Πολυ ομορφο !
Best posts made by drunkard
-
RE: NEO HONDA CR-Z
το εσωτερικο παντως ειναι καταπληκτικο ! αυτα να τα βλεπουν οι γερμανοι
Latest posts made by drunkard
-
RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
Ο χρήστης gre έγραψε:
Χθες παππούς ανάποδα στην Θηβών στο Ίλιον:fuck !
-
RE: Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά πριν λίγο μου είπαν από την ACS ότι πλέον ο ΕΛΤΑ σταμάτησε να παρέχει υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης πακέτων από το εξωτερικό και πλέον τα ανέλαβε η ACS. Ισχύει αυτό;;;;OMG !!!
Η ACS στην περιοχή μου είναι μαρτύριο στην κυριολεξία. Έχω τις χειρότερες εμπειρίες.
Όποτε μου έρχεται κάποιο δέμα με ACS είμαι σε φάση να πάθω εγκεφαλικό.
Παιρνούν όποτε τους καπνίσει, αφήνουν κάτι χαρτάκια στην πόρτα που ούτε καταλαβαίνεις τι γράφουν, παίρνεις τηλέφωνο στο κατάστημα, **ποτέ **δεν απαντάνε
Μακράν η χειρότερη εταιρία.
+1
Δεν ειναι μονο στην περιοχη σου , οι τυποι ειναι τελειως τραγικοι .Το καλοκαιρι ειχα εμπειρια οπου συγγενικο μου προσωπο απο επαρχια εστειλε φορητο υπολογιστη για σερβις στην Αθηνα και στην επιστροφη η ACS παρεδωσε αλλου το δεμα (σε αλλο χωριό ) χωρις μαλιστα οπως αποδείχθηκε να ζητησει ουτε την ταυτοτητα του ανθρωπου που παρελαβε (παλι καλα παρελαβε μια γιαγια που δεν ηξερε τι ηταν , δεν το καβατζωσε και βρεθηκε ακρη) .
Το πιο τραγικο ειναι οτι οταν ο συγγενης μου πηρε τηλεφωνο στο τοπικο υποκαταστημα για να αναζητησει το δεμα του ειπαν επι λεξη '' ε και εμεις τι θελετε να κανουμε τωρα ? παρτε αυριο το πρωι γιατι τωρα κλεινουμε....
Φυσικα οταν τους απείλησε οτι αν μεχρι το μεσημερι της επομενης δεν του το εχουν παραδωσει θα τους !γαμ@###σει στην κυριολεξια και οτι θα εχουν σοβαρο προβλημα μαζι του , του το φεραν απο τις 10 το πρωι
-
RE: Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά πριν λίγο μου είπαν από την ACS ότι πλέον ο ΕΛΤΑ σταμάτησε να παρέχει υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης πακέτων από το εξωτερικό και πλέον τα ανέλαβε η ACS. Ισχύει αυτό;;;;OMG !!!
Η ACS στην περιοχή μου είναι μαρτύριο στην κυριολεξία. Έχω τις χειρότερες εμπειρίες.
Όποτε μου έρχεται κάποιο δέμα με ACS είμαι σε φάση να πάθω εγκεφαλικό.
Παιρνούν όποτε τους καπνίσει, αφήνουν κάτι χαρτάκια στην πόρτα που ούτε καταλαβαίνεις τι γράφουν, παίρνεις τηλέφωνο στο κατάστημα, **ποτέ **δεν απαντάνε
Μακράν η χειρότερη εταιρία.
+1
Δεν ειναι μονο στην περιοχη σου , οι τυποι ειναι τελειως τραγικοι .Το καλοκαιρι ειχα εμπειρια οπου συγγενικο μου προσωπο απο επαρχια εστειλε φορητο υπολογιστη για σερβις στην Αθηνα και στην επιστροφη η ACS παρεδωσε αλλου το δεμα (σε αλλο χωριό ) χωρις μαλιστα οπως αποδείχθηκε να ζητησει ουτε την ταυτοτητα του ανθρωπου που παρελαβε (παλι καλα παρελαβε μια γιαγια που δεν ηξερε τι ηταν , δεν το καβατζωσε και βρεθηκε ακρη) .
Το πιο τραγικο ειναι οτι οταν ο συγγενης μου πηρε τηλεφωνο στο τοπικο υποκαταστημα για να αναζητησει το δεμα του ειπαν επι λεξη '' ε και εμεις τι θελετε να κανουμε τωρα ? παρτε αυριο το πρωι γιατι τωρα κλεινουμε....
Φυσικα οταν τους απείλησε οτι αν μεχρι το μεσημερι της επομενης δεν του το εχουν παραδωσει θα τους !@#@$$%&%*^ στη κυριολεξια το το φεραν απο τις 10 το πρωι
-
RE: ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
Συγκρίνοντας τα στοιχεία του φετινού με τον περσινό Ιούλιο
Τριπλασιάστηκαν σε ένα χρόνο οι λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν από το Λιμενικό- Τον περσινό Ιούλιο είχαν συλληφθεί 1.408 μετανάστες ενώ τον φετινό 3.539
Όχι μόνο δεν πάει διακοπές το δουλεμπόριο αλλά καταγράφεται και «έκρηξη» του αριθμού των παράνομων μεταναστών που συλλαμβάνονται από άνδρες του λιμενικού στα θαλάσσια σύνορα της χώρας.
Μια σύγκριση των στοιχείων για τους λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν τον περσινό και τον φετινό Ιούλιο δείχνει ότι ο αριθμός τους τριπλασιάστηκε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό, τον Ιούλιο του 2013 συνελήφθησαν 1.408 παράνομοι μετανάστες σε 54 περιστατικά ενώ τον φετινό Ιούλιο ο αριθμός τους ανήρθε σε 3.539 μετανάστες σε 133 περιστατικά.
http://www.protothema.gr/greece/article ... -limeniko/
-
RE: ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
**Φρίκη στο Ιράκ: Οι τζιχαντιστές σκότωσαν 500 Γεζίντι έθαψαν ζωντανούς γυναικόπαιδα
Σύμφωνα με ιρακινό υπουργό περίπου 300 γυναίκες απήχθησαν ως σκλάβες.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/2 ... z3A0TPNkRJ **Τα πράγματα ειναι απλά , οποιος γουσταρει πολυπολιτισμικοτητα ας βγαλει εισιτήριο για το Χαλιφάτο