-
Τον Λευτέρη Σούμποτιτς ξεχάσατε.
-
Κορυφαίος όλων ο Μανώλης Ολιζαντέμπε και ο Πέτρος (ή Πίπης) Οφορίκουε...
-
delete
-
εεπ, νομίζετε ότι εδώ στην ολλανδία μπορώ να χρησιμοποιήσω το Παναγιώτης?
-
Μήπως ο Κάχι Καχιασβίλι που τον είχαμε κάνει Ακάκιο και έλεγε σε κάθε συνέντευξη ότι τον λένε Κάχι ?
Συμπαθώ 1000 φορές περισσότερο τον τελευταίο Πακιστανό μετανάστη που μπορεί να τον λένε Μαχμούτ και να έχει χτυπημένο τατού το κοράνι στην πλάτη του, παρά αυτές τις 'εθνικές μεταγραφές'. Ένα από τα καλά της κρίσης ότι ξεμπερδέψαμε -κατά τα φαινόμενα- με τέτοιες περιπτώσεις. Εκείνος ο τζουντόκα έχει μείνει που σιγά σιγά μαθαίνει την αλφαβήτα αλλά εντάξει...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εεπ, νομίζετε ότι εδώ στην ολλανδία μπορώ να χρησιμοποιήσω το Παναγιώτης?Alheilige ή Elkeheilige και πολύ σου είναι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Alheilige ή Elkeheilige και πολύ σου είναι.
κάτι μου λέει ότι με το malakas δεν έχουν πρόβλημα οι ολλανδοί
ο drifter βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Alheilige ή Elkeheilige και πολύ σου είναι.
κάτι μου λέει ότι με το malakas δεν έχουν πρόβλημα οι ολλανδοί
ο drifter βρίσκεται σε διαπραγματεύσειςεκεί έχεις μείνει εσύ
λογικό, η τριβή σου με την αλλοδαπή περιορίζεται στο souvlaki tzatziki mouzakaέχω προχωρήσει σε πολιτιστική αναβάθμιση, έχουν μάθει όλοι τον klabano τώρα
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
εκεί έχεις μείνει εσύ
λογικό, η τριβή σου με την αλλοδαπή περιορίζεται στο souvlaki tzatziki mouzakaέχω προχωρήσει σε πολιτιστική αναβάθμιση, έχουν μάθει όλοι τον klabano τώρα
Από σένα βρε τρίφτη, καμμιά αναφορά για το πως μας βλέπουν οι μικρές Ολλανδέζες δεν έχουμε...
Περνάει καθόλου η μπογιά μας (έχω διαβάσει ότι οι Ολλανδοί είναι το ψηλότερο έθνος στον κόσμο!), αν είναι να πάμε σε Σερβίδες και λοιπές φυλές των Βαλκανίων, μια χαρά μπορούμε και από δώ (και δεν κουβαλιόμαστε στο Άμστερνταμ )Αν ερχόταν καμία Ολλανδέζα να 'ελληνοποιηθεί' δεν νομίζω να είχε πρόβλημα κανένας συμπατριώτης μας, όσο Ελληνάρας και να ήταν... Ουδείς δεν φέρνει αντίρρηση π.χ στην Ελληνοποίηση των Ουκρανών, άλλο που αυτές δεν θέλουν !
Στο ταξίδι που είχα κάνει για επαγγελματικούς λόγους στο Ναύπλιο είχα γνωρίσει μία Ολλανδέζα (σε ηλικία γιαγιάς) που τα Ελληνικά της ήταν καλύτερα από τα δικά μου (εντάξει καταλάβαινες αμέσως ότι δεν ήταν Ελληνίδα 100% καθώς η προφορά ήταν χαρακτηριστική) και ως σωματοδομή ήταν το λιγότερο εξαιρετική παρά τα 70 παρά κάτι έτη της (εκτίμηση). Λογικό βέβαια καθώς είχε ανέβει με τα πόδια στο Παλαμίδι κουβαλώντας στην πλάτη της το εγγόνι της στο οποίο έκανε μάθημα Ιστορίας (και ιστορία που εγώ δεν γνώριζα).
Οπότε Ολλανδέζες Ελληνοποιημένες, μιλιούνια ειδικά όταν την εποχή της δεκαετίας του 70 το Ελληνικό καμάκι έκανε θραύση στις παραλίες μας (τώρα καμάκι μόνον οι αλβανοί και οι πακιστανοί). Επιπλέον έχοντας επισκεφτεί μία φορά την Ολλανδία το μακρινό 2003 πια, θεωρώ ότι είναι πιο ευκολοπρόσιτες από τις δικές μας οι οποίες το έχουν δει ντίβες του κερατά. Δεν είναι εύκολες (καμία γυναίκα δεν είναι) αλλά δεν έχουν αυτό το ντιβιλίκι και βέβαια δεν ακολουθούν τόσο το ρητό 'αμάξι, λεφτά, διακοπές, κότερο, εξοχικό να έχει ο μάγκας και από φάτσα ας είναι ο Κουασιμόδος' των Ελληνίδων.
Από εσωτερική πληροφόρηση που έχω σας βεβαιώνω ότι ο drifter πάντως δεν νταραβερίζεται με Ολλανδέζες.... προτιμά πιο μεσογειακά προϊόντα......
ΥΓ. Στην Ελλάδα ο ερχομός των ξένων φυλών έχει αυξήσει σημαντικά την ποιότητα της μέσης Ελληνίδας. Η Ελληνίδα, βάφεται, ξυρίζει μασχάλες και πόδια, κάνει brazilian, προσέχει τη διατροφή της και δεν θυμίζει Παπαρήγα, κάνει τις πλαστικές και γενικότερα μπορεί πια να σταθεί αξιοπρεπώς μέσα σε ένα μαγαζί. Δεν έχει τη φινέτσα της Ιταλίδας (αξεπέραστες), τα πόδια της Ουκρανής/Ρωσίδας/Τσέχας (ατέλειωτα), τα βαθιά γαλανά μάτια της Εσθονής (ως δύο Ωκεανοί), τα χείλη και την τσαχπινιά μία Γαλλίδας (για φίλημα και όχι μόνον) και ακόμα θέλει λίγο δουλειά με την χαλάρωση και την κυταρρίτιδα αλλά σε σχέση με το μέσο θωρηκτό Ποτέμκιν της δικιάς μου φοιτητικής ζωής έχει διανύσει απίστευτο δρόμο.
ΥΓ (2). Η μετανάστευση γυναικών ήταν πάντα ανοιχτή σε όλες τις κοινωνίες και ουδέποτε κατακριτέα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το μιτοχονδριακό DNA με πολύ δυσκολία μπορεί να οριοθετηθεί γεωγραφικά. Τουναντίον μάλιστα. Δεν ήταν σπάνιο οι Νορμανδοί πχ να αφήνουν στην Ελλάδα όμορφα ξανθά κοριτσάκια και να φεύγουν στον τόπο τους με τις δικές μας «μαυροτσούκαλες». Κάτι που όπως αποδεικνύεται ήταν απολύτως εφικτό (δείτε το πόσες Ξανθιές με γαλανά ματάκια κυκλοφορούν στα Τρίκαλα πχ και θα καταλάβετε) αλλά και το ζητούμενο. Μάλιστα καθώς οι γυναίκες επιλέγουν με τη μυρωδιά (που καθορίζεται από το γονιδιακό προφίλ και έχει αποδειχτεί ότι όσο πιο διαφορετικά είναι τα προφίλ τόσο και πιο ωραία φαντάζει η μυρωδιά κάτι που συνεπάγεται ότι τα παιδιά θα είναι γερά καθώς περιορίζονται στο ελάχιστο οι πιθανότητες γονοδιακών ασθενειών) και πάντα στις ξένες μυρίζουμε πιο όμορφα από στις δικές μας (δείτε προηγουμένως γιατί) είναι αγαπητέ Nozomi πιο εύκολο να καμακώσεις Ουκρανή από Ελληνίδα. Όσο όμορφη και να είναι η πρώτη και όσο τσόκαρο να είναι η δεύτερη.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
ολος ο κοσμος φοβαται να κυκλοφορησει οχι απλα το βραδυ αλλα και ημερα απο Κουμουνδουρου , Σολωνος, Σωκρατους , Α.Κωνσταντινου κ.λ.π που πλεον εχουν γινει αβατα , οποτε μην λεμε μονος για τον κακομοιρο τον Αφγανο , υπαρχουν χιλιαδες αλλοι κακόμοιροι απλοι πολιτες που φοβουνται το ιδιο
Από πότε είναι η Σόλωνος άβατο το βράδυ? Καλά για την ημέρα ούτε καν το συζητάω. Μάλλον δεν πολυκυκλοφορείς κέντρο Αθήνας.
Τι άλλο θα ακούσουμε...Καλα χαλαρωσε λιγο απο την ζαλαδα την Σολωνος την εγραψα εκ παραδρομης , δεν χαλασαμε και τα συνορα
υ.γ
Στο κεντρο ειμαι 2-3 φορες την εβδομαδα πρωΙνες και βραδυνες ωρες
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
εκεί έχεις μείνει εσύ
Από σένα βρε τρίφτη, καμμιά αναφορά για το πως μας βλέπουν οι μικρές Ολλανδέζες δεν έχουμε...
Περνάει καθόλου η μπογιά μας (έχω διαβάσει ότι οι Ολλανδοί είναι το ψηλότερο έθνος στον κόσμο!), αν είναι να πάμε σε Σερβίδες και λοιπές φυλές των Βαλκανίων, μια χαρά μπορούμε και από δώ (και δεν κουβαλιόμαστε στο Άμστερνταμ )Αν έρχοταν καμμιά Ολλανδέζα να 'ελληνοποιηθεί' δεν νομίζω να είχε πρόβλημα κανένας συμπατριώτης μας, όσο Ελληνάρας και να ήταν... Ουδείς δεν φέρνει αντίρρηση π.χ στην ελληνοποίηση των Ουκρανών, άλλο που αυτές δεν θέλουν !
υπάρχει μεγάλη διαφορά κουλτούρας, και γενικά η συμπεριφορά που αντικρίζεις γνωρίζοντας τους ως τουρίστες δεν έχει μεγάλη επαφή (για να μην πω καμία) με τον 'πραγματικό' τους εαυτό.
Μεγάλη κουβέντα γενικά, αλλά προφανώς το γκρικ καμάκι του γαμάω τζον τίκι έχει πάψει προ πολλού να τις απασχολεί, νομίζω και στην ελλάδα
Φαντάζομαι ότι όποιος είναι εν γένει γαμίκος και σπρώχνει στην ελλάδα, (όχι στυλ τίκι βέβαια) δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει φάσεις κι εδώ , αλλά για σχέση τα πράγματα είναι πολύ πιο περίεργα, όπως όλες οι σχέσεις με ανθρώπους άλλης κουλτούρας
(πως τα καταφέραμε και γ@μήσαμε το θέμα πάλι ρε πστ
αν και θα μου πεις τα τουότα είναι ερωτικά αμάξια τελικά, αναπόδραστη ήταν η εξέλιξη του τοπικού ) -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μάλιστα καθώς οι γυναίκες επιλέγουν με τη μυρωδιά (που καθορίζεται από το γονιδιακό προφίλ και έχει αποδειχτεί ότι όσο πιο διαφορετικά είναι τα προφίλ τόσο και πιο ωραία φαντάζει η μυρωδιά κάτι που συνεπάγεται ότι τα παιδιά θα είναι γερά καθώς περιορίζονται στο ελάχιστο οι πιθανότητες γονοδιακών ασθενειών) και πάντα στις ξένες μυρίζουμε πιο όμορφα από στις δικές μας (δείτε προηγουμένως γιατί) είναι αγαπητέ Nozomi πιο εύκολο να καμακώσεις Ουκρανή από Ελληνίδα. Όσο όμορφη και να είναι η πρώτη και όσο τσόκαρο να είναι η δεύτερη.αυτο με τη μυρωδια μου θυμισε σκυλους
-
Σε μία πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;
-
21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »
-
17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
-
62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »'
-
-
Κυρ
-
ΑΠΟ: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=103629
' Με απόφαση του ΣτΕ
Αντισυνταγματική η ιθαγενοποίηση αλλοδαπώνΣτον αέρα βρίσκονται οι διατάξεις του νόμου 3838/2010 που προβλέπει την χορήγηση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς που διαμένουν στη Ελλάδα αλλά και την απόκτηση δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές.
Και αυτό γιατί, το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε τον επίμαχο νόμο αντισυνταγματικό ενώ παράλληλα αποφάνθηκε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες.
Όπως σημειώνει μάλιστα χαρακτηριστικά στην απόφασή του «το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος». Η όλη υπόθεση, πάντως, παραπέμφθηκε προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του ΣτΕ.
Στη δικαστική απόφαση γίνεται αναφορά γενικότερα στο Ν. 3838/2010 ο οποίος εισάγει ένα νέο τρόπο κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας. Αναφέρει η απόφαση: «Η πολιτογράφηση (που εισάγει ο νέος νόμος) γίνεται με βάση αμιγώς τυπικές προϋποθέσεις (χρόνος «νόμιμης» διαμονής του αιτούντος αλλοδαπού ή της οικογένειας του, φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, ανυπαρξία καταδίκης για ορισμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα), χωρίς εξατομικευμένη κρίση περί της συνδρομής της ουσιαστικής προϋποθέσεως του δεσμού προς το ελληνικό έθνος του αιτούντος την πολιτογράφηση αλλοδαπού, δηλαδή την εκ μέρους εθελούσια αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισμό και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως».
Μετά την προσφυγή Έλληνα πολίτη
Ο Ν. 3838/2010 απασχόλησε το ΣτΕ κατόπιν προσφυγή Έλληνα πολίτη, ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική:α) Η από 30.4. 2010 απόφαση του υπουργού Εξωτερικών που καθορίζει τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται κατά την αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο και η
β) από 7.5.2010 εγκύκλιος του ίδιου υπουργού που δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους ομογενείς και στους νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη τους στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.
Αντίθετα, παρέμβαση στην δίκη στο ΣτΕ υπέρ των υπουργικών αποφάσεων έχει ασκήσει η Ελληνική Ένωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η αλβανικής ιθαγενείας Έντα Γκέμι. Η τελευταία είχε υποβάλει αίτηση για να μετάσχει στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Η υπόθεση θα κριθεί οριστικά από την Ολομέλεια του ΣτΕ.'
-
και στην ολομελεια του ΣΤΕ ως δια μαγειας θα γινει ακυρωση της πρωτης αποφασης
-
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/52023 Είναι όμως και λίγο αποκρουστικό... Μου θυμίζει λίγο από τη ταινία υδάτινος κόσμος. Τι έχουν φτιάξει...
-
Ολλανδοί τρόμπες και έλληνες μαλάκες, δυνατός συνδιασμός
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/52023 Είναι όμως και λίγο αποκρουστικό... Μου θυμίζει λίγο από τη ταινία υδάτινος κόσμος. Τι έχουν φτιάξει...Αυτό αρέσει στο χρήστη Γιώργο Καρατζαφέρη και σε 48 άλλα φασιστόμουτρα
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;