-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχεις χάσει πολλά? -
Ειμαι κατά σε οτιδηποτε δινει κινητρο να μας κουβαληθουν κ αλλοι .
Ειδικα για τους λαθρομεταναστες μουσουλμανους μονο την αμεση απελαση θεωρω σοβαρη λυση. Θα αντιμετωπισουμε σοβαροτατα προβληματα στο μελλον λογω των ιδιαιτεροτητων της θρησκειας τους και του φανατισμου τους. Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ... ας παει να ρωτησει αυτον τον καψερο Αυστριακο που τολμησε να κανει χιουμοριστικο σκιτσο του προφητη . Ακομα αποπειρες κατα της ζωης του κανουν οι κακομοιροι λαθρομεναστες μουσουλμανοι , που μπορει να μην εχουν ...να φανε αλλα αν τολμησεις να θιξεις την θρησκεια τους χωρις δευτερη σκεψη ... θα σε φάνε . -
δεν εχω χασει τιποτα, αλλα εχω δει κοσμο και κοσμακη να χανει
γενικα δεν ειμαι και πολυ φαν αυτης της ρατσας με τους επιπεδους κωλους και τη πρησμενη μουρηστο θεμα μας παντως , αν και ωρες ωρες ειμαι ρατσιστης , δεν μπορω να δεχτω οτι τα παιδια που μεγαλωσαν εδω και δε γνωριζουν αλλη πατριδα να μην εχουν κανενα χαρτι και τυπικα να μην εχουν πατριδα
κατι πρεπει να γινει κυριως για αυτα
επισης μιας και εχω μιλησει με αλβανους πχ μου λενε οτι θα ηθελαν να πανε καποια στιγμη πισω στην πατριδα τους, ομως τα παιδια τους εχουν συνηθισει εδω, μιλανε την εδω γλωσσα και στην ουσια τους περιοριζουν
στη πατριδα τους θα ηταν ακομα πιο ξενοιετσι οπως εχει γινει η κατασταση πρεπει να την αντιμετωπισουμε και να ειμαστε ρεαλιστες, δε μπορουμε να κλεινουμε τα ματια μας στην πραγματικοτητα
αν ηταν επρεπε να ειχαμε κλεισει τα συνορα μας εξ'αρχης
αλλα δεν το καναμε και δεν ωφεληθηκαν μονο καποιοι απο αυτο , αλλα για πολυ καιρο (και ακομα δλδ) ωφεληθηκαμε ολοιγια τα παιδια τουλαχιστον κατι πρεπει να γινει και αν οχι να δωθει υπηκοοτητα , τουλαχιστον καποια χαρτια , κατι βρε παιδι μου
δε γινεται να πηγαινουν στα σχολεια μας , στα πανεπιστημια μας και να κανουμε οτι κατα τα αλλα δεν υπαρχουν, να μη μπορουν να ταξιδεψουν ή να τους σταματαει η αστυνομια καθε λιγο και λιγακι και να μην εχουν μια ταυτοτηαταεπισης θα ηθελα να πω και κατι αλλο που εχω προσεξει, μεταναστες που ειναι πολλα χρονια εδω και θα μπορουσαν να παρουν υπηκοοτητα, δεν το κανουν για να μην πανε στρατο
αν ειναι να μιλαμε για ιδια δικαιωματα , να μιλαμε και για ιδιες υποχρεωσεις γιατι απο την αλλη ειναι αδικο να ερχεται ο αλλος απο μια χωρα υπο διαλυση και να τα βρισκει ολα ετοιμα σε ενα οργανωμενο (οσο ειναι η ελλαδα τεσπα) κρατος, για το οποιο οι δικοι μας προγονοι εχυσαν ακομα και αιμαεπισης το θεωρω υπερβολη να λενε σε καποιον που εχει μεγαλωσει αλλου να ορκιζεται πιστη στην ελλαδα , αλλα ακομα και στα παιδια που μεγαλωσαν εδω και θα μπορουσε καποιος να το ζητησει θα επρεπε να δημιουργηθουν οι συνθηκες ωστε να μην χρειαζεται να αμφισβητειται η αγαπη του για αυτη τη χωρα
και καποια στιγμη θα πρεπει να παψουμε να ειμαστε ξεφραγο αμπελι
να ειμαστε ανθρωπιστες και φιλοξενοι, αλλα οχι να ερχεται καθε καρυδιας καρυδι εδω μεσα, αν το ειχαμε ρυθμισει αυτο τοσα χρονια , δε θα ειχαμε σημερα να αντιμετωπισουμε τετοιες καταστασεις -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Ειδικα για τους λαθρομεταναστες μουσουλμανους μονο την αμεση απελαση θεωρω σοβαρη λυση. Θα αντιμετωπισουμε σοβαροτατα προβληματα στο μελλον λογω των ιδιαιτεροτητων της θρησκειας τους και του φανατισμου τους. Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ... ας παει να ρωτησει αυτον τον καψερο Αυστριακο που τολμησε να κανει χιουμοριστικο σκιτσο του προφητη . Ακομα αποπειρες κατα της ζωης του κανουν οι κακομοιροι λαθρομεναστες μουσουλμανοι , που μπορει να μην εχουν ...να φανε αλλα αν τολμησεις να θιξεις την θρησκεια τους χωρις δευτερη σκεψη ... θα σε φάνε .καλα και μεις μην κοιτας που τα τελευταια χρονια ειμαστε ηρεμοι με το θεμα θρησκειας , θα σου θυμισω οτι ο χριστιανισμος ειναι εξισου φανατικη θρησκεια
(και πιστευω οτι ολες οι θρησκειες λενε μαλακιες και ειναι στην ουσια μαγαζακια που μονο τους πιστους δεν εξυπηρετουν)και φυσικα θεωρω το μουσουλμανισμο ακραιο , μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, μια συζητηση ακομα και με εναν μετριοπαθη μουσουλμανο ειναι αρκετη
αλλα και ο αλλος πηγαινε γυρευοντας και ηθελε να προκαλεσει χωρις λογο
επισης παροτι ειμαστε εξισου κακοι στην πολιτικοι των μεταναστων με την αυστρια καλο θα ηταν να μην τους φτασουμε και σε αλλα επιπεδα, οσο και να μου αρεσει αυτη η χωρα (θυμισου τη ψηφιζουν εκει και την ιστορια τους τους)
-
Ειδικα για τους λαθρομεταναστες μουσουλμανους μονο την αμεση απελαση θεωρω σοβαρη λυση. Θα αντιμετωπισουμε σοβαροτατα προβληματα στο μελλον λογω των ιδιαιτεροτητων της θρησκειας τους και του φανατισμου τους. Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ... ας παει να ρωτησει αυτον τον καψερο Αυστριακο που τολμησε να κανει χιουμοριστικο σκιτσο του προφητη . Ακομα αποπειρες κατα της ζωης του κανουν οι κακομοιροι λαθρομεναστες μουσουλμανοι , που μπορει να μην εχουν ...να φανε αλλα αν τολμησεις να θιξεις την θρησκεια τους χωρις δευτερη σκεψη ... θα σε φάνε .Δανός ήταν ο καψερός, αλλά όλα τα άλλα είναι ορθά και σοβαρά...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επισης θα ηθελα να πω και κατι αλλο που εχω προσεξει, μεταναστες που ειναι πολλα χρονια εδω και θα μπορουσαν να παρουν υπηκοοτητα, δεν το κανουν για να μην πανε στρατο
Όπου πάνε για λίγο (6 μήνες αν θυμάμαι καλά - θυμάστε τους ρωσσοπόντιους που είναι η μαφία του ΕΣ).
-
επισης θα ηθελα να πω και κατι αλλο που εχω προσεξει, μεταναστες που ειναι πολλα χρονια εδω και θα μπορουσαν να παρουν υπηκοοτητα, δεν το κανουν για να μην πανε στρατο
αλλη μια αποδειξη οτι ειναι πιο εξυπνοι απο τους ελληνες!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλη μια αποδειξη οτι ειναι πιο εξυπνοι απο τους ελληνες!
μλμ
αν ηταν έξυπνοι δεν θα ερχόταν ποτέ στην ελλάδα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ... ας παει να ρωτησει αυτον τον καψερο Αυστριακο που τολμησε να κανει χιουμοριστικο σκιτσο του προφητη . Ακομα αποπειρες κατα της ζωης του κανουν οι κακομοιροι λαθρομεναστες μουσουλμανοι , που μπορει να μην εχουν ...να φανε αλλα αν τολμησεις να θιξεις την θρησκεια τους χωρις δευτερη σκεψη ... θα σε φάνε .
Δανός ήταν ο καψερός, αλλά όλα τα άλλα είναι ορθά και σοβαρά...
Δεν το ηξερα.
Παντως τωρα στην Αυστρια κρυβεται
Φυσικα και ειναι ορθα και σοβαρα . Χορτασαμε απο αποψεις και μεγαλοψυχια δηθεν ανθρωπιστων Βορειων προαστειων ...
Για τα προβληματα των Ελληνων που μενουν σε φτωχογειτονιες και τους τρωνε στην μαπα ουτε ασχολουνται ...... για τους λαθρομεταναστες ομως σκιζουν τα καλτσον τους ... -
Γενικά η ξενοφοβία στην Ελλάδα είναι στον μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Σε όποιον αρέσει το Αγγλικό μοντέλο κατά το οποίο βλέπεις Ινδούς Πακιστανούς Κινέζους να είναι στελέχη επιχειρήσεων, να έχουν δικές τους επιχειρήσεις (σουπερ μαρκετ, εστιατόρια, ψιλικατζίδικα κλπ) με ότι αυτό συνεπάγεται σε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις ώς προς το κράτος τότε δεν θα του ξινίσει καθόλου η ελληνοποίηση των μεταναστών.
Αν όχι...θα περάσει άσχημα μέσα στον ίδιο του τον τόπο. Θα πηγαίνει στο φαρμακείο και θα αντικρίζει Αλβανό, Κενυάτη, Ρώσο...θα πηγαίνει στην τράπεζα και θα αντικρίζει πάλι το ίδιο κλπ κλπ κλπ κλπ...θα μπουν κατά πολύ περισσότερο στην καθημερινή ζωή του Έλληνα.
Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αυτό, ξέρω πως όπως υπάρχουν καθίκια αλλοδαποί έτσι υπάρχουν και Έλληνες...με πιο σινιέ εμφάνιση και μή.
Από την άλλη... θα πάνε στρατό? Και ΑΝ γίνει κανένα μπαμ θα σκοτώσει ο Αλβανός τον Αλβανό ή θα γυρίσει ένα βράδυ και θα καθαρίσει εμένα. Θα φοράει το εθνόσημο και θα νιώθει Έλληνας? Θα κάνει υποστολή της σημαίας σε άγημα τιμής και θα τον πιάνει ρίγος όταν θα ακούει τον εθνικό μας ύμνο?
Θα έχει το δικαίωμα να γίνει εύζωνας στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη?????Λίγο εθνικιστικές αυτές οι απορίες και αφορά μονάχα ένα κομμάτι των αλλοδαπών...τους άντρες. Με τις γυναίκες τι θέματα τίθενται???
Είναι πολύπλοκο το θέμα, πολύ.
-
Θα αντιμετωπισουμε σοβαροτατα προβληματα στο μελλον λογω των ιδιαιτεροτητων της θρησκειας τους και του φανατισμου τους.
καλα και μεις μην κοιτας που τα τελευταια χρονια ειμαστε ηρεμοι με το θεμα θρησκειας , θα σου θυμισω οτι ο χριστιανισμος ειναι εξισου φανατικη θρησκεια
(και πιστευω οτι ολες οι θρησκειες λενε μαλακιες και ειναι στην ουσια μαγαζακια που μονο τους πιστους δεν εξυπηρετουν)Δεν διαφωνουμε στο θεμα της θρησκειας . Η ουσια ειναι ομως οτι πλεον στην Ελλαδα δεν υπαρχουν τετοια φαινομενα (και οταν υπαρχουν αντιμετοπιζονται ως γραφικα απο τον πολύ κόσμο και σωστα) και ο κοσμος ειναι πολύ χαλαρος.
Ξαφνικα γεμισαμε καποιες εκατονταδες χιλιαδες αμορφωτους και εξαθλιομενους μουσουλμανους που δεν εχουν τιποτα να χασουν εκτος απο τον Θεο τους. Ειναι να απορεις αν προσβληθει η θρησκεια τους με καποιο τροπο ... τι ειναι ικανοι να κανουν ...
Και το χειροτερο ειναι οτι εχουμε πολλα παραδειγματα για το τι ειναι ικανοι να κανουν και απο μορφωμενους και ευκαταστατους μουσουλμανους (πχ Νιγηριανος τα Χριστουγεννα).
Εμενα αυτη η ανασφαλεια και ο φοβος στην χωρα μου με χαλαει και καμια δηθεν ανθρωπιστικη δικαιολογια δεν με καλυπτει. Ας μην τους αφηνανε (επιτιδες) να μπαινουν τόσα χρονια ... τωρα που τους αφησανε ας βρουν τροπο να τους διωξουν.Γενικά η ξενοφοβία στην Ελλάδα είναι στον μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη..
Η υπολοιπη ευρωπη ομως δεν εχει συνορα με τόσο εκλεκτα γειτωνακια οπως εμεις.
Από την άλλη... θα πάνε στρατό? Και ΑΝ γίνει κανένα μπαμ θα σκοτώσει ο Αλβανός τον Αλβανό ή θα γυρίσει ένα βράδυ και θα καθαρίσει εμένα. Θα φοράει το εθνόσημο και θα νιώθει Έλληνας? Θα κάνει υποστολή της σημαίας σε άγημα τιμής και θα τον πιάνει ρίγος όταν θα ακούει τον εθνικό μας ύμνο?
Θα έχει το δικαίωμα να γίνει εύζωνας στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη?????Αν ειναι συγχρονης αριστεριζουσας ιδεολογιας θα πολεμησουν στον πλευρο των Ελληνων εναντιον της πραγματικης πατριδας τους . Αν οχι τον ηπιαμε
-
και βεβαια θα σκοτωσει αλλοδαπο, οποτε γινεται πολεμος υπαρχει καποιος απο πισω που αμα δεν κανεις αυτο που πρεπει σε σκοτωνει
αλλιως σιγα μην ορμουσαν οι οποιοι στρατιωτες στν εχθρο
ή μηπως σε ολους του πολεμους τις ιστοριας οσοι πολεμησαν ηξεραν γιατι το κανουν ή το εκαναν επειδη ηθελανεγω παντως ευχαριστως θα ημουν στην οπισθοφυλακη να εκτελω τους προδοτες και τους λιποτακτες
-
Εγω ειμαι υπερ.Οσοι ζουν χρονια σε εναν τοπο και πληρωνουν για τα παντα κανονικα πρεπει να γινουν καποια στιγμη νομιμοι....Δειτε στην Αμερικη.Ειχα γνωστο μου Καταγωγη απο Αλβανια και πηρε την Αμερικανικη ταυτοτητα μεσα σε 4 χρονια ζωης στην Αμερικη.Εμεις εδω παμε κοντα 19 χρονια και τωρα αρχισε να γινεται κατι....Τωρα δε ξερω πως λεγομαστε κανονικα με τα χαρτια τους ηρθαν οι γονεις μου στην Ελλαδα.Ο πατερας μου εχει την υπηκοτητα Ελληνικη οπως και εγω ενω η μανα μου ειναι Αλβανιδα.Εγω γεννηθηκα εδω και ουτε καν με νοιαζει να γινω ειτε Ελληνας ειτε να παραμεινω Αλβανος......Το θεμα ειναι πως αν μου μπει εμποδιο στη δουλεια που θελω να κανω θα βρισκω καθε π@ουστη απο το ΛΑΟΣ και θα τον κανω τοπι στο ξυλο που θελουν να γινει δημοψηφισμα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το θεμα ειναι πως αν μου μπει εμποδιο στη δουλεια που θελω να κανω θα βρισκω καθε π@ουστη απο το ΛΑΟΣ και θα τον κανω τοπι στο ξυλο που θελουν να γινει δημοψηφισμα.Το 70% και πλεον των Ελληνων θελουν να γινει δημοψηφισμα, δεν εχει να κανει με το ΛΑΟΣ, απλα ειναι το μονο κομμα στην Βουλη που το ζηταει . Οι υπολοιποι κανουν οτι δεν ακουνε ...
-
Το θεμα ειναι πως αν μου μπει εμποδιο στη δουλεια που θελω να κανω θα βρισκω καθε π@ουστη απο το ΛΑΟΣ και θα τον κανω τοπι στο ξυλο που θελουν να γινει δημοψηφισμα.
Το 70% και πλεον των Ελληνων θελουν να γινει δημοψηφισμα, δεν εχει να κανει με το ΛΑΟΣ, απλα ειναι το μονο κομμα στην Βουλη που το ζηταει . Οι υπολοιποι κανουν οτι δεν ακουνε ...
Μαλιστα δηλαδη αν πηγαινες εσυ καπου εξω και σου χαλαγαν τη δουλεια θα σου αρεσε....
-
ρε Γιωργη δε σου ειπε κανεις να γινεις Ελληνας με το ζορι , ουτε να λατρευεις την Ελλαδα
αν ομως νιωθεις αυτο το μερος πατριδα σου, τοτε καλο ειναι να μπορεις να το κανεις, ειδικα απο τη στιγμη που γεννηθηκες εδω και την Αλβανια τη βλεπεις μονο στις γιορτες επειδη ειναι διπλα.. αν ησουν απο πιο μακρια μονο σε φωτο θα εβλεπες τον τοπο καταγωγης σου
επισης αν θες να εχεις τα ιδια δικαιωματα πρεπει να εχεις και ολες τις αντιστοιχες υποχρεωσεις δε το βρισκεις λογικο?και μην κανουμε συγκρισεις με την αμερικη, 1ον γιατι αυτη η χωρα δημιουργηθηκε απο μεταναστες και 2ον γιατι αν ησουν για παραδειγμα εκει και ησουν μαυρος , μουσουλμανος ή λατινος θα ειχες φτυσει αιμα
το να μπορεις να δουλεψεις νομιμα και να μην εχεις προβλημα ειναι φυσικα το ζητουμενο και για σενα , αλλα και για ολους τους υπολοιπους
δε μπορουμε να συνεχισουμε να ειμαστε μπουρδελο σα χωρα
-
ρε Γιωργη δε σου ειπε κανεις να γινεις Ελληνας με το ζορι , ουτε να λατρευεις την Ελλαδααν ομως νιωθεις αυτο το μερος πατριδα σου, τοτε καλο ειναι να μπορεις να το κανεις
επισης αν θες να εχεις τα ιδια δικαιωματα πρεπει να εχεις και ολες τις αντιστοιχες υποχρεωσεις δε το βρισκεις λογικο?και μην κανουμε συγκρισεις με την αμερικη, 1ον γιατι αυτη η χωρα δημιουργηθηκε απο μεταναστες και 2ον γιατι αν ησουν για παραδειγμα εκει και ησουν μαυρος , μουσουλμανος ή λατινος θα ειχες φτυσει αιμα
το να μπορεις να δουλεψεις νομιμα και να μην εχεις προβλημα ειναι φυσικα το ζητουμενο και για σενα , αλλα και για ολους τους υπολοιπους
Οχι ρε Κιουση γιατι ζω τοσα χρονια εδω και στο κατω κατω να μην γινω Ελληνας????Τι πραγματα ειναι αυτα????Μπορει την Αμερικη να την δημιουργησαν μεταναστες αλλα και στην Ελλαδα παρα πολλοι εργαζομενοι ειναι μεταναστες.....
-
Τωρα δε ξερω πως λεγομαστε κανονικα με τα χαρτια τους ηρθαν οι γονεις μου στην Ελλαδα.Ο πατερας μου εχει την υπηκοτητα Ελληνικη οπως και εγω ενω η μανα μου ειναι Αλβανιδα.Εγω γεννηθηκα εδω και ουτε καν με νοιαζει να γινω ειτε Ελληνας ειτε να παραμεινω Αλβανος......Αν έχεις Ελληνική υπηκοότητα, 'πώς θα παραμείνεις Αλβανός'...;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τωρα δε ξερω πως λεγομαστε κανονικα με τα χαρτια τους ηρθαν οι γονεις μου στην Ελλαδα.Ο πατερας μου εχει την υπηκοτητα Ελληνικη οπως και εγω ενω η μανα μου ειναι Αλβανιδα.Εγω γεννηθηκα εδω και ουτε καν με νοιαζει να γινω ειτε Ελληνας ειτε να παραμεινω Αλβανος......
Αν έχεις Ελληνική υπηκοότητα, 'πώς θα παραμείνεις Αλβανός'...;;
Ναι αλλα αμα πει και γινει κατι θα παρω τα @@ μου εγω.Εγω δεν ειμαι υπερ εχω τη μανα μου η οποια εχει Αλβανικη υπηκοτητα.Ο πατερας μου φτιαχνει τα χαρτια τωρα για να βγαλει για να βγαλω και εγω....
-
ρε Γιωργη δε σου ειπε κανεις να γινεις Ελληνας με το ζορι , ουτε να λατρευεις την Ελλαδα
αν ομως νιωθεις αυτο το μερος πατριδα σου, τοτε καλο ειναι να μπορεις να το κανεις
Οχι ρε Κιουση γιατι ζω τοσα χρονια εδω και στο κατω κατω να μην γινω Ελληνας????Τι πραγματα ειναι αυτα????Μπορει την Αμερικη να την δημιουργησαν μεταναστες αλλα και στην Ελλαδα παρα πολλοι εργαζομενοι ειναι μεταναστες.....
ωραια αν ειδες αυτο ειπα και γω πριν , αφου εδω εχεις ζησει και αυτο το μερος ξερεις ως πατριδα σου και βεβαια να μπορεις να θεωρεισαι εφοσον το θελεις ελληνας
ειπα οτι απο τη στιγμη που δημιουργησαμε ως χωρα μια κατασταση , πρεπει να την αντιμετωπισουμε αναλογως, αλλιως θα επρεπε απο το 90 να ειχαμε κλειστα τελειως τα συνορα μας
τωρα που εχουμε αυτη τη κατασταση (παιδια γεννημενα εδω) , το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τα ενταξουμε ,οχι να κανουμε οτι δεν υπαρχουν
απο κει δω και περα ομως απο τη στιγμη που ως χωρα δε σηκωνουμε αλλο πληθυσμο, πρεπε να ειμαστε πιο προσεκτικοι ποιος μπαινει και να σταματησουμε να ειμαστε 'παραδεισος' (σε εισαγωγικα , γιατι δεν μπορουμε να πουμε οτι καλοπερνανε κιολας) των μεταναστων
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;