-
Τουλάχιστον ο Κων/νο έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις
NOT
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Η τιμή πώλησης υπολογίζεται οτι θα κυμαίνεται μεταξύ 180-230000€.
Θα γεμίσει ο τόπος και δεν θα υπάρχει exclusivity.
Έχεις πει και πιο πετυχημένα, ξαναπροσπάθησε.
Λάθος κατάλαβες. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο ειδικό αυτοκίνητο και ακόμα παραπάνω. Τι του λείπει δηλ. Pedigree, όνομα, μόστρα, τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και υποσυστήματα, χρηστικότητα, προσιτή τιμή.
-
Το δημιούργημα της Local Motors και ότι έχει στηθεί γύρω απ αυτό , σαφώς και αποτελεί μια αξιέπαινη προσπάθεια με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Δικαίωμα όμως του κάθε δημιουργού ή όπως αλλιώς αυτός θέλετε να χαρακτηρισθεί , είναι να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος , ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία και αποκτώντας στην πορεία διαφορετικό προσανατολισμό.@ΙΚΕ , οχι δεν εκπροσωπώ τον Κορρέ και την εταιρία του , αυτό μπορεί και το κάνει επάξια ο ίδιος ο Δ.Κορρές. Μεταφέρω απλά όποιες πληροφορίες έχω. Αν εσυ πιστεύεις οτι αυτό είναι μεπτό και ταυτόχρονα υποβαθμίζει και καταστρέφει την εικόνα του εγχειρήματος , για παράδειγμα η απάντηση στην ερώτηση 'πόσο θα κοστίζει' με το 'θα κυμαίνεται μεταξύ 180-230000€' , δικαίωμά σου.
Τα περί πιθανής ύπαρξης ένθερμου υποστηρικτικού κοινού λόγω της 'διαφορετικής' κατ εσέ παρουσίας προς τα έξω του εγχειρήματος , απομένει να αποδειχθεί αν η πρότασή σου εισακουσθεί από το κατάλληλο άτομο και αποδειχθεί εφαρμόσιμη. Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων (που δεν περιορίζονται απλά στον τίτλο μέλη ενος φόρουμ) στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό , που όχι μόνο πιστεύουν σ αυτό και στις ικανότητες του Δ.Κορρέ , αλλά έχουν προσφέρει ακόμη και οικονομική βοήθεια χωρίς κανένα αντάλλαγμα.Τέλος , θέλω να πιστεύω πως για την απαλοιφή του τελικού σίγμα υπεύθυνος είναι ο Δαίμων του Τυπογραφείου.
-
Ρε παιδιά γιατί αυτή η χολή;
Σας ζήτησε χρηματοδότηση για υποστήριξη;
Σας ζήτησε να δουλέψετε γι'αυτόν τσάμπα;
Αν και όταν είναι το αυτοκίνητο διαθέσιμο σας υποχρέωσε κανένας να το αγοράσετε ή να το κυκλοφορήσετε;Αντί να επιβραβεύσουμε την όποια ΙΔΙΩΤΙΚΗ προσπάθεια από μεράκι και αγάπη τον πετροβολούμε.
-
Κύριοι χαλαρώστε λίγο. Τίποτα από όσα γράφουμε εγώ και ο Κωνσταντίνος δεν είναι επίσημη ενημέρωση. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σε σε αυτό το το τοπικό γίνεται απλά κουβέντα στην οποία όποιος μάθει κάτι ενδιαφέρον για προσπάθειες που γίνονται στην Ελλάδα το αναφέρει? Εμείς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο και να μαθαίνουμε συχνά νέα για το εγχείρημα του. Προσωπικά σας έχω μιλήσει για αυτό όπως μου αρέσει να μιλάω με φίλους και γνωστούς λάτρεις της αυτοκίνησης.
Γνωρίζοντας τον Δ Κορρέ καταλαβαίνω απόλυτα τη τη στάση του ως προς την δημοσιοποιηση του project. Η στάση του λοιπόν είναι να μιλάει ανοικτά σε όποιον τον πλησιάζει και ενδιαφέρεται να μάθει ΑΛΛΑ προτιμά να μην γίνονται δημοσιεύσεις μέσω ίντερνετ για κάτι το οποίο ΔΕΝ αποτελεί το τελικό προϊόν. Θέλει να παρουσιαστεί και να κριθεί το αυτοκίνητο όταν είναι τελειωμένο. Η επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος θα είναι αυτή που θα έχει το ρόλο της παρουσίασης του στο ευρύ κοινό οπότε καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λιγάκι μέχρι τότε. Αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται πραγματικά για το project, μπορεί να επικοινωνησει μαζί του και το πιθανότερο είναι να μπορέσει να επισκεφθεί το χώρο εργασίας του και να δει το προσπέκτους η ακόμα και το ίδιο το όχημα από κοντά!
-
Τα 3 παραπάνω ποστς είναι η απάντηση στο γιατί δεν υπάρχει ελ αυτοκινητοβιομηχανία.
-
Ρε συ red_monster δηλαδή τι λέει ο μπαρμπα ΙΚΕ και συμφωνείς ; Πως αν ο Κορρές είχε στήσει ένα γραφείο τύπου τώρα θα χορεύαμε εκστασιασμένοι στις πλατείες φορώντας μπλουζάκια με το αυτοκίνητο πάνω και οι πιο φανατικοί θα είχαν τατού την φάτσα του πάνω στο δεξί κωλομέρι ; Ενώ τώρα ας πούμε που χρίσαμε τον Κων/νο εκπρόσωπο τύπου έχει γίνει γελοίο και το αντιπαθούμε ;
Στην τελική ο άνθρωπος κατάφερε να πείσει επενδυτές να βάλουν το χέρι στην τσέπη και καταξιωμένους μηχανικούς να εμπλακούν (σε όποιο επίπεδο). Αν τώρα αυτοί το κάνανε χωρίς να είναι πιστοποιημένες οι κολλήσεις ή βλέποντας VGA φωτογραφίες καλά να πάθουν. Εκτός κι αν ο Κορρές είναι τόσο μάγκας και τους έφαγε λεφτά για να κάνει αυτός το κέφι του, οπότε ας πρόσεχαν.
Βέβαια ορμώμενοι από αγνά (ΝΟΤ) αισθήματα μπορούμε να συνεχίσουμε να ψάχνουμε τη σωστή διατύπωση για το αν εμπλέκεται η prodrive ή αν η γραμματέας τους τώρα σηκώνει τα τηλέφωνα του Κορρέ.
-
Πάντα μου φαινόταν περίεργη η ειρωνική και η επιθετική αντιμετώπιση κάποιων για οτιδήποτε. Μακάρι να μπορούσατε απλά να το οδηγήσετε!
Ας μου βρει κάποιος με 200.000 ένα όχημα το οποίο να πηγαίνει σαν supercar στο δρόμο και στην πίστα, με 3.8 το 0-100 και 300χλμ τελική ταχύτητα, και παράλληλα να κάνει trial και απίστευτες εκτός δρόμου διαδρομές καλύτερα από οποιοδήποτε φτιαγμένο wrangler. Εδώ να προσθέσω ένα πολύ άνετο εσωτερικό κατάλληλο για καθημερινές μετακινήσεις 2 ατόμων με απίστευτη ποιότητα κύλισης που απέχει έτη φωτός από τις απόλυτα δικαιολογημένες ξερές συμπεριφορές των γρήγορων αυτοκινήτων. Πάμε λοιπόν παιδιά ας πέσουν στο τραπέζι οι ανταγωνιστές!
Μάλλον ο λόγος που η Ελλάδα δεν έχει βγάλει κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο τα τελευταία 20+ χρόνια είναι αυτή ακριβώς η ειρωνική αντιμετώπιση για κάθε προσπάθεια που πάει να ξεκινήσει και η παντελής αδυναμία συνεργασίας των οποιονδήποτε 'επαγγελματιών' μεταξύ τους (για να μην βρίζουμε μόνο τους πολιτικούς που σίγουρα έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης)
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Ας μου βρει κάποιος με 200.000 ένα όχημα το οποίο να πηγαίνει σαν supercar στο δρόμο και στην πίστα, με 3.8 το 0-100 και 300χλμ τελική ταχύτητα, και παράλληλα να κάνει trial και απίστευτες εκτός δρόμου διαδρομές καλύτερα από οποιοδήποτε φτιαγμένο wrangler. Εδώ να προσθέσω ένα πολύ άνετο εσωτερικό κατάλληλο για καθημερινές μετακινήσεις 2 ατόμων με απίστευτη ποιότητα κύλισης που απέχει έτη φωτός από τις απόλυτα δικαιολογημένες ξερές συμπεριφορές των γρήγορων αυτοκινήτων. Πάμε λοιπόν παιδιά ας πέσουν στο τραπέζι οι ανταγωνιστές!
cayenne
-
Τουλαχιστον ρε φιλε θα το δουμε ποτε ολοκληρωμενο;
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Πάντα μου φαινόταν περίεργη η ειρωνική και η επιθετική αντιμετώπιση κάποιων για οτιδήποτε. Μακάρι να μπορούσατε απλά να το οδηγήσετε!Ας μου βρει κάποιος με 200.000 ένα όχημα το οποίο να πηγαίνει σαν supercar στο δρόμο και στην πίστα, με 3.8 το 0-100 και 300χλμ τελική ταχύτητα, και παράλληλα να κάνει trial και απίστευτες εκτός δρόμου διαδρομές καλύτερα από οποιοδήποτε φτιαγμένο wrangler. Εδώ να προσθέσω ένα πολύ άνετο εσωτερικό κατάλληλο για καθημερινές μετακινήσεις 2 ατόμων με απίστευτη ποιότητα κύλισης που απέχει έτη φωτός από τις απόλυτα δικαιολογημένες ξερές συμπεριφορές των γρήγορων αυτοκινήτων. Πάμε λοιπόν παιδιά ας πέσουν στο τραπέζι οι ανταγωνιστές!
Μάλλον ο λόγος που η Ελλάδα δεν έχει βγάλει κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο τα τελευταία 20+ χρόνια είναι αυτή ακριβώς η ειρωνική αντιμετώπιση για κάθε προσπάθεια που πάει να ξεκινήσει και η παντελής αδυναμία συνεργασίας των οποιονδήποτε 'επαγγελματιών' μεταξύ τους (για να μην βρίζουμε μόνο τους πολιτικούς που σίγουρα έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης)
Καλά ας τα δούμε πρώτα όλα αυτά...
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
Πάντως σε τόσο ακριβά αμάξια πρέπει να προσφέρεις σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από τον ανταγωνισμό (που έχει ίματζ) για να πουλήσεις.
Και με κινητήρα από Κορβέτ ελάχιστοι θα το αγοράσουν.
Ας παραγγείλουν αμερικάνικα μπλοκ και να συναρμολογούν εδώ ένα κινητήρα γιατί αλλιώς θα είναι ένα κιτ καρ με καλές επιδόσεις αλλά παράλογα ακριβό. -
Οι μισοί εδω μέσα, λέτε μαλακίες...
(απο το οι μισοί εδω μέσα είστε μαλάκες ) -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ρε συ red_monster δηλαδή τι λέει ο μπαρμπα ΙΚΕ και συμφωνείς ; Πως αν ο Κορρές είχε στήσει ένα γραφείο τύπου τώρα θα χορεύαμε εκστασιασμένοι στις πλατείες φορώντας μπλουζάκια με το αυτοκίνητο πάνω και οι πιο φανατικοί θα είχαν τατού την φάτσα του πάνω στο δεξί κωλομέρι ; Ενώ τώρα ας πούμε που χρίσαμε τον Κων/νο εκπρόσωπο τύπου έχει γίνει γελοίο και το αντιπαθούμε ;Στην τελική ο άνθρωπος κατάφερε να πείσει επενδυτές να βάλουν το χέρι στην τσέπη και καταξιωμένους μηχανικούς να εμπλακούν (σε όποιο επίπεδο). Αν τώρα αυτοί το κάνανε χωρίς να είναι πιστοποιημένες οι κολλήσεις ή βλέποντας VGA φωτογραφίες καλά να πάθουν. Εκτός κι αν ο Κορρές είναι τόσο μάγκας και τους έφαγε λεφτά για να κάνει αυτός το κέφι του, οπότε ας πρόσεχαν.
Βέβαια ορμώμενοι από αγνά (ΝΟΤ) αισθήματα μπορούμε να συνεχίσουμε να ψάχνουμε τη σωστή διατύπωση για το αν εμπλέκεται η prodrive ή αν η γραμματέας τους τώρα σηκώνει τα τηλέφωνα του Κορρέ.
Αγαπητοί (not) μπαρμπαδες, εγώ απλώς απάντησα στην απορία που διατύπωσε ο Sinanai, γιατί υπάρχει η όποια αρνητική αντιμετώπιση. Ήταν ανάλυση, όχι μομφή. Αν εσυ αυτά κατάλαβες οκ, όσο κόβει στον καθέναν. Η αναφορά στην prodrive ήταν ένα ξεκάθαρο παράδεγμα όσων ανέφερα (όπως ας πουμε ειναι η Lamborghini σπόνσορας της DIELPIS F1..).
Κατά τα άλλα εφόσον χρησιμοποιούν ιδιωτικά κεφάλαια δεν μου (μας) πέφτει λόγος, το τόπικ όμως έχει τίτλο 'Ελληνική Αυτοκινητοβιομηχανία', δεν είναι δίαυλος για άτυπους PR negging-meisters, παρόλα αυτά, η συζήτηση για το θέμα του τόπικ (ο ρόλος ύπαρξής του) έχει καταστεί κακοήθεια (lol).
πχ αναφέρθηκε μία τιμή 200.000 ευρώ, εύλογη ερώτηση, (ούτε καν η πιο προφανής):
είναι με φόρους?--------> κακοήθης μομφήΠάντως αν και δόλιος χωρίς αγνά αισθήματα έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις ανάλογες ιστορίες εδώ και δεκαετίες, το πιο εντυπωσιακό είναι το συνεχές déjà vu σε όλα τα επίπεδα, τροφή για σκέψη παίδες.
ΥΓ. thanas_4 σου βρήκα εγώ ένα ανάλογο μοντέλο (δες λιγα ποστ πριν) με λιγότερο από το μισό κόστος, πως σου φαίνεται?
-
thana μην εξαπτεσαι για το καλο του αυτοκινητου λενε ολοι πραγματα εδω μεσα.Και το υφος σου ''ανακαλυψαμε την Αμερικη'' δε βοηθαει και πολυ.Αυτο που λενε ορισμενοι ειναι απλο.Εφοσον μιλησατε εσυ κ ο Κων/νος για τιμη,παυει να ειναι ο χαβαλες του Κ.Κορρε και γινεται ενα προιον.Σωστα?Εφοσον ειστε τοσο ενθουσιασμενοι γ αυτο το προτζεκτ και θεωρειτε πως μπορει να παει καλα στην αγορα,κακως δεν υπαρχει κατι πιο επισημο που να πλασαρει εμπορικα αυτη την ιδεα και να την τοποθετησει σε εκεινο το μικρο τμημα της αγορας που εχει αναγκη απο ενα τετοιο Niche προιον-αυτοκινητο ωστε οταν με το καλο ειναι ετοιμο να ξερετε ακριβως που και σε ποιους να το προωθησετε.Αλλα ας προσπερασουμε το θεμα marketing και προωθηση του αυτοκινητου εστω και μεσω του φορουμ.Με κινητηρα 7λιτρο απο corvette εν ετει 2015 (καπου τοτε το κοβω να κυκλοφορει ) δε νομιζω πως εχει και πολλες ελπιδες να πουλησει σε μια αγορα που ολοι κυνηγουν οικονομια/αποδοση και που μεχρι κ η cayenne βγαινει υβριδικη.Εμενα προσωπικα πιο πολυ για ενα ακομα Kit car(οκ με πολυ ψαγμενη αναρτηση) μου κανει μια τετοια επιλογη στον κινητηρα παρα για κατι επαναστατικο που θα κανει το μπαμ στην αγορα.Αυτα τα λεω σεβομενος την καθε προσπαθεια,βεβαια απλα με ορισμενες δικαιολογημενες νομιζω αποριες-παρατηρησεις.Πες μου την αποψη σου.
-
Αγαπητέ (not) IKE φυσικά όσο κόβει στον καθένα. Άλλοι έχουν καταπληκτικές ιδέες και πείθουν επενδυτές, άλλοι συνεργάζονται με ανθρώπους με καταπληκτικές ιδέες κι άλλοι βγάζουν χολή και τρολλάρουν αποτυχημένα σε φόρουμ.
-
απο κάτω ακολουθεί απάντηση (σόρυ για το λάθος)
-
λάθος δημοσίευση και δεν μπορώ να τη σβήσω, στην επόμενη σελίδα έχω τη σωστή.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
thana μην εξαπτεσαι για το καλο του αυτοκινητου λενε ολοι πραγματα εδω μεσα.Και το υφος σου ''ανακαλυψαμε την Αμερικη'' δε βοηθαει και πολυ.Αυτο που λενε ορισμενοι ειναι απλο.Εφοσον μιλησατε εσυ κ ο Κων/νος για τιμη,παυει να ειναι ο χαβαλες του Κ.Κορρε και γινεται ενα προιον.Σωστα?Εφοσον ειστε τοσο ενθουσιασμενοι γ αυτο το προτζεκτ και θεωρειτε πως μπορει να παει καλα στην αγορα,κακως δεν υπαρχει κατι πιο επισημο που να πλασαρει εμπορικα αυτη την ιδεα και να την τοποθετησει σε εκεινο το μικρο τμημα της αγορας που εχει αναγκη απο ενα τετοιο Niche προιον-αυτοκινητο ωστε οταν με το καλο ειναι ετοιμο να ξερετε ακριβως που και σε ποιους να το προωθησετε.Αλλα ας προσπερασουμε το θεμα marketing και προωθηση του αυτοκινητου εστω και μεσω του φορουμ.Με κινητηρα 7λιτρο απο corvette εν ετει 2015 (καπου τοτε το κοβω να κυκλοφορει ) δε νομιζω πως εχει και πολλες ελπιδες να πουλησει σε μια αγορα που ολοι κυνηγουν οικονομια/αποδοση και που μεχρι κ η cayenne βγαινει υβριδικη.Εμενα προσωπικα πιο πολυ για ενα ακομα Kit car(οκ με πολυ ψαγμενη αναρτηση) μου κανει μια τετοια επιλογη στον κινητηρα παρα για κατι επαναστατικο που θα κανει το μπαμ στην αγορα.Αυτα τα λεω σεβομενος την καθε προσπαθεια,βεβαια απλα με ορισμενες δικαιολογημενες νομιζω αποριες-παρατηρησεις.Πες μου την αποψη σου.Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συμβολή μου στο project είναι μικρότερη από κεφάλι καρφίτσας σε ωκεανό. Στο μόνο που έχω εμπλακεί ιδιαίτερα ενεργά είναι στο αναπηρικό project d3 το οποίο ανέλαβα εξ ολοκλήρου μαζί με τον Κωνσταντίνο (τουλάχιστον στην πρώτη φάση). Αυτό το λέω για να καταλάβετε ότι δεν καυχιέμαι όταν λέω καλά λόγια για το project απλά θαυμάζω τον Κορρέ και την ομάδα του (αφού τα είδα όλα από κοντά και στην πράξη).
Το θέμα του πλασαρίσματος ενός προιόντος στην αγορά είναι μεγάλο και υπάρχουν διαφορετικές στρατηγικές ανάλογα με το target group, το μέγεθος της αγοράς στην οποία απευθύνεται και το στόχο της κάθε εταιρίας. Δεν εμπλέκομαι στις αποφάσεις για την προώθηση του οχήματος απλά από όσο έχω ακούσει θα γίνει κάτι μεγάλο το οποίο θα περιλαμβάνει επίσημες παρουσιάσεις σε εκθέσεις, φυσικά μια πολύ δουλεμένη και ακριβή ιστοσελίδα και κάποια σωστά γυρισμένα βίντεο. Όλο αυτό θα γίνει πριν την έναρξη των παραγγελιών ώστε να μπορέσει ο επίδοξος αγοραστής να έχει μια εικόνα. Γενικά ο Κορρές γνωρίζει ήδη αρκετούς ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά.
Επίσης ήθελα να πω ότι είναι κουτό να συγκρίνουμε αυτό το προιόν με μια cayenne. Η porsche είναι ένα πολιτισμένο βαρύ γουρουνάκι μαζικής παραγωγής με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή για την κατηγορία της οδηγική συμπεριφορά και επιδόσεις. Είναι καταπληκτικό όχημα αλλά διαφορετικό. Χωράει οικογένεια μέσα στο δερμάτινο σαλόνι της αλλά είναι μεγάλη και βαριά! Αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με το όχημα του Κορρέ το οποίο είναι ένα πολύ πιο ειδικό όχημα με πολύ μικρή παραγωγή και άλλες δυνατότητες. Ειδικά εκτός δρόμου δεν συγκρίνεται με τίποτα με την cayenne. Κατα τη γνώμη μου είναι σαν να συγκρίνουμε την lotus exige με το golf gti.
Τέλος να πω ότι το local motors δεν το γνωρίζω τόσο καλά αλλά και πάλι είναι αυτοκίνητο πολύ διαφορετικής κατηγορίας. Και τo lada niva είναι εργαλείο εκτός δρόμου αλλά βλέπουμε κάποιους να αγοράζουν wrangler και να σκάνε ένα σωρό λεφτά.
Όλα αυτά είναι ωραία να τα λέμε στο πλαίσιο μια συζήτησης αφού ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του απλά δεν θέλω να κρίνεται άσχημα τη συνολική προσπάθεια νομίζοντας πως εγώ ή ο Κωνσταντίνος είμαστε 'επίσημοι' με οποιονδήποτε τρόπο.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα απλό πράγμα:
Γιατί συμπεριφερόμαστε λες και ο κόσμος όλος είναι το 4Τφόρουμ; Ούτε αγορά είμαστε ούτε τίποτα. Οι πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς για το πρότζεκτ προέρχονται από έναν άνθρωπο που έχει εργαστεί πάνω σε αυτό και δεν είναι ούτε PR του Κορρέ και υποθέτω οτι δε θέλει και να γίνει. Η προβολή του πρότζεκτ λοιπόν δεν είναι αυτή που εμείς λαμβάνουμε ως εικόνα. Ο Κωνσταντίνος μας παρέχει κάποιες (ενδιαφέρουσες κατά τη γνώμη μου) πληροφορίες για την εξέλιξη μιας προσπάθειας, πάντα όμως σε μια ανεπίσημη μορφή. Το αν αυτή η προσπάθεια καρποφορήσει, είναι άλλο θέμα.
Να το πω αλλιώς; Αν ο Κωνσταντίνος δεν ήταν ενεργό μέλος του φόρουμ, θα ξέραμε ακόμη λιγότερες πληροφορίες. Ακόμα είναι νωρίς. Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι να βγει κάτι επίσημο και τότε το κρίνουμε. Μέχρι τότε είναι άδικο να καταδικάζουμε μια προσπάθεια ανθρώπων να κάνουν κάτι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα. Και πραγματικά εκπλήσσομαι που βλέπω τόση χολή, λες και η Μόντενα είναι λίγο έξω απ την Αθήνα και έχουμε χορτάσει να βλέπουμε ντόπιες ονειρικές κατασκευές...
Ελληνικη Αυτοκινητοβιομηχανια!