μάλλον δε θα το ζήσουμε γιατί είναι πολύ ακραία κατάσταση αλλά ακόμη και σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο μπορείς να επιβιώσεις.Σε ποιο πλανητη αραγε ζεις Σε εχει ενημερωσει κανεις πως το νεοφιλελευθερο καπιταλιστικο μοντελο ,που εφαρμοζεται στη δυση τα τελευταια 150 χρονια στηριζεται στην καταναλωση και τον δανεισμο?Πως στο διαολο θα δουλεψει το συστημα αν ολοι μας κλειστουμε σε σπηλιες και τρεφομαστε με ριζες......αα συγγνωμη ξεχασα το οικονομικο 'θαυμα' της Κινας.
και για οσους επιμενουν ακομα στην καταστροφικη πολιτικη της χουντοκυβερνησης τους αφιερωνω αυτο..http://tvxs.gr/news/ελλ% ... F%85.......
φυσικα περασε στα ψιλα η επισημη ιδρυση του ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
(γλυτωσαν οι ιδιωτικοι τον 13-14 μισθο )
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Σε ποιο πλανητη αραγε ζεις Σε εχει ενημερωσει κανεις πως το νεοφιλελευθερο καπιταλιστικο μοντελο ,που εφαρμοζεται στη δυση τα τελευταια 150 χρονια στηριζεται στην καταναλωση και τον δανεισμο?Πως στο διαολο θα δουλεψει το συστημα αν ολοι μας κλειστουμε σε σπηλιες και τρεφομαστε με ριζες......αα συγγνωμη ξεχασα το οικονομικο 'θαυμα' της Κινας.
αν θέλει ο danonito ας μας απαντήσει, που θίχτηκε απ την επίθεση
και όχι φιλαράκι, δεν μπορείς να ανεχτείς τον καθένα εκ του ασφαλούς να σου λεει ότι θα βγεις και θα ζήσεις με 500, αν εσύ γουστάρεις να σε αυτώνουν, επέτρεψε σε κάποιους που σέβονται τον εαυτό τους και τη δουλειά τους να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις απ τη ζωή από ένα πιάτο φαί@ εντυ: πάλι συνεχίζεις να μη βλέπεις καταφανείς ομοιότητες νομίζω.
μπορεί η αργεντινή να μην ήταν σε νομισματική ένωση, αλλά φαντάσου είχε νόμισμα συνδεδεμένο αυστηρά με το δολλάριο, είχε το εργαλείο της υποτίμησης και παρ όλα αυτά ξεβρακώθηκε στο τέλος. -
πλακα εχετε. Το οπαδιλικι συνεχιζεται. Εν τω μεταξυ μονος σου την ονομαζεις επιθεση και οχι διαφωνια.
Συμφωνω με τον PG220 μονο στο οτι με 500 ευρω θα μπορει καποιος να ζησει. Προσωπικα το εχω κανει (χωρις ενοικιο) για 2 χρονια περιπου, και ναι στην Αθηνα του 2005...
Δεν ειπα οτι ειναι βιωσιμο μοντελο η μοντελο αναπτυξης μιας οικονομιας. Απλα δεν πεθαινεις.Απο κει και περα, οποιος ψηφισε τα 2 μεγαλα κομματα τα τελευταια 30 χρονια, ας αναλογιστει τις ευθηνες του, Δημοκρατια εχουμε-ειχαμε, ας καναμε πιο καλες επιλογες. Το οτι δεν χρωσταει καποιος σε καρτες δεν λεει κατι απο μονο του.
Επισης ειναι μεγαλη αποτυχια στην εδω συζητηση, που καποιος υποστηριζει πχ τι πρεπει να γινει ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, και καθομαστε και αναμασαμε το τι εγινε 30 χρονια τωρα. ΟΚ, μαζι σας, μακαρι να πληρωσουν οι ενοχοι και μακαρι να δημευτουν περιουσιες και το εκφραζω με πληρη ειλικρινια. Αυτο που ομως εχει ουσιαστικη σημασια ειναι τι γινεται ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Πως θα αλλαξει η σαπια λογικη τοσων ετων του βολεματος και του 'περιπου'
-
Ο χρήστης simfun έγραψε:
@PG220Δηλαδή αν κατάλαβα καλά προτείνεις να καταπιούμε τις ληστείες 30 ετών, χωρίς καμμία κάθαρση και χωρίς να αλλάξει το πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδώ?
Τώρα τις θυμηθήκατε τις ληστείες των 30 ετών;Μετά απο 30 χρόνια;Για ποιό λόγο τους ψηφίζατε τους ίδιους και τους ίδιους σε κάθε εκλογική διαδικασία αφού βλέπατε οτι ήταν κλέφτες;Ή μήπως δεν το βλέπατε;
Εγώ δεν ψήφισα ποτέ Πασοκ και ΝΔ,και σε κάθε εκλογική διαδικασία οι φίλοι μου με κοροιδεύανε.
Γιατί είμαι σίγουρος οτι και αύριο να γίνουν εκλογές θα βγούν πάλι οι ίδιοι; -
Συμφωνω με τον PG220 μονο στο οτι με 500 ευρω θα μπορει καποιος να ζησει. Προσωπικα το εχω κανει (χωρις ενοικιο) για 2 χρονια περιπου, και ναι στην Αθηνα του 2005...
Δεν ειπα οτι ειναι βιωσιμο μοντελο η μοντελο αναπτυξης μιας οικονομιας. Απλα δεν πεθαινεις.
.αν τα βάλεις κάτω σου περισσεύουν κιόλας αν ζεις κάτω απο καμία γέφυρα
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μα το θέμα είναι οτι εδώ που έχει φτάσει η Ελληνική οικονομία απαιτούνται μεγάλες θυσίες στον τρόπο ζωής μας και χρειάζεται να εργαστούμε όλοι σοβαρά(και σκληρά) για να το ξεπεράσουμε.Κάποιοι απο σας δε θέλετε να το καταλάβετε.
Η πικρή αλήθεια ομως οτι δεν παράγουμε τίποτα σαν χώρα,ο τουρισμός αργοπεθαίνει και άλλες πηγές εσόδων δεν υπάρχουν.
Να δουλέψει σκληρά σε εργοστάσια ο Έλληνας δε θέλει επομένως απο που θα υπάρξει η ανάκαμψη;
Πως ζητάτε να διατηρηθούν οι υψηλοί μισθοί;Υπάρχει μια πραγματικότητα που δημιουργείται μπροστά μας και εσείς δε θέλετε να τη δείτε.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν αποκλείεται ο μισθός των 500ευρώ που λέω παραπάνω να γίνει πραγματικότητα.Δεν πρέπει να το δούμε σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό;-επειδη το εχω ακουσει απο πολλους ,τι ακριβως εννοεις?να εργαζομαστε πχ 15 ωρες την ημερα
-ποιος φταιει σε αυτο.Εγω ,εσυ,οι πολιτικοι,ο ΣΕΒ,η CIA ,τα UFO?
-απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα
-οι υψηλοι μισθοι παραμενουν υψηλοι ενω οι χαμηλοι και οι κατωτεροι κοντευουν να φτασουν στα ορια της ανυπαρξιας.
-μηπως ο μπαμπας σου ειναι μελος του ΣΕΒ@EDDIE ..ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ 950Ε-ΠΛΕΟΝ ,ΕΙΜΑΙ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε ποιο πλανητη αραγε ζεις Σε εχει ενημερωσει κανεις πως το νεοφιλελευθερο καπιταλιστικο μοντελο ,που εφαρμοζεται στη δυση τα τελευταια 150 χρονια στηριζεται στην καταναλωση και τον δανεισμο?Πως στο διαολο θα δουλεψει το συστημα αν ολοι μας κλειστουμε σε σπηλιες και τρεφομαστε με ριζες......αα συγγνωμη ξεχασα το οικονομικο 'θαυμα' της Κινας.
αν θέλει ο danonito ας μας απαντήσει, που θίχτηκε απ την επίθεση
και όχι φιλαράκι, δεν μπορείς να ανεχτείς τον καθένα εκ του ασφαλούς να σου λεει ότι θα βγεις και θα ζήσεις με 500, αν εσύ γουστάρεις να σε αυτώνουν, επέτρεψε σε κάποιους που σέβονται τον εαυτό τους και τη δουλειά τους να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις απ τη ζωή από ένα πιάτο φαί@ εντυ: πάλι συνεχίζεις να μη βλέπεις καταφανείς ομοιότητες νομίζω.
μπορεί η αργεντινή να μην ήταν σε νομισματική ένωση, αλλά φαντάσου είχε νόμισμα συνδεδεμένο αυστηρά με το δολλάριο, είχε το εργαλείο της υποτίμησης και παρ όλα αυτά ξεβρακώθηκε στο τέλος.καλα εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι η ελλαδα ειναι το ιδιο με την αργεντινη.
η αργεντινη που ζει στην φτωχεια 50 χρονια με την ελλαδα της 98%ιδιοκατοικισης,των καγιεν,
και των καφετεριων.των συνδικαλιστων που τρωνε απτα κομματα για να κανουν τα ρομποτ απεργιες .
οι αργεντινοι βγηκαν στους δρομους με κατσαρολακια ενωμενοι χωρις πανο και μαλακιες για να δειξουν οτι πεινανε και ο ελληνας βγηκε στους δρομους με το πανο του καθε κομματος για να μην του κοπει ο 14 μισθος .
ο λαος στην αργεντινη ξεσηκωθηκε απο την πεινα ενω στην ελλαδα επειδη του το ειπαν ο
ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
PG220 επειδη στο φορουμ αυτο υπαρχει εκδηλη η νοοτροπια 'αγελης' (π.χ. Να ειδες που σε κραξανε τοσοι κτλ) πριν, να ξερεις οτι υπαρχουμε και μερικοι που συμφωνουμε μαζι σου απλα δεν το εκδηλωνουμε. Οι αλλοι συνεχιστε να κραζετε οποιον δεν συμμεριζεται την αποψη σας. Καταπληκτικα
+1
το χω ζησει αρκετες φορες αυτο το πραμα στο φορουμ
Κάποιες φορές δικαίως
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν ειπα οτι ειναι βιωσιμο μοντελο η μοντελο αναπτυξης μιας οικονομιας. Απλα δεν πεθαινεις.
.αν τα βάλεις κάτω σου περισσεύουν κιόλας αν ζεις κάτω απο καμία γέφυρα
2005-2006 τα περασα με part time job 480/μηνα, εχωντας μονο εξασφαλισμενη τη στεγη. Ασε λοιπον τις ειρωνιες για αλλους.
-
Επειδη τα φαινομενα σπαταλης, ειναι αυτα που αποτυπονωνται περισσοτερο στο μυαλο, δεν πάυουν να υπαρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την αγοραστικη δυναμη τους. Παντου ακουω, ο ελληνάρας, ο καραμπουζουκλης, ο μπρουκλης. Ποιοι είμαστε εμείς να οριζουμε τις σπαταλες και τις αγορες του καθενος? Ε λοιπον αυτους τους χαρακτηρισμους δε τους δεχομαι τοσο αναλαφρα. Έχουμε αναγάγει την υπερκατανάλωση του ιδιώτη, ως τη νούμερο 1 αιτια, των προβλημάτων της χώρας? Το περίφημο πακέτο στήριξης, λαμβάνεται με την προοπτική, της εξόφλησης των χρεών των νοικοκυριων?
Στα περι φροντιστηρίων no comment. Γιατι το γαμοκρατος θα επρεπε να προετοιμαζει με πληρη επάρκεια του μαθητες για τις πανελληνιες. Όσοι νομιζετε οτι με 300€ ο μέσος όρος μαθητων πετυχαινει την επιθυμητη σχολη, πλαναστε. Ενας γονιος θα κανει ο,τι μπορει για να βελτιωσει τη ζωη των παιδιων του( το σκατο μου παξιμαδι το εχετε ακουσει? ).
Στα του θέματος. Διάβασα σε ένα μπλογκ, το οποίο ανέφερε στοιχεία της ΤτΕ, οτι το ποσοστο χρεους προς αεπ απο τα 110 δις σήμερα θα ανεβεί σε 3 χρόνια στα 150( οι αριθμοί ίσως είναι σε μικρο βαθμο λάθος ). Δηλαδή θα μειωθει το χρεος και παραλληλα θα μειωθει και το αεπ σε μεγαλυτερο βαθμο. Η ανάπτυξη ( η οποία είναι και το ζητουμενο ) θα επέλθει, όταν μας εμπιστευθουν οι αγορές, λογω της αυτης μειωσης του χρεους. Δηλαδή τοτε, θα εισρεύσουν και παλι δανεικα, τα οποια η Φοβερη κυβερνηση που εχουμε θα τα επενδυσει . Εμένα αυτος ο συλλογισμος δεν μου φαινεται ρεαλιστικος. Σε περιόδους υφεσης, το συνηθισμενο αντιδοτο, ειναι οι δημοσιες επενδυσεις, ώστε να κυκλοφορησει χρήμα. Τουτο μάλλον θα ειναι ανεφικτο για τη χωρα μας καθως απο 2014 και για 6-10 χρονια, θα εξυπηρετουμε χρεος 20 δις/χρονο πρπ. Αν προσθεσουμε το γεγονος, πως τουλαχιστον, δε δημιουργηθει σταθ φορολογικο, μειωθει η διαφθορα και η γραφειοκρατια, δεν θα δουμε ξενες επενδυσεις.
Υ.Γ Δε προκειται να δεχθω, κανενα προσταγμα εξαθλιωσης μου ( σε νιρβανα κοινωνικης ομονοιας ) για τη σωτηρια του τοπου. Ειναι ο μονος τροπος να αντισταθω, γιατι μερος του εισοδηματος ηδη δημευτηκε. Επιπλεον, δεν υπαρχει περιπτωση ο μλκς ο Papandreou να με καμψει, με τη κομματικη πειθαρχια το οποιο ταχα μου δειχνει αποφασιστικοτητα .
Υ.Γ2 Τη τεταρτη κατεβηκα για πρωτη φορα σε πορεια ( ναι στα 23 ). Απλως πηγα. Οσοι καθεστε περιμενετε πρώτα ενα εναλλακτικο σχεδιο διακυβερνσης? Μα εαν συμβει αυτο θα ειστε αχρειαστοι
Οφφ τοπικ : ιταλιακια, ξεπερνας τα ορια της γελοιοτητας, δεν μπορω να αποφυγω τα γραφομενα σου, απο τα quote των αλλων.
Ταδε εφη ενας μλκς.
-
και το νοίκι ποιος στο πλήρωνε? μη μου πεις ο μπαμπάς, γιατί πλέον αυτός δεν θα έχει γκαφρά ούτε για το δικό του.
σου είπα, μπορείς να σκύψεις το κεφάλι και να δεχτείς οτιδήποτε, μην απαιτείς τέτοιο ραγιαδισμό από άλλους.
-
@PG200
Απαντάς σε κάποιον που έχει απορρίψει όλο αυτό το Θέατρο Σκιών από τότε που απέκτησε δικαίωμα ψήφου.
Και η αποχή πάντως σημαίνει συνενοχή, αν αυτό πας να απαντήσεις. Σύμφωνοι. Και η αίσθηση πάντως ότι με το να φτιάχνεις την προσωπική σου νησίδα χωρίς να ασχολείσαι με τους άλλους, μπορείς να σωθείς από ένα τσουνάμι, επισήμως καταρρίφθηκε.Απάντησε όμως συνολικά στα προηγούμενα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και το νοίκι ποιος στο πλήρωνε? μη μου πεις ο μπαμπάς, γιατί πλέον αυτός δεν θα έχει γκαφρά ούτε για το δικό του.σου είπα, μπορείς να σκύψεις το κεφάλι και να δεχτείς οτιδήποτε, μην απαιτείς τέτοιο ραγιαδισμό από άλλους.
Δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει, αλλα εμενα σε σπιτι γνωστου που δεν κατοικουσε εκει, με ανταλαγμα καποιες εκτεταμενες εργασιες ανακαινισης που του εκανα στο σπιτι.
Εσυ που δεν δεχεσαι το ραγιαδισμο πες μας την εναλλακτικη εκτος του να 'τιμωρηθουν οι ενοχοι'
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Οφφ τοπικ : ιταλιακια, ξεπερνας τα ορια της γελοιοτητας, δεν μπορω να αποφυγω τα γραφομενα σου, απο τα quote των αλλων.
Ταδε εφη ενας μλκς.
Βρες κατι ενα σχολιο μου που ξεπερναει τα ορια της γελοιτητας κυριε εξυπνακια και μετα μπορεις να με πεις και γελοιο και οτι θελεις.
ξεκινα.
-
Δεν ειπα οτι ειναι βιωσιμο μοντελο η μοντελο αναπτυξης μιας οικονομιας. Απλα δεν πεθαινεις.(Aστερίσκος Νο 1
Το να μην πληρώνεις ενοίκιο και κοινόχρηστα, it is a big kavatza if you know what i mean.
Yπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ζούν και με νοίκι κάθε μήνα και με κοινόχρηστα (φέτος είχα γνωστούς που δανείστηκαν χρήματα για να τα πληρώσουν), έχουν παιδιά (άλλο τεράστιο κεφάλαιο που πολλοί εκ του ασφαλούς αγνοούν) ή απλώς είναι γέροντες, ξανά δίχως καβάτζα καμιά.
Μια βόλτα στις λαικές μεσημέρι ή ακόμα καλύτερα στη λαχαναγορά βραδάκι, θα σε κάνει όχι μόνο να πειστείς αλλά να δακρύσεις.Αστερίσκος Νο2
Με 500 χωρίς καβάτζα καμιά και κάποιες πολύ λογικές υποχρεώσεις, στην Ελλάδα του 2010 ΠΕ-ΘΑΙ-ΝΕΙΣ.
.και-
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!