-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ερώτηξη:
Ο κανονισμός για τα λάστιχα ισχύει και σε περίπτωση βροχής;Δηλάδη, αν αύριο ξεκινήσει ο αγώνας με απολυτως στεγνή πίστα οι 10 πρώτοι πρέπει να ξεκινήσουν σα μαλάκες με βρόχινα;
Όχι βέβαια!!!
Ναι όμως αν ξεκινήσει με υγρή πίστα τί γίνεται κρατάνε τα βρόχινα που φορούσαν; Η ισχύει μόνονγια τα slick αυτό;
-
Δυσκολα τα πραγματα αυριο για τον Ναντο..Πρεπει να κανει καθαρη εκκινηση να κερδισει μερικες θεσεις,να καλυψει τον κ@λο του απο τον Λουη και συγχρόνως να αποφυγει καμια επαφη α λα Αυστραλια!!
Παντως τα εδωσε ολα στον τελευταιο του γυρο!!
Περιμενα κατι παρπανω απο τον Σουμαχερ..Βροχη και περιεργες συνθηκες ηταν το φορτε του παλια...Τωρα δεν μας τα ειπε και πολυ καλα..
Καλο αγωνα να χουμε και χαλαρα με το αρνι!!
-
Άσχετο είδατε πώς το πήγαινε ο Petrov όταν έβρεχε πολύ;
-
Μου κανει εντυπωση ο ΜΣ, σημερα περιμενα πολλα περισσοτερα. Φερραρι και Μακ εξω, βροχη, το αμαξι προφανως καλο. Κι ομως, ο ΝτιΚαπριο της Φ1 2ος και ο Μιχαλακης τοσο πισω... Η περιοδος προσαρμογης θα πρεπει να τελειωνει συντομα.
Μπραβο στον Γουεμπερ, τον συμπαθω πολυ και χρειαζεται αυριο καλο αποτελεσμα, ειδικα μετα τις περιπετειες της Αυστραλιας.
Τι καιρος προβλεπεται για αυριο; -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ερώτηξη:
Ο κανονισμός για τα λάστιχα ισχύει και σε περίπτωση βροχής;Δηλάδη, αν αύριο ξεκινήσει ο αγώνας με απολυτως στεγνή πίστα οι 10 πρώτοι πρέπει να ξεκινήσουν σα μαλάκες με βρόχινα;
Όχι βέβαια!!!
Ναι όμως αν ξεκινήσει με υγρή πίστα τί γίνεται κρατάνε τα βρόχινα που φορούσαν; Η ισχύει μόνονγια τα slick αυτό;
Όχι, επιλέγουν ό,τι τους βολεύει για τις επικρατούσες συνθήκες αν είναι βρεγμένο στην εκκίνηση αύριο. Μόνο για τα slicks ισχύει ότι ξεκινάς τον αγώνα με αυτά που φορούσες στο Q3. Και βέβαια αυτό ισχύει με την προϋπόθεση ότι δεν είναι βρεγμένη η πίστα την ώρα της εκκίνησης. Αυτό που ισχύει και το είδαμε στην Αυστραλία, είναι ότι αν ξεκινήσεις με βρόχινα την ώρα του αγώνα και κάνεις αλλαγή σε κάποιον τύπο slicks στην πορεία, δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις και δεύτερη αλλαγή για να χρησιμοποιήσεις και τον δεύτερο τύπο slicks μέχρι τον τερματισμό. Για αύριο πάντως ο καιρός δείχνει μία από τα ίδια.
-
Ε μα βέβαια και θα αλλάξουνε σλικσ σε περίπτωση που δεν βρέχει όπως και θα υποχρεωθούνε να φορέσουνε βρόχινα και οι υπόλοιποι όσοι είχανε intermediate
Για λόγους ασφαλείας και στην περίπτωση ξαφνικής βροχής - γυρίζονυ όλοι σε βρόχινα ανεξαρτήτως parc ferme
Εδώ στον προηγούμενο αγώνα στα ιντυκαρσ που είχε παρόμοιες συνθήκες, η έναρξη του αγώνα παρατάθηκε κατά μισή ώρα ώστε να αλλάξουνε λάστιχα και από τα βρόχινα να βάλουνε σλικσ καθώς η πίστα ειχε αρχίσει ήδη να στεγνώνει κατά την εκκίνηση
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μου κανει εντυπωση ο ΜΣ, σημερα περιμενα πολλα περισσοτερα. Φερραρι και Μακ εξω, βροχη, το αμαξι προφανως καλο. Κι ομως, ο ΝτιΚαπριο της Φ1 2ος και ο Μιχαλακης τοσο πισω... Η περιοδος προσαρμογης θα πρεπει να τελειωνει συντομα.Eνταξει χαλαρωστε λιγο με Σουμι,3ος αγωνας ειναι ακομα,καποια στιγμη θα φορτσαρει κ θα βελτιωθει,τι περιμενατε στα 41 του να κανει,να χτυπαει βαθρο σε καθε αγωνα ας πουμε.Ας μην κρινουμε τοσο γρηγορα,σιγουρα δεν εχει ξεκινησει τοσο καλα,ας περιμενουμε ομως να δουμε τι θα γινει.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Μου κανει εντυπωση ο ΜΣ, σημερα περιμενα πολλα περισσοτερα. Φερραρι και Μακ εξω, βροχη, το αμαξι προφανως καλο. Κι ομως, ο ΝτιΚαπριο της Φ1 2ος και ο Μιχαλακης τοσο πισω... Η περιοδος προσαρμογης θα πρεπει να τελειωνει συντομα.
Eνταξει χαλαρωστε λιγο με Σουμι,3ος αγωνας ειναι ακομα,καποια στιγμη θα φορτσαρει κ θα βελτιωθει,τι περιμενατε στα 41 του να κανει,να χτυπαει βαθρο σε καθε αγωνα ας πουμε.Ας μην κρινουμε τοσο γρηγορα,σιγουρα δεν εχει ξεκινησει τοσο καλα,ας περιμενουμε ομως να δουμε τι θα γινει.
Στο Άμπου Ντάμπι θα φολτσάρει για το σπίτι του σίγουρα
ο Ντικάπριο του έχει πάρει τον αέρα για τα καλάαααααααα -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Eνταξει χαλαρωστε λιγο με Σουμι,3ος αγωνας ειναι ακομα,καποια στιγμη θα φορτσαρει κ θα βελτιωθει,τι περιμενατε στα 41 του να κανει,να χτυπαει βαθρο σε καθε αγωνα ας πουμε.Ας μην κρινουμε τοσο γρηγορα,σιγουρα δεν εχει ξεκινησει τοσο καλα,ας περιμενουμε ομως να δουμε τι θα γινει.
και οχι μονο στην τελευταια προσπαθεια του εχασε πανω απο 0.4 στο τριτο κομματι λογο του σπρευ νερου αφου στην τελευταια στροφη την πηρε πολυ ανοιχτα διοτι δεν εβλεπε
οπως και να εχει μην περιμενουμε και πολλα ακομη εδω ο σεννα μεσα σε 5 χρονια κοντεψε να παρει το πρωταθλημα gp2 χωρις να τρεχει για σχεδον 15 χρονια.. -
Έχει σημασία το πότε έκανε ο καθένας το γύρο του και σε τί φάση βρισκόταν η πίστα. Ο Schumacher αναλογικά με τη φάση που γυρνούσε κάθε φορά ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος τον είδαμε να έχει τόσο νεύρο στην οδήγησή του. Χαρακτηριστικά, όταν του είπαν να χαλαρώσει αν δεν βγαίνει ο χρόνος για να μην καταλήξει στα χώματα, η απάντησή του ήταν απλά ένας γύρος με τις πάντες και κάτι fastest sectors. Νομίζω ότι όλο το τριήμερο έδειξε αρκετά εντός κλίματος και αύριο θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα σε μια πίστα που θεωρητικά θα είναι πιό εύκολο το προσπέρασμα απ'ότι στις προηγούμενες.
-
αυριο προβλεπω πολυ ωραιο αγωνα!!
για να δουμε θα καταφερει η red bull να παρει καμια νικη, η θα εχει προβληματα παλι... -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Έχει σημασία το πότε έκανε ο καθένας το γύρο του και σε τί φάση βρισκόταν η πίστα. Ο Schumacher αναλογικά με τη φάση που γυρνούσε κάθε φορά ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος τον είδαμε να έχει τόσο νεύρο στην οδήγησή του. Χαρακτηριστικά, όταν του είπαν να χαλαρώσει αν δεν βγαίνει ο χρόνος για να μην καταλήξει στα χώματα, η απάντησή του ήταν απλά ένας γύρος με τις πάντες και κάτι fastest sectors. Νομίζω ότι όλο το τριήμερο έδειξε αρκετά εντός κλίματος και αύριο θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα σε μια πίστα που θεωρητικά θα είναι πιό εύκολο το προσπέρασμα απ'ότι στις προηγούμενες.Ακριβως! Και αν διαβασατε τις δηλωσεις του, μετα τον 1ο γρηγορο γυρο ειχαν τελειωσει τα ελαστικα του και δεν μπορουσε να βελτιωσει. Το ειπα και πριν οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι υπο κανονικες συνθηκες αποκλειεται να ηταν τοσο μακρια απο τον Rosberg. Αυριο να δουμε...
-
Γιατί δεν δέχεστε απλά ότι μεγάλωσε; Ήταν μέγα λάθος η επιστροφή του... θα καταστρέψει τον μύθο του...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί δεν δέχεστε απλά ότι μεγάλωσε; Ήταν μέγα λάθος η επιστροφή του... θα καταστρέψει τον μύθο του...+1
εγώ στην θέση του θα βαριόμουν ΑΦΟΡΗΤΑ.
-
Προφανως ομως δεν βαριεται και ακομα γουσταρει. Επισης, οι μυθοι δεν καταστρεφονται ετσι. Η εικονα του δεν θα χαλασει οσο ασχημα και να παει γιατι εχει το ελαφρυντικο της ηλικιας και του χρονου μακρια απο την F1. Πρεπει να σταματησετε να περιμενετε τοσα πολλα και να κανετε υπομονη να προσαρμοστει παλι. Και μονο που ειναι τοσο κοντα στον Rosberg ειναι πολυ μεγαλο πραγμα!
-
Γιατί δεν δέχεστε απλά ότι μεγάλωσε; Ήταν μέγα λάθος η επιστροφή του... θα καταστρέψει τον μύθο του...Ας περιμένουμε λίγο να κρίνουμε mate. Είναι νωρίς για τέτοια μεγάλη δήλωση.
Όταν πήγε να κάνει τον hot lap δεν είχε ελαστικά.
-
Ίσως έχεις δίκιο βρε Νίκο μου αλλά είναι 41 ετών και τα μονοθέσια της F1 δεν αστειεύονται... My gut feeling is that he is past his prime mate.
-
Ίσως έχεις δίκιο βρε Νίκο μου αλλά είναι 41 ετών και τα μονοθέσια της F1 δεν αστειεύονται... My gut feeling is that he is past his prime mate.Βασικα εχει οδηγησει πολυ δυσκολοτερα μονοθεσια απο τα τωρινα!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ίσως έχεις δίκιο βρε Νίκο μου αλλά είναι 41 ετών και τα μονοθέσια της F1 δεν αστειεύονται... My gut feeling is that he is past his prime mate.
Βασικα εχει οδηγησει πολυ δυσκολοτερα μονοθεσια απο τα τωρινα!
Σίγουρα! Μετά το τέρας, την F2004 με τα 1000 άλογα και την απίστευτη αρνητική άντωση, τα τωρινά μονοθέσια είναι αρνάκια. Αλλά αυτό ήταν αρκετά χρόνια πριν. Γέρασε!
-
Προφανως βλεπουμε τα πραγματα πολυ διαφορετικα. Οντως γερασε αλλα πρεπει να σκεφτουμε ολες τις παραμετρους. Ειναι 41 χρονων, ειχε να τρεξει ανταγωνιστικα 3 χρονια και παρ ολα αυτα απο τον 1ο αγωνα ειναι ανταγωνιστικος! Θυμησου λιγο τι ειχε γινει οταν ο Hakkinen εκανε test μονοθεσιο F1 καποια χρονια αφου αποσυρθηκε. Ηταν περιπου 3-4 sec αργοτερος απο τους υπολοιπους! Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα και οπως εχουν πει ολοι και εχω κουραστει να επαναλαμβανω, δεν γινεται να κυριαρχει απο τον 1ο αγωνα.
2010 Petronas Malaysian Grand Prix