-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οι περισσότεροι από δαύτους όπως ξέρετε, με νύχια και με δόντια πολεμάνε να φύγουν μπας και δουν φως σε καμμιά Ιταλία γερμανία Αγλλία...
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Δεν θα τους αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ, ανεξαρτήτως του πως χειρίζονται το θέμα οι ίδιοι.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ίσα ίσα που θα έλεγα ότι θα έπρεπε να νομιμοποιηθούν άπαντες, για να λουστούν οι φίλτατοι ευρωπαίοι τις πολιτικές τους ανά τον κόσμο
ΑΝ νομιμοποιηθούν να είστε σίγουροι ότι δεν έχουν σκοπό να μείνουν στην ελλάδα
Οι περισσότεροι από δαύτους όπως ξέρετε, με νύχια και με δόντια πολεμάνε να φύγουν μπας και δουν φως σε καμμιά Ιταλία γερμανία Αγλλία...Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την ολλανδία τίγκα τους ευρωπαίους, ειδικά στους ιρακινούς
+Νομοσχέδιο για ποινικοποίηση της μπούρκας στην Γαλλία
@manosk
Δεν έχει σημασία αν τους αρέσει ή όχι αν εμείς δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό απο αυτούς...Η ιστορία θα θυμίζει κάτι από το ελληνικό βέτο για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ Επικ φέιλ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι περισσότεροι από δαύτους όπως ξέρετε, με νύχια και με δόντια πολεμάνε να φύγουν μπας και δουν φως σε καμμιά Ιταλία γερμανία Αγλλία...
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Δεν θα τους αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ, ανεξαρτήτως του πως χειρίζονται το θέμα οι ίδιοι.
Κανείς δεν μπορεί να σου πει να μην εφαρμόσεις ό,τι γίνεται πάνω κάτω στην ΕΕ, και να είσαι σίγουρος ότι για τα παιδιά δεύτερης γενιάς τα πράγματα είανι πολύ πιο απλά για να πάρουν υπηκοότητα.
Αυτό που είπα εγώ στο προηγούμενο ποστ προφανώς είναι δίκην αστεϊσμού, σιγά μην πάει το κράτος και δώσει υπηκοότητα σε όποιον μπαίνει, εδώ άσυλο δε δίνουν ρε μάνο
-
delete
-
Δλδ, η εκδίκησή μας προς τους κακούς Ευρωπαίους είναι να νομιμοποιήσουμε (εξελληνίσουμε) όλους τους μετανάστες? Θα απογκετοποιηθεί και το κέντρο με αυτόν τον τρόπο?
-
Έχω συγγενείς Έλληνες ομογενείς που ΜΑ-ΡΤΥ-ΡΗ-ΣΑΝ για να βγάλουν ελληνικά χαρτιά στα παιδιά τους.
Φανταστείτε αυτούς τους ανθρώπουν να βλέπουν αύριο ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα από γυναίκα αφρικανή που διέσχισε τα σύνορα έγγυος ως λαθρομετανάστης και γέννησε στην χώρα μας, να πολιτογραφείται αυτόματα ως Έλληνας πολίτης.
Greece, like no other. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχω συγγενείς Έλληνες ομογενείς που ΜΑ-ΡΤΥ-ΡΗ-ΣΑΝ για να βγάλουν ελληνικά χαρτιά στα παιδιά τους.
Φανταστείτε αυτούς τους ανθρώπουν να βλέπουν αύριο ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα από γυναίκα αφρικανή που διέσχισε τα σύνορα έγγυος ως λαθρομετανάστης και γέννησε στην χώρα μας, να πολιτογραφείται αυτόματα ως Έλληνας πολίτης.
Greece, like no other.Τα ξαδερφια μου με το που γεννηθηκαν στην Νοτιο Αφρικη αυτοματα ηταν Νοτιοαφρικανοι πολιτες.Ο ξαδερφος μου μαλιστα υπηρετησε στον εκει στρατο και αν θελει να ερθει μονιμα Ελλαδα πρεπει να υπηρετησει και εδω,εχουν διπλη υπηκοοτητα.
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
το σχεδιο βλεπω της εθνικης συρρικνωσης ειναι σε πληρη εξελιξη...
ωραια.
Πες τα, χρυσόστομε!
+1000υπαρχει καποιος που δεν το βλεπει;
αστα να πανε...
μας εβαλαν οροφη σαν ανθρωπους και θα μας κλεψουν ακομα και τα ονειρα.Έχω συγγενείς Έλληνες ομογενείς που ΜΑ-ΡΤΥ-ΡΗ-ΣΑΝ για να βγάλουν ελληνικά χαρτιά στα παιδιά τους.
Greece, like no other.εεεεεεεεεετσι ετσι....
πολιτικοι μασωνοσκουληκια....
-
Η Ελλάδα γαμήθηκε με τόσους μετανάστες.
Βρείτε κάποιο άλλο κράτος να πάτε γιατί εδώ το μέλλον θα είναι παρόμοιο με της Γιουγκοσλαβίας.
-
όσο πάει και καλύτερο το τόπικο
επειδή μ-αρτύρ-η-σα-ν να βγάλουν τα ξαδέρφια χαρτιά, θα ναι άδικο να πάρουν την υπηκοόητητα παιδιά που γεννιούνται εδώ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
όσο πάει και καλύτερο το τόπικοεπειδή μ-αρτύρ-η-σα-ν να βγάλουν τα ξαδέρφια χαρτιά, θα ναι άδικο να πάρουν την υπηκοόητητα παιδιά που γεννιούνται εδώ
πολιτικοί μασωνοσκουλήκια.... άστα...
-
Ένα από τα βασικά προβλήματα της μετανάστευσης είναι το ότι πήξαμε στους ανειδίκευτους εργάτες.
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι εξειδικευμένους, ικανούς επιστήμονες, πχ γιατρούς.
Αν έρθουν ας πούμε 5000 ιατροί (έμπειροι, με άδεια άσκησης επαγγέλματος, ετοιμοπόλεμοι) και τους αραδιάσουμε στην επικράτεια (ως Έλληνες πολίτες φυσικά) και θα βοηθηθεί η περιφέρεια που πάσχει και θα βρίσκουν πιο εύκολα (και οικονομικά ασφαλώς) ιατρικές υπηρεσίες οι πολίτες της χώρας. Όλοι οι καλοί χωράνε.Μου αρέσει που μετά βρίζουν ΌΟΟΟΟΟΛΟΙΙΙΙΙ το ελεεινό, ανίκανο ελληνικό κράτος που δεν κάνει τίποτα με σύστημα και συνέχεια. Όταν οι ίδιοι είναι υπέρ του 'γιούργια'.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
επειδή μ-αρτύρ-η-σα-ν να βγάλουν τα ξαδέρφια χαρτιά, θα ναι άδικο να πάρουν την υπηκοόητητα παιδιά που γεννιούνται εδώ
άμα σου πώ τί διάβασα
μανοσοσκουλήκια
-
it grows on you
-
-
Μια μικρη παρατηρηση: Βουλγαρια - Ρουμανια ειναι ΕΚΤΟΣ Σενγκεν (και θα ειναι εκτος μεχρι Μαρτιο του 2011)
μη μπερδευετε τη συνθηκη Σενγκεν με την ΕΕ. Για παραδειγμα, η Ελβετια ειναι εκτος ΕΕ αλλα ειναι Σενγκεν χωρα
περισσοτερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area#Membership
παρ'ολα αυτα νομιζω πως υπαρχει διακρατικη συμφωνια της Ελλαδος με την Τουρκια και τη Βουλγαρια που επιτρεπει τη μετακινηση των πολιτων μονο με ταυτοτητα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
και βραστα....
-
Η συνθήκη Σένγκεν επιτρέπει να μπαινοβγαίνεις μόνο με ταυτότητα σε κράτος που την έχει υπογράψει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνεις/εργαστείς μόνιμα στο κράτος όπου θα βρεθείς, πράγμα που το επιβάλλουν όμως άλλες συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί ελεύθερης εγκατάστασης και εργασίας Ευρωπαίων πολιτών σε οποιοδήποτε κράτος-μέλος.Έτσι ένας ελληνοποιημένος Αφγανός θα μπορεί με την ταυτότητά του να πάει την άλλη μέρα να εργαστεί στην καγκελαρία ή να αγοράσει διαμέρισμα κολλητά στη Downing Street.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
[...]Φανταστείτε αυτούς τους ανθρώπουν να βλέπουν αύριο ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα από γυναίκα αφρικανή που διέσχισε τα σύνορα έγγυος ως λαθρομετανάστης και γέννησε στην χώρα μας, να πολιτογραφείται αυτόματα ως Έλληνας πολίτης.εμείς πάντως στο στρατόπεδο είχαμε μια μαυρούλα που δεν νομίζω να πείραζε κανέναν που είχε ελληνική υπηκοότητα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μια μικρη παρατηρηση: Βουλγαρια - Ρουμανια ειναι ΕΚΤΟΣ Σενγκεν (και θα ειναι εκτος μεχρι Μαρτιο του 2011)μη μπερδευετε τη συνθηκη Σενγκεν με την ΕΕ. Για παραδειγμα, η Ελβετια ειναι εκτος ΕΕ αλλα ειναι Σενγκεν χωρα
περισσοτερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area#Membership
παρ'ολα αυτα νομιζω πως υπαρχει διακρατικη συμφωνια της Ελλαδος με την Τουρκια και τη Βουλγαρια που επιτρεπει τη μετακινηση των πολιτων μονο με ταυτοτητα
Η γυναικα μου μονο με Βουλγαρικη ταυτοτητα περναει τα συνορα Ελλαδα Βουλγαρια παντως,εγω με διαβατηριο γιατι δεν εχω καινουργια ταυτοτητα.Και στο αεροδρομιο νομιζω απο θυρα που ελεγε για χωρες εντος Σεγκεν πεταξε
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;