-
Γιατί χαζό; Είναι ατμοσφαιρικό και για κάποιους μετράει το στροφάρισμα και η αξιοπιστία της Mazda.
H Βανδή τσιφτετέλι είναι ρε Γιώργο... σκυλάδικο είναι ο Μπουγάς...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
:lol: και παλι μαλλον θα ειναι δυνατοτερο και ας ειναι 1600αρι
ειναι πολυ καλο μοτερ το συγκεκριμενο
αλλα περα απο οτιδηποτε αλλο, μονο και μονο λογω κυβικων/σηματων δεν εχει νοημα να μιλαμε για 2λιτρο ατμοσφαιρικο (πλην λιγοστων εξαιρεσεων)
που ξερεις οτι το συγκεκριμενο μοτερ ειναι πολυ καλο αφου ειναι ολοκαινουριο και μη δοκιμασμενο στην αγορα;;;;;;;φανταζομαι επειδη ειναι τουρμπο,εχει 155αλογα....αρα καλο θα ειναι!!!
δεν ειναι το γνωστο 1600αρι της psa (με bmw) ?
αλλα και αυτο να μην ειναι, θα ειναι ακομα καλυτερο αν ειναι καινουριο , αρα + τουρμπο + 155 αλογα + 1600 κεκ
ναι ειναι τουμπανο , οχι απλα καλο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί χαζό; Είναι ατμοσφαιρικό και για κάποιους μετράει το στροφάρισμα και η αξιοπιστία της Mazda.H Βανδή τσιφτετέλι είναι ρε Γιώργο... σκυλάδικο είναι ο Μπουγάς...
δε γνωριζω για την αξιοπιστια των μαζντα , για τους βανκελ κατι εχει παρει το αυτι μου..
δεν ειπα ολα τα 2λιτρα.. τι στροφαρισμα εχει ενα διλιτρο με 150 αλογα? ποσο περισσοτερο απο το το 1600αρι?
sorry, δεν τα ξερω πολυ καλα τα σκυλο-τσιφτετελια
και ο,τι και να λεμε μιλαμε για 580 ευρω σημα για 147 αλογα.. δλδ ενα χιλιαρικο καθε αρχη του χρονο μαζι με την ασφαλεια για να εχεις 147 αλογα και την αξιοπιστια και το στροφαρισμα της μαζντα ?
καλυτερα το ψιτροεν, οσο και να σου χαλασει αυτα τα ποσα δε τα φτανει
καλυτερη λυση passat 1.8T
-
Ρε παιδιά μ΄αρέσει που σας παρακάλεσα να μην το 'σκίσετε' το θέμα. Άντε τραβάτε παρακάτω να παίξετε. Καληνύχτα..............
-
Sorry re Deep...
-
Εγώ προτείνω το C5.Πιστεύω ότι σε άποψη άνεσης πραγματικά δεν παίζεται ενώ τώρα πια έχει και επιδόσεις λόγω του turbo κινητήρα με τα 155 άλογα.Το Passat δεν είναι κακό ενώ ο κινητήρας είναι εξαιρετικός σε χαρακτηριστικά λειτουργίας.Το Mazda απλά δεν μπορεί να ακολουθήσει σε επιδόσεις ενώ και τα τέλη είναι ένα θεματάκι....
-
Citroen C5 1.6 THP auto , και απο εμένα .
Γατί είναι όμορφο .
Γιατι έχει διαχρονική σχεδίαση.
Γιατί διαφέρει .
Γιατί είναι άνετο .
Και γιατί επιτέλους φοράει κινητήρα που του πάει.Το Avensis δεν βλέπεται , το Πασσατ το βαρέθηκα κα μάλλον δεν θα αργήσει να αλλάξει , τουλάχιστον όσο η C5 !
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Για Ινσίγνια και Μάζντα δεν καλύπτουν την πρώτη προϋπόθεση που έβαλα (κάτω από 2.000 κυβικά).Το insignia 1.6T 180hp δεν διατίθεται με αυτόματο?
-
Το C5 THP φορά τον ίδιο κινητήρα που έχει το δικό μου;
Αν ΝΑΙ τότε Avensis ή Passat. Απλά τα πράγματα.
Εγώ μάλλον θα έπαιρνα το Avensis...
-
1)Δυστυχως το opel δεν μπορει να φορεσει αυτοματο σασμαν με τον 1,6Τ
2)Ο κινητητηρας ειναι παρομοιος με του δικου σου μονο που φοραει βελτιωμενα εξαρτηματα (EP6CDT ενω ο δικος σου ειναι ο EP6DT) εξου και η αυξηση ιπποδυναμης κατα 5 αλογα και προδιαγραφες Euro5. Τωρα επειδη ετυχε να πεσεις και σε monday car και σε χαλια αντιπροσωπο δεν σημαινει οτι η C5 πρεπει να καταργηθει απο την συγκριση. Μην γινεσαι τοσο απολυτος επειδη ετυχε σε εσενα αυτο με τον τεντωτηρα. Κι ετσι κι αλλιως καμμια σχεση η C5 με 207 απο το conception και τα εξαρτηματα μεχρι τον χωρο και την διαδικασια κατασκευης τους!!!!!! -
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
...Τωρα επειδη ετυχε να πεσεις και σε monday car και σε χαλια αντιπροσωπο δεν σημαινει οτι η C5 πρεπει να καταργηθει απο την συγκριση. Μην γινεσαι τοσο απολυτος επειδη ετυχε σε εσενα αυτο με τον τεντωτηρα. Κι ετσι κι αλλιως καμμια σχεση η C5 με 207 απο το conception και τα εξαρτηματα μεχρι τον χωρο και την διαδικασια κατασκευης τους!!!!!!Δεν έτυχε να πέσω. Με μαθηματική ακρίβεια θα είχα ΚΑΙ ΕΓΩ το πρόβλημα από την στιγμή που σχεδόν όλα (αν όχι όλα) το παρουσιάζουν.
Αν ήμουν ο μοναδικός δεν θα το ανέφερα. Το θέμα αφορά και τους κατόχους PSA ΤΗP αλλά και τους κατόχους του Mini και δεν αφορά μία απλή εργοστασιακή αστοχία σε ένα 'monday car' όπως το αποκαλείς. Είναι θέμα που υπάρχει από παλιά και έχει γίνει θέμα προβληματισμού σε πολλούς ιστοχώρους σε παγκόσμιο επίπεδο.π.χ. το 2008: http://www.motoringfile.com/2008/07/07/ ... ix-coming/
Και επειδή έχω το κάθε δικαίωμα να έχω και εγώ άποψη, εγώ θεωρώ ότι μόνο και μόνο για αυτό το λόγο ΔΕΝ θα επέλεγα το Γαλλικό. Δεν με πείθει.
Αυτά
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Τωρα επειδη ετυχε να πεσεις και σε monday car και σε χαλια αντιπροσωπο δεν σημαινει οτι η C5 πρεπει να καταργηθει απο την συγκριση. Μην γινεσαι τοσο απολυτος επειδη ετυχε σε εσενα αυτο με τον τεντωτηρα. Κι ετσι κι αλλιως καμμια σχεση η C5 με 207 απο το conception και τα εξαρτηματα μεχρι τον χωρο και την διαδικασια κατασκευης τους!!!!!!
Δεν έτυχε να πέσω. Με μαθηματική ακρίβεια θα είχα ΚΑΙ ΕΓΩ το πρόβλημα από την στιγμή που σχεδόν όλα (αν όχι όλα) το παρουσιάζουν.
Αν ήμουν ο μοναδικός δεν θα το ανέφερα. Το θέμα αφορά και τους κατόχους PSA ΤΗP αλλά και τους κατόχους του Mini και δεν αφορά μία απλή εργοστασιακή αστοχία σε ένα 'monday car' όπως το αποκαλείς. Είναι θέμα που υπάρχει από παλιά και έχει γίνει θέμα προβληματισμού σε πολλούς ιστοχώρους σε παγκόσμιο επίπεδο.π.χ. το 2008: http://www.motoringfile.com/2008/07/07/ ... ix-coming/
Και επειδή έχω το κάθε δικαίωμα να έχω και εγώ άποψη, εγώ θεωρώ ότι μόνο και μόνο για αυτό το λόγο ΔΕΝ θα επέλεγα το Γαλλικό. Δεν με πείθει.
Αυτά
Ναι αλλα απο την στιγμη που η μηχανη αυτη του C5 εχει βελτιωθει στα σημεια που ποναγε δεν βλεπω τον λογο να μην το επιλεξει καποιος.
http://www.psooc.com/forum/showpost.php ... stcount=11
the 09 thp i am told by the dealer does not suffer from this problem and i guess the new engines have been modifed
Επισης απ'οτι ξερω αυτο συνεβαινε με τα παλιοτερα μοτερ και δεν εχει σχεση με κινδυνο αστοχιας ή να σε αφησει αλλα πιο πολυ ειναι ενοχληση παρα κατι σοβαρο σε λειτουργεια κινητηρα. Και ειμαι σιγουρος οτι αυτο εχει σχεση με το λογισμικο πιο πολυ παρα με τεντωτηρες κλπ. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Citroen C5 1.6 THP auto , και απο εμένα .Γατί είναι όμορφο .
Γιατί διαφέρει .
Γιατί είναι άνετο .
Και γιατί επιτέλους φοράει κινητήρα που του πάει.Το Avensis δεν βλέπεται , το Πασσατ το βαρέθηκα κα μάλλον δεν θα αργήσει να αλλάξει , τουλάχιστον όσο η C5 !
το c5 αν φορά υδροπνευματική έχει κ ένα θέμα με την συντήρησή της και το κόστος επισκευής αν χαλάσει.
προτιμώ νορμάλ ανάρτηση κ ας θυσιάσω λίγο άνεση.
-
πολλα monday cars βγαζει το psa
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γατί είναι όμορφο .
Γιατί διαφέρει .
Γιατί είναι άνετο .
το c5 αν φορά υδροπνευματική έχει κ ένα θέμα με την συντήρησή της και το κόστος επισκευής αν χαλάσει.
Τι θέμα έχει ακριβώς με την αναρτηση και την συντηρήση θα μας πείς Σάββα; Ξέρεις τι απαιτήσεις έχει η υδροπνευματική της C5 σε συντήρηση; Κάθε πότε αλλάζουν αμορτισέρ οι νορμάλ αναρτήσεις; Πόσο κοστίζουν αυτά; Συγνώμη για το ύφος της απάντησης αλλά ειδικά από πρώην υποψήφιο αγοραστή C5 περίμενα κάτι πιο λογικό ως τοποθέτηση...
Προς Κιούση
Πότε θα σταματήσεις/τε να καταστρέφεις/τε όλα τα θέματα με τα χαζά σας Δεν έχετε καταλάβει οτι έχετε γίνει κουραστικοί, για να μην πώ γραφικοι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γατί είναι όμορφο .
Γιατί διαφέρει .
Γιατί είναι άνετο .
Κανενα απολυτως θεμα ειδικα η καινουρια C5 (Χ7)(το μοντελο του 2001 ειχε βγαλει προβλημα απο το 2002 και μετα τπτ) δεν χρειαζεται απολυτως καμμια συντηρηση μεχρι τις 200000 χλμ ή 5 χρονια και η συντηρηση της βγαινει πιο φτηνα απ'οτι με τις μεταλλικες ( το κοστος 6 σφαιρων+υγρα ειναι χαμηλοτερο απο 4 αμορτισερ (παντα για γνησια μιλαμε). Και ΑΝ χαλασει (που ουτε οι προπαραγωγες δεν ειχαν χαλασει σε αναρτηση!!!!!!) θα το δειξει αμεσως δηλαδη μεσα στην εγγυηση. Δεν εχει το περιεργο συστημα των Xantia (που κι αυτο δεν χαλαγε εαν εκανες ΣΩΣΤΗ συντηρηση) που θελει αρκετα λεφτα για τη συντηρηση της λογω λαστιχενιων επιστροφων που γινοταν ξερες μετα απο χρονια.
Πιο πολυ μυθος ειναι αυτο που ειπες παρα αληθεια. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γατί είναι όμορφο .
Γιατί διαφέρει .
Γιατί είναι άνετο .
Τι θέμα έχει ακριβώς με την αναρτηση και την συντηρήση θα μας πείς Σάββα; Ξέρεις τι απαιτήσεις έχει η υδροπνευματική της C5 σε συντήρηση; Κάθε πότε αλλάζουν αμορτισέρ οι νορμάλ αναρτήσεις; Πόσο κοστίζουν αυτά; Συγνώμη για το ύφος της απάντησης αλλά ειδικά από πρώην υποψήφιο αγοραστή C5 περίμενα κάτι πιο λογικό ως τοποθέτηση...
Προς Κιούση
Πότε θα σταματήσεις/τε να καταστρέφεις/τε όλα τα θέματα με τα χαζά σας Δεν έχετε καταλάβει οτι έχετε γίνει κουραστικοί, για να μην πώ γραφικοι.Γιατί αρπάζεστε ρε παιδιά; Δεν λέω ότι βγάζει πρόβλημα αλλά τι γίνεται εάν βγάλει; Υπάρχει τεχνογνωσία; Γιατί θυμάμαι τραγελαφικές καταστάσεις με τις Xantia. Πρωην Σιτροενάκιας είμαι κ όπως είπες ζαχάρωνα κάποτε ένα C5 αλλά ήξερα κ που θα μπλέξω.
Αλλωστε πρότεινα C5 με συμβατική ανάρτηση. Αποψή μου είναι αν θέλετε την διαβάζετε. -
Δεν αρπάχτηκα ρε Σάββα απλά μου φάνηκε περίεργο να διαβάζω κάτι τέτοιο απο σένα. Τα περι υδροπνευματικής και αξιοπιστίας τα έγραψε ο Gez. Εγώ να προσθέσω οτι η επιλογή της μεταλλικης έχει λογική αν δεν του αρέσει η αίσθηση της υδροπνευματικής στο δρόμο ή αν δεν έχει τα λεφτά για μια πλούσια έκδοση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί αρπάζεστε ρε παιδιά; Δεν λέω ότι βγάζει πρόβλημα αλλά τι γίνεται εάν βγάλει; Υπάρχει τεχνογνωσία;
Πλεον δεν υπαρχει το υπερπεριπλοκο συστημα της Xantia και ενα συν ειναι το οτι το ιδιο το προγραμμα (Lexia) καθοδηγει για την επισκευη. Αμα απο την αλλη χρειαστει αντικατασταση ενα εξαρτημα παλι ειναι πιο ευκολα απο την συμβατικη. Ανοιγεις την βαλβιδα του συσσωρευτη (μεσω Lexia) και βγαζεις-βαζεις οτι θες. Δεν χρειαζεται αλλος φοβος πιο πολλες ειναι οι πιθανοτητες να κατσει λαθος μια συμβατικη αναρτηση παρα να γινει λαθος επισκευη σε υδρ/κο (οι δικλιδες ασφαλειας που εχουν βαλει ειναι παρα παρα πολλες πλεον). Πιο πολυ ειναι μυθος παρα αληθεια η 'δυσκολια' στο σερβις για να τα τσεπωνουν οι εξω 'μαστορες'!
-
πόσο βγαίνει γυμνή η c180 και πόσο η 159 tb?
Avensis Multidrive S vs C5 THP auto vs Passat DSG