-
τοτε μαλλον η ΧΑ της αλβανιας εχει πολλα μελη, γιατι ξερω μπολικους με τετοιες τασεις 'αγαπης' προς την Ελλαδα (οχι ενοπλους ακομη, ελπιζω..)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ένας νεαρός αλλοδαπός, γύρω στα 30 πλησίασε από πίσω μία μητέρα που κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, μόλις 14 μηνών άρπαξε το κοριτσάκι το φίλησε στο στόμα και μετά εξαφανίστηκε.
Το παράδοξο περιστατικό έγινε στην οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρα. Ηταν γύρω στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κοντά στην οδό Κολοκοτρώνη. Η γυναίκα κατατρόμαξε, φοβήθηκε ακόμη και για την υγεία του παιδιού της και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο.
Οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Είναι από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί, ενώ κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει και να ακινητοποιήσει τον νεαρό άνδρα που είχε το θράσος να αρπάξει και να φιλήσει στο στόμα ένα μικρό κοριτσάκι.Πατρα ε; Αληθεια θα ειναι
Από πού το συνεπέρανες?. Θυμήθηκες τα 15 Π?!!!!....
Α.Δεν ξερω τι ειναι τα 15Π αλλα η Πατρα εχει μια ταση σε 'περιεργες ' ειδησεις.Μονο εξωγηινους δεν εχουν δει εκει,ακομα.Ολα τα αλλα εχουν συμβει.
-
Ουφο το ξερω.Εξωγηινους στα Ψηλα Αλωνια δεν εχουν δει ακομα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουφο το ξερω.Εξωγηινους στα Ψηλα Αλωνια δεν εχουν δει ακομα!παντα ειχα την περιεργη ιδεα οτι στο i want to believe φωτογραφια ηταν η πατρα εκει πισω
ειναι αναμεσα μας πια (οι πατρινοι )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
τσουρεκια μας τα 'χεις κανει
Με μαχλεπι ?
Αν στα εχω κανει τσουρεκια ,μπορεις να μην παρακολουθεις το παρων νημα ή να χρησιμοποιήσεις την ignore list , εγω εχω βαλει 2-3 ατομα και εχω γλυτωσει το πρηξιμο στα τρυφερα μου
Είναι παρόν με 'ο', ελληναρα μου
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Με ταπωσες
επι της ουσιας θα μας πεις κατι ?
κανα σχολιο για το κοριτσακι που αντιμετωπιζει την ποινη του θανατου απο τα φιλαρακια σου θα κανεις ? ή μπααα -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τοτε μαλλον η ΧΑ της αλβανιας εχει πολλα μελη, γιατι ξερω μπολικους με τετοιες τασεις 'αγαπης' προς την Ελλαδα (οχι ενοπλους ακομη, ελπιζω..)Η ξενοφοβία ο ρατσισμός και η ηλιθιότητα δεν γνωρίζουν σύνορα και αναπτύσσονται ιδιαίτερα σε φτωχές περιοχές ...
Η αντίδραση γίνεται εκρηκτική αν προσθέσεις και καταλυτικά την ιδιοτυπία των Βαλκανίων.
Απλά πράγματα, όσο φτωχότεροι θα γινόμαστε οι Έλληνες τόσο περισσότερα ποσοστά θα παίρνει η ΧΑ .-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Με μαχλεπι ?
Αν στα εχω κανει τσουρεκια ,μπορεις να μην παρακολουθεις το παρων νημα ή να χρησιμοποιήσεις την ignore list , εγω εχω βαλει 2-3 ατομα και εχω γλυτωσει το πρηξιμο στα τρυφερα μου
Με ταπωσες
κανα σχολιο για το κοριτσακι που αντιμετωπιζει την ποινη του θανατου απο τα φιλαρακια σου θα κανεις ? ή μπαααΆντε πάλι τα ίδια ... Τι σχέση έχει αυτό με τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα ????
Όποιοι μιλάν για καλύτερη μεταχείριση των μεταναστών δεν επικροτούν ούτε τις συνθήκες που επικρατούν στις χώρες τους ούτε θέλουν να τους πάρουν σπίτια τους !!!!
Τί δεν καταλαβαίνετε ????
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Με μαχλεπι ?
Με ταπωσες
κανα σχολιο για το κοριτσακι που αντιμετωπιζει την ποινη του θανατου απο τα φιλαρακια σου θα κανεις ? ή μπαααΜπα
-
τοτε μαλλον η ΧΑ της αλβανιας εχει πολλα μελη, γιατι ξερω μπολικους με τετοιες τασεις 'αγαπης' προς την Ελλαδα (οχι ενοπλους ακομη, ελπιζω..)Σάμπως λιγότερους έχουμε κι εμείς; 7% πήραν τον Ιούνιο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τοτε μαλλον η ΧΑ της αλβανιας εχει πολλα μελη, γιατι ξερω μπολικους με τετοιες τασεις 'αγαπης' προς την Ελλαδα (οχι ενοπλους ακομη, ελπιζω..)
Σάμπως λιγότερους έχουμε κι εμείς; 7% πήραν τον Ιούνιο!
Αυτοί είναι καλοί ξενοφοβικοί εθνικιστές είναι δικοί μας ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τί δεν καταλαβαίνετε ????μετά από 511 σελίδες, κάτι ερωτήσεις που έχεις κι εσύ
-
προς ενημέρωση ολων,απο της τρεις τα ξημερώματα αποψε, στο εκτο σύνταγμα πεζικού στην Κορινθο διαμένουν μεχρι στιγμής καμια 500αρια οικονομικοί μεταναστες.Οι φαντάροι και ο εξοπλισμός που υπήρχε μέχρι τα μεσάνυχτα εκεί μεταφέρθηκαν στο Λουτράκι,στο στρατόπεδο του μηχανικού,για διακοπές και μπάνια στη θάλασσα .....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ένας νεαρός αλλοδαπός, γύρω στα 30 πλησίασε από πίσω μία μητέρα που κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, μόλις 14 μηνών άρπαξε το κοριτσάκι το φίλησε στο στόμα και μετά εξαφανίστηκε.
Το παράδοξο περιστατικό έγινε στην οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρα. Ηταν γύρω στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κοντά στην οδό Κολοκοτρώνη. Η γυναίκα κατατρόμαξε, φοβήθηκε ακόμη και για την υγεία του παιδιού της και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο.
Οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Είναι από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί, ενώ κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει και να ακινητοποιήσει τον νεαρό άνδρα που είχε το θράσος να αρπάξει και να φιλήσει στο στόμα ένα μικρό κοριτσάκι.Πατρα ε; Αληθεια θα ειναι
Από πού το συνεπέρανες?. Θυμήθηκες τα 15 Π?!!!!....
Α.Δεν ξερω τι ειναι τα 15Π αλλα η Πατρα εχει μια ταση σε 'περιεργες ' ειδησεις.Μονο εξωγηινους δεν εχουν δει εκει,ακομα.Ολα τα αλλα εχουν συμβει.
Ε εντάξει ας μην τα βλέπουμε τα όσα συμβαίνουν στην Πάτρα και οπουδήποτε με προκατάληψη.
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αλβανοί πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαίατι έγινε, ήρθαν διακοπές και ζηλέψανε?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
7% απελπισμενων ανθρωπων που αναγκαστηκαν να στραφουν εκει
Φαντασου να ειχαν κανει κατι τετοιο τπτ ελληναραδες τι θα γινοταν απο γαμωκομματα τυπου συριζα, οικωλογοι σκοπιανοι και πασοκ #2 (δημαρ). Θα μιλουσαν για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φασισμο, αναβιωση του 3ου Ραϊχ, καταλυση των δημοκρατικων αξιων ( ) και θα γκρεμιζοταν το συμπαν
Αλλα, ελα τωρα μωρε σιγα, κατι αλβανακια με κινεζικα καλασνικοφ εκτελεσαν την 'σημαιουλα' μας και μετα την εκαψαν, σε ελληνικο εδαφος ολα αυτα. Σιγα το πραγμα, οι ουτσεκαδες και οι πακιστανοι βιαστες ειναι αδερφια μας λεμε
Σημεια των καιρων, οσοι πιστευουν σε τετοιου τυπου διεθνηστικες μαλακιες, θα ξυπνησουν πολυ αποτομα τα επομενα χρονια
-
7% απελπισμενων ανθρωπων που αναγκαστηκαν να στραφουν εκει
Φαντασου να ειχαν κανει κατι τετοιο τπτ ελληναραδες τι θα γινοταν απο γαμωκομματα τυπου συριζα, οικωλογοι σκοπιανοι και πασοκ #2 (δημαρ). Θα μιλουσαν για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φασισμο, αναβιωση του 3ου Ραϊχ, καταλυση των δημοκρατικων αξιων ( ) και θα γκρεμιζοταν το συμπαν
Αλλα, ελα τωρα μωρε σιγα, κατι αλβανακια με κινεζικα καλασνικοφ εκτελεσαν την 'σημαιουλα' μας και μετα την εκαψαν, σε ελληνικο εδαφος ολα αυτα. **Σιγα το πραγμα, οι ουτσεκαδες και οι πακιστανοι βιαστες ειναι αδερφια μας λεμε **
Σημεια των καιρων, οσοι πιστευουν σε τετοιου τυπου διεθνηστικες μαλακιες, θα ξυπνησουν πολυ αποτομα τα επομενα χρονια
Αν έγινε σε ελληνικό έδαφος πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη και η αστυνομία καθώς διαπράττονται κακουργήματα στο βίντεο. Αν έγιναν αλλού πρέπει να επιληφθούν οι εκεί τοπικές αρχές.
Από εκεί και πέρα έχουμε κι εμείς τους αντίστοιχους που κάνουν τα ίδια κι εδώ.
Τα περί ουτσεκάδων κλπ είναι απλά παραλήρημα...
-
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
εδω εχει ρεπορταζ, ειναι στα ιχνη τους η ΕΛΑΣ ηδη
Παραληρημα το οτι η χωρα εχει γινει χωρος αποθεσης καθε λογης μεταναστων, με πολλους απο αυτους να εχουν εγκληματικες τασεις; Ή παραληρημα ειναι το οτι τα μιντια και 3-4 κομματα απαιτουν απο εμενα να τους φερθω λες και ειναι οικογενεια μου ειδαλλως θα ειμαι 'φασιστας';
Καλυτερα να αφησουν τις διεθνιστικες μπουρδες εκει που ξερουν, δεν τους ειδα ποτε να κοπτονται για τα δικαιωματα των Ελληνων σε αναλογες περιπτωσεις, αμα ακουμπησει κανεις καποιο πακιστανακι τοτε ξεπεταγονται ολοι. Και γενικα η αριστερα στην Ελλαδα μονο καλο δεν προσεφερε ποτε
-
Ευτυχώς, εμείς δεν έχουμε κάψει ΠΟΤΕ σημαίες άλλων κρατών.
-
εγω παντως οχι, ουτε ξερω κανεναν που να το εχει κανει
Γενικα οποιος καιει σημαιες αλλων κρατων, καλυτερα να πεσει ο ιδιος στην φωτια
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;