-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αποτομη ανοδος το insignia..stan αρχισες τις κομπινες..?
Ε καλά, δεν το περίμενες ρε Βασίλη;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΥΓ: τσόντα το ματσάκι εφόσον παίζει η 159 στο κόλπο!
Το θέμα είναι να έχει και αλλού τη πρωτιά όμως
Έτσι πολύ πρόχειρα στα 1800κε έχει την πρωτιά:
-στην ιπποδύναμη
-στη ροπή
-στην ακαμψία πλαισίου
-στο value for money
-στα φρένα
-στον εξοπλισμό κτλ κτλ κτλΤα περί τιμονιών, οδικής συμπεριφοράς κτλ τα αφήνω απέξω γιατί είναι εκ των ουκ άνευ για μια Alfa και τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται!!
Συμφωνώ απόλυτα, η 159 μαζί με το 6άρι για μένα είναι τα ωραιότερα μεσαία
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το συνδρομο καταδιωξης που αισθανονται μερικοι δεν καταλαβαινω αλλα μαλλον ειμαι απο αλλο ανεκδοτο εγω.
-
Καλά βρε παιδιά είναι να δυνατόν να φτιάχνετε τέτοιο συγκριτικό και να περιλαμβάνετε και την 159; Είναι αυτονόητο ότι θα κερδίσει.
Αν την εξαιρέσουμε, ψηφίζω C-Class.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Την ρουφιανιά, πολλοί την αγάπησαν... τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ κανείς!
-
159 και σειρά 3 από μένα. Τα συγκεκριμένα μου αρέσουν συνολικά, εξωτερικά και εσωτερικά. Το εσωτερικό είναι πολύ σημαντικό για την αισθητική ενός αυτοκινήτου και είναι αυτό που βλέπει ο κάτοχός του περισσότερο.
Είναι κρίμα που η Volvo μια εταιρία με πολύ ωραία αυτοκίνητα (ειδικά στο εσωτερικό είναι κορυφαία) δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί στην ψηφοφορία. Το νέο S60 καθυστερεί, ενώ το S40 δεν θεωρείται από πολλούς με τα σημερινά δεδομένα μεσαίο .... -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
-
Δεν υπάρχει ούτε ένα Volvo στη δημοσκόπηση....Σε αυτή την κατηγορία η Volvo έχει 3 μοντέλα.... S40,V50,S60....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να φέρω κι εγώ τη παρέα μου?
Άστο...δε το βάζω στο bmwforum.gr & bmw-motorsport.gr
Χάνει όμως σε ποιότητα και συναρμολόγηση από τους premium ανταγωνιστές του.
Αααα...και από πωλήσεις δε το βλέπω να πηγαίνει και πολύ καλά.
Επίσης αν τη βάλεις απέναντι στο Α4 2.0Τ και στη 325i τότε τα πράγματα αλλάζουν για τον 1.8Τ της 159 και το overall στήσιμο της.
Είπαμε να λέμε τα καλά...αλλά να βλέπουμε και τα αρνητικά.
Πάμε παρακάτω...προσωπικά δε θα το συνεχίσω, δεν έχω καθόλου όρεξη.
Από πωλήσεις δεν τα πάει καλά και μόνο.
Αλλά αυτό δεν αφορά τους αμιγώς αυτοκινητόφιλους παρά μονάχα χαρτογιακάδες.Το ίδιο έλεγαν και για τη Saab πριν λίγους μήνες. :
Μπα που να φας τη γλώσσα σου και να σου κάψει 7 λίτρα Castrol/100χλμ η βαλούτα σου!!!!! Φτου φτου φτου φτου φτου φτου....γκαντεμόσαυρα!
Άστο...η VW θα σας σώσει.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
τωρα πρεπει να βρουμε και αντιστοιχη συστρατευση του πασχου
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Συγγνωμε βρε φιλε δηλαδη τι καταλαβες με αυτο που εκανες δηλαδη..?
Ανοιξαμε ενα τοπικ να βρουμε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τι αρεσει στο κοσμο....τι εισαι 5 χρονων και θες να βγαλεις το αμαξι σου πιο ομορφο?? σου δινει αξια εσενα προσωπικα??? τι να πω ρε παιδια.... -
Συγχώρα με Σταμάτη που δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς Θερμοπύλες κρατάς. Σοβαρά τώρα, έχετε πρόβλημα αν ο Γιάννης απ' τη Καλαμάτα, ο Μπάμπης απ' τη Καρδίτσα κι ο Μήτσος απ' τη Δράμα πιστεύουν πως το Citroen 159 Abarth είναι ομορφότερο απ' το Insignia ? Σας ενοχλεί δηλαδή το γεγονός πως δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο ; Ή μήπως ψάχνετε 'δικαίωση' μέσα απ' την 'υπεροχή' του αυτοκινήτου που αγοράσατε απέναντι στα άλλα που είναι 'χρέπια' κλπ
P.S. Δεν πήγα να ψηφίσω αφού θεωρώ το Mazda 6 πιο όμορφο απ' το δικό μας
-
Και η απαντηση...by stan βεβαια..
Λέγοντας 'Θερμοπύλες',εννοώ ότι έχω μείνει σχεδόν μόνος,να υπερασπίζομαι το αυτοκίνητό μας μέσα σε εκείνο το φόρουμ... ξέρεις πολύ καλά πως εκεί υπάρχουν ¨κλικες¨ Vagέληδων,Ιταλών κτλ... Όταν κάποιος συκωφαντεί άδικα και με ψέμματα κατι που εσύ προτιμάς,δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να το υπερασπιστείς; Ξέρεις πόσες φορές έχουν γράψει ανακρίβειες και ψέμματα εκεί μέσα; Αν σου αρέσει το 6 περισσότερο,να το ψηφίσεις! Απλα ανέφερα την ψηφοφορία εδώ, επειδή η Opel ΔΕΝ έχει κανέναν υποστηρικτή μέσα σε εκείνο το φόρουμ αντίθετα με τις άλλες εταιρείες και γι'αυτό το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου δεν θα ανταποκρινόταν στην αλήθεια... Δεν ανάγκασα κανέναν να ψηφίσει τίποτα...
Νταξ απλα απαραδεκτος... Και τουλαχιστον καταλαβαμε και 5 πραγματα.......
Ειχε προηγηθει το θεικο..
εννιά ακόμα για να περάσουμε την Γαλλική παντόφλα...το C5...αλλά για την 159...θέλουμε καμιά 40ριά ακόμα
-
πανε το ανεξαρτητο τυχαιο δειγμα
stan ξερεις ποσο σε εκτιμω, αλλα δεν επρεπε να το κανεις αυτο ή τουλαχιστον καντο οπως ο πασχος που δεν τον βρισκουμε
-
(έχω διαβάσει μονάχα την 1η και την τελευταία σελίδα του topic -ελπίζω να έχω χάσει ωραίες μονομαχίες... )
Είμαι ένας από τους 5 ως τώρα που ψήφισαν το Accord.
η απορία μου:
γιατί BMW-3 και όχι -5 ? Νομίζω η 3άρα είναι μικρομεσαίο και η 5άρα μεσαίο σκέτο. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην επιλογή μου... ίσως προβληματιζόμουν 5 sec περισσότερο, χαχαχα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πανε το ανεξαρτητο τυχαιο δειγμαstan ξερεις ποσο σε εκτιμω, αλλα δεν επρεπε να το κανεις αυτο ή τουλαχιστον καντο οπως ο πασχος που δεν τον βρισκουμε
Δε χαθηκε τιποτα..απλα ξερουμε οτι το insignia εχει τους μισους ψηφους.. γυρω στους 12-14 που το αφησαμε χθες αργα τα βραδυ..
Ολα εδω γραμμενα ειναι αλλωστε για ολους.. -
@jarnot
η 1 ειναι μικρομεσαιο, η 3 μεσαιο και η 5 μεγαλομεσαιο καλα τα εβαλεαν ηταν να βαλει 5 μιλαμε για αλλη κατηγορια, θα επρεπε να βαλει Α6, Ε class και καμία αλφα ρομεο
νταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα , αλλωστε για πλακα πιστευω οτι κανουμε αυτες τις ψηφοφοριες να γινει και λιγος χαβαλες
στη δικη μου νομιζεις οτι εχαψα ποτε το παραμυθι για τη Δ?
-
οχι ρε JarnoΤ η 3αρα παραδοσιακα ειναι μεσαιο αυτοκινητο..Τωρα αν στους χωρους ειναι μικροτερη η αν τα υπολοιπα μεσαια αυξανουν το μηκος τους επικινδυνα αυτο ειναι αλλο...και η 5αρα παντα ηταν αντιπαλο δεος της Ε...
-
Παιδιά πραγματικά με το που άνοιξα το φόρουμ-πριν προλάβω να διαβάσω τα ποστ- και είδα τις ψήφους του insignia προβληματίστηκα.
Πως μπορεί να υπάρχει τόσος κόσμος που να του αρέσει αυτό το έκτρωμα, σκέφτηκα. -
Παιδιά πραγματικά με το που άνοιξα το φόρουμ-πριν προλάβω να διαβάσω τα ποστ- και είδα τις ψήφους του insignia προβληματίστηκα.
Πως μπορεί να υπάρχει τόσος κόσμος που να του αρέσει αυτό το έκτρωμα, σκέφτηκα.
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..