-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δε μιλάμε σοβαρά μου φαίνεται... Ακόμα και με το μπλοκ του νηπιαγωγείου 'τα αηδονάκια' να κατέβεις σε πορεία, πόσο απίθανο είναι να πεταχτούν από κάποιο στενό οι μασκοφόροι μόγγολοι και να αρχίσουν τα γλέντια; Εκεί δηλαδή η αστυνομία τι θα πει; Απομακρύνετε γυναικόπαιδα για να ρίξουμε χημικά;απιθανο.
1)επειδη οι μασκοφοροι μογγολοι ειναι σε μπλοκ και δεν ειναι 'παρεισφρυουν στις πορειες' απο το πουθενα οπως λενε τα ΜΜΕ
2)το πιο σημαντικο,τις περισσοτερες φορες ΠΑΜΕ κ ΚΚΕ κανουν ξεχωριστες πορειες απο τους υπολοιπους -
Ειρηνικοί είναι.
Δεν περνούσαν και ανάγκαζαν τα καταστήματα να κλείσουν αλλιώς θα κατέβαζαν τη βιτρίνα. -
Επειδή ξέφυγε το θέμα, θα το κάνω ακόμα πιο απλό. Προσωπικά, βλέπω φυσιολογικούς γονείς που έχουν ΜΩΡΟ παιδί να προσέχουν ακόμα και το να μην κάτσει σε κρύο, να μην είναι σε συνωστισμό για να μην κολήσει κανά μικρόβιο ή ιό κλπ κλπ κλπ και βλέπω και κάποιον να το πηγαίνει σε πορεία... Κακώς μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο ε;
Τότε με γειά σας με χαρά σας. Στην επόμενη ευκαιρία άμα έχετε τα @@ (ή την ηλιθιότητα) κατεβείτε όσοι έχετε μωρό με τα πορτ μπεμπέ στην πορεία...
Και ο σεβάσμιος γέροντας Γλέζος σε ειρηνική πορεία πήγε και όχι στον πόλεμο αλλά έφαγε την αγιαστούρα στη μάπα.ΥΓ: Βλέπω τι κάνουν οι 50.000 Κνίτες στις φοιτητικές πορείες που βγαίνουν 30-40 καλικάτζαροι, τα κάνουν πουτάνα και οι 50.000 τους κλάνουν τον γκιώνη...
Τέλος το από μένα.
-
6 μηνων παιδι σε πορεια; lolno
ισχυει οτι ειναι σχεδον απιθανο να συμβει κατι σε τετοια πορεια του ΠΑΜΕ, αλλα συνωστισμος full = no good για το μωρο σας.
inb4 παμε στο αλλο ακρο και το εχουμε κλειδωμενο σε ενα σπιτι 24/7 για να μην κρυωσει -
...
-
...
Και ο σεβάσμιος γέροντας Γλέζος σε ειρηνική πορεία πήγε και όχι στον πόλεμο αλλά έφαγε την αγιαστούρα στη μάπα.
...... και λίγα του κάνανε ! Ο γέροντας πήγε με τα φιλαράκια του να αναρτήσει πανό στον άγνωστο στρατιώτη. Πολύ καλά κάνανε και το κάνανε όπως τον κάνανε. Οι ματατζήδες φυλούσαν το μνημείο. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πλησιάζει. Σιγά μην κάνανε και εξαιρέσεις. Επίσης πολύς κόσμος γνωρίζει για το κατέβασμα της σημαίας από την ακρόπολη. Πάρα πολύ λιγότερος γνωρίζει τα 'κατορθώματα' στα χρόνια μετά τον πόλεμο.
Υπενθυμίζω την έννοια του μνημείου (από wikipedia) :
*Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας, πολλοί στρατιώτες έχουν πεθάνει στους πολυάριθμους πολέμους χωρίς υπολείμματα. Πολλά κράτη έχουν αναπτύξει την πρακτική ενός συμβολικού μνημείου του άγνωστου στρατιώτη που αντιπροσωπεύει τον πολεμικό τάφο εκείνων των μη αναγνωρισμένων στρατιωτών. Περιέχουν συνήθως τα υπολείμματα ενός νεκρού στρατιώτη που είναι μη αναγνωρισμένος.
Η συνήθεια αυτή προέρχεται από την αρχαιότητα, που πίστευαν ότι βασανίζονταν οι ψυχές όσων δεν είχαν ταφεί τα σώματα. Η ταφή αυτών που είχαν χαθεί τα πτώματα, γινόταν συμβολικά είτε με την κατασκευή ειδώλου, είτε με κενοτάφιο.*
Για το μωρό στην πορεία, αν δεν έγινε κατά λάθος τότε έγινε εκ του πονηρού για να βγουν μετά με κορώνες οι γνωστοί / άγνωστοι / πολιτικοί να ωρύονται ότι '¨βαράνε και τη νέα γένια. Δεν σέβονται τίποτα' και άλλες τέτοιες ανοησίες.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
... και λίγα του κάνανε ! Ο γέροντας πήγε με τα φιλαράκια του να αναρτήσει πανό στον άγνωστο στρατιώτη. Πολύ καλά κάνανε και το κάνανε όπως τον κάνανε. Οι ματατζήδες φυλούσαν το μνημείο. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πλησιάζει.Just for the sake of it, ο Γλέζος και 'τα φιλαράκια του' πήγαν να διαμαρτυρηθούν για μια σύλληψη που είχε γίνει εκεί. Δεν πήγαν για να αναρτήσουν πανώ. Πανώ είχε αναρτηθεί ούτως ή άλλως.
Κατά τα άλλα, βέβαια δίκιο έχεις.
Το μνημείο τουριστική ατραξιόν για φωτογραφίες με τσολιάδες και ξεκωλάκια τουρίστριες : αξία ανεκτίμητη
Το μνημείο ως χώρος ζωντανής διαμαρτυρίας : αξία μηδενική -
Εγώ το μνημείο το έχω ως ανάμνηση κάποιων ανθρώπων που χάθηκαν για να είμαι αυτό που είμαι.
Ούτε για πανό είναι, ούτε για διαμαρτυρίες, ούτε για φωτογραφίες. Το ότι κάτι είναι στρεβλό δεν σημαίνει ότι έχω εγώ δικαίωμα (ή ο κάθε κ. Γλέζος) να συνεχίζω να το προσβάλλω.
Και αν ισχύει αυτό που λες για 'διαμαρτυρία', ως 'Τι' πήγε για να διαμαρτυρηθεί? Δηλαδή διαμαρτυρία του τύπου 'έχουμε πορεία και διαμαρτυρία εδώ, μη συλλαμβάνετε κανέναν! Άλλωστε κατέβασα τη σημαία από την Ακρόπολη, μπορώ να κάνω ότι γουστάρω!'. Αν και επιμένω ότι το θέμα δημιουργήθηκε όταν πήγαν να πλησιάσουν το μνημείο. Για να το θέσω με μεγαλύτερη ακρίβεια, οι ίδιοι πήγαν εκεί για να προκαλέσουν αυτό που συνέβη. Εγώ αυτό κατάλαβα. Μπορεί κάποιοι μπάτσοι να είναι ζώα αλλά και οι απέναντι δεν είναι αγγελούδια. Μια οικογένεια είναι όλοι...
-
**EDIT .......
Να εκφραζεσαι καλυτερα [mod]
** -
Μακάριος...
-
όταν το αγγούρι θα δροσίζει περισσότερο, θα καταθέσουμε στεφάνι στο μνημείο για να πάρουμε δυνάμεις
-
ΥΓ: Βλέπω τι κάνουν οι 50.000 Κνίτες στις φοιτητικές πορείες που βγαίνουν 30-40 καλικάτζαροι, τα κάνουν πουτάνα και οι 50.000 τους κλάνουν τον γκιώνη...
Τέλος το από μένα.
Ειναι φανερό οτι δεν ξέρεις τι θα πεί περιφρούρηση πορείας από το Κόμμα σου Λαέ, στο λέει κάποιος που δεν ανήκει σε αυτό αλλά πραγματικά εκτιμά την ικανότητα του να περιφρουρεί τις πορείες ή έστω τα μπλόκ στις πορείες του από κάθε μαλακισμένο κουκουλοφόρο.
Ίσως θα έπρεπε να εισάγουμε και ένα μάθημα για πορείες στο σχολείο για να ξέρουν όλοι τι και πώς γίνεται ακόμα και αυτοί που δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
**EDIT .......
**οχι ρε γμτ.... τόσο καιρό είχαμε να διαβάσουμε tasosdev, και αυτό δεν το πρόλαβα
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
**EDIT .......
**οχι ρε γμτ.... τόσο καιρό είχαμε να διαβάσουμε tasosdev, και αυτό δεν το πρόλαβα
Μη μου στενοχωριέσαι, ο θείος είναι εδώ
-
tasosdev FTW !!!!!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μην κουράζεσαι ρε Αντρέα, η απάντηση είναι απλή :
Όχι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τί μιλάνε αλλά είναι δωρεάν, οπότε γιατί όχι ;Επειδή όντως εσυ, ο drifter κι ο mjacob έχετε σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία απο πορείες, είχατε παρει ποτέ τα βρέφη σας σε πορεία....;; (ή μηπως δεν έχετε καν....;; Γιατί αν δεν έχετε παιδιά, προφανως δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τί μιλάτε, αλλα πάλι είναι δωρεάν, γιατι οχι...;; ).
Παναγιώτη, οτι το μωρό κινδυνεύει απο άλλα πράγματα, πιο 'αθώα' φαινομενικά, είναι γεγονός. Μέχρι και απο τους γονείς του μπορεί να κινδυνεύει, πόσο μάλλον απο την νταντά.... Ως επιχείρημα όμως δεν στέκει και το ξέρεις πολύ καλά....!
-
Ρε spartan, δεν κάνουμε πλάκα όταν λέμε για ΚΚΕ.
Δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύει, οι μπαχαλάκηδες δεν τολμάν καν να σκεφτουν να μπουν στο μπλοκ του ΚΚΕ. Και ο,τιδήποτε γίνεται είναι προαποφασισμένο, οπότε αν υπήρχε απόφαση για σύγκρουση (προφανώς μέχρι εκεί που υπάρχει διαταγή, να δώσουμε μια να φάμε μία και μετά να πάμε σπίτια μας) ε, δεν θα το παίρναν το πιτσιρίκι
Μπορεί να σας φαίνεται κουλό, αλλά επαναλαμβάνω ο κίνδυνος που είχε ήταν πραγματικά μικρός
το ντριφτεράκι πάντως δύσκολο να το έπαιρνα στην πορεία, γιατί αποκλείεται να ήμουν με το κόμμα
-
-
Υποθετικός διάλογος:
Aυτός : Γυναίκα, σήμερα έχει πορεία, θα κατέβει και το Κόμμα, είσαι?
Αυτή : Αμέ ,και αφού θα είμαστε με το Κόμμα θα πάρω και το αβάπτιστο μαζί τώρα που σαράντισε κιόλας .
Κάτσε μια στιγμή να μάσω νερό,πάνες,μπιμπερά,μωρομάντηλα και φυσιολογικό ορό και φύγαμε.
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)