-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διαβάζω ότι αρκετοί φουσκώνετε, ξεφουσκώνετε και τούμπαλιν. Με τα ρούχα σας τι γίνεται?Πολλάαααααα λεφτά.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
113 μαζι με τα ρουχα
Ο Παγκαλος και ο Βενιζελος νιωθουν τον θρονο να τριζει...Εγώ τους τον παίρνω άνετα τον θρόνο . Μόνο που τα έχω καλύτερα μοιρασμένα αφού τους ρίχνω καμμιά 20αριά πόντους στο ύψος .
Ο Πάγκαλος είναι κάτι λιγότερο από 1,90..... Πλησιάζεις τα 2,10 ?
Σιγά μην είναι κάτι λιγότερο από 1,90 ο Πάγκαλος . Νά είναι 1,80-1,82 το πολύ . Μην είναι και παρακάτω . Πάντως πλησιάζω τα 2 μ.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διαβάζω ότι αρκετοί φουσκώνετε, ξεφουσκώνετε και τούμπαλιν. Με τα ρούχα σας τι γίνεται?Όταν έχεις χαρτί ένα σκασμό κιλά δε σε νοιάζει να πάρεις αλλά ρούχα από τη χαρά σου.
Άμα φουσκωσεις , πάλι θα πάρεις, γυμνός θα είσαι;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βρε φάτε!Εγώ σχεδόν κατεβάζω τον αγλέουρα, αλλά έχω μεταβολισμό με VTEC...
-
Παρεμπιπτόντως, τι άποψη έχετε για τις ζυγαριές που κάνουν και λιπομέτρηση;
Για όσους δεν γνωρίζουν, η αρχή λειτουργίας τους βασίζεται στη διαφορετική ηλεκτρική αγωγιμότητα που έχουν διαφορετικοί ιστοί. Το λίπος έχει μεγαλύτερη αντίσταση από τους μύες κλπ, οπότε η ζυγαριά μετράει την αντίσταση της σάρκας ανάμεσα στα ηλεκτρόδια και με μερικές παραδοχές (και με δεδομένο το ύψος και φύλο) εκτιμά το ποσοστό λίπους.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες ζυγαριές του τύπου, είναι έτσι:
κάτι που σημαίνει ότι μετράνε μόνο στα πόδια και τη λεκάνη και όχι στο υπόλοιπο σώμα. Για μια ενδεικτική εικόνα φαντάζομαι είναι εντάξει, αφού δύσκολα θα ήταν κανείς κάτω από τη μέση έτσι:
http://www.runlube.co.uk/image/runners% ... 00910a.jpgκαι από τη μέση και πάνω έτσι:
http://4.bp.blogspot.com/-TFn7sXpSCX0/U ... 0_3119.JPG
( ).Για τις κοπέλες μάλλον δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά γιατί έτσι κι αλλιώς το περισσότερο λίπος στο σώμα τους αποθηκεύεται στους μηρούς και τους γοφούς. Τα αγοράκια όμως έχουμε το σωσίβιο, κάτι που αυτές οι ζυγαριές δεν είναι σε θέση να μετρήσουν.
Υπάρχουν όμως και άλλα μοντέλα με μια λαβή που έχει ηλεκτρόδια και στις παλάμες:
με αυτό τον τρόπο μπορούν να μετρήσουν το λίπος στα χέρια και το κορμό.
To ερώτημα είναι αν έχουν αξιόλογη ακρίβεια και αξίζουν τη χρηματική διαφορά. Αναφορικά με την ακρίβεια, φυσικά δεν θα είναι καλιμπραρισμένες για κλινική χρήση. Επίσης τα περισσότερα παράπονα online είναι από άτομα που δεν έχουν διαβάσει τις οδηγίες και τις χρησιμοποιούν λάθος (μέτρηση σε διαφορετικές ώρες της μέρας, μετά από φαγητό ή άσκηση κλπ). Η διαφορά στο κόστος δεν είναι σημαντική (15-20 για τις κλασσικές λιπομετρητικές, 30-35 για την Omron με το χερούλι και 50 για το μεγαλύτερο μοντέλο που δείχνει ποσοστό μυϊκής μάζας και μεταβολισμό***).
Από την άλλη σκέφτομαι ότι με έχει πιάσει update fever...
- Εξ' όσων γνωρίζω, δεν γίνεται με αυτή τη μέθοδο να μετρήσεις τη μυϊκή μάζα, οπότε μάλλον μετράει το βάρος, μετράει και αφαιρεί το λίπος και από το υπόλοιπο υπολογίζει με βάση το ύψος και τη ηλικία στο περίπου ένα στάνταρ βάρος σκελετού και οργάνων. Άρα η ένδειξη πρέπει να είναι πολύ χοντρική.
** αυτό πώς το υπολογίζει;
-
http://forum.bodybuilding.gr:8081/showt ... F%83%CE%B7
http://forum.bodybuilding.gr:8081/searc ... hid=729531
-
Zorz είναι τελείως αναξιόπιστες αυτές οι ζυγαριές
-
-10κ του τελευταιους 10 μήνες, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, απλά με πρόγραμμα εργαζόμενου. Οι βρωμιές και οι ακατάλληλες ώρες γευμάτων εξακολουθούν και παίζουν αρκετά.
-600€ κι απ' το πορτοφόλι όμως, μόνο για νέα και μικρότερα καλοκαιρινά ρούχα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
-10κ του τελευταιους 10 μήνες, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, απλά με πρόγραμμα εργαζόμενου. Οι βρωμιές και οι ακατάλληλες ώρες γευμάτων εξακολουθούν και παίζουν αρκετά.-600€ κι απ' το πορτοφόλι όμως, μόνο για νέα και μικρότερα καλοκαιρινά ρούχα!
Αλλη... ταύλα όμως να αγοράζεις γιατί τα παλιά σου, σου είναι μεγάλα. Και φυσικά το αντίθετο αν δε χώρας.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
-10κ του τελευταιους 10 μήνες, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, απλά με πρόγραμμα εργαζόμενου. Οι βρωμιές και οι ακατάλληλες ώρες γευμάτων εξακολουθούν και παίζουν αρκετά.
-600€ κι απ' το πορτοφόλι όμως, μόνο για νέα και μικρότερα καλοκαιρινά ρούχα!
Αλλη... ταύλα όμως να αγοράζεις γιατί τα παλιά σου, σου είναι μεγάλα. Και φυσικά το αντίθετο αν δε χώρας.
Ναι. Τι να σου πω. Ειδικα οταν πρεπει να αγωρασεις τα παντα γιατι εχασες 57 κιλα....
Μονο οι καλτσες εχουνε μεινει ιδιες.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Μονο οι καλτσες εχουνε μεινει ιδιες....
Eιμαι σιγουρος οτι λες ψεματα!!!
...γιατι σιγουρα και τα παπουτσια εμειναν τα ιδια!!!
Παντως αν εκανες τετοια διαφορα σου αξιζουν πολλα μπραβο!!!
Εγω στο 1.92 μετραω αυτη την στιγμη 124.0kg... με το μεγιστο μου να εχει φτασει τελευταια τα 135.0kg
Τωρα δεν κανω καμια σοβαρη προσπαθεια ως προς την ποιοτητα... απλα κοιταω να τρωω λιγοτερο απο πριν!
...φυσικα δεν παιζουν τηγανι, λιπη, και ψωμια! -
σταθεροποιήθηκα πλέον στα 88-89, δεν έχω όρεξη να πάω πιο κάτω θα μείνω ως έχω
δοκίμασα να πάω πιο κάτω, τελικά ανέβηκα πάλι στα 93, όποτε αφήνω τις διαίτες γιατί μετά από γερές πείνες ξεσπάω
απλά θα τρώω πιο ποιοτικό φαΐ περισσότερο, αυτό μόνο του κάνει δουλειά
-
Με 1,67 ύψος, παίζω ανάμεσα στα 63,5 και 64,5 κιλά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με 1,67 ύψος, παίζω ανάμεσα στα 63,5 και 64,5 κιλά.Ιδιο υψος εχουμε αλλα εγω ειμαι 69 κιλα. Μεχρι και πριν λιγους μηνες ημουν 67 σταθερα για πολλα χρονια
Εγω ειμαι και αθλητης βεβαια, δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο -
Με 57 κιλα μειον, ουτε τα παπουτσια κανονικα δεν μενουν ιδια...
Hannibal εχασες τοσα πολλα ή μας δουλευεις... -
Άλλο ένα σουπερμίνι εδώ. 1.65 ύψος, μέχρι πριν κάποιους μήνες όπως και πριν το στρατό ήμουν στα ~65 με 66. Στο στρατό πρέπει να έφτασα ~67-68 και τώρα έχω σταθεροποιηθεί στα 62.
-
παροτι τις τελευταιες 8 ημερες εχω φαει 2 ψυγεια,ψηνουμε σε καθημερινη βαση,και ειμαι απο την ξαπλωστρα σε καρεκλα ,δεν εχω παρει γραμμαριο.Παντα ετσι ημουν βεβαια(1,82-76 κιλα)
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παροτι τις τελευταιες 8 ημερες εχω φαει 2 ψυγεια,ψηνουμε σε καθημερινη βαση,και ειμαι απο την ξαπλωστρα σε καρεκλα ,δεν εχω παρει γραμμαριο.Παντα ετσι ημουν βεβαια(1,82-76 κιλα)Εσύ αγόρι μου έχεις μεταβολισμό Seb.....!!!!!
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Πως θα χασει μυικη μαζα ενας παχυσαρκος που θα κανει διατροφη χαμηλη σε λιπαρα και υδατανθρακες αν περπαταει ζωηρα μιση ωρα την ημερα?Δεν ειπα αυτο. Φυσικα και θα ωφεληθει ενας παχυσαρκος απο οποιαδηποτε δραστηριοτητα παραπανω απο το χειρισμο του τηλεκοντρολ.
Και τι σημαινει διαιτα χαμηλη σε λιπαρα και υδατανθρακες?
Αυτο ειναι μια γενικοτητα χωρις νοημα, αν οχι επικινδυνη. Υπαρχουν λιπαρα απολυτως απαραιτητα για τον οργανισμο και την ομαλη ορμονικη λειτουργια και υδατανθρακες με πολυ καλες ιδιοτητες και απολυτως απαραιτητοι.
Τα τρανς λιπαρα βεβαιως και πρεπει να αποφευγονται παση θυσια, για ολα τα υπολοιπα ωστοσο υπαρχει θεση σε μια σωστη διαιτα.Μιλησα για ανθρωπους που πεφτουν σε διαιτα με μεγαλο θερμιδικο ελλειμα (crash diets), ξεκινανε και κανα τρεξιμο ή ποδηλατο και καταληγουν σε χειροτερο σημειο απ'οπου ξεκινησαν. Και το λεω με αφορμη αυτα που εγραψε ο Geo f1 για να προσεξει και να μην παθει κατι τετοιο.
Πχ καποιος που ζυγιζει 100 κιλα με 35% λιπος, εχει 35 κιλα λιπους και 65 αλιπη μαζα (+μυς).
Αν πεσει σε 'διαιτα' και χασει ας πουμε 20 κιλα αλλα τα 10 μονο ειναι λιπος, εχει σωματικη συνθεση 80 κιλα με 25 λιπος και 55 αλιπη μαζα, ητοι 31,25% λιπος, δλδ μια τρυπα στο νερο.... γιατι απλουστατα τωρα εχει λιγοτερη μυικη μαζα (αρα και χειροτερο και πιο αργο μεταβολισμο) και οταν ξαναπεσει στο φαι (που θα το κανει αν εχει λιμοκτονησει) και ξαναπαρει τα κιλα που εχασε (που θα τα ξαναπαρει και μαλιστα πανευκολα) θα παει παλι 90 κιλα πχ αλλα με 55 αλιπης μαζας, αρα 39% λιπος!
Δλδ μπορει να ζυγιζει λιγοτερο απ'οτι αρχικα και να ειναι σε πολυ χειροτερη θεση.Γι' αυτο κανουμε προπονηση δυναμης ωστε να κρατησουμε τους μυς μας (ή και να τους αυξησουμε, ειδικα οι αρχαριοι το πετυχαινουν αυτο) και μειωνουμε λογικα τις θερμιδες ωστε να καψουμε οσο το δυνατον μονο λιπος.
Νομιζω το φυσιολογικο ειναι 0,5-1 κιλο τη βδομαδα εκτος αν μιλαμε για πολυ παχυσαρκο που εχει περισσοτερα περιθωρια. -
Το έγραψα και εγω στο προηγούμενο θεμα... Δεν γίνεται να τρως τη μια μέρα σαν αρκούδα και την αλλη σαν σπουργιτη
Το οτι ο γκεο δεν ένιωθε ατονια ειναι γιατι έκανε παρασπονδιες σε σχέση με αυτα που μας έγραψε οτι τρώει
Το βασικό ειναι να αλλάξει συνήθειες και να βάλει ενα προγραμμα
Πόσα κιλά είστε?