-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το θεμα ειναι πως αν μου μπει εμποδιο στη δουλεια που θελω να κανω θα βρισκω καθε π@ουστη απο το ΛΑΟΣ και θα τον κανω τοπι στο ξυλο που θελουν να γινει δημοψηφισμα.Με επιασε μια εκει στο Συνταγμα πηγα να της ορμηξω κατι φιλοι μου με μαζεψανε.......Μαζευε υπογραφες για αυτο το θεμα....
Μάλιστα. Και εσύ με αυτή τη γνώμη και συμπεριφορά κόπτεσαι για να αποκτήσεις την ιθαγένεια? Και απαιτείς και να την πάρεις?
Δυστυχώς, καρατζαφύρερ λέμε (κ καλά κάνουμε γενικά) αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη χώρα με τόσους παράνομους μετανάστες. Ο θέιος μου που έχει φορτηγό μου είχε πει πρόσφατα ότι φτάνοντας Ιταλία ψάχνει το φορτηγό 10 φορές γιατί βρήκαν έναν μέσα σε ένα φορτηγό και το κατάσχεσαν.
-
Για να εξασφαλίσουμε πρόσκαιρα την ''ησυχία'' μας και να εξασφαλίσουμε την επανεκλογή μας είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε το μέλλον μας...
Η χορήγηση αδειών παραμονής και ο νόμιμος ''έλεγχος'' μέσω της καταγραφής των μεταναστών είναι ένα θέμα σημαντικό,
αλλά η ελληνοποίηση όλων αυτών των ανθρώπων (όσων το δικαιούνται) και η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων αποτελεί πράξη υποθήκευσης του ελληνισμού. Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα.Καλός και άγιος ο ανθρωπισμός αλλά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης υπερτερεί...
Τέλος, συμφωνώ ότι είμαστε κωλοχανείο ως χώρα. Αυτό όμως δε μας νομιμοποιεί να φερόμαστε ως διανοητικά καθυστερημένοι αυτόχειρες αυνανιστές.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
γιατι θα παρεις τα @@ μου? αυτο δε λεει το νομοσχεδιο, να παρεις υπηκοοτητα? πού ειναι το προβλημα?
Την υπηκοτητα την εχω...Το αλλο δεν εχω που δε θυμαμαι πως λεγεται...
Ιθαγένεια
Εφόσον δεν έχεις Έλληνες γονείς δεν μπορείς να την πάρεις, είναι μια ιδιοτροπία του Ελληνικού νομίκου συστήματος. Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρεις. Ο κουτσάν θα μπορούσε να βοηθήσειΚοιτα δεν ειμαι 100% αλβανος εχω πατερα απο την βορειο ηπειρο που φτιαχνει τωρα τα χαρτια για να παρει την Ιθαγενεια και να παρω και εγω στα 18 μου την Ελληνικη πολυποθυτη ταυτοτητα...Ακουσα πως ο Γιωργακης ειπε πως αν καποιος μεταναστης κανει παιδι στην Ελλαδα και ζεισει 3 χρονια μπορει να γινει Ελληνας...Προσωπικα και εγω το βρισκω βλακεια αυτο...Αν θες να γινεις Ελληνας κυριε πρεπει να κατσεις τουλαχιστον 5 με 7 χρονια οχι 3 και εισαι ΟΚ.Εγω ζω γεννηθηκα στην Ελλαδα και ετσι δεν νομιζω να εχω προβλημα οσο ειναι το ΠΑΣΟΚ.Οσοι ομως δεν κανουν κατι τωρα δεν προκειται να γινει τιποτα....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω ζω γεννηθηκα στην Ελλαδα και ετσι δεν νομιζω να εχω προβλημα οσο ειναι το ΠΑΣΟΚ.ΝΑΤΗ η πρώτη ψήφος...!!!! Γιατί ρε συ, αμα βγει το ΚΚΕ, θα έχεις πρόβλημα....;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
γιατι θα παρεις τα @@ μου? αυτο δε λεει το νομοσχεδιο, να παρεις υπηκοοτητα? πού ειναι το προβλημα?
Ιθαγένεια
Εφόσον δεν έχεις Έλληνες γονείς δεν μπορείς να την πάρεις, είναι μια ιδιοτροπία του Ελληνικού νομίκου συστήματος. Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρεις. Ο κουτσάν θα μπορούσε να βοηθήσειΝομικά και πρακτικά δεν υφίσταται ουδεμία διαφορά μεταξύ ιθαγένειας και υπηκοότητας : είναι πλήρως ταυτόσημες έννοιες.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ιθαγένεια
Εφόσον δεν έχεις Έλληνες γονείς δεν μπορείς να την πάρεις, είναι μια ιδιοτροπία του Ελληνικού νομίκου συστήματος. Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρεις. Ο κουτσάν θα μπορούσε να βοηθήσειΝομικά και πρακτικά δεν υφίσταται ουδεμία διαφορά μεταξύ ιθαγένειας και υπηκοότητας : είναι πλήρως ταυτόσημες έννοιες.
Ναι αλλα ειμα μισος μισος....
-
Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον η Αλβανία να μπει στην ΕΕ και να γλιτώσει η οικογένειά σου από τη γραφειοκρατεία.
Καταλαβαίνεις όμως ότι η συμπεριφορά σου (ξέρεις καλά σε τι αναφέρομαι) είναι ικανή να σε στιγματίσει αρνητικά στη συνείδηση των φίλων και γνωστών σου . Πρόσεχε διότι η μαγκιά και ο τσαμπουκάς αποτελεί γνώρισμα των αγροίκων και όχι των πολιτισμένων ανθρώπων.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω ζω γεννηθηκα στην Ελλαδα και ετσι δεν νομιζω να εχω προβλημα οσο ειναι το ΠΑΣΟΚ.
ΝΑΤΗ η πρώτη ψήφος...!!!! Γιατί ρε συ, αμα βγει το ΚΚΕ, θα έχεις πρόβλημα....;;
Τον Καρατζαφερη φοβαται το παιδι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
:Ξαναεχεις πμ
-
Παντως του Πλευρη του την φερανε
http://nonews-news.blogspot.com/2010/01 ... _8238.html
-
ΚΑΤΑ!!!! Υπο προυποθεσεις να παρουν την ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ παιδια μετανασταστων που γεννηθηκαν εδω τη δεκαετια του '90*! Ενα καλο ξεσκαρταρισμα δεν θα βλεψει ισα ισα που θα κανει και καλο σε αυτο τον Τοπο γιατι εχουμε γεμισει και με πολλους εγκληματιες! Εδω στα δημοσια σχολεια των περιοχων του κεντρου τα Ελληνοπουλα εχουν γινει η Μειονοτητα και οι ξενοι πληθαινουν με μεγαλους ρυθμους! Στο Γυμνασιο που ημουν στην ταξη ειμασταν 25 ατομα, απο ολους αυτους τα ελληνοπουλα ειμασταν 8! Τωρα που τελειωσα με το γυμνασιο/λυκειο που πηγαινα υπαρχουν τμηματα που πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ελληνοπουλα παρα μονο αγρικοι μουσουλμανοι που παιρνουν τις εικονες, σταυρους και τις σπανε. Σπανε πορτες και γενικα κανιβαλιζουν! Ολα αυτα τα ειδα απο την επισκεψη που καναμε οι παλιοι συμμαθητες, οι δε καθηγητες αγανακτισμενοι! Οποτε υπηκοοτητα Υπο Ορους και με Σοβαρες προυποθεσεις! Εχει παραγινει το κακο! Οποιος τους θελει να τους παρει σπιτι του!
*Αυτα τα παιδια ναι αξιζουν να παρουν την υπηκοοτητα γιατι πολυ απλα δεν δημιουργουν θεματα και εχουν αφομοιωθει!
Καπου διαβαζα οτι μετα απο ενα χρονο οσοι παρουν την Ιθαγενεια θα μπορουν να μπουν στο δημοσιο, φανταζετσε την ωραια Ρωσσιδα να σας εξυπηρετει ? (Ας κανουμε και λιγο πλακα), ή το πακιστανο να θελει να πουλησει την πραματεια του? -
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον η Αλβανία να μπει στην ΕΕ και να γλιτώσει η οικογένειά σου από τη γραφειοκρατεία.Καταλαβαίνεις όμως ότι η συμπεριφορά σου (ξέρεις καλά σε τι αναφέρομαι) είναι ικανή να σε στιγματίσει αρνητικά στη συνείδηση των φίλων και γνωστών σου . Πρόσεχε διότι η μαγκιά και ο τσαμπουκάς αποτελεί γνώρισμα των αγροίκων και όχι των πολιτισμένων ανθρώπων.
Δεν εχουν εθνικη συνειδηση οι περισσοτεροι Αλβανοι κ θελουν να πιλιτογραφηθουν Ελληνες ,ουτε κολλημα με την θρησκεια
-
Nτρεπομαι ρε γαμωτο που διαβαζω τετοια πραγματα,και ελεγα που στο καλο ειναι κρυμμενο αυτο το 10% που ψηφιζει λαος,και αλαλαζει πανω στα τραπεζια ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Για ολα τα προβληματαπου προκαλουν οι μεταναστες ευθυνομαστε στη συντριπτηκη πλειοψηφια ΕΜΕΙΣ,οταν περιθοριοποιεις εναν ανθρωπο,κοιτωντας τον ρατσιστικα,χλευαζοντας τον,στερωντας του βασικα ανθρωπινα δικαιωματα και γελοιοποιοντας την προσωπικοτητα του ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?Θα μαζεψει μια ομαδα απο ιδια ατομα και θα γκετοποιηθει,και εκει θα αρχισουν να κλεβουν,να σπανε και να τρομοκρατουν και ετσι γινονται οι κακοι ρωσσοι,οι κακοι Αλβανοι και δε ξερω γω.Αν δεχθεις την διαφορετικοτητα του αλλου,τον σεβαστεις του δωσεις και μια δουλεια,του εδωσες τα παντα,και ησυχος θα ειναι και οικογενοια θα κανει,και φορους θα πληρωνει και τα παντα ολα.
Ακουω ρε γαμωτο να λεει ο αλλος για Ελληνισμο και μου σηκωνεται η τριχα,ποιον ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟ?Του φραπε,του ωχαδερφισμου,της μιζας,της διαφθορας,του μπουζουκιου,της 'μπεμπας',του δανειου,του παρκαδορου,του θρυλου,του κλεφτοτουρισμου?Ενας κοπροσκυλιασμενος λαος της φαπας εχουμε καταντησει,να τον χεσω τον Ελληνισμο,ποιο κατω δε παμε,ας ερθουν αλλοι ικανοτεροι να μας βοηθησουν
Και για να μην πει κανεις οτι τα λεω απο τον καναπε,ειμαι 'φλωριγκος' ιδιωτικου σχολειου 19+ πανελληνιες,πολυτεχνειο πλεον,High society και κλαιν μαιν ον δε λαιν,με κολληταρι απο τη γειτονια ρωσσοποντιο με μια κεφαλα νααααα που του λεμε,ο οποιος ηταν τοσο δουλευταρης που στην εταιρια του δινουν οσα δε φανταζεστε και τον παρακαλαν.Τελος η κοπελα μου ειναι απο την Αφρικη,μεγαλωμενη εδω και αυτη τη στιγμη κανει διδακτορικο στην ιατρικη,κανονικα εδωσε πανελληνιες χωρις μορια χωρις τιποτα,δουλεψε σε εργαστηρια και ανεβηκε σιγα σιγα με την αξια της.Καποια ΖΩΑ θα πουν ειναι οι εξαιρεσεις,οχι αγαπητοι αν τους διναμε ισες ευκαιριες θα ηταν ο κανονας... -
Αν η απαντηση σου απευθυνεται σε μενα ,τελικα απευθυνεται σε λαθος ανθρωπο ,αυτο που εγραψα δεν αντικατροψιζει τις αποψεις μου για τους μεταναστες ,αλλα εινα μια πραγματικοτητα .
-
Τα ποσοστά της πρόχειρης δημοσκόπησης προσομοιάζουν με αυτά του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.
-
Και όχι μόνον. Το ποσοστό που ψηφίζει ΟΧΙ είναι πολύ πιο φανατικό από το ποσοστό που ψηφίζει ΝΑΙ.
Εντελώς άστοχο από πλευράς της Κυβέρνησης εν μέσω οικονομικής κρίσης που και αυτή προκάλεσε με τα λεγόμενα της αλλά και τις πράξεις της να ανακινεί το ζήτημα.
Περισσότερα έχω πει και σε άλλο thread.
-
Η πατρίδα χρειάζεται νταντάδες, κηπουρούς, δούλες, υποζύγια, ερωτικές/ούς συντρόφους (sic) σε επαρκή ποσότητα και με ανεπαρκείς αποδοχές. Το Ψυχικό και το Κακοσάλεσ', το Κολωνάκι και τα Δυτικά Προάστια, οι πόλεις και τα χωριά βρήκαν επιτέλους κοινό τόπο επαφής.
Άρα λοιπόν: ΝΑΙ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η πατρίδα χρειάζεται νταντάδες, κηπουρούς, δούλες, υποζύγια, ερωτικές/ούς συντρόφους (sic) σε επαρκή ποσότητα και με ανεπαρκείς αποδοχές. Το Ψυχικό και το Κακοσάλεσ', το Κολωνάκι και τα Δυτικά Προάστια, οι πόλεις και τα χωριά βρήκαν επιτέλους κοινό τόπο επαφής.
Άρα λοιπόν: ΝΑΙ.+αφρικανός γαμπρός για την κόρη
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Nτρεπομαι ρε γαμωτο που διαβαζω τετοια πραγματα,και ελεγα που στο καλο ειναι κρυμμενο [..]μη ντρεπεσαι, δε φταις εσυ παιδι μου
btw
-
Δεν μου κανει εντυπωση το 67% στην παρουσα φαση που ποσταρω διοτι το εχουμε αποδηξει με καθε τροπο οτι δεν γουσταρουμε τους μεταναστες, κ λυπαμαι για αυτο.
Ξεχασαμε οτι οι Ελληνες ειμαστε ενας κατ εξοχην μεταναστευτικος λαος κ σε πολλα αλλα κρατη πηραμε την υπηκοτητα, κ οτι τα κρατη αυτα δινουν ισες ευκαιριες .
Εγω ψηφιζω υπερ, αλλα για τα παιδια που γεννιουνται στο κρατος μας απο γονεις που ζουν κ εργαζονται νομιμα εδω, δεν βρισκω τον λογο να μην ελληνοποιουνται ειναι αδικο πιστευω,ειναι σαν να μην εχουν πατριδα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;