-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
I am in.Η προταση για Σουνιο ειναι μαλλον κοντινη αλλα κλασσικη ταυτοχρονα. Προσωπικα προτεινω μια Χαλκιδα μεσω Ριτσωνας που ειναι μια διαδρομη και με εθνικη και με στροφιλικι παλαι ποτε ραλισιο !
Δεν επιμενω φυσικα αν δεν υπαρχει ενδιαφερον για κατι τοσο μακρινο. οτι πειτε! Βελ, αν μπορεις δε φτιαχνεις ενα δημοψηφισμα διαρκειας πχ 5 ημερων με Σουνιο/Χαλκιδα/κατι αλλο και βλεπουμε?
είμαστε διάσπαρτοι στην Αττική οπότε κρίνω ότι η διαδρομή που πρότεινα είναι σχετικά κοντά σε όλους μας, μην ξεχνάς ότι η βόλτα σου προυποθέτει και άλλο budget το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι είμαστε όλοι πρόθυμοι να εκταμιεύσουμε...
η διαδρομή Βάρκιζα - Σούνιο έχει και ομορφιά, και ευθείες και ανοιχτές και κλειστές καμπές, οι περισσότεροι αν όχι όλοι την έχουμε κάνει οπότε δεν διατρέχουμε τον κίνδυνο του νέου(είδες πως την πατήσαμε την άλλη φορά) και τον χειμώνα παραμένει ευχάριστα άδεια από αυτοκίνητα...
Νομίζω ότι είναι αρκετά καλή.
-
Καλή ιδέα το Σούνιο.
Είμαι μέσα για 14 ή 21 Μαρτίου.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλή ιδέα το Σούνιο.Είμαι μέσα για 14 ή 21 Μαρτίου.
Μe too...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
λοιπόν, επειδή βλέπω στασιμότητα προτείνω:
συνάντηση Βάρκιζα, πρωί
γρήγορη βόλτα μέχρι το Σούνιο,
κάθισμα σε ότι συμφωνήσουμε, όπου θα έχει και φαγητό και χώρο για 20-30 αυτοκίνητα... Το Σαββατοκύριακο πριν αυτό της αρχής της μεγάλης βδομάδας λέωΠροσωπικά μου φαίνεται ιδανική ως πρόταση (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα βεβαίως).
Σοβαρό θέμα (πλέον) είναι πως η συγκεκριμένη πρόταση 'απαιτεί' ελάχιστα (σχετικά) χρήματα.Μπορεί για μένα πχ να μην είναι πρόβλημα το 'οικονομικό' (περισσότερο έχω πρόβλημα χρόνου ), αλλά για κάποιους άλλους είναι κάτι που θα το σκεφτούν και θα το 'ζυγίσουν'.
Γι'αυτό κι εγώ λέω σε κάποια σχετικά κοντυνή διαδρομή ώστε να έρθουν περισσότερα άτομα.Απλώς να ορίσουμε λίγο ακριβή ημερομηνία.
Μιλάμε για το Σ/Κ που είναι 27-28 Μαρτίου έτσι?
(αν θυμάμαι καλά το Πάσχα είναι Κυριακή 4 Απριλίου, άρα το προηγούμενο Σ/Κ πριν την αρχή της μεγαλοβδομάδας είναι τότε, 27-28 Μαρτίου).
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.οι διαδρομές προς την Θάλασσα είναι ωραίες τον χειμώνα, ιδιαίτερα επειδή δεν θα έχει κίνηση... πριν το Πάσχα δε, θα έχει πέσει περονόσπορος με τα οικονομικά μέτρα αφού θα μαζεύουν χρήματα όλοι για τις εορτές...
συμφωνώ.
Θα στενοχωρήσω μόνο λίγο το 'φίλο μου' Βασίλη (bill33) γιατί θα πω ότι δεν προτείνω Λουτράκι για Σαββατοκύριακο.Για καθημερινή είναι ό,τι πρέπει αλλά τα Σ/Κ δεν παλεύεται πολύ η συγκεκριμένη πόλη.Ο λόγος είναι ότι είναι ΠΟΛΥ δημοφιλής περιοχή για σάββατο και κυριακή είτε για ποτό είτε για φαγητό (μεσημέρι ή βράδυ).Επειδή έχω βαφτιστήρα εκεί (στο Λουτράκι) και πάω συχνά τα Σ/Κ, σας λέω εγγυημένα ότι πολύ δύσκολα θα βρούμε να παρκάρουμε πάνω από 15 αμάξια σε μία λογική απόσταση μεταξύ μας.
Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει τη συγκεκριμένη περίοδο που μιλάμε, αλλά σε γενικές γραμμές γίνεται 'χαμός' τα Σ/Κ.Για Ναύπλιο πιστεύω ότι θα έχουμε παρόμοιο πρόβλημα αν και δεν πάω τελευταία πολύ συχνά (παλιότερα ήταν αγαπημένη 2ήμερη εκδρομή ).
Τώρα...ό,τι αποφασίσει ο λαός.Προσωπικά όπου και να πούμε ότι θα πάμε, δεν βλέπω να έχω πρόβλημα.
Μένει μόνο να δω πότε θα 'κατέβω' Κρήτη, κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. -
Μαλλον εγω θα ειμαι μεσα για οποιαδηποτε εντος Αθηνων περιοχη αν θα ειναι Κυριακη,Σαββατο εχω το μαγαζι οποτε δεν μπορω να φυγω.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
λοιπόν, επειδή βλέπω στασιμότητα προτείνω:
συνάντηση Βάρκιζα, πρωί
γρήγορη βόλτα μέχρι το Σούνιο,
κάθισμα σε ότι συμφωνήσουμε, όπου θα έχει και φαγητό και χώρο για 20-30 αυτοκίνητα... Το Σαββατοκύριακο πριν αυτό της αρχής της μεγάλης βδομάδας λέωΠροσωπικά μου φαίνεται ιδανική ως πρόταση (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα βεβαίως).
Σοβαρό θέμα (πλέον) είναι πως η συγκεκριμένη πρόταση 'απαιτεί' ελάχιστα (σχετικά) χρήματα.Μπορεί για μένα πχ να μην είναι πρόβλημα το 'οικονομικό' (περισσότερο έχω πρόβλημα χρόνου ), αλλά για κάποιους άλλους είναι κάτι που θα το σκεφτούν και θα το 'ζυγίσουν'.
Γι'αυτό κι εγώ λέω σε κάποια σχετικά κοντυνή διαδρομή ώστε να έρθουν περισσότερα άτομα.Απλώς να ορίσουμε λίγο ακριβή ημερομηνία.
Μιλάμε για το Σ/Κ που είναι 27-28 Μαρτίου έτσι?
(αν θυμάμαι καλά το Πάσχα είναι Κυριακή 4 Απριλίου, άρα το προηγούμενο Σ/Κ πριν την αρχή της μεγαλοβδομάδας είναι τότε, 27-28 Μαρτίου).
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.οι διαδρομές προς την Θάλασσα είναι ωραίες τον χειμώνα, ιδιαίτερα επειδή δεν θα έχει κίνηση... πριν το Πάσχα δε, θα έχει πέσει περονόσπορος με τα οικονομικά μέτρα αφού θα μαζεύουν χρήματα όλοι για τις εορτές...
συμφωνώ.
Θα στενοχωρήσω μόνο λίγο το 'φίλο μου' Βασίλη (bill33) γιατί θα πω ότι δεν προτείνω Λουτράκι για Σαββατοκύριακο.Για καθημερινή είναι ό,τι πρέπει αλλά τα Σ/Κ δεν παλεύεται πολύ η συγκεκριμένη πόλη.Ο λόγος είναι ότι είναι ΠΟΛΥ δημοφιλής περιοχή για σάββατο και κυριακή είτε για ποτό είτε για φαγητό (μεσημέρι ή βράδυ).Επειδή έχω βαφτιστήρα εκεί (στο Λουτράκι) και πάω συχνά τα Σ/Κ, σας λέω εγγυημένα ότι πολύ δύσκολα θα βρούμε να παρκάρουμε πάνω από 15 αμάξια σε μία λογική απόσταση μεταξύ μας.
Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει τη συγκεκριμένη περίοδο που μιλάμε, αλλά σε γενικές γραμμές γίνεται 'χαμός' τα Σ/Κ.Για Ναύπλιο πιστεύω ότι θα έχουμε παρόμοιο πρόβλημα αν και δεν πάω τελευταία πολύ συχνά (παλιότερα ήταν αγαπημένη 2ήμερη εκδρομή ).
Τώρα...ό,τι αποφασίσει ο λαός.Προσωπικά όπου και να πούμε ότι θα πάμε, δεν βλέπω να έχω πρόβλημα.
Μένει μόνο να δω πότε θα 'κατέβω' Κρήτη, κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.Για 21 λένε παραπάνω πάντως Γιώργο...όχι 27-28. Στις 27-28 θα είμαι Λονδίνο για το Ferrari Experience και δε μπορώ.
Πάντως είμαι μέσα για Βάρκιζα κλπ...πολύ καλή ιδέα και σίγουρα πρέπει να γίνει Κυριακή κατά την άποψή μου.
-
Για 21 λένε παραπάνω πάντως Γιώργο...όχι 27-28. Στις 27-28 θα είμαι Λονδίνο για το Ferrari Experience και δε μπορώ.
ρωτάω Νίκο γιατί το Σ/Κ πριν τη μεγαλοβδομάδα είναι τότε και δεν 'κολλάει' ημερολογιακά το 21/3.
Πάρε με μαζί σου στο event της Ferrari!
(πλάκα κάνω...ξέρω ότι δεν γίνεται. )Πάντως είμαι μέσα για Βάρκιζα κλπ...πολύ καλή ιδέα και σίγουρα πρέπει να γίνει Κυριακή κατά την άποψή μου.
βαρκιζα-Σούνιο-Λαύριο είναι όλες καλές περιοχές για Κυριακές όπου ο κόσμος δεν είναι πολύς (όπως το Σάββατο και ακόμα λιγότερος βέβαια τις καθημερινές ).
Ερώτηση:Την Χαλκίδα γιατί την απορρίψαμε?
Αν θυμάμαι καλά διοργανωνόταν κάτι και τελευταία στιγμή ακυρώθηκε...
Ο dum είπε ότι θα κεράσει. ( ) -
Για 21 λένε παραπάνω πάντως Γιώργο...όχι 27-28. Στις 27-28 θα είμαι Λονδίνο για το Ferrari Experience και δε μπορώ.
ρωτάω Νίκο γιατί το Σ/Κ πριν τη μεγαλοβδομάδα είναι τότε και δεν 'κολλάει' ημερολογιακά το 21/3.
(πλάκα κάνω...ξέρω ότι δεν γίνεται. )Πάντως είμαι μέσα για Βάρκιζα κλπ...πολύ καλή ιδέα και σίγουρα πρέπει να γίνει Κυριακή κατά την άποψή μου.
βαρκιζα-Σούνιο-Λαύριο είναι όλες καλές περιοχές για Κυριακές όπου ο κόσμος δεν είναι πολύς (όπως το Σάββατο και ακόμα λιγότερος βέβαια τις καθημερινές ).
Ερώτηση:Την Χαλκίδα γιατί την απορρίψαμε?
Αν θυμάμαι καλά διοργανωνόταν κάτι και τελευταία στιγμή ακυρώθηκε...
Ο dum είπε ότι θα κεράσει.μπορούμε κάλλιστα οι παλιοί να επισκεφτούμε την Χαλκίδα πιο σύντομα... και να συμπαρασύρουμε τον dum μαζί μας στις 21 Μαρτίου (από ότι βλέπω, βολεύει τους περισσότερους)
ο dum που είναι όμως???
-
μπορούμε κάλλιστα οι παλιοί να επισκεφτούμε την Χαλκίδα πιο σύντομα... και να συμπαρασύρουμε τον dum μαζί μας στις 21 Μαρτίου (από ότι βλέπω, βολεύει τους περισσότερους)
21 Μαρτίου...
Για να δω το καρνέ μου ( ).
Μιλάμε να συναντηθούμε πρωί?Μεσημέρι?Απόγευμα?ο dum που είναι όμως???
μας διαβάζει...υποθέτω ότι θα γράψει κάποια στιγμή.
ΥΓ:είναι κάπως μακρυά για να πω με σιγουριά από τώρα κάτι, αλλά κατά 95% θα έρθω.
-
(πλάκα κάνω...ξέρω ότι δεν γίνεται. )Βεβαίως και μπορώ! Μπες εδώ: http://www.thruxtonracing.co.uk/experie ... _plus.html κλείσε και έλα!
Κάπου το μεσημεράκι θα συναντηθούμε και πάμε ντάνα...κομβόι
-
μπορούμε κάλλιστα οι παλιοί να επισκεφτούμε την Χαλκίδα πιο σύντομα... και να συμπαρασύρουμε τον dum μαζί μας στις 21 Μαρτίου (από ότι βλέπω, βολεύει τους περισσότερους)
21 Μαρτίου...
Για να δω το καρνέ μου ( ).
Μιλάμε να συναντηθούμε πρωί?Μεσημέρι?Απόγευμα?ο dum που είναι όμως???
μας διαβάζει...υποθέτω ότι θα γράψει κάποια στιγμή.
ΥΓ:είναι κάπως μακρυά για να πω με σιγουριά από τώρα κάτι, αλλά κατά 95% θα έρθω.
τι μακριά φίλε, σε τρείς εβδομάδες είναι, αφού είπαμε αρχικά ότι θα αφήσουμε ένα περίπου μήνα για να μαζευτούμε αρκετοί...
-
τι μακριά φίλε, σε τρείς εβδομάδες είναι, αφού είπαμε αρχικά ότι θα αφήσουμε ένα περίπου μήνα για να μαζευτούμε αρκετοί...
η παντόφλα λέει άλλα...και κάποιες φορές δεν μπορείς να μην συμφωνίσεις μαζί της όταν έχεις κάνει τη μ@λ@κί@ 'σου' (βλέπε στην περίπτωσή μου το θέμα 'φρένα').
-
η παντόφλα λέει άλλα...και κάποιες φορές δεν μπορείς να μην συμφωνίσεις μαζί της όταν έχεις κάνει τη μ@λ@κί@ 'σου' (βλέπε στην περίπτωσή μου το θέμα 'φρένα').
Δε διάβασα αυτό που λες...άλλα φέρτην μαζί. Άλλωστε εντάξει...μισή μέρα θα είναι μόνο
Κανόνισε να έρθεις να σε πάω και βόλτα
-
ποιά παντόφλα!? σε έχασα εντελώς, συγγνώμη...
-
ποιά παντόφλα!? σε έχασα εντελώς, συγγνώμη...
παντόφλα = γκόμενα, γυναίκα, κοπελιά.
Το 'δουλεύω' συστηματικά το θέμα*... Ελπίζω να καρποφορήσει.
*αν και έχει δίκιο εδώ που τα λέμε
-
Φυσικα με μετρατε
-
Λοιπόν...καταλήγουμε σιγά-σιγά με μέρος και ημερομηνία για να κάνουμε λίστα?
-
Λοιπόν...καταλήγουμε σιγά-σιγά με μέρος και ημερομηνία για να κάνουμε λίστα?Κυριακή, 21 του μηνός, μετά τις 9.30 το πρωί...
...πάρκινγκ παραλίας Βάρκιζας (γιαμπανάκι)
εκεί θα υπάρξει ανασύνταξη για βόλτες ομαδικές ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθείς (δοκιμές, ηλιοθεραπεία κλπ)
-
Λοιπόν...καταλήγουμε σιγά-σιγά με μέρος και ημερομηνία για να κάνουμε λίστα?
Κυριακή, 21 του μηνός, μετά τις 9.30 το πρωί...
...πάρκινγκ παραλίας Βάρκιζας (γιαμπανάκι)
εκεί θα υπάρξει ανασύνταξη για βόλτες ομαδικές ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθείς (δοκιμές, ηλιοθεραπεία κλπ)
9:30? Καλά...πες 11-12.
-
Για δωστε μερικες ινφο.Πχ εγω απο Κορινθο απο που συμφερει να ερθω;
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!