-
Τον 1.3 vvti που φοράει και το Yaris αντίστοιχης χρονολογίας δεν έχει το sirion? Γιατί να έχει έλλειψη σε ανταλλακτικά; Ίσως κάτι φανοποιίας να χρειαστεί χρόνο αλλά μηχανικά λογικά υπάρχει επάρκεια. Καλοτάξιδο!
-
Με γειές Αλέξανδρε και να είναι καλοτάξιδο!!
Εξαιρετικό αυτοκίνητο....από τις πρώτες που επιλογές όταν έψαχαν χαμάλη (πριν βρω το Panda), αλλά όσα έβρισκα (μόνο αυτόματα κοίταγα) ήταν πολύ ακριβά για τον δικό μου προϋπολογισμό.
Να το χαρείς με Υγεία!!
-
χαχαχα...
παντα οταν χαζοψαχνω χαμαλη, αυτο βλεπω.
ωραιο αμαξακι. θα εχει πολυ πλακα...
καλαι βολται... -
Είχα πάρει ένα YRV 1.3 3ο χέρι με 127κ χλμ και το έδωσα με με 149, 4 χρόνια μετά.
Δεν έπαθε το παραμικρό και δούλευε σωστά μέχρι που το έδωσα.
Εντάξει είχε ένα θεματάκι με το στρίψιμο (έχανε πολύ εύκολα την πρόσφυση των κινητήριων τροχών με γκάζι πάνω στη στροφή) αλλά αν μάθαινες τα όρια του και δεν το πίεζες παραπάνω ήταν αξιοπρεπές.Επίσης από όταν το πήρα είχε ένα πρόβλημα ο διακόπτης του παραθύρου του οδηγού (δεν είχε επαναφορά στη μέση στο ουδέτερο σημείο και έπρεπε να βρεις το σημείο μόνος σου). Δεν το έφτιαξα ποτέ, γιατί όταν ρώτησα τον αντιπρόσωπο πόσο κάνει μου είπε ένα απίστευτο νούμερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πρέπει να ήταν πάνω από 150€.
-
Kαλοτάξιδο Αλεξ!!
Eλπίζω η δοκιμή της τετρακίνησης να γίνει σε κάτι αντίστοιχο... -
Ειναι σκυλια τα Daihatsu αλλα απο γνωστους και φιλους που εχω, ολοι τα αποφευγουν λογω φοβου ελλειψης ανταλλακτικων...Εχει περασει αυτο το μηνυμα...Βεβαια οταν πιανουμε κουβεντα με φιλους που εχουν κατι Γερμανικα,λεω απο μεσα μου 'τι καλα που εκανα που πηρα Daihatsu'.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαλοτάξιδο Αλεξ!!
Eλπίζω η δοκιμή της τετρακίνησης να γίνει σε κάτι αντίστοιχο...Τι ωραία διαδρομή;!
Ευχαριστώ σας άπαντες.
-
Ο χρήστης mits123 έγραψε:
Ειναι σκυλια τα Daihatsu αλλα απο γνωστους και φιλους που εχω, ολοι τα αποφευγουν λογω φοβου ελλειψης ανταλλακτικων...Εχει περασει αυτο το μηνυμα...Βεβαια οταν πιανουμε κουβεντα με φιλους που εχουν κατι Γερμανικα,λεω απο μεσα μου 'τι καλα που εκανα που πηρα Daihatsu'.Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι (προς το καλύτερο) αλλά για χρόναι που είχαμε ένα Daihatsu Feroza στην οικογένεια το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη ανταλλακτικών αλλά η τιμή τους!! Θυμάμαι το 2000 το ψυγείο του Φερόζα είχε 170.000δρχ (και ιμιτασιόν δεν έπαιζε) όταν στην 318i e36 είχε 90.000 δρχ! Βέβαια ήτα τόσο σκυλί που ο μάστορας το κόλλησε και μου είπε 'μπορεί να κρατήσει 10 χρόνια ή 10 μήνες'....τελικά κράτησε πάνω από 10 χρόνια! Τάπα βενζίνης €50, στην bmw €17.
-
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής προς κατόχους του αυτοκινήτου.
Έχετε και εσείς στον κινητήρα αυτήν την να μην την χαρακτηρίσω μεταλλική βέργα για τον έλεγχο του λαδιού; Αν ναι πως καταλαβαίνετε που είναι η στάθμη. Μιλάμε για τραγική υλοποίηση. Εγώ έχω κινητήρα 1000άρι τρικύλινδρο.
-
Καλησπέρα φίλε! Είναι όντως τραγική η βέργα! Ώρες ώρες οι Ιάπωνες είναι οι πιο λαμπροί μηχανολόγοι του κόσμου και ώρες ώρες είναι για γέλια... Τεσπα. Δίπλα στην τέρμα κάτω μπίλια υπάρχει ένα L (Low), μετά υπάρχει ένα πλέγμα και στο πάνω μέρος του ένα F (Full). Ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρέπει να είναι το λάδι. Το δικό μου είναι το 1300 αλλά νομίζω είναι ίδια βέργα.
Έχεις το manual (βιβλιαράκι, όχι κιβώτιο)? (Μιλάμε για Sirion 1998-2004, σωστά;). Αν ναι, θα παρακαλούσα για μια τεράστια χάρη...
daihatsu sirion 1,3:αξίζει η αγορά του?