Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Νομίζω τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι υποχρεωτικό. Για να είναι street legal ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχει καλυμένους τροχούς, να μην ξεπερνά κάποιο ανώτατο ύψος, μήκος ή πλάτος, να έχει ζώνες ασφαλείας, και να έχει όλα τα φώτα που προβλέπονται απο το νόμο.
Καθώς και να περάσει κάποια crash-test της Ε.Ε., όχι του EuroNCAP (αυτός είναι οργανισμός τησ FIA) ή να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας, αλλά και (από φέτος τον Οκτώβριο νομίζω) να έχει υποχρεωτικά ABS!
Αλλά έχω την εντύπωση ότι για 'ειδικά' μοντέλα με μικρό αριθμό ετήσιας παραγωγής, ισχύουν λίγο τροποποιημένοι κανονισμοί...
Πάντως, ναι, στο κείμενο την πρόσεξα κι εγώ την αντίφαση με την ύπαρξη μπλοκέ διαφορικών ή όχι (με την δεύτερη... την πρώτη φορά ενθουσιάστηκα υπερβολικά... )
Πάντως, ο σχεδιασμός των εξωτερικών επιφανειών, είναι στο στάδιο της τελικής επιλογής μεταξύ 2 εναλλακτικών προτάσεων, που ίσως να επιλεγούν και οι δύο, μιας και το αμάξι βασίζεται σε δάπεδο παρόμοιο με αυτό του HY-Wire (καλά το θυμάμαι;;;) προτότυπου της GM. Δηλαδή ένα δάπεδο όπου υπάρχουν όλα τα μηχανικά μέρη και από πάνω του μπαίνει ένα αμάξωμα. Άρα, είναι πολύ εύκολο να αλλάξει ο εξωτερικός σχεδιασμός!
Πρόταση: Να στείλουμε μαζικά e-mail στον Χοϊδά, να συμπεριληφθεί ψησταριά στο πίσω μέρος του αμαξώματος!!!
Ο λαός απαιτεί!!!