-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
διορθωσε με αν κάνω λάθος...Χωρίς πολλά-πολλά , (δεν είμαι και ο πλέον ειδικός στην αναζήτηση κατοχυρομένων πατεντών) . αλλά γνωρίζοντας τον κο.Κορρέ ως άνθρωπο , η καταλόγηση ευθυνών από μέρους του προς την Πολιτεία δεν είναι κάτι που τον διακρίνει και φυσικά δεν έγινε ποτέ.
Ο ισχυρισμός αυτός (από την πλευρά σου) μόνο με συγκαταβατικό μειδίασμα μπορεί να αντιμετωπισθεί.
Μπορείτε να συνεχίσετε την αναζήτηση (των καθ όλα) άξιων συμπατριωτών μας στο εξωτερικό , χωρίς να χαρακτηρίζετε αρνητικά (γιατί άραγε?) άτομα που κρατούν χαμηλό προφίλ (δεν δήλωσε ποτέ ότι είναι Μηχανικός αυτοκινήτων) εντός της επικράτειας. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
διορθωσε με αν κάνω λάθος...
Χωρίς πολλά-πολλά , (δεν είμαι και ο πλέον ειδικός στην αναζήτηση κατοχυρομένων πατεντών) . αλλά γνωρίζοντας τον κο.Κορρέ ως άνθρωπο , η καταλόγηση ευθυνών από μέρους του προς την Πολιτεία δεν είναι κάτι που τον διακρίνει και φυσικά δεν έγινε ποτέ.
Ο ισχυρισμός αυτός (από την πλευρά σου) μόνο με συγκαταβατικό μειδίασμα μπορεί να αντιμετωπισθεί.
Μπορείτε να συνεχίσετε την αναζήτηση (των καθ όλα) άξιων συμπατριωτών μας στο εξωτερικό , χωρίς να χαρακτηρίζετε αρνητικά (γιατί άραγε?) άτομα που κρατούν χαμηλό προφίλ (δεν δήλωσε ποτέ ότι είναι Μηχανικός αυτοκινήτων) εντός της επικράτειας.την ίδια γνώμη έχει σύσσωμο το τεχνικό επιμελητήριο...
ποιος διατηρεί χαμηλό προφίλ??
ρώτα σε κύκλους αρχιτεκτόνων πόσο περίφανοι νιώθουν που είναι συναελφός τους...
over n out από εμένα... -
red_monster μη λες δημοσίως τόσο άσχημους χαρακτηρισμούς βασιζόμενος μόνο στο 'μου είπανε', υποτιμάς πρώτα από όλα τον εαυτό σου έτσι.
Για τους υπόλοιπους, μην θεοποιείτε έτσι εύκολα κάτι που απλά είδατε σε ένα βιντεάκι ή σε ένα άρθρο περιοδικού (γραμμένο από τους ίδιους τους δημιουργούς μάλιστα).
Εγώ θαυμάζω τη δουλειά που έχει κάνει έως τώρα ο Κορρές και τη θαυμάζω στο σημείο που έχει φτάσει. Δηλάδή να διατυπώσει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες θεωρίες (όπως τις αναλύει στα άρθρα του αυτός και ο Χοϊδάς) και να κατασκευάσει ένα λειτουργικό πρωτότυπο για να τις στηρίξει. Μέχρι εκεί και μου αρκούν αυτά για να έχει την εκτίμισή μου στο βαθμό που τα επιτέλεσε.
Δεν χρειάζεται να φορέσουν οι βιομηχανίες ανά τον κόσμο πλερέζα (τι είναι πλάκα πλάκα η πλερέζα? ), ούτε να αποτελέσει το όχημα απάντηση σε κάθε πρόβλημα.
Αν καταφέρει κάτι περισσότερο μπράβο του και εδώ είμαστε να το στηρίξουμε με κάθε τρόπο ο καθένας που μπορεί. Το να μεγαλοποιούμε και να φουσκώνουμε μία προσπάθεια δίνοντάς της εντελώς άλλες διαστάσεις μάλλον δικά μας αποθυμένα δείχνει και δεν βοηθάει τον δημιουργό.
ΥΓ. Αυτό με τη στρατιωτική χρήση του συγκεκριμένου οχήματος όπως παρουσιάστηκε μου φαίνεται πιο εξειδικευμένο και από τα 'στρατιωτικά' LM002 που χρησίμευαν μόνο σαν VIP οχήματα σε παρελάσεις. Οι στρατοί ανά τον κόσμο κινούνται προς την απόκτηση οχημάτων ανάλογα των MRAP (πχ της Oskosh) και όχι ανάλογα ενός Touareg Rally Raid.
ΥΓ2. don't be a h8ter
-
@ ΙΚΕ >Η πλερέζα, κατά κυριολεξία, είναι το λεπτό μαύρο πέπλο ή το μαύρο αραχνοϋφαντο μαντήλι, με το οποίο μια γυναίκα που πενθεί σκεπάζει το κεφάλι της ίσως και το πρόσωπο της. Η προέλευση της είναι από το γαλλικό ρήμα pleurer που σημαίνει κλαίω.
http://el.wiktionary.org/wiki/π� ... E%B6%CE%B1
-
Kατά πρώτον, χωρίς να έχω μιλησει μαζί του, εχω την πεποιθηση οτι ακόμα και αν κατηγορεί το ελληνικό κράτος, δίκιο θα έχει. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα προσπάθειες σαν και αυτή θα κοίταγε ο κρατικός μηχανισμός να τις εκμεταλλευτεί.
Κατα 2ον, το οτι oι bmw, vag, fiat δεν του χτύπησαν την πόρτα, δε σημαίνει οτι το αυτοκίνητο σωνει και καλά είναι άχρηστο, μην ξεχνάς σε τι εποχές ζούμε και οτι όλοι οι κατασκευαστές κοιτάνε να μαζέψουν απ' όπου μπορούν.
Κατά 3ον, όσα δε φτάνει η αλεπού... -
Η ανάρτηση του Κορρε δεν είναι και τόσο επαναστατική.
Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw
δεν βλέπω το λόγο κάποια αυτοκινητοβιομηχανία να ασχοληθεί με την ανάρτηση του Κορρέ
Εξάλλου πολλά από τα πράγματα που μας δείχνει το βίντεο με το buggy μπορούν να γίνουν επειδή ακριβώς είναι buggy, είναι πανάλαφρο και 'barebone'
Η ανάρτηση του Bose μπαίνει σε κανονικά αυτοκίνητα και είναι έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε άλλη. -
Επαναστατικό είναι αυτό που προκαλεί επανάσταση, ο Κορρές δεν έχει προκαλέσει καμία επανάσταση (ακόμα έστω..) στον χώρο του αυτοκινήτου.
Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο n00b
-
Ο χρήστης n00b έγραψε:
Η ανάρτηση του Κορρε δεν είναι και τόσο επαναστατική.
Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw
δεν βλέπω το λόγο κάποια αυτοκινητοβιομηχανία να ασχοληθεί με την ανάρτηση του Κορρέ
Εξάλλου πολλά από τα πράγματα που μας δείχνει το βίντεο με το buggy μπορούν να γίνουν επειδή ακριβώς είναι buggy, είναι πανάλαφρο και 'barebone'
Η ανάρτηση του Bose μπαίνει σε κανονικά αυτοκίνητα και είναι έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε άλλη.Και όμως η εν λόγω ανάρτηση είναι άλλη μια πίπα (σόρρυ μοντς) μιας και από ό,τι βλέπω καμία αυτοκινητοβιομηχανία δε λέει να την εντάξει στο δυναμικό της
Α! Τα Φερράρι είναι για τα μπάζα.
(έτσι μου είπε κάποιος που κάνει παρέα με άτομα που ασχολούνται που είναι που βρίσκονται σε φερραρικούς κύκλους είπανε λένε)
-
Θα ήταν πολύ, να ζήταγα σε κάποια από τις μηχανολογικές διάνοιες του φόρουμ (που στην αυλή τους σφάζονται η NASA και ο Βλαδίμηρος ποιος θα τους προσλάβει), να γράψει μία καλή ανάλυση (με στοιχεία και πίνακες) σχετική με το πόσο όρνιο είναι ο Κορρές ή πόσο άχρηστη είναι η ανάρτηση της Βose;
Πολλά ζητάω έτσι;
Ξέρω.... προηγείται ο σχεδιασμός του εποικισμού του πλανήτη Άρη. -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Θα ήταν πολύ, να ζήταγα σε κάποια από τις μηχανολογικές διάνοιες του φόρουμ (που στην αυλή τους σφάζονται η NASA και ο Βλαδίμηρος ποιος θα τους προσλάβει), να γράψει μία καλή ανάλυση (με στοιχεία και πίνακες) σχετική με το πόσο όρνιο είναι ο Κορρές ή πόσο άχρηστη είναι η ανάρτηση της Βose;
Πολλά ζητάω έτσι;
Ξέρω.... προηγείται ο σχεδιασμός του εποικισμού του πλανήτη Άρη.Kαθώς και μερικά πιο καθημερινά απλά πραγματάκια , όπως τέστ αυτοκινήτων μέσα από ηλεκτρονικές σελίδες.
-
Sorry που είμαι λίγο ξεκάρφωτος, αλλά η ανάρτηση του Bose είναι πολύ πιθανόν να μπει σε tesla...
http://www.futurecarreports.com/blog/10 ... suspensionΕπίσης από εδώ:
http://www.automobilemag.com/features/n ... index.html
ο ίδιος ο Bose λέει:
When will it be ready? 'In 1990, I said two years,' remembers Dr. Bose. 'Within the next six to ten months, I'll be in a position to select a manufacturer, only one, to team with. We have to focus on its perfection. But don't anticipate it coming down to a low-priced car. They're low-priced for a reason.κατά τα άλλα υπάρχει και αυτό:
http://dvice.com/archives/2010/01/bose-finds-some.php
-
ωραιο η bose αλλα ειναι καθαρα παθητικος ο τροπος που αντιμετωπιζει μια λακουβα (και ενεργοβορος)
,σε αντιθεση με την αναρτηση του κορρε που και αυτη με την σειρα της ειναι αρκετα πολυπλοκη αλλα θελει μπολς για να συλλαβεις την κινηματικη τηςμπορουμε να εχουμε κανα λινκ για τις πατεντες της μερκεντες?
-
για την ιστορια και την αντικειμενικοτητα στις πληροφοριες η αναρτηση της bose καταναλωνει το 1/3 της ενεργειας που χρησιμοποιει ενα a/c στο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
για την ιστορια και την αντικειμενικοτητα στις πληροφοριες η αναρτηση της bose καταναλωνει το 1/3 της ενεργειας που χρησιμοποιει ενα a/c στο αυτοκινητο.ετσι δηλωνει η ιδια η bose αρα δεν ειναι και τοσο αντικειμενικη..
απο τα υδροπνευματικα της citroen παντως θα ειναι λιγοτερο ενεργοβορο -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό που βλέπω στη φωτογραφία είναι ένα Pony II με διαφορετικά φώτα. Αυτό ήτανε παρωχημένο πριν 25 χρόνια, δε νομίζω να έχει κάποια ελπίδα σήμερα. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.Νομίζω ότι δεν έδωσες τη δέουσα σημασία στα φωτιστικά και τη γρίλια του Kia Pride. Κάνουν τη διαφορά.
Πέρα από την πλάκα, και επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω, οι περιορισμοί που αναγκάζουν να χρησιμοποιηθούν τα εξωτερικά panels του Super Pony ποιοι είναι; Είναι τόσο ακριβό να σχεδιαστούν νέα τμήματα για το υπάρχον πλαίσιο (είναι της Ford?) και τα μηχανήματα της Namco να τροποποιηθούν αντίστοιχα;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, και επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω, οι περιορισμοί που αναγκάζουν να χρησιμοποιηθούν τα εξωτερικά panels του Super Pony ποιοι είναι; Είναι τόσο ακριβό να σχεδιαστούν νέα τμήματα για το υπάρχον πλαίσιο (είναι της Ford?) και τα μηχανήματα της Namco να τροποποιηθούν αντίστοιχα;
Το πλαίσο είναι σχεδίαση και υλοποίηση της NAMCO , καμία σχέση με Ford (ούτε και παλαιότερα υπήρχε άλλη σχέση πλην του κινητήρα).
Αυτή τη στιγμή , αυτό που μπορεί να γίνει είναι μικρές τροποποιήσεις σε σημεία του αμαξώματος , ώστε να μπορούν να δεχθούν έτοιμα μέρη από μοντέλα του εμπορίου (μάσκα , φώτα,προφυλακτήρες). -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
για πες
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
για πες
Στο τελικό στάδιο σχεδίασης και εξέλιξης (της εξωτερικής μορφής) πριν την κατασκευή των πρωτοτύπων που πρόκειται να παρουσιασθούν.
-
στην αμερικα ολα αυτα?
Ελληνικη Αυτοκινητοβιομηχανια!