-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγω δεν μιλάω !
Εκφρασου ελευθερα τεκνον μου..
Μου αρέσει πολύ το Duster
Ακυρο..
εχεις πιει ρε?Χαλαμε και το τοπικ.. Τελευταια δημοσιευση..
-
Εγω δεν μιλάω !εσύ έχεις 207...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω δεν μιλάω !
Ακυρο..
εχεις πιει ρε?Χαλαμε και το τοπικ.. Τελευταια δημοσιευση..
Τσου φαντάσου να πιώ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω δεν μιλάω !
Ακυρο..
εχεις πιει ρε? . -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπερβολικος....
αντικειμενικός...
η βαμμένες τιγρέ ορόφες δεν κάνουν το αυτοκίνητο ξεχωριστό...
Με το συμπαθειο αλλα red-monster-alfa romeo και αντικειμενικοτητα εχουν παρει διαζυγιο εδω και χιλιαδες δημοσιευσεις..
όπως θες...
γούστα είναι αυτά... δεν μπορεί να είμαστε όλοι καλόγουστοι...Καλογουστοι και ομορφοι μη ξεχνιεσαι..
το κουράζεις...
οδηγησε τα και πες μου...
η εμφανιση είναι τελείως υποκειμενική... -
Απλα εκανα μια δημοσιευση αναλογου υφους..
Ολα θα γινουν.. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
που ειναι το θαψιμο?Εδω:
'*Έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από την αναμέτρηση της MiTo με την ελληνική άσφαλτο, η συμβίωση με το DS3 οδηγεί σε αναπόφευκτες εντάσεις.
Το πρώτο σημείο τριβής με την κατασκευαστική λογική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η γαλλική φίρμα, εντοπίζεται στο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης.
Η έλλειψη πληροφόρησης σε αστικές συνθήκες δεν προβληματίζει, στο επαρχιακό δίκτυο ωστόσο γίνεται απογοητευτική, από τη στιγμή μάλιστα που θα θελήσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του κινητήρα και του πλαισίου.
Αναζητώντας το κάτι παραπάνω, πέρα από την αμηχανία που σου προκαλεί το ηλεκτρικό τιμόνι των 3,1 στροφών από άκρη σε άκρη, έχεις να αντιμετωπίσεις και τη νευρικότητα με την οποία υποδέχονται την πλήρη απενεργοποίηση του ESP ο μπροστινός και ο πίσω άξονας.
Η έντονα υποστροφική συμπεριφορά τις περισσότερες φορές μεταφράζεται σε υπερστροφή, την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις μαντεύοντας την ακριβή θέση των μπροστινών τροχών.
Ανεπιτυχής, ωστόσο, είναι και η διαχείριση των ανωμαλιών του οδοστρώματος, καθώς οι κραδασμοί που περνούν στο εσωτερικό μαρτυρούν την αδυναμία της γαλλικής φίρμας να διατηρήσει τις ισορροπίες στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.*'
Εγω ιταλοφιλος ειμαι και γουσταρω πολυ τη MiTo αλλα τα παραπανω , κατα τη γνωμη μου, αποτελουν αδικη και εμπαθη κριτικη εναντιον του DS3.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με το συμπαθειο αλλα red-monster-alfa romeo και αντικειμενικοτητα εχουν παρει διαζυγιο εδω και χιλιαδες δημοσιευσεις..
μπορει οι αλφιστι να ειναι πρωταθλητες τις αντικειμενικοτητας , αλλα και οι υπολοιποι δεν πανε/παμε πισω
ελα τωρα που σου αρεσει πραγματικα το ds3
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
που ειναι το θαψιμο?
Εδω:
'*Έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από την αναμέτρηση της MiTo με την ελληνική άσφαλτο, η συμβίωση με το DS3 οδηγεί σε αναπόφευκτες εντάσεις.
Το πρώτο σημείο τριβής με την κατασκευαστική λογική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η γαλλική φίρμα, εντοπίζεται στο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης.
Η έλλειψη πληροφόρησης σε αστικές συνθήκες δεν προβληματίζει, στο επαρχιακό δίκτυο ωστόσο γίνεται απογοητευτική, από τη στιγμή μάλιστα που θα θελήσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του κινητήρα και του πλαισίου.
Αναζητώντας το κάτι παραπάνω, πέρα από την αμηχανία που σου προκαλεί το ηλεκτρικό τιμόνι των 3,1 στροφών από άκρη σε άκρη, έχεις να αντιμετωπίσεις και τη νευρικότητα με την οποία υποδέχονται την πλήρη απενεργοποίηση του ESP ο μπροστινός και ο πίσω άξονας.
Η έντονα υποστροφική συμπεριφορά τις περισσότερες φορές μεταφράζεται σε υπερστροφή, την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις μαντεύοντας την ακριβή θέση των μπροστινών τροχών.
Ανεπιτυχής, ωστόσο, είναι και η διαχείριση των ανωμαλιών του οδοστρώματος, καθώς οι κραδασμοί που περνούν στο εσωτερικό μαρτυρούν την αδυναμία της γαλλικής φίρμας να διατηρήσει τις ισορροπίες στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.*'
Εγω ιταλοφιλος ειμαι και γουσταρω πολυ τη ΜιΤο αλλα τα παραπανω , κατα τη γνωμη μου, αποτελουν αδικη και εμπαθη κριτικη εναντιον του DS3.
το τιμόνι όντως είναι αργό και λόγο έλειψεις ηλεκτρομπολέ όντως χάνει πιο εύκολα μούτρα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλό το ds3 αλλά όχι αρκετό απέναντι στη μιτο...
Το τιμόνι είναι όντως αργό για τα δεδομενα της κατασκευής, τα φρένα δεν ακουμπά ε τα 4 πιστονα της μιτο και το μοτέρ παίζει στα ίδια ( ίσως και λίγο πιο κάτω) σπο την 155αρα...
Το + του Γάλλου είναι η ανάρτηση και η τομή μεταξύ άνεσης και σπορ αίσθησηςΑκομα και το bold το θαβει... Δεν ισχυει με τιποτα.
-
Μισό παιδιά! Πάω να φέρω pop corn!
-
@ρεντ μονστερ
το συγκρινεις με το δικο σου που εχει οντως λιγες στροφες (σε αντιθεση με κατι 156 )αληθεια ομως γιατι 3.1 στροφες? θα μου πεις οι περισσοτεροι 3 εχουν
και το 207 rc τα ιδια εχει?
-
Το τιμόνι είναι όντως αργό για τα δεδομενα της κατασκευής, τα φρένα δεν ακουμπά ε τα 4 πιστονα της μιτο και το μοτέρ παίζει στα ίδια ( ίσως και λίγο πιο κάτω) σπο την 155αρα...
Το + του Γάλλου είναι η ανάρτηση και η τομή μεταξύ άνεσης και σπορ αίσθησηςΑκομα και το bold το θαβει... Δεν ισχυει με τιποτα.
το κείμενο κάνει συγκρίσεις...είναι προφανές οτι η qv είναι ένα επίπεδο πάνω από την γαλλίδα
η μίτο φοράει ηλεκτρ ρυθμ ανάρτηση άρα λογικά θα έχει καλύτερες αντιδράσεις από την απλή του ds3 ...
εικάζω , δεν έχω οδηγήσει qv με ηλεκτροανάρτηση...στις απλές εκδόσεις ανάρτησης η ds3 είναι μια κλάση πάνω από την μίτο ,τόσο σε άνεση όσο και σε αποτελεσματικότητα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπορει οι αλφιστι να ειναι πρωταθλητες τις αντικειμενικοτητας , αλλα και οι υπολοιποι δεν πανε/παμε πισω
ελα τωρα που σου αρεσει πραγματικα το ds3
Qsako ολοι οσοι ειναι οπαδοι ειναι εξισου πρωταθλητες της αντικειμενικοτητας, δεν παιρνουν μονο οι Alfisti πρωταθλημα και το ξερεις καλα...
-
Μισό παιδιά! Πάω να φέρω pop corn!Και καμια γαρδουμπα...
-
Η αλήθεια ειναι οτι ήθελαν λίγο αλάτι ακομα...
-
Αθλιο αρθρο συνολικα με προκλητικο θαψιμο του DS3!!!Πραγματι, 'θαβει' αρκετα το DS3 THP και μαλιστα με συνοπτικες διαδικασιες,
αποφευγοντας αντιστοιχα (τυχαιο? Δεν νομιζω!, οπως λεει και ο 'φιλος' του 11888... )
να αναλυσει τα της οδικης συμπεριφορας, αισθησης τιμονιου, αναρτησης κτλ, (Edit το ξεχασα ) της Mito QV... -
Qsako ολοι οσοι ειναι οπαδοι ειναι εξισου πρωταθλητες της αντικειμενικοτητας, δεν παιρνουν μονο οι Alfisti πρωταθλημα και το ξερεις καλα...
οι αλλοι απλα προσπαθουμε
και καπου στο βαθος του μυαλου μας ξερουμε , συνειδητοποιουμε, καταλαβαινουμε βρε αδερφε οτι δεν ειμαστε και πολυ αντικειμενικοι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το κείμενο κάνει συγκρίσεις...είναι προφανές οτι η qv είναι ένα επίπεδο πάνω από την γαλλίδα
η μίτο φοράει ηλεκτρ ρυθμ ανάρτηση άρα λογικά θα έχει καλύτερες αντιδράσεις από την απλή του ds3 ...
εικάζω , δεν έχω οδηγήσει qv με ηλεκτροανάρτηση...στις απλές εκδόσεις ανάρτησης η ds3 είναι μια κλάση πάνω από την μίτο ,τόσο σε άνεση όσο και σε αποτελεσματικότητα...
Κατα τη γνωμη μου το τιμονι της δεν ειναι τοσο χειροτερο απο της MiTo θα ελεγα πως ειναι ισαξια, οσον αφορα τον τομεα σπορ χαρακτηρας-ανεση η DS3 μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Στα της οδικης συμπεριφορας δεν μπορω να κρινω αλλα μου φαινεται υπερβολη να ειναι τοσο υποστροφικη αλλα και υπερστροφικη. Το θεμα δεν ειναι το πως παρουσιαζει την DS3 σε σχεση με την QV αλλα οτι η περιγραφη για την DS3 ειναι πολυ εντονη και με υπερβολικα τονισμενα τα οποια αρνητικα, επισης μερικα απο αυτα ουτε καν υπαρχουν, ακου εκει δεν ειναι ανετη!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι αλλοι απλα προσπαθουμε
και καπου στο βαθος του μυαλου μας ξερουμε , συνειδητοποιουμε, καταλαβαινουμε βρε αδερφε οτι δεν ειμαστε και πολυ αντικειμενικοι
Ελα τωρα η υπερβολη στον οπαδισμο ειναι το μονο πρωταθλημα που κατακτουν ολες οι ομαδες ταυτοχρονα.
Αυτοκινητα που "σπρωχτηκαν" ή "θαφτηκαν" απο τον ειδικο τυπο