-
non monsieur δεν προλαβαίνουμε να ποστάρουμε, hot topic
@drunkard πήγαινε αλλά είναι τεράστιο ποστ και δεν ήθελα να κάνω κουότ
-
Παντως για να λυνονται λιγο τα θεματα επειδη εγω ειμαι αυτος που ξεκινησα με τους φασιστες και αναρωτηθηκα αν στους μοντ αρεσει αυτη η κατασταση **δεν μιλησα για αυτους που εχουν ψηφισει κατα ** αλλα για αυτους που μιλανε ετσι οπως μιλανε..Στη τελικη μαλλον ο Μπρεχτ ειχε δικιο ''το καλυτερο επιχειρημα για ενα φασιστα ειναι ενα τουβλο στο κεφαλι'' αλλα εδω και παλι οι αριστεροι αναρχο-δεν ξερω τι εκτος απο εγκληματιες(των μεταναστων-της χωρας-ολων) ειναι και μαγκες του πληκτρολογιου
-
Αθήνα
Ξεκίνησε η σίτιση των μεταναστών του μεγάρου Υπατία που διέκοψαν το βράδυ της Τετάρτης την απεργία πείνας, έπειτα από τη συμφωνία με την κυβέρνηση για την παροχή καθεστώτος ανοχής.Οι μετανάστες θα λαμβάνουν για τις πρώτες τέσσερις - πέντε ημέρες ελαφριές σούπες, μέχρι να αποκατασταθεί η υγείας τους.
**Περίπου 90 μετανάστες παραμένουν στο νοσοκομείο παρακολουθούμενοι από γιατρούς.
**
Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι των μεταναστών αναμένεται να συναντηθούν εντός της ημέρας με εκπροσώπους της κυβέρνησης, για να συζητήσουν εκτενέστερα τις λεπτομέρειες της παροχής του καθεστώτος ανοχής.είναι αυτοί που βγήκαν με τα ρούχα και πανηγύριζαν
-
Αν κάνω μία απεργεία πείνας γιατί ο νόμος δεν με αφήνει να κλέψω θα πετύχω κάτι??
-
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μάθουμε...
-
είσαι ηθικός αυτουργός
-
Μπα , δεν αξίζει...
Δεν ξέρω αν θα με υποστηρίξουν οι αλληλέγγυοι... -
**Εκθεση-σοκ για τις συνθήκες κράτησης **
Για άθλιες συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης στον Έβρο και ανεπαρκή αντιμετώπιση του προβλήματος από τις ελληνικές αρχές κάνει λόγο ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. σε έκθεσή του.
Παράλληλα, ασκείται έντονη κριτική στην Ελλάδα για τη μη αξιοποίηση της οικονομικής βοήθειας που έλαβε από την Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών. Οι διαπιστώσεις αυτές βασίζονται σε επιτόπια έρευνα στην περιοχή του Έβρου τον Ιανουάριο 2011. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, αναφέρεται μάλιστα η κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο κράτησης Σουφλίου, όπου στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα επίσκεψης των ερευνητών του Οργανισμού, 144 άτομα κρατούνταν σε ενιαίο χώρο εμβαδού περίπου 110 m2.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=101859157
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Μπα , δεν αξίζει...
Δεν ξέρω αν θα με υποστηρίξουν οι αλληλέγγυοι...Βλέπεις λοιπόν τι εύκολα αυτορυθμίζονται ορισμένα θέματα
-
Μπα , δεν αξίζει...
Δεν ξέρω αν θα με υποστηρίξουν οι αλληλέγγυοι...Εγώ πιστεύω πως απλά δεν έχεις τα @@
Φιλικά
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Μπα , δεν αξίζει...
Δεν ξέρω αν θα με υποστηρίξουν οι αλληλέγγυοι...Εγώ πιστεύω πως απλά δεν έχεις τα @@
Φιλικά
Να κλέψω ή να κάνω απεργεία πείνας?
-
Μπα , δεν αξίζει...
Φιλικά
Απεργία πείνας ντε.. Τι είναι πια το κλέψιμο στις μέρες μας?
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Μπα , δεν αξίζει...
Φιλικά
Απεργία πείνας ντε.. Τι είναι πια το κλέψιμο στις μέρες μας?
Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά κοιλιόδουλος
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... tid=6&la=1
Για να ακούσω τώρα απόψεις ... Να τις πετάξουμε στη θάλασσα τις άπλυτες με τα μούλικα τους μαζί ?
-
γμσ τα ρε πστ μου...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγώ σε αγαπάω πάντως, ειδικά όταν απαντάς στις μπούρδες που παραθέτεις με επιχειρήματαΣε ευχαριστώ πολύ !
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ανάμεσα μας έξυπνα άτομα τα οποία προσπαθούν να βάλουν μυαλό σε εμάς τους φασιστές -μπουρδολογους.
Οι συμβουλές τους γίνονται ακόμα σημαντικότερες όταν λάβουμε υπόψη την αλληλεγγύη που προσφέρουν στους ταλαιπωρημένους μετανάστες μέσα από το πληκτρολόγιο τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ποστάροντας σε αυτο το φορουμ.
Το καλύτερο δε είναι ότι το βραδύ όταν κάνουμε τον απολογισμό της ημέρας εγώ θα ντρέπομαι για τις μπουρδες που λέω ενώ οι έξυπνοι αλληλέγγυοι – ζορό θα αισθάνονται ηθικά υπερήφανοι για την πολύτιμη και απτή βοήθεια που δώσανε και σήμερα στους μετανάστες.Keep walking
Τελος απο εμένα
-
.Αν δεν υπάρχει κρατική βούληση για τέτοιες περιπτώσεις δεν φταίνε ουτε οι μαναδες ουτε τα μωρά τους.Ολα γινονται αν υπάρχει ενδιαφερον και σχέδιο.Ειναι ντροπή να λέμε για ανημπορο κρατος και ενδιαφέρον (άποψή μου) αλλά έτσι είναι!
Σταματηστε να λέτε τετοια λογια βρε παιδιά.Μηπως αυτοι καταλαβαίνουν τι ειναι ο καθένας έλληνας.Νομίζετε ότι θα λυπηθούν τον αριστερό ή τον φασίστα όταν θα δέρνουνε! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εγώ σε αγαπάω πάντως, ειδικά όταν απαντάς στις μπούρδες που παραθέτεις με επιχειρήματα
Σε ευχαριστώ πολύ !
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ανάμεσα μας έξυπνα άτομα τα οποία προσπαθούν να βάλουν μυαλό σε εμάς τους φασιστές -μπουρδολογους.
Οι συμβουλές τους γίνονται ακόμα σημαντικότερες όταν λάβουμε υπόψη την αλληλεγγύη που προσφέρουν στους ταλαιπωρημένους μετανάστες μέσα από το πληκτρολόγιο τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ποστάροντας σε αυτο το φορουμ.
Το καλύτερο δε είναι ότι το βραδύ όταν κάνουμε τον απολογισμό της ημέρας εγώ θα ντρέπομαι για τις μπουρδες που λέω ενώ οι έξυπνοι αλληλέγγυοι – ζορό θα αισθάνονται ηθικά υπερήφανοι για την πολύτιμη και απτή βοήθεια που δώσανε και σήμερα στους μετανάστες.Keep walking
Τελος απο εμένα
βλέπω εσένα τί δραστήριος που είσαι
η όλη αντιπαράθεση μαζί σου αφορούσε συγκεκριμένο ποστ. Σε αυτό το ποστ λοιπόν απαντήθηκαν ορισμένα ερωτήματα και όταν ερωτήθηκες να πεις τελικά τί πιστεύεις, αν έκαναν απεργεία ή όχι σφύριζες κλέφτικα.
Λογικόν βέβαια γιατί απλά δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, διάβασες μια παπαριά στην έγκριτη real (το οποίο άρθρο το έφαγε η μαρμάγκα) μέσα στα φασιστομπλογκ που τριγυρίζεις, χάρηκες που σου καθόταν σαν σενάριο και αυτό ήτανσυμβουλές δε δίνω σε κανέναν αν δε με ρωτήσουν, όσο κόβει το μυαλό καθενός, απλά ξέρεις δεν είναι κακό να βλέπεις πότε λες μπούρδες
στο διαταύτα, για να μην ανησυχείτε δλδ ότι κατέλυσαν το κράτος, δηλώσεις ραγκούση
«Δεν δώσαμε άδειες παραμονής ούτε καν υπόσχεση, δεν χάθηκε ανθρώπινη ζωή και η Ελλάδα είναι ήρεμη», επανέλαβε σήμερα ο υπουργός μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι. «Οι άνθρωποι αυτοί μέχρι και χθες ένα πράγμα και μόνο ζητούσαν για να σταματήσουν την απεργία: Νομιμοποίηση και άδειες παραμονής γιατί τον Ιανουάριο του 2009 18 Μαροκινοί από τα Χανιά κατάφεραν να αποσπάσουν άδειες παραμονής με αντάλλαγμα τη διακοπή της απεργίας πείνας. Το μείζον είναι ότι η Ελλάδα από χθες και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λέει ένα πράγμα: ότι όσο και να πιέζεται δεν δίνει άδειες παραμονής», σημείωσε. Για το υπό ανοχήν καθεστώς που θα χορηγηθεί στους μετανάστες ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι είναι ρητή πρόβλεψη του νόμου βάσει κοινοτικής οδηγίας, και όχι παραχώρηση από την κυβέρνηση, ενώ απέδωσε τους πανηγυρισμούς των μεταναστών σε επικοινωνιακά τρικ.
Η τελευταία πρόταση του υπουργείου προβλέπει καθεστώς ανοχής χωρίς χρονικό ταβάνι και εξέταση κατά περίπτωση μετανάστη ανά εξάμηνο, ενώ θα δίνεται στους μετανάστες η δυνατότητα να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους αν συντρέχει ανθρωπιστική ανάγκη. Παράλληλα, **προβλέπεται και νομιμοποίηση για όσους βρίσκονται στην Ελλάδα για πάνω από 8 χρόνια –σύμφωνα με τον Αμπντούλ Χατζί, εκπρόσωπο των απεργών πείνας, και οι περισσότεροι από τους 300 τηρούν αυτή την προϋπόθεση. **
από τβχσ
έτσι για να ξέρουμε και το παρελθόν αυτών των ανθρώπων.
@zx_lover
σχετικά με τις δουλειές που σου παίρνουν οι μετανάστες, ένα εύθυμο κειμενάκι, αν θες διάβασέ το
http://www.daskalopoulou.gr/2010/10/17/ ... %85%CE%BD/
-
Τελικα εχουμε πεσει στη παγιδα να απανταμε στον εκβιασμο και να απανταμε ως κρατος . Διαπραγματευομαστε ως κρατος και εφευρισκουμε μαλιστα και εννοιες οπως ¨¨καθεστως ανοχης¨¨ κλπ. ΟΙ αυριανοι ψηφοφοροι θα ειναι οι εξαθλιωμενοι μεταναστες του χθες αφου ειναι αρκετα πιθανο οι νομιμοι κατοικοι του σημερα να ειναι οι εξαθλιωμενοι του αυριο. Πρεπει να σοβαρευτουμε, εδω δεν μπορουμε να βοηθησουμε τους ταλαιπωρους συνταξιουχους που ειναι οι γονεις μας και ασχολουμαστε με υποκινουμενους λαθρομεταναστες πουδινουν 5.000χιλ $ για να ερθουν στην Ελλαδα? Αληθεια που τα βρισκουν?
Οποιος θελει να βοηθησει ταλαιπωρους και φτωχους εχει καθε δικαιωμα να το κανει, δεν εχει ομως το ηθικο δικαιωμα να τους χρησιμοποιει προς αγραν ψηφων και δημοτικοτητας. Αληθεια αλληλεγγυος κατοικος Ακριβου Προαστιου γιατι δεν τους φιλοξενει? φοβαται μη πεσει η αξια του ακινητου του?? Τετοια αλληλεγγυη να τη θαυμασω και εγω. !!!!!!! Ντροπη και παλι ντροπη. -
Ο χρήστης chris palas έγραψε:
Τελικα εχουμε πεσει στη παγιδα να απανταμε στον εκβιασμο και να απανταμε ως κρατος . Διαπραγματευομαστε ως κρατος και εφευρισκουμε μαλιστα και εννοιες οπως ¨¨καθεστως ανοχης¨¨ κλπ. ΟΙ αυριανοι ψηφοφοροι θα ειναι οι εξαθλιωμενοι μεταναστες του χθες αφου ειναι αρκετα πιθανο οι νομιμοι κατοικοι του σημερα να ειναι οι εξαθλιωμενοι του αυριο. Πρεπει να σοβαρευτουμε, εδω δεν μπορουμε να βοηθησουμε τους ταλαιπωρους συνταξιουχους που ειναι οι γονεις μας και ασχολουμαστε με υποκινουμενους λαθρομεταναστες πουδινουν 5.000χιλ $ για να ερθουν στην Ελλαδα? Αληθεια που τα βρισκουν?
Οποιος θελει να βοηθησει ταλαιπωρους και φτωχους εχει καθε δικαιωμα να το κανει, δεν εχει ομως το ηθικο δικαιωμα να τους χρησιμοποιει προς αγραν ψηφων και δημοτικοτητας. Αληθεια αλληλεγγυος κατοικος Ακριβου Προαστιου γιατι δεν τους φιλοξενει? φοβαται μη πεσει η αξια του ακινητου του?? Τετοια αλληλεγγυη να τη θαυμασω και εγω. !!!!!!! Ντροπη και παλι ντροπη.Έχουν αυτοί, μην τους βλέπεις έτσι ... μιλάμε για πολλά λεφτά, απλά δεν τα ξοδεύουν σε πολυτέλειες όπως το φαγητό και η στέγαση ...
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;