-
Δε ξέρω αν ειναι βλάκας αλλα μπορει να μην ειναι η πρώτη φορά που το κανει και εχει αποκτήσει θράσος. Τυχαινει και αυτό. Εξάλλου ειναι γνωστή τακτική τα απινακίδωτα να βγαζουν χαλαρά πινακίδες ιστορικου με ή άλλα νουμερα σασί χτυπημένα , ειδικά αν αξίζει το όχημα σαν ιστορικό.
Αν ηταν δικό του , για να πιάσει τα λεφτά θα το ειχε φωτογραφίσει πλυμένο και καθαρό και όχι πάνω σε μεταφορική. Αυτό που κάνει τώρα δειχνει αρπαχτη ....
-
Σου λεει,για τοσο μεγαλης συλλεκτικης αξιας αντικα,επιστρατευσαμε και γερανο για να τη σωσουμε.., και τη δινουμε μονο 6 χιλιαρικα..
-
Ο χρήστης fatboy audio έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/749555/Αυτο το δικο σου δεν ειναι..?
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Σου λεει,για τοσο μεγαλης συλλεκτικης αξιας αντικα,επιστρατευσαμε και γερανο για να τη σωσουμε.., και τη δινουμε μονο 6 χιλιαρικα..Λοιπόν , μεγαλώνοντας τις φωτό για αν το παρατηρήσω καλύτερα , είδα κολλημένο πάνω το σηματάκι απο Δήμο οτι ειναι εγκαταλελειμένο όχημα. Για του λόγου το αληθες....
-
Προδρομε τι λες..?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/670799/ -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Σου λεει,για τοσο μεγαλης συλλεκτικης αξιας αντικα,επιστρατευσαμε και γερανο για να τη σωσουμε.., και τη δινουμε μονο 6 χιλιαρικα..
Λοιπόν , μεγαλώνοντας τις φωτό για αν το παρατηρήσω καλύτερα , είδα κολλημένο πάνω το σηματάκι απο Δήμο οτι ειναι εγκαταλελειμένο όχημα. Για του λόγου το αληθες....
Εγω δεν αναφερθηκα στη νομιμοτητα του οχηματος.. Το σχολιο μου ειχε σχεση μονο με την εμφανιση του γερανου στις φωτο..
-
Alfa Romeo Giulietta 1600CC '78 - € 500
-
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?cat ... ageSize=10
-
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/776714/Η εκθεση αυτη φαινεται απο την αθηνων-κορινθου στο δεξι σου χερι προς πατρα..Ισως απο τον προαστιακο περισσοτερο που το επιπεδο κινησης του τρενου ειναι πιο ψηλο..Ολα τα αυτοκινητα των φωτο τα εχω δει απο μακρια και τωρα μου λυθηκε και η απορια για το τι μοντελα ειναι καποια απο αυτα..
Η cx ειναι παντα στο στενακι διπλα στο χαρακτηριστικο ροζ σπιτι απεναντι απο το σταθμο του προαστιακου στους αγιους θεοδωρους..
O citrovag νομιζω το γνωριζει το αυτοκινητο.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η εκθεση αυτη φαινεται απο την αθηνων-κορινθου στο δεξι σου χερι προς πατρα..Ισως απο τον προαστιακο περισσοτερο που το επιπεδο κινησης του τρενου ειναι πιο ψηλο..Ολα τα αυτοκινητα των φωτο τα εχω δει απο μακρια και τωρα μου λυθηκε και η απορια για το τι μοντελα ειναι καποια απο αυτα..
Η cx ειναι παντα στο στενακι διπλα στο χαρακτηριστικο ροζ σπιτι απεναντι απο το σταθμο του προαστιακου στους αγιους θεοδωρους..
O citrovag νομιζω το γνωριζει το αυτοκινητο..Η cx είναι εδω και χρόνια στην συγκεκριμένη μάντρα που αναφέρεις, δεν είναι αυτή του καθηγητή στους Αγίους Θεοδώρους.
το 1602 αυτό, το οποίο σημειωτέον μέχρι πρότινως δεν το πούλαγε, είναι ισως το καλύτερο από όλα τα -02 που είναι στις αγγελίες αυτή την στιγμή -
Οπτικα και απο μακρια μου ειχαν φανει ιδιες περιπου και ιδιο χρωμα γι αυτο την πατησα..
-
Απ οτι βλεπω εχει αρκετα και καλα κομματια
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Alfa Romeo Giulietta 1600CC '78 - € 500Γκουχου - γκουχου.......
γιατί θα ανοίξουμε άλλο θέμα εδω........
-
Ακόμα την έχει αυτος?
-
Όχι δεν την έχει ο ίδιος, όταν πήγα να την πάρω (γιατί έκλεινε) μου είπε ότι την χάρισε σε κάποιον.
Αλλά αυτή (της πιο πάνω φωτογραφίας) ήταν 86 μοντέλο (είχα δει την άδεια) και φορούσε κινητήρα 2λιτρο (της είχα αλλάξει την τρόμπα βενζίνης)...
Δεν νόμίζω λοιπόν να είναι η ίδια...λέτε? -
ο καθρεπτης ειναι ο ιδιος, ο προβολέας λείπει και στις δύο φώτο, μάλλον η ίδια είναι
-
δυστυχως καμια απο τις φωτος που παραθεσατε δεν αντιπροσωπευει τη σημερινη κατασταση του αυτοκινητου.
Πλεον εχει κατι 'παρεμβασεις' με μωβ σπρέι. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
δυστυχως καμια απο τις φωτος που παραθεσατε δεν αντιπροσωπευει τη σημερινη κατασταση του αυτοκινητου.
Πλεον εχει κατι 'παρεμβασεις' με μωβ σπρέι.Μήπως εννοείς αυτές?
Όντως το ίδιο είναι:
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η τιμή που το ζητάει, δεν είναι κερδδοσκοπική...σίγουρα για να το κάνει λειτουργικό 300-400 € θα τα έχει δώσει... -
Noνέ αγόρι μου τι να πω?
Η τιμή είναι καλή. Αλλά δυστυχώς πλέον δεν είναι αρκετά καλή.Τη μία μέρα χάσαμε SM που δώθηκε για 300Ε με πληρωμένα τα τέλη του 2010 και το ΚΤΕΟ, και χθες έχασα BMW 2000cs (έτσι μου έλεγε), που ήμουν ο πρώτος που τον πήρε τηλέφωνο, με το ζόρι κανονίσαμε να το δω σήμερα, και ο να μην το πω το πούλησε πριν καν το δω. Τηρήθηκε λέει σειρά προταιρεώτητας...
Όταν του εξήγησα ποιος ήμουν και πότε πήρα... (Α και την έδωσε 1000Ε...)
Πλέον θα βγουν απίστευτες ευκαιρίες στη φόρα, οπότε θέλει προσοχή και νηφαλιότητα στην αγορά τους. Οπότε η ΤΑ60 μπαίνει στον πάγο.
Άγγελε το Austin είχε χαρισθεί την ημέρα που μπήκε. Πήρα τηλ γιατί βαριώμουν (και για να μάθω πληροφορίες μην και το στείλω στο Νίκο και μου φωνάζει ότι δεν ασχολείται με σάπια ) , αλλά είχε ήδη δωθεί. Και ήταν μια χαρά αμάξι από ότι κατάλαβα.
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών