-
...Συγνωμη για την απουσια και το κλειστο τηλεφωνο, αλλα εχασα την γιαγια μου χτες αργα το βραδυ...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλό είναι να ενημερώνετε για το τελικό ραντεβού και διαδρομή. Μπορεί κάποιος να μπορέσει ή να τύχει να είναι στα μέρη που θα πάτε κλπ. Μην το κρατάτε μυστικό λοιπόν ό,τι ειπώθηκε στα τηλέφωνα.έχεις δίκιο φίλε.... έπρεπε.
πάντως έχουμε πάρει την φόρα, και επειδή εγώ προσωπικά δεν θα φαίνομαι εδώ μέσα συχνά, θα θέλω να σας βλέπω μια στην τόση από κοντά, θα ξανακανονίσουμε σύντομα.
-
Καβουρα....VAGcom...παλι λαμπακια βλεπω στο ρημαδακι
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καβουρα....VAGcom...παλι λαμπακια βλεπω στο ρημαδακιΠες μου πότε να έρθω να τα σβήσω όλα...
Να δεις για πότε δε θα ξανα-ανάψει ποτέ τίποτα...@onyx!
έχεις δίκιο φίλε!
έπρεπε να γράψω δημόσια που θα βρεθούμε.Απλώς έγινε κάπως γρήγορα και επειδή κάποιοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά, ειλικρινά δεν το σκέφτηκα να το ποστάρω κι εγώ.
Επιπλέον, ρώτησα δημόσια μήπως θέλει κανείς άλλος να έρθει, αλλά δεν είδα ανταπόκριση, οπότε θεώρησα ότι μόνο όσοι ήξερα, ενδιαφέρονταν.
Θα κανονίσουμε σύντομα κάποια βόλτα/συνάντηση.Ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις να σε γνωρίσουμε κι από κοντά.@Γρηγόρη, τα θερμά μου συλλυπητήρια.
-
Θα τα πουμε σε 3 μηνες...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα τα πουμε σε 3 μηνες...μπα...
Επίσης να προσθέσω ότι στην επόμενη φορά που θα βρεθούμε δίπλα-δίπλα στο φανάρι με την Κωνσταντίνο (Βολβοδία), δε θα το παίξω ευγενικός.Η 3η φορά θα είναι σημαδιακή.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επίσης να προσθέσω ότι στην επόμενη φορά που θα βρεθούμε δίπλα-δίπλα στο φανάρι με την Κωνσταντίνο (Βολβοδία), δε θα το παίξω ευγενικός.Η 3η φορά θα είναι σημαδιακή.Τυχαιο? Δεν νομιζω....
Καλα ο αλλος με το φορτηγο, αλλα εσυ εισαι απαραδεκτος -
Επίσης να προσθέσω ότι στην επόμενη φορά που θα βρεθούμε δίπλα-δίπλα στο φανάρι με την Κωνσταντίνο (Βολβοδία), δε θα το παίξω ευγενικός.Η 3η φορά θα είναι σημαδιακή.
Τυχαιο? Δεν νομιζω....
Καλα ο αλλος με το φορτηγο, αλλα εσυ εισαι απαραδεκτοςεγώ θα το έλεγα άμαξα...
Συνέχισε να λες τέτοια.
-
Ωπ!
Τώρα το διάβασα!
Συλλυπητήρια Γρηγόρη.
Επίσης μόλις διάβασα και για τον vel και στεναχωρέθηκα πολύ με το όλο σκηνικό γενικώς.
-
Καλα ο αλλος με το φορτηγο, αλλα εσυ εισαι απαραδεκτοςΠες μου ότι εννοείς φορτηγό το υπερυψωμένο μου περίπτερο?
ΥΓ: Πολύ καλή η παρέα σας
-
...υπηρξε κανενα 'ανοιγμα' μεταξυ σας?
Θελω να ακουσω λεπτομερειες. Δεχομαι και π.μ , αν τυχον υπηρξαν ακαταλληλες 'σκηνες', και δεν μπορουν
να δημοσιευτουν... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Θελω να ακουσω λεπτομερειες. Δεχομαι και π.μ , αν τυχον υπηρξαν ακαταλληλες 'σκηνες', και δεν μπορουν
να δημοσιευτουν...που να 'ανοίξω' μωρέ με τον οικογενειάρχη...Δε μου πάει καρδιά.
-
να δημοσιευτουν...που να 'ανοίξω' μωρέ με τον οικογενειάρχη...Δε μου πάει καρδιά.
Τον 'Σουηδο' ? Θα ειχε ενδιαφερον...
Την επομενη φορα νομιζω πρεπει να κανονιστει...
Μπορει να 'συμμετασχω' και εγω , αν ερθει ο 'Ιταλος' με το 'λεωφορειο'
και βαλει μεσα αλλα 3 ατομα.
Σας θυμιζει τιποτα αυτο? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τον 'Σουηδο' ? Θα ειχε ενδιαφερον...
Την επομενη φορα νομιζω πρεπει να κανονιστει...δεν ανοίγω με παππούδες.Πώς το λένε?
(μλκ ο βολβοδίας δεν τσιμπάει με τίποτα ρε γαμώτο )
Μπορει να 'συμμετασχω' και εγω , αν ερθει ο 'Ιταλος' με το 'λεωφορειο'
και βαλει μεσα αλλα 3 ατομα.
Σας θυμιζει τιποτα αυτο?Ως την επόμενη φορά παίζει να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, οπότε ίσως χρειαστεί εγώ να βάλω 4 ακόμα άτομα στο αμάξι, να ανοίξω a/c, παράθυρα, ηλιοροφή ( ) κτλ...
Δε λέω περισσότερα για να μη 'ματιάσω' την κατάσταση.Ειλικρινά κρατιέμαι με τα δόντια, αλλά δεν έχω προλάβει να βάλω κάτω τα οικονομικά και δε θέλω να γράψω/πω κάτι που δε θα ισχύσει.
Αν συμβεί, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε και μάλλον από κοντά. -
-
Και το κερασακι της γερμανοπαρεας σας το Σαββατο....
..Auto Union DKW 3=6 ( )....οι φωτο ειναι τραγικες βεβαια αλλα κραχτε τον οδηγο, που τον επιασαν οι ντροπες του.. -
Άρε Tiguan
Μα βρε Δία μου αισθάνθηκα κάπως άβολα το να φωτογραφίσουμε κατάμουτρα τον κύριο...Ούτε ο Τριαντ. Μακ. τέτοια αυθάδεια
Πάντως ήταν σε άψογη κατάσταση
-
Χωρίς πλάκα, κατά 99% ξέρω τον οδηγό (και ιδιοκτήτη).
Κάτσε να πέσουν τα τηλέφωνα. -
Αν συμβεί, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε και μάλλον από κοντά.Δες το λίγο γρήγορα όμως γιατί το περιτριγυρίζουν διάφοροι 'γαμπροί'
Ωραία περάσατε ε?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωραία περάσατε ε?Μπα....δεν φαγαμε βαφλα
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!