-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
To Gs 450h δεν έχει σχέση ούτε με το A6 ούτε με την 520.
Οι επιδόσεις του είναι καλύτερες από 535.
http://www.youtube.com/watch?v=7mEJAGw_nNU
Η κατανάλωση εντός πόλης στα 9-10 λίτρα και εκτός τα ίδια εκτός και βάλεις σκοπό να ταξιδεύσει κανείς κυνηγώντας χρόνους.
Άνεση και ηχομόνωση Super , Ποιότητα Επίσης.
Κιβώτιο από άλλο πλανήτη .
Ηχοσύστημα Mark & levinson me 11 ηχεία .
Οθόνες και λοιπά τεχνολογικά κόλπα .
Επιλογή ανάρτησης ανάλογα με το terrain και τις συνθήκες.
Τα ίδια και ο κινητήρας ανάλογα με τα κέφια.
Τέλη στα 630 euro. Service στα μισά λεφτά από τους άλλους ανταγωνιστές.
Μειονέκτημα
Πορτμπαγκάζ απλά για 2 άτομα.
Βρίσκεις 1 έτους απο Γερμανία στα 40-45,000+1
-
Θα συμφωνήσω με τον georgetz και θα προσθέσω πως καλό θα ήταν να περιμένει την καινούρια 5αρα να δεί πόσο καλή είναι. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε αυτήν την κατηγορία νομίζω για να μην το κάνει.
Αν θέλει οικονομία καυσίμου μπορεί να κοιτάξει σε diesel αν μένει στην επαρχία.
Είναι εξαιρετικοί πραγματικά..
Στις Ε και 5(νέα) πρέπει να δώσει βάση, τα lexus και Α6 νομίζω ακολουθούν στην κατηγορία αυτή.Edit: sprsk αντιπαλος του gs450h είναι η 535 diesel της οποίας οι επιδόσεις είναι σίγουρα καλύτερες από του lexus. Το πλεονέκτημα του lexus είναι πως οι ρύποι είναι χαμηλότεροι.
-
Ο ορισμός του executive στην Ελλαδίτσα μας είναι η Ε200. Εγώ αυτή θα έπαιρνα και χωρίς σηματάκι στο πίσω καπώ.
1.800 κυβικά για να γράφω τους επίγονους του Αλογοφέσι στα μαλακά μου μόρια, σχετική μούρη, επαρκείς επιδόσεις αφού δεν θέλει περισσότερες, τεράστια ευκολία μεταπώλησης, αναβαθμισμένη αξιοπιστία και ασφάλεια, κορυφαία άνεση, επάρκεια ανταλλακτικών και δυνατότητα σέρβις ακόμη και στον τελευταίο νομό, την μεγαλύτερη πληθώρα εξωτερικών συνεργείων για να μην κρεμιέμαι από τον κάθε Λαινόπουλο.
Μιλάμε για κομπλέ πρόταση την οποία ουδείς αποκαθήλωσε από την κορυφή εδώ και 40 χρόνια. Κι αν δεν έχει τις καλύτερες των εντυπώσεων από την προηγούμενη, θα αποκτήσει τώρα από κάποιο υβριδικό τέρας, ή όταν θα ψάχνει να χώσει την BMW των 3.000 κυβικών και θα του την παίρνουν κοψοχρονιά και αφού την έχει πληρώσει περισσότερο χρυσή από την Ε200 στο ενδιάμεσο? -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
μλκ, πώς πάει έτσι μετά τα 180km/h?
ΥΓ: ως εκείνη την ταχύτητα, τα αμάξια πάνε περίπου το ίδιο.Μετά...καμία επαφή.
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Edit: sprsk αντιπαλος του gs450h είναι η 535 diesel της οποίας οι επιδόσεις είναι σίγουρα καλύτερες από του lexus. Το πλεονέκτημα του lexus είναι πως οι ρύποι είναι χαμηλότεροι.
Για δώσε μας τα φώτα σου , ...... με αποδείξεις ..... σωστά ?
Όσο αφορά τους ρύπους οι 4Τ λένε 535d 178 και Gs450h 179.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 2=&m3=&m4=
Το μειονέκτημα του Gs είναι το πορτμπαγκάζ . Μόνο .
-
Επιδόσεις δεν είναι μόνο τα 0-100.
Είχα ένα τεύχος του Εvo που έκανε τη σύγκριση αν θυμάμαι καλα.Αν το βρω θα δώσω λεπτομέρειες.Το μεγάλο πλεονέκτημα του lexus είναι η άδικη αντιμετώπιση του κατα την γνώμη μου απο την ελληνική φορολογία. Δεν μπορεί να θεωρείς φιλικό προς το περιβάλλον ένα τέτοιο αυτοκίνητο (βάρους σχεδον 2 τόνων) και ως συνέπεια να μην το φορολογείς λες και είναι κανα prius . Και μάλιστα απο την άλλη να μην επιτρέπεις στις μεγάλες πόλεις diesel κινητήρες που έχουν αντίστοιχες επιδόσεις στην κατανάλωση αλλά και μειωμένους πλέον ρύπους .
Αυτά βέβαια είναι τα τραγικά του ελληνικού κράτους... -
Δεν το θεωρεί φιλικό αλλά φιλικότερο, έχει μεγάλη διαφορά.
Με την φορολογία είναι γεγονός ότι τους έχει ξεφύγει το θέμα, γι' αυτό και οι επαναπροσδιορισμοί των τελών κυκλοφορίας προς τα πάνω. Και φυσικά στο μέλλον όταν πλακώσουν κι' άλλα υβριδικά, μάλλον τα ευεργετήματα θα λήξουν. Απλή τετράγωνη αριθμητική και λογική ελληνικού κράτους.
Για το πετρέλαιο άστο. Σαν λόγος απαγόρευσης προβάλλονται οι αυξημένοι ρύποι του, γεγονός που δεν αμφισβητεί κανένας ότι υπάρχουν, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι η τεράστια απώλεια εσόδων από το ολιγοπώλιο εμπορίας, διακίνησης, διύλισης. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, ποιός το μαμεί το περιβάλλον.
Υβριδικό Λέξους τέλος, δεν αποτελεί εναλλακτική επιλογή για το θρεντ. -
Συμφωνώ!
Για τους ρύπους το θέμα είναι λίγο μπερδεμένο.Εκπεμπουν περισσότερους συγκεκριμένους ρύπους και λιγότερο απο τους υπόλοιπους. Μιλάω ομως καθαρά σε ότι έχει σχέση με τη λογική πίσω απο αυτό.
Το θεωρώ προσβλητικό να θεωρείται πράσινο το gs(+να κυκλοφορεί όποτε θέλει στην Αθήνα) και ρυπογόνο ένα golf diesel ή οτιδήποτε πάνω απο τα 2000 κ.εκ.
Αφού θεωρείται φιλικότερο τότε θα έπρεπε απλά να έχει σχετικά μειωμένη φορολόγηση και τίποτα παραπάνω.
Τέσπα δεν είναι αυτό το θέμα του θρεντ... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Edit: sprsk αντιπαλος του gs450h είναι η 535 diesel της οποίας οι επιδόσεις είναι σίγουρα καλύτερες από του lexus. Το πλεονέκτημα του lexus είναι πως οι ρύποι είναι χαμηλότεροι.
Για δώσε μας τα φώτα σου , ...... με αποδείξεις ..... σωστά ?
Όσο αφορά τους ρύπους οι 4Τ λένε 535d 178 και Gs450h 179.
Το μειονέκτημα του Gs είναι το πορτμπαγκάζ . Μόνο .
Επειδη ετυχε να οδηγησω τα δυο αυτοκινητα με διαφορα λιγων ημερων εχω να πω οτι το Lexus ηταν μεν πολυ γρηγορο ,αλλα η γενικοτερη αισθηση που μου αφησε δεν συγκρινεται με αυτη της 535...Με την οποια ειχα παθει πλακα.Κυριως δε μου αρεσε η αισθηση του τιμονιου και των αναρτησεων αλλα και το εσωτερικο του.Για τα νουμερα των επιδοσεων δεν ειμαι σιγουρος θα το κοιταξω ...Αλλα και η 535 ειναι απιστευτα γρηγορη...
-
Το Gs είναι σαφώς πιο γρήγορο.
Και φυσικά δεν μιλάμε για 0-100 , αλλά και εκεί, την έχει για πρωινό και μάλιστα με όποιον οδηγό.
Γράφει 0-260 σε 31 δεύτερα. Το κάνει αυτό το 535d
Τι γράφει το EVO δεν νομίζω ότι συγκινεί κανένα υποψήφιο αγοραστή των μοντέλων αυτών.
Δεν μιλάμε για αίσθηση ή ότι άλλο συναισθηματικό μπορεί γραφτεί.Όσο αφορά τα τέλη γιατί σου φαίνονται λίγα ?
Δυστυχώς πλέον δεν πληρώνει τα ίδια με το Prius .
Όσο αφορά το βάρος , σκέψου στο σαφώς εγγύς μέλλον που θα βγουν οι νέες μπαταρίες με μικρότερο μέγεθος και μεγαλύτερη χωρητικότητα με - 200 κιλά πως θα πετάει το GS.
Καλύτερος εξοπλισμός , καμιά 10,000 λιγότερα , σπανιότερο κλπ. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το Gs είναι σαφώς πιο γρήγορο.
Και φυσικά δεν μιλάμε για 0-100 , αλλά και εκεί, την έχει για πρωινό και μάλιστα με όποιον οδηγό.
Γράφει 0-260 σε 31 δεύτερα. Το κάνει αυτό το 535d
Τι γράφει το EVO δεν νομίζω ότι συγκινεί κανένα υποψήφιο αγοραστή των μοντέλων αυτών.
Δεν μιλάμε για αίσθηση ή ότι άλλο συναισθηματικό μπορεί γραφτεί..
Εσυ δε λες να γραφουμε με αποδειξεις? Για πρωινο ,ετσι απλα, δεν την εχει τη 535...Ουτε σαφως πιο γρηγορο ειναι.Νομιζω οτι τα αυτοκινητα πρεπει να ειναι σχεδον ισοδυναμα ειδικα στις επιταχυνσεις απο σταση...Συμφωνα με τους 4T η 535 εχει 0-100 σε 6,9 και το Lexus σε 6,8!!To lexus κανει το 400αρι σε 14,9 και η 535 σε 15!.Δεν ειναι οπως τα λες τα πραγματα...
Μολις βρω το τεστ,απο το περιοδικο θα ανεβασω αναλυτικα τις επιδοσεις.Προς το παρον υπαρχει συγκριτικο απο τους 4τροχους.: http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12699Εσυ μπορει να μη μιλας για αισθηση ,αλλα πολλους μπορει να τους ενδιαφερει.Εμενα το Lexus μου ειχε φανει πολυ αποκομμενο απο το δρομο.Δυστυχως σε σχεση με τη 5αρα δε μου αρεσε...
-
Στο βιντεακι το Λεξους του 0-100 σε 6,9 τσαγιαζει κανονικα μια 335 με 0-100 σε 5,5 ... Και μαλιστα την τσαγιαζει στα πολλα εκει που το βαρος και η αεροδυναμικη παιζει πολυ μεγαλο ρολο κατα του Ιαπωνα και υπερ του Γερμανου
Προφανως και το δειγμα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Μην ψαρωνετε με το καθε βιντεο που βλεπετε.
Σε κατι γιαπωνεζικα βιντεο δειχουν κατι Λαμπο να προσπερνουν Φεραρι σαν να ειναι σταματημενες και μετα απο λιγο το αντιστροφο . -
Αν κατέβει μια κατηγορία στις δύο εταιρίες έχει πολύ καλύτερες επιλογές . Από τις δύο συγκεκριμένες επιλογές έγω δν θα κοιτούσα καμία η 5άρα είναι παλιά και όχι ιδαίτερα γρήγορη το Α6 από την άλλη και αυτό είναι παλιό , προσθιοκίνητο . Αν δν περιμένει την νέα 5άρα ή δν πάρει τετρακίνητο Α6 καλύτερη επιλογή είναι η νέα Ε class την οδήγησα χτές βράδυ και είναι η μοναδική φορά που εκτίμησα μια καινούρια merc λοιπόν η ποιότητα επέστρεψε στην καμπίνα έχει καλές επιδόσεις το τιμόνι έχει αίσθηση για τα δεδομένα της merc πολύ καλύτερο από της c και τέλος μαγική άνεση ακόμα και σε χωματόδρομο που αναγκάστικα να την πάω δεν έκανε τσικ πραγματικά σιδερώνει το δρόμο . Η καλύτερη επιλογή στα 2000cc -+ της κατηγορίας.
Μην ξεχάσεις το agility control. -
Ειλικρινά η καλύτερη επιλογή είναι η Ε200 (αν και δεν έχει την οδηγική αίσθηση της 520). Αυτή θα έπαιρνα... Αλλιώς ας περιμένει την καινούρια 5άρα.
-
Και για να μη λεμε οτι θελουμε...
Επισης η 535d εχει 120-140χαω σε 2,5 sec και το lexus σε 2,8
Φρεναρισμα απο τα 120 χαω η 535 54,4 m και το lexus 58,3.
Ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει η καταναλωση της συγκριτικης διαδρομης οπου η 535 εχει 11,8 lt/100km & to lexus 13,0 lt/100 km.
Παντα απο τη δοκιμη των 4τροχων. -
@Kostis
Ναι το είπα απλά γιατί έχω ότι χρειάζεται .
δες αυτό 4T είναι . Το είχα ποστάρει 4-5 ποστ πίσω .
Δεν φταις εσύ που άλλα λένε στα χαρτιά και άλλα online .
Δεν είναι η πρώτη φορά ..... που γράφουν ότι νάνε.
Απλά μπορεί κάπως και το ακολουθεί μέχρι τα 180 .δια του λόγου του αληθές .... και του ζωντανού video.
535d
http://www.youtube.com/watch?v=LTvuLW82wmg
535i vs GS450h
Youtube VideoΔες τον τρόπο που γεμίζει το κοντέρ στα 2 αυτ/τα μετά τα 200 . ΧΑΟΣ 2πλάσιο χρόνο και βάλε θέλει η 535d
5,8 έχει 0-100 και μετά τα 160 απλά χάνεται , έχουν μεγάλες διαφορές ,
αν δεν σου κάνει κόπο δες και το video που ανέβασα , δές και ένα της 535d και θα καταλάβειςΤο τεύχος αυτό το εχω και εγώ .... ας μην αναφερθώ καλύτερα.
Επίσης μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι για το Gs είναι 100% αληθινό .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ναι το είπα απλά γιατί έχω ότι χρειάζεται
δες αυτό 4T είναι . Το είχα ποστάρει 4-5 ποστ πίσω .
Δεν φταις εσύ που άλλα λένε στα χαρτιά και άλλα online .
Δεν είναι η πρώτη φορά .....5,8 έχει 0-100 και μετά τα 160 απλά χάνεται , έχουν μεγάλες διαφορές ,
αν δεν σου κάνει κόπο δες και το video που ανέβασα , δές και ένα της 535d και θα καταλάβειςΣυγνωμη αλλα οι επιδοσεις που παραθετεις ειναι του κατασκευαστη,ολοι ξερουμε οτι σχεδον ποτε δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα,οπως για παραδειγμα και οι εργαστασιακες καταναλωσεις.Για μενα οι εργοστασιακες τιμες εχουν απο ελαχιστη εως μηδαμινη αξια.
Οι 4Τ δε λενε αλλα στα χαρτια και αλλα online.Μερικα απο τα νουμερα επιδοσεων και ολη η δοκιμη υπαρχει εδω :
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12699
Αντιθετα τα νουμερα που παραθετω ,ειναι απο τη συγκριτικη δοκιμη και εχουν **μετρηθει ** απο τους 4τροχους.
Ειναι φανερο οτι τα δυο αυτοκινητα ειναι σχεδον ισοδυναμα .Αλλου περναει μπροστα το GS αλλου η 535.Η 535 φαινεται να εχει και πλεονεκτημα στη καταναλωση σε πραγματικες ,μαλλον γρηγορες συνθηκες. -
Εχω κάνει κάτι edit ελπίζω να σε καλύπτουν
Αλλά αν δεν θες να το παραδεχθείς εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι .
Απο εμένα .... Τέλος ...... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Εχω κάνει κάτι edit ελπίζω να σε καλύπτουν
Αλλά αν δεν θες να το παραδεχθείς εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι .
Τέλος λοιπόν .......Δε καταλαβαινω τι εννοεις...
Τα νουμερα που αναφερεις ειναι τα εργοστασιακα.Κανω λαθος??
Ποτε κανενας δε τα θεωρεί πραγματικα.
Δε καταλαβαινω γιατι λες οτι δε θελω να το παραδεχθω. -
Τι εννοείς ότι οι 4T είναι πιο αξιόπιστοι από τα εργοστάσια ?
Σε τι βασίζεται αυτό ? Δηλαδή το εργοστάσιο κλέβει ?
Φαντάζομαι το ίδιο κάνει στους ρύπους ? στα άλογα ? στο μήκος ? στο πλάτος ? στον εξοπλισμό ?Μου γράφεις απλά για να γράψεις ή κάτι δεν σου έδωσα σωστά να καταλάβεις ?
ΟΚ. μπορεί να φταίω εγώ .!Αλλά
Τα είδες τα Video ??????????????
Τι άλλο να σου πω .
Audi A6 2.0TFSI vs BMW 520i