-
Αίσχος είναι ο ήχος. Βασικά δεν έχει ήχο. Ένα σιγανό γουργούρισμα και ένα υπόκωφο φτάρνισμα μόνο.
-
Καταπληκτικός ήχος.
Να ξεχωρίζουν και οι Ferrari τι τις πέρασε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καταπληκτικός ήχος.
Να ξεχωρίζουν και οι Ferrari τι τις πέρασε.Το 90% των Φερραρι οδηγουνται απο σελεμπριτι και λοιπες κομμωτριες, με ενα Leon την κανεις μια χαρα την δουλεια σου...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αίσχος είναι ο ήχος. Βασικά δεν έχει ήχο. Ένα σιγανό γουργούρισμα και ένα υπόκωφο φτάρνισμα μόνο.Πραγματικά!! Και το GTR είναι τουρμπίσιο και η Carrera και αρκετά άλλα, αλλά τέτοιον ήχο βγάζουν μόνο τα βελτωμένα supra, sklyline των 900-1000 ίππων. Ακούς μόνο το στροφάρισμα της τουρμπίνας και τίποτα άλλο. Τραγικό για ένα αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας να σου θυμίζει ήχο βελτιωμένου.
Και το θέμα είναι ότι γενικά μ αρέσει το σφύριγμα του σαλιγκαριού.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καταπληκτικός ήχος.
Να ξεχωρίζουν και οι Ferrari τι τις πέρασε.Το 90% των Φερραρι οδηγουνται απο σελεμπριτι και λοιπες κομμωτριες, με ενα Leon την κανεις μια χαρα την δουλεια σου...
Δεν παει πολυς καιρος που ειδα με τα ματακια μου, γαργαλημενη C63 AMG στα +520ps περιπου (ο ιδιοκτητης μας εδειξε διαγραμμα δυναμομετρησης... ) να πινει ΓΕΡΟ τσαι (απο 3ες και πανω) απο λευκο Leon cupra, ανεβασμενο στα 460ps περιπου με προγραμμα 3ου σταδιου και χρηση μεθανολης στην πολλαπλη εισαγωγης...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αίσχος είναι ο ήχος. Βασικά δεν έχει ήχο. Ένα σιγανό γουργούρισμα και ένα υπόκωφο φτάρνισμα μόνο.
Πραγματικά!! Και το GTR είναι τουρμπίσιο και η Carrera και αρκετά άλλα, αλλά τέτοιον ήχο βγάζουν μόνο τα βελτωμένα supra, sklyline των 900-1000 ίππων. Ακούς μόνο το στροφάρισμα της τουρμπίνας και τίποτα άλλο. Τραγικό για ένα αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας να σου θυμίζει ήχο βελτιωμένου.
Και το θέμα είναι ότι γενικά μ αρέσει το σφύριγμα του σαλιγκαριού.
Καλα-καλα, τα ιδια ελεγα και εγω για την Veyron, μεχρι που την ειδα/ακουσα απο κοντα, και μετα μαζευα το σαγωνι μου απο τον δρομο...
-
Εγώ όταν την είδα από κοντά είπα αυτή η μ@λ@κια κοστίζει 1.300.000€??
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
γαργαλημενη C63 AMG στα +520ps περιπουΆσχετο αλλά βλέπω οτι βάζεις συχνά το '+' μπροστά απο την ιπποδύναμη...
Εννοείς όντως 'συν 520ps' (δηλαδή κάπου στα 1000ps σύνολο)...? -
Δε νομίζω. Μάλλον εννοεί λίγο παραπάνω από 520.
-
Δε νομίζω. Μάλλον εννοεί λίγο παραπάνω από 520. -
Εγώ όταν την είδα από κοντά είπα αυτή η μ@λ@κια κοστίζει 1.300.000€??Kαλα αντι για 4τροχο, με 1,3εκ ευρω χτυπας ενα ωραιοτατο οικοπεδακι, αλλα λεμε τωρα...Για αυτους που εχουν τα παντα, 1000αλογα για καθημερινη-φιλικη οδηγηση οσο να ναι κοστιζουν και αυτα ενα 'κατιτις' παραπανω...
-
...ή 3-4 supercars για να τα αλλάζεις μέρα παρά μέρα.
Γενικά τη Veyron από μοτερικής πλευράς τη θεωρώ μια υπερβολή, αν οδηγικά ήταν κοντά με κάποιο άλλο supercar θα το δεχόμουν αλλά δεν έχω βρει κάπου θετικά λόγια για την αίσθησή της. Ένα πολυτελές dragster μου φαίνεται.
Από εμφάνιση μια από τα ίδια, για τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο δεν εντυπωσιάζει τόσο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν θέλεις κάνε μια προσπάθεια να το γράφεις σωστά (ΧΧΧ+ ή >ΧΧΧ) γιατί έτσι σημαίνει κάτι άλλο και μπερδεύει.
-
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αν θέλεις κάνε μια προσπάθεια να το γράφεις σωστά (ΧΧΧ+ ή >ΧΧΧ) γιατί έτσι σημαίνει κάτι άλλο και μπερδεύει.
Ok .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αίσχος είναι ο ήχος. Βασικά δεν έχει ήχο. Ένα σιγανό γουργούρισμα και ένα υπόκωφο φτάρνισμα μόνο.Σιγανο γουργουρισμα εχει το σιροκο.H Huayra τουρμπο εχει και σαν τουρμπατη ακουγεται και για να σε ''πειραξω'' και λιγο,ας βγαλει κ η φερραρι συγχρονο τουρμπατο να δουμε πως θα ακουγεται
Παντως στα της ατμοσφαιρας,ειχε ποσταριστει καποια στιγμη ενα βιντεακι Enzo vs Zonda F που το F με τον ταπεινο γερμανοκινητηρα κερναγε τσαγακι την θεα -
Σύγκρινε τον θόρυβο (δεν το λέω καν ήχο) της Huyara με μια Aventador ή μια F12. Δεν υπάρχει καν σύγκριση.
Η Ferrari μακάρι να μη βγάλει ποτέ τούρμπο.
-
Μα και με το GTR να το συγκρίνεις χάλια ακούγεται.
-
Μα δεν υπαρχει λογος να συγκρινω ατμοσφαιρικα οπως η F12 με ενα διτουρμπινο που ειναι και μια κατηγορια πανω πιστευω(κατηγορια πανω,οχι πως ειναι καλυτερη η huayra).Στο βιντεο του drive παντως μονο υποκωφα δεν ακουγονται οι ηχοι της huayra.Κατα τ αλλα καθενας με τα γουστα του
-
Η Ferrari μακάρι να μη βγάλει ποτέ τούρμπο
Να μην ξαναβγάλει θες να πεις, γιατί τόχει μαγαρίσει στο παρελθόν.
Pagani Huayra