-
megane cc να παρεις δε το συζητω.. τι μπλεκεις με τα μπου%&%$#
Να παρεις κατι κιμπαριλιτζιδικο..να μετρας στα γκομενακια.. ακου audi.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να παρεις κατι κιμπαριλιτζιδικο..να μετρας στα γκομενακια.. ακου audi..σπαμάρεις φίλε κοφτο βαρετός κατάντησες.
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Να παρεις κατι κιμπαριλιτζιδικο..να μετρας στα γκομενακια.. ακου audi..σπαμάρεις φίλε κοφτο βαρετός κατάντησες.
Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα...
-
Εγω κυριολεκτικα μιλαω..
Τι σε επιασε και ξαναρχισες να γραφεις?? Τελειωσαν ολα τα γκομενακια? Δε παιρναει η μπογια του megane cc? Δεν ειναι γκομενοπαγιδα πια? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω κυριολεκτικα μιλαω..
Τι σε επιασε και ξαναρχισες να γραφεις?? Τελειωσαν ολα τα γκομενακια? Δε παιρναει η μπογια του megane cc? Δεν ειναι γκομενοπαγιδα πια?βρε κομπλεξικέ έχω πόσο καιρό που αποχώρησα από το forum όπου 30αρηδες μιλάνε για αυτοκίνητα των υπερ-ατού τι τελικές ταχύτητες πιάνουνε και ακόμα κάποιοι ασχολείστε με το αν το megane cc είναι όμορφο αμάξι..ε ναι είναι και όμορφο άνετο έχει και χώρους και από όλα.....σε χαλάει όμως π[ολύ μάλλον ε?
ε κάτσε με τη Σιτροέν σου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα...
downsizing...και πόσο καίει ε...δε κοιτάμε τι μας αρέσει.....τι δε χαλάει και downsizing
-
Εγω κυριολεκτικα μιλαω..
Τι σε επιασε και ξαναρχισες να γραφεις?? Τελειωσαν ολα τα γκομενακια? Δε παιρναει η μπογια του megane cc? Δεν ειναι γκομενοπαγιδα πια?βρε κομπλεξικέ έχω πόσο καιρό που αποχώρησα από το forum όπου 30αρηδες μιλάνε για αυτοκίνητα των υπερ-ατού τι τελικές ταχύτητες πιάνουνε και ακόμα κάποιοι ασχολείστε με το αν το megane cc είναι όμορφο αμάξι..ε ναι είναι και όμορφο άνετο έχει και χώρους και από όλα.....σε χαλάει όμως π[ολύ μάλλον ε?
Οντως μιλανε 30αριδες δεν ειμαστε για την ηλικια σου..Τα υπερ ατου τα ξερεις καλα βλεπω..
Η σιτροεν μου δε ξερεις τι φοραει κατω απο το καπω.. σε ραβει πατοκορφα..
Τι να σου πω εχω βαλει τη γατα μου και κλαιει που δε το εχω.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω κυριολεκτικα μιλαω..
Οντως μιλανε 30αριδες δεν ειμαστε για την ηλικια σου..Τα υπερ ατου τα ξερεις καλα βλεπω..
Τι να σου πω εχω βαλει τη γατα μου και κλαιει που δε το εχω..αν ήθελα τελική ταχύτητα να είσαι σίγουρος ότι θα έπαιρνα αμάξι που θα σε έραβα και με κλειστή την τουρμπίνα μίζερε.
-
Εγω κυριολεκτικα μιλαω..
Τι να σου πω εχω βαλει τη γατα μου και κλαιει που δε το εχω..αν ήθελα τελική ταχύτητα να είσαι σίγουρος ότι θα έπαιρνα αμάξι που θα σε έραβα και με κλειστή την τουρμπίνα μίζερε.
Και πως την εχεις κλειστη τη τουρμπινα ? Με διακοπτη?
-
το ένα καίει τον κώλο του σε βενζίνη και το αλλο σε λάδι...μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες...Το ΤΤ καίει δλδ περισσότερη βενζίνη από το ΡΧ???
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
το ένα καίει τον κώλο του σε βενζίνη και το αλλο σε λάδι...μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες...
Το ΤΤ καίει δλδ περισσότερη βενζίνη από το ΡΧ???
Eεε μα
-
Σιωπή ανίδεοι κομπλεξικοί νεοέλληνες που θα αμφισβητήσετε τα λεγόμενά του! Ο άνθρωπος είναι γνώστης... έχει Megane ΨΨ!!!
-
**Edit...
[mod]
** -
Εγω κυριολεκτικα μιλαω..
. Είσαι και μαθηματικά το πιο χαζό άτομο του φορουμ...
-
**Edit...[mod]
**Εγω προτεινω να καλεσουμε το μελος intomegane στη συναντηση του φορουμ για να γνωριστουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με την αυτοκινηση.
Ε τι λετε ?
Νομιζω οτι αν ερθει θα εχει τρομερη απηχηση η συναντηση...
Απαγορευονται τα εξης: καδρονια, πασης φυσεως ξυλινα αντικειμενα που το εκτεινονται σε μηκος, σουγιαδες, σπαθια, φωτοσπαθα, πιστολια, καραμπινες, σιδηρογροθιες, κλπ κλπ. -
Τον εχω ικανο να ερθει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τον εχω ικανο να ερθει..Κατεβαίνω Αθήνα για κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
το ένα καίει τον κώλο του σε βενζίνη και το αλλο σε λάδι...μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες...
Το ΤΤ καίει δλδ περισσότερη βενζίνη από το ΡΧ???
Eεε μα
μαλλον εννοει οτι το rx καιει βενζινη και το ΤΤ σαν κλασικο vag λαδι
-
Μ αρεσει που ψαχνετε να εξηγησετε τη τρικυμια στα εγκεφαλικα του ημισφαιρια..
-
το ένα καίει τον κώλο του σε βενζίνη και το αλλο σε λάδι...μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες...'Πυθία ονομαζόταν η εκάστοτε Πρωθιέρεια του Θεού Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών η οποία, ευρισκόμενη σε έκσταση, μετέφερε τη χρησμοδότηση του Θεού προς τον ενδιαφερόμενο με τρόπο συνήθως λακωνικό, δυσνόητο και αινιγματικό.'
...
'Η Πυθία ερχόταν σε έκσταση και έβγαζε ασυνάρτητες κραυγές και λόγους. Οι ιερείς του μαντείου μετέτρεπαν τα άναρθρα αυτά λόγια σε έμμετρους χρησμούς, με διφορούμενη σημασία'.http://el.wikipedia.org/wiki/Π�% ... E%AF%CE%B1
audi tt 1.8t vs mazda rx8 cosmo