-
σςιγουρα ο πωλητης λεγοντας Service θα εννοουσε την αλλαγη λαδιων αποκλειεται το 2010 αμαξι νεας τεχνολογιας να κανει τοσο συντομα servie, αμαξια του 1990 καναν στα 10.000 χλμ.
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο, να το χαρείς
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και σου εύχομαι να το χαρείς με την ψυχή σου!!! Για την μόνωση του καπό και το δικό μου αυτοκίνητο δεν είχε (focus f/l), οπότε το παρήγγειλα από την αντιπροσωπεία με κόστος 70Ε..Η διαφορά στον ήχο είναι μηδαμινή, αλλά μάλλον μόνωση από μόνωση διαφέρει..Τουλάχιστον (θέλω να) πιστεύω ότι προστατεύει το καπό από την θερμότητα του κινητήρα. Μην σε απασχολεί και τόσο που δεν το έχει το τουτού σου, είναι πιο πολύ...ψυχολογικό το θέμα!!!
-
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και σου εύχομαι να το χαρείς με την ψυχή σου!!! Για την μόνωση του καπό και το δικό μου αυτοκίνητο δεν είχε (focus f/l), οπότε το παρήγγειλα από την αντιπροσωπεία με κόστος 70Ε..Η διαφορά στον ήχο είναι μηδαμινή, αλλά μάλλον μόνωση από μόνωση διαφέρει..Τουλάχιστον (θέλω να) πιστεύω ότι προστατεύει το καπό από την θερμότητα του κινητήρα. Μην σε απασχολεί και τόσο που δεν το έχει το τουτού σου, είναι πιο πολύ...ψυχολογικό το θέμα!!!Focus Mk1 or Mk2 FL?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Focus Mk1 or Mk2 FL?Sorry για την παράλειψη...ΜΚΙΙ f/l (2008)
-
Focus Mk1 or Mk2 FL?
Sorry για την παράλειψη...ΜΚΙΙ f/l (2008)
Ακόμα δεν βάζουν μόνωση ε; Εγώ έχω ένα Mk1 f/l του 2003 και φυσικά δεν έχει μόνωση... Το Xedos 6 του 1993 όμως έχει, για αυτό κόστιζε 7 εκατομμύρια τότε (1 μύριο πάνω από την BMW 316...).
-
Ακόμα δεν βάζουν μόνωση ε; Εγώ έχω ένα Mk1 f/l του 2003 και φυσικά δεν έχει μόνωση... Το Xedos 6 του 1993 όμως έχει, για αυτό κόστιζε 7 εκατομμύρια τότε (1 μύριο πάνω από την BMW 316...).Εδώ στο καινούριο Mondeo κατήργησαν το αμορτισέρ που συγκρατεί το καπό(έχουν βάλει την κλασική βέργα)!!!
Sorry για το
-
Focus Mk1 or Mk2 FL?
Ακόμα δεν βάζουν μόνωση ε; Εγώ έχω ένα Mk1 f/l του 2003 και φυσικά δεν έχει μόνωση... Το Xedos 6 του 1993 όμως έχει, για αυτό κόστιζε 7 εκατομμύρια τότε (1 μύριο πάνω από την BMW 316...).
Εδώ ποδιά για το κάρτερ δεν έχει, για μόνωση λέμε τώρα;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Focus Mk1 or Mk2 FL?
Εδώ ποδιά για το κάρτερ δεν έχει, για μόνωση λέμε τώρα;
Τελικά είναι Φορντάκια ρε Βασίλη...
-
Focus Mk1 or Mk2 FL?
Eδώ είχε μόνωση καπώ το Yaris του 2001.
-
Και το 1400ράκι κλιό του 2000 είχε μόνωση στο καπώ και ροοστάτη κι ήταν και φτηνότερο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Και το 1400ράκι κλιό του 2000 είχε μόνωση στο καπώ και ροοστάτη κι ήταν και φτηνότεροΓαμάτο αμαξάκι!!!
-
...Τουλάχιστον (θέλω να) πιστεύω ότι προστατεύει το καπό από την θερμότητα του κινητήρα...Ακριβώς αυτό.
Όταν είχα παραλάβει το ASTRA (καινούριο), την ημέρα εκείνη (Φεβρουάριος 2004) έβρεχε πολύ...Βγήκα από την αντιπροσωπεία, Μεσογείων, μποτιλιάρισμα, βροχή δυνατή. Εγώ χάζευα το εσωτερικό του ASTRA. Σε ένα φανάρι ένα παλικάρι με μηχανάκι μου κάνει νόημα και μου λέει ότι το καπό βγάζει πολύ καπνό... Πράγματι, έβγαζε πολύ καπνό...
Σταμάτησα και διαπίστωσα ότι η μηχανή είχε ζεστάνει πολύ το καπό και η βροχή που έπεφτε επάνω εξατμιζόταν. Σήκωσα το καπό και τότε είδα ότι λείπει το θερμο/ηχομονωτικό... Διαφορετικά δεν θα το έπαιρνα είδηση.
Σίγουρα προστατεύει το καπό και κυρίως το χρώμα του...
-
Eγώ πάλι είμαι σίγουρος πως το καπό δεν καταλαβαίνει μία. Έχετε δει επιφανειακή θερμοκρασία όταν το αφήσετε στον ήλιο;
-
Αν πράγματι το καπό δεν καταλαβαίνει 'μία' τότε για ποιο λόγο στο δικό μου έχει χοντρή μόνωση όλο το καπό και σε κάποια σημεία έχει και πρόσθετο φύλο αλουμινίου πάνω στη μόνωση;
Φύλο αλουμινίου είχε και το κουπέ που είχα σε κάποιο σημείο...Από την άλλη (ως γνωστόν) η επιφανειακή θερμοκρασία διαμορφώνεται ανάλογα το χρώμα του αυτοκινήτου.
Έχω την υποψία ότι αν πέσει νερό, σε ένα πολύ ζεστό καπό, τότε ίσως να δημιουργείται πρόβλημα...
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει π.χ. και στους δίσκους των φρένων; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω την υποψία ότι αν πέσει νερό, σε ένα πολύ ζεστό καπό, τότε ίσως να δημιουργείται πρόβλημα...
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει π.χ. και στους δίσκους των φρένων;Καμια σχεση οι θερμοκρασιες των φρενων με αυτες που μπορει να εχει ενα καπο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει π.χ. και στους δίσκους των φρένων;Καμια σχεση οι θερμοκρασιες των φρενων με αυτες που μπορει να εχει ενα καπο.
Δεν κάνω σύγκριση θερμοκρασιών
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Και το 1400ράκι κλιό του 2000 είχε μόνωση στο καπώ και ροοστάτη κι ήταν και φτηνότεροΚαι πολύ καλύτερο αμάξι....
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και το 1400ράκι κλιό του 2000 είχε μόνωση στο καπώ και ροοστάτη κι ήταν και φτηνότερο
Και πολύ καλύτερο αμάξι....
Από ποιό;
-
Από το αντίστοιχης χρονολογίας Yaris, έτσι Kpsig;
Octavia 5