-
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hrakleio-nearos-albanos-biase-77chronh-ellhnida-meta-apo-lhsteia#.UK0ZbOQ2Z50
Ηράκλειο: Νεαρός Αλβανός βίασε 77χρονη Ελληνίδα μετά από ληστεία!
Νεαρός Αλβανός, ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε. Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που αφορά αλλοδαπό στην Κρήτη μέσα σε τρεις ημέρες με την δολοφονία μετά από βασανισμό του άτυχου αγρότη στην Ιεράπετρα από Πακιστανό. Φυσικά τόσο για τον άτυχο σαδιστικά βασανισμένο και δολοφονημένο αγρότη όσο και για την βιασμένη 77χρονη καμία ΜΚΟ και πολιτικός φορέας προοδευτικών απόψεων δεν πρόκειται να βγάλει κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τα συμβάντα, διότι πολύ απλά τα θύματα είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί… -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hrakleio-nearos-albanos-biase-77chronh-ellhnida-meta-apo-lhsteia#.UK0ZbOQ2Z50
Ηράκλειο: Νεαρός Αλβανός βίασε 77χρονη Ελληνίδα μετά από ληστεία!
Νεαρός Αλβανός, ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε. Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που αφορά αλλοδαπό στην Κρήτη μέσα σε τρεις ημέρες με την δολοφονία μετά από βασανισμό του άτυχου αγρότη στην Ιεράπετρα από Πακιστανό. Φυσικά τόσο για τον άτυχο σαδιστικά βασανισμένο και δολοφονημένο αγρότη όσο και για την βιασμένη 77χρονη καμία ΜΚΟ και πολιτικός φορέας προοδευτικών απόψεων δεν πρόκειται να βγάλει κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τα συμβάντα, διότι πολύ απλά τα θύματα είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί…Εχει μπει και πιο πισω.Απο το defencenet,αραγε ποιος αντεγραψε ποιον;
Edit viewtopic.php?f=13&t=40951&p=2664325&hilit=%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D+%CE%B4%CE%B5%CE%BD+%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B5+%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B5#p2664325
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί:
ποιοι έχουν ωφεληθεί σε οικονομικό επίπεδο λόγω της μεγάλης παρουσίας φθηνού εργατικού δυναμικού στη χώρα;Οι ιδιοι που επωφελουνται ( 'συμβιβασου με οσα σου δινω αλλιως τομπουλο , ουρα περιμενουν οι ανεργοι για τη θεση σου', συμπιεση εργασιακων δικαιωματων ) και απο την υπαρξη ανεργων . Δλδ οι ανεργοι ελληνες που αναγκαζονται να δουλεψουν με σκοτωμενα μεροκαματα/μισθους και χωρις ασφαλιση ειναι αυτοι που επιβαλλουν/δημιουργουν 'νταμπιν(γκ) σε μισθους/μεροκαματα ' ?
Οχι οι εργοδοτες/αφεντικα ?βρες το ψαρι. Το βιντεακι δεν το εβαλα για να σε ειρωνευθω, αλλα γιατι στη θεση της ερωτησης 'where is the fish ?' θα μπορουσε να ειναι η 'που θα επρεπε να ειναι οι μεταναστες ?' και ο κυριος στο βιντεο (το κεφαλαιο) να απανταει ' And it went wherever I did go' .
-
Είτε μας αρέσει, είτε όχι (ΟΧΙ! ΟΧΙ!) η παρεχόμενη εργασία υπόκειται σε κανόνες προσφοράς και ζήτησης.
Αν είσαι μπετατζής στο χωριό, ο ένας μπετατζής στο χωριό, τότε χρεώνεις όσα θέλεις και σε παρακαλάνε κιόλας.
Αν περιμένουν άλλοι 1000 μπετατζήδες για μία θέση, τότε ο εξαθλιωμένος μπετατζής, που αν δεν δουλέψει θα πάει στο συσσίτιο, θα κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο, θα μείνει χωρίς παπούτσια κλπ, θα εργαστεί χωρίς ασφάλεια για το μισό ή και λιγότερο από το μισό νόμιμο μεροκάματο.Συνεπώς, ο μετανάστης, που ήρθε χωρίς πρόσκληση και ανάγκη οποιουδήποτε -πλην των εργοδοτών που πάντα επιδιώκουν τη συμπίεση του εργατικού κόστους- είναι όργανο της εργοδοσίας, άθελά του φυσικά. Είναι ένα είδος άκοντος απεργοσπάστη δηλαδή.
-
Συνεχίζεται ο διάλογος κωφών , αλλά και η επιμονή των αριστερών να παραμένουν στο 1917 .
Η κρίση παληκάρια διαλύει τις επιχειρήσεις που δεν έχουν οικονομική δύναμη και τους εργαζόμενους με την ανεργία .
Στις καλές εποχές ο εργαζόμενος μπορούσε να βρεί εύκολα αλλού δουλειά και έτσι διαπραγματευόταν καλύτερα την αμοιβή του .
Στις οικοδομές μέχρι το 2010 πληρώναμε από 100-180 € μεροκάματο και ένσημο . Σήμερα έχουν πέσει στο μισό , γιά όσους έχουν την δυνατότητα να κάνουν οικοδομή .
Μακάρι να γίνει ο Σαρωνικός Ριβιέρα . Μάλιστα έχει τις προοπτικές να γίνει τόσο καλός , ώστε μετά να θέλει η Ριβιέρα να γίνει Σαρωνικός . Αν είμαστε σοβαροί θα μπορούσαμε να βάλουμε και τους σωστούς κανόνες . Αλλά δυστυχώς πάλι κάνουν κουμάντο οι ακραίοι που άλλοι ονειρεύονται χερσόνησο και άλλη ονειρεύονται ντάτσες της Κριμαίας που θα πηγαίνουν τα μέλη του πολιτμπιρό .
Οσο γιά τον μαραγκό φίλο μου , προφανώς δεν είχε γνώση γιά τα περί βίζας και τι έπρεπε να κάνει . Αν και πήγε και στο προξενείο μας και κάτι έκανε , αλλά δεν του έδωσαν σημασία .
Το θέμα είναι όμως ότι αυτόν οι αλληλέγγυοι τον έκραξαν , ενώ τα αντίστοιχα πάκια , τα υποθάλπτουν .Ερμαια των ιδεοληψιών τους και των εμμονών τους , όπως συνήθως .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είτε μας αρέσει, είτε όχι (ΟΧΙ! ΟΧΙ!) η παρεχόμενη εργασία υπόκειται σε κανόνες προσφοράς και ζήτησης.
Αν είσαι μπετατζής στο χωριό, ο ένας μπετατζής στο χωριό, τότε χρεώνεις όσα θέλεις και σε παρακαλάνε κιόλας.
Αν περιμένουν άλλοι 1000 μπετατζήδες για μία θέση, τότε ο εξαθλιωμένος μπετατζής, που αν δεν δουλέψει θα πάει στο συσσίτιο, θα κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο, θα μείνει χωρίς παπούτσια κλπ, θα εργαστεί χωρίς ασφάλεια για το μισό ή και λιγότερο από το μισό νόμιμο μεροκάματο.Συνεπώς, ο μετανάστης, που ήρθε χωρίς πρόσκληση και ανάγκη οποιουδήποτε -πλην των εργοδοτών που πάντα επιδιώκουν τη συμπίεση του εργατικού κόστους- είναι όργανο της εργοδοσίας, άθελά του φυσικά. Είναι ένα είδος άκοντος απεργοσπάστη δηλαδή.
Συνεπως , ακολουθωντας το συλλογισμο σου (το αν ειναι ντοπιος ή ξενος που ηρθε με προσκληση ή χωρις δεν εχει καμια σχεση με τη προσφορα και τη ζητηση ), και ο ελληνας ανεργος 'είναι όργανο της εργοδοσίας, άθελά του φυσικά.'
Τι λες ρε Μεγαλε Τιμονιερη ?Περιμενω να απαντησεις στο ποιοι επιβαλλουν/δημιουργουν 'νταμπιν(γκ) σε μισθους/μεροκαματα '. Οι ανεργοι ή τα αφεντικα ?
Για τα περι προσφορας και ζητησης αλλη φορα, βλεπω τον γαβρο.
-
Μετανάστες στην Ελλάδα: 'Δεν θα περιμένουμε να μας... σφάξουν σαν πρόβατα'
Μέλη μεταναστευτικών κοινοτήτων ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου, που θα έχει ως στόχο τη διαμόρφωση ενιαίας φωνής και δράσης. Όπως δήλωσε ο Σέιτ Αλντογκάν, Κούρδος από την Τουρκία, το όργανο αυτό θα εκπροσωπεί 20 κοινότητες μεταναστών και τρεις αφρικανικές οργανώσεις.
Οι μεταναστευτικές κοινότητες επιδιώκουν, όπως είπε, «να ακουστεί η δική τους φωνή, να εκφράζουν τις θέσεις τους, να μιλούν οι ίδιοι για τα προβλήματά τους, τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονται, αντί να μιλούν οι άλλοι γι αυτούς».
Δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι είναι νόμιμο, προκειμένου να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.
«Θα πάμε στα Ηνωμένα Έθνη, στη Διεθνή Αμνηστία, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στα ελληνικά δικαστήρια. Πρέπει να τιμωρηθούν όσοι απειλούν την ασφάλειά μας. Εμείς είμαστε κομμάτι των Ελλήνων εργαζομένων, είμαστε μαζί τους και θα αγωνιστούμε μαζί» είπε ο κ. Αλντογκάν και κάλεσε «την ελληνική πολιτεία, την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και την ελληνική Αριστερά, τα κόμματα, κάθε δημοκράτη πολίτη, τα συνδικάτα, να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν».
«Αποκτούμε τη μορφή δαίμονα στην ελληνική κοινωνία» υποστήριξε, σημειώνοντας ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, όπως η ανεργία, η έλλειψη δημόσιας υγείας, η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, αποδίδονται στους μετανάστες.
«Υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις μεταναστών, τις οποίες καταδικάζουμε. Αλλά για ένα μαμούνι θέλουν να κάψουν όλο το στρώμα» είπε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Μιλούν για τους μετανάστες σαν να μιλούν για κατσαρίδες. Μας γέννησε και εμάς μια μάνα».
Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν εκατοντάδες υποθέσεις εις βάρος της, για επιθέσεις εναντίον μεταναστών και η πολιτεία ακόμη δηλώνει ότι θα πάρει μέτρα».
«Δεν νιώθουμε ασφάλεια στη ζωή μας, φοβόμαστε ανά πάσα στιγμή μήπως μας σφάξουν οι ναζιστές στον δρόμο. Δεν είμαστε πρόβατα για σφάξιμο» είπε.
Έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για έλλειψη πολιτικής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, για μη παροχή ασύλου σε πρόσφυγες, για ύπαρξη κυκλωμάτων που δρουν γύρω από το ζήτημα «άδειες παραμονής», για εκμετάλλευση των μεταναστών, που εργάζονται, για απόκρυψη της ουσιαστικής συμβολής των μεταναστών σε διάφορες φάσεις της οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας.
«Ζω 27 χρόνια στην Ελλάδα, έχω κάνει, εδώ και 12 χρόνια, αίτηση για ιθαγένεια και δεν έχω πάρει ούτε μία απάντηση» είπε, αναφερόμενος στη δική του εμπειρία.
Η Άουα Σάνκο, εκπρόσωπος των Αφρικανών γυναικών, στάθηκε ιδιαίτερα στον νόμο 3838/2010 για την παροχή ιθαγένειας και υποστήριξε ότι ήταν μια αρχή, ένας πολύτιμος νόμος που δεν θα έπρεπε να καταργηθεί.
Ο Αζαρ Τσάκο, Κούρδος από τη Συρία, είπε ότι πριν από δύο χρόνια πολλοί συμπατριώτες του ήταν έτοιμοι να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά ο πόλεμος που ξέσπασε στην πατρίδα του τους κράτησε εδώ. Επίσης, κατήγγειλε ότι την τελευταία περίοδο, πολλοί μετανάστες που εργάζονταν στην Ελλάδα κανονικά, δεν μπορούν να πάρουν τα ένσημά τους γιατί οι εργοδότες τους δεν κατέβαλαν τις εισφορές τους.
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασιλική Κατριβάνου, Αφροδίτη Σταμπουλή και Μαρία Κανελλοπούλου, που υποσχέθηκαν στήριξη και συνεργασία με το νέο όργανο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
-
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασιλική Κατριβάνου, Αφροδίτη Σταμπουλή και Μαρία Κανελλοπούλου, που υποσχέθηκαν στήριξη και συνεργασία με το νέο όργανο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών.
Εχουν μυαλο αυτες οι γυναικες τωρα;
-
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασιλική Κατριβάνου, Αφροδίτη Σταμπουλή και Μαρία Κανελλοπούλου, που υποσχέθηκαν στήριξη και συνεργασία με το νέο όργανο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών.Εχουν μυαλο αυτες οι γυναικες τωρα;
με επιασε η κακια τωρα
εχουν συμπαθεια στο μελαμψό όργανο φαίνεται
-
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασιλική Κατριβάνου, Αφροδίτη Σταμπουλή και Μαρία Κανελλοπούλου, που υποσχέθηκαν στήριξη και συνεργασία με το νέο όργανο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών.Εχουν μυαλο αυτες οι γυναικες τωρα;
Που χαθηκες τοσες μερες;Σεμιναρια;
-
Το πανό φέρει κομματική υπογραφή, για να ξέρω που θα προσανατολίσω της μούντζες?.
«Ότι είναι προσοδοφόρο και καλό για την ευημερία της χώρας το σιχαίνεστε και προσπαθείτε να το ακυρώσετε.
Ότι φέρνει μιζέρια , εγκληματικότητα , προβλήματα και περισσότερη φτώχεια το καλωσορίζετε με διάφορα δήθεν ανθρωπιστικά προσχήματα.
Έχουμε καταλάβει καλά πως θέλετε να κάνετε την χώρα αλλά δεν θα σας περάσει».
Φίλε μου, χαμένα κορμιά πολιτικών και αντιστοίχων ψηφοφόρων, παραβατικοί ψυχή τε και σώμασι, μόνον με χάος μπορούν να επιπλεύσουν. Θάνατος τους, η συνεχείς ενημέρωση του πολίτη, που δεν τηρείτε από τα γ..ΜΜΕ. όσοι λοιπόν χόρτασαν - μπούχτισαν με το Χάος του ΓΑΠ, ας είμαστε συνεχώς εν εγρήγορση.
Δεν θέλω της αρρώστιες τους.
Δεν θέλω την βρόμα τους.
Δεν θέλω της ληστείες τους.
Δεν θέλω τους φόνους τους.
Δεν θέλω τους βιασμούς τους.
Δεν θέλω την καταστροφή που κάνουν στα εργασιακά.
Δεν θέλω να μου διώχνουν τον τουρισμό.
Δεν θέλω τα λεφτά που βγάζουν να φεύγουν στο τριτοκοσμικό εξωτερικό.
Δεν θέλω να καταστρέφονται επιχειρήσεις και να μπαίνουν λουκέτα, επειδή αυτοί είναι διακινητές λαθραίου παραεμπορίου.
Δεν θέλω να διαφθείρονται ανθέλληνες έλληνες, από την άνομη ανασφάλιστοι εργασία τους.
Δεν θέλω να γίνονται η αιτία να ανδρώνονται εξτρεμιστικές παραβατικές παρατάξεις.
Δεν θέλω αυτούς που παρεμβατικά τους θέλουν και τους καλύπτουν, αυτούς και εάν ΔΕΝ τους θέλω!.
Δεν θέλω ποτέ μα ΠΟΤΕ, αυτοί να ελληνοποιηθούν, μαύρισε το μάτι μου μωρέεεεεεεεεεε….. πρέπει να είσαι μωρός η ακραίος παραβατικός για να τους θέλεις. Τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περίπτωση, είναι δόλιες σκέψεις και κραυγές πωρωμένων παραβατικών ανθελλήνων, εραστών του χάους και της υποτέλειας.
Α. -
Την Αττικη συνταξη σε ενα σημειο την ηθελες? Ευχομαι σιγα σιγα και oxford comma!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Την Αττικη συνταξη σε ενα σημειο την ηθελες? Ευχομαι σιγα σιγα και oxford comma!!!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Πιο πιθανό είναι το medical coma σε εμάς με αυτά που γράφει...
-
edit [Mod]
Πατάει και το enter κάθε φορά που τις εκτοξεύει -
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Συνεπως , ακολουθωντας το συλλογισμο σου (το αν ειναι ντοπιος ή ξενος που ηρθε με προσκληση ή χωρις δεν εχει καμια σχεση με τη προσφορα και τη ζητηση ), και ο ελληνας ανεργος 'είναι όργανο της εργοδοσίας, άθελά του φυσικά.'
Τι λες ρε Μεγαλε Τιμονιερη ?Περιμενω να απαντησεις στο ποιοι επιβαλλουν/δημιουργουν 'νταμπιν(γκ) σε μισθους/μεροκαματα '. Οι ανεργοι ή τα αφεντικα ?
Για τα περι προσφορας και ζητησης αλλη φορα, βλεπω τον γαβρο.
Αν προσπαθήσεις να αφαιρέσεις από το μυαλό σου κάποιες έννοιες της πλάκας, ότι πχ όλοι οι άνθρωποι είναι 100% ίδιοι, οι εργάτες είναι πανομοιότυποι κλπ (γιατί μόνο έτσι εξηγούνται αυτά που γράφεις), τότε θα κάνεις ένα σημαντικό βήμα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο μετανάστης, που ήρθε απρόσκλητος και χωρίς οποιονδήποτε σχεδιασμό αναγκών του ελληνικού κράτους, επηρεάζει την προσφορά και τη ζήτηση.
Γιατί;
Επειδή κάθε κράτος έχει διαμορφώσει σταδιακά, μέσα από κοινωνικοοικονομική τριβή δεκαετιών, τις ανάγκες του, το πόσοι θα κάνουν ποιες δουλειές. Αν υπήρχαν 100.000 θέσεις για μπετατζήδες, θα υπήρχαν πχ 120.000 μπετατζήδες, όχι 500.000. Ο κορεσμός θα έστελνε τους εργαζόμενους της χώρας σε άλλους κλάδους. Όχι όμως απότομα, αλλά ήπια.ΞΑΦΝΙΚΑ γέμισε η χώρα με ανειδίκευτους εργάτες. Που όχι μόνο ήταν αμέτρητοι, αλλά προέχονταν από μεροκάματο μονοψήφιο, ίσως και κάτω από 2-3 ευρώ, και δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να πάρουν το μισό ή το μισό του μισού μεροκάματο.
ΑΜΕΣΑ οι εργοδότες απέκτησαν τεράστιο πλεονέκτημα. Από εκεί που μια απεργία θα τους έκανε μεγάλη ζημιά, ακόμα και με μια συμμετοχή του 30 ή 40%, τώρα κατόρθωσαν να έχουν πανίσχυρη αποτρεπτική δύναμη εις βάρος των αιτημάτων των εργαζομένων. Ενώ και στο στάδιο της συνομολόγησης σύμβασης εργασίας, με εκατοντάδες να περιμένουν έξω από την πόρτα, ο βασικός μισθός ήταν τύχη για τον εργαζόμενο - ούτε λόγος για μεγαλύτερο από το ελάχιστο δυνατό ημερομίσθιο ή μηνιάτικο.Άλλο λοιπόν οι 'άνεργοι' μιας συγκεκριμένης χώρας με συγκεκριμένο κοινωνικό ιστό, διαμορφωμένο ομαλά, κι άλλο οι 'άνεργοι λαθρομετανάστες' της ίδιας χώρας. Οι πρώτοι είναι λίγοι και το θέμα τους αντιμετωπίζεται σε συγκεκριμένα πλαίσια, οι άλλοι είναι ένα πρόβλημα για τους εργαζόμενους και ευλογία για τους εργοδότες.
Αυτάααα. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
edit [Mod]
Πατάει και το enter κάθε φορά που τις εκτοξεύειΕλλειψη επιχειρηματων;
Ισως. -
Kαι θα ξαναπάς για περισσότερο. Το μόνο εύκολο.[Mod]
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Την Αττικη συνταξη σε ενα σημειο την ηθελες? Ευχομαι σιγα σιγα και oxford comma!!!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Σίγουρα έχω δηλώσει ‘μουντζούρης’ και σε καμιά περίπτωση φιλόλογος!. Μα αποδέχομαι κάθε διόρθωση του τρόπου γραφής μου και ορθογραφίας, σίγουρα όχι επιγραμματικά. Θα σε ευχαριστήσω όταν το κάνεις. Όταν στα γραφόμενα μου απαντούν με ύβρεις η απλά επικεφαλίδες, δείχνουν την κάρα κενή που διαθέτουν!. (αυτό σίγουρα δεν αφορά εσένα φίλε). Όταν οι άσκοπες πολιτικές ιδέες και σκοπιμότητες είναι εθνικά ασύμφορες υποστηριζόμενες από ανεγκέφαλους, και σιγοντάρουν χρόνιες κακοδαιμονίες του έθνους μας, με δαιμονίζουν.
Άλλωστε στην χώρα μας δεν υπάρχει μόνον κρίση πολιτικών, μα περισσότερο πολιτών….«Ούτε κενό εξουσίας, ούτε κενό οικονομίας... ΚΕΝΟ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!» μεγάλε Χάρι!!!!!.....
Α. -
Αντωνη δεν απευθυνομουν σε σενα.
Η ελλειψη επιχειρηματων του rx8 ,oπως και ο οχετος που βγαζει σε μερικα ποστ ,με οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.Εαν η διαχειριση ηταν λιγο αυστηρη ,θα ειχαμε την δυνατοτητα να κανουμε εναν ομορφο διαλογο ,οσα μελη το επιθυμουμε .
Το να ειναι καποιος ανοητος δεν με πειραζει καθολου,τους κακιασμενους δεν μπορω με τιποτα.
Απο ελλειψη αξιοκρατιας και ισονομιας,χορτασαμε σαυτον τον τοπο που λεγεται Ελλαδα ,περιμενες να μην μεταφερθουν αυτες οι ελλειψεις και στον ιστοτοπο;
Πριν λιγες μερες,ειπα σε εναν πελατη οτι μαζι με τα λαστιχα που θα του εβαζα,θα του εκανα και δωρο μια ευθυγραμιση.Αυτος ηθελε να εξαγορασει την ευθυγραμιση ,με επιπλεον εκπτωση στην τιμη των ελαστικων.
Το φιλοτιμο εχει παει περιπατο.
Φιλικα. -
Αντωνη δεν απευθυνομουν σε σενα.
Η ελλειψη επιχειρηματων του rx8 ,oπως και ο οχετος που βγαζει σε μερικα ποστ ,με οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.Εαν η διαχειριση ηταν λιγο αυστηρη ,θα ειχαμε την δυνατοτητα να κανουμε εναν ομορφο διαλογο ,οσα μελη το επιθυμουμε .
Το να ειναι καποιος ανοητος δεν με πειραζει καθολου,τους κακιασμενους δεν μπορω με τιποτα.
Απο ελλειψη αξιοκρατιας και ισονομιας,χορτασαμε σαυτον τον τοπο που λεγεται Ελλαδα ,περιμενες να μην μεταφερθουν αυτες οι ελλειψεις και στον ιστοτοπο;
Πριν λιγες μερες,ειπα σε εναν πελατη οτι μαζι με τα λαστιχα που θα του εβαζα,θα του εκανα και δωρο μια ευθυγραμιση.Αυτος ηθελε να εξαγορασει την ευθυγραμιση ,με επιπλεον εκπτωση στην τιμη των ελαστικων.
Το φιλοτιμο εχει παει περιπατο.
Φιλικα.
Καλέ μου συνάδελφε, εάν πρόσεξες αυτά που σου έγραψα λογοκρίθηκαν και κοπήκαν. Πήρα και μια ιδιοποίηση(αρχή παπαρούνας!). ελευθερία του λόγου υπάρχει?. Αποτίμηση ευσχήμων σε αυτούς που προσφέρουν υπάρχει?. Τουλάχιστον μην στερούν από τους διαβαστές των τεχνικών ενοτήτων της γνώσεις μου.
5164 παραθέσεις εις μάτην?. Και σίγουρα αναλυτικότατα και τεκμηριωμένα. Κατάντησαν την ενότητα ψυχοφθόρα για εμένα. Μα κόντρα πορευόμενος, αγωνίζομαι για την ενημέρωση.
Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοώ. Σε καμιά περίπτωση δεν ρίχνω λάσπη στον ανεμιστήρα.
Στοχεύω απόλυτα τον αποδεκτή, και ονοματίζω!.
Η μακαρίτισσα με γέννησε άντρα (και όχι αρσενικό) και τιμώ τα παντελόνια μου μέχρι σήμερα.
**Οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί απαγορεύονται από τον κανονισμό. [Mod]**Είναι φθορά εθνική. Είναι εθνική και οικονομική κατρακύλα.
Α.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;