-
Τα τελευταία 3 χρόνια (2007,2008,2009) δεν το είχα κολλήσει.... ζορίστηκα πολύ να βγάλω του 2006 και τα πήρα λιγάκι... Δεν είχα πρόβλημα, κανένας δεν με ρώτησε ούτε με έγραψαν.
Φέτος θα δούμε, θα κάνω καλή προετοιμασία (καλό σάλιωμα! για να αραιώσει η κόλλα) και θα το βάλω σε σημείο που να το φτάνω καλά για να βγαίνει εύκολα. -
Μην το σαλιώσεις (έχει και θερμίδες η κόλλα ), απλά πριν το βάλεις στο παρμπριζ μπορείς να το ακουμπήσεις 1-2 φορές στο τζιν σου... Αποτέλεσμα εγγυημένο!
-
Εγώ ρε παιδιά το έβγαλα πολύ πιο εύκολα απ' ότι περίμενα, απλώς ξεκολλόντας λίγο την μια γωνία με έναν κοπίδι (αυτό που ανοίγουμε φακέλους), και μετά τραβόντας από την γνωνία αργά.
-
Σημερα που πηγ σχολειο πρωτη μερα ειδα πανω σε πλυθες ενα renault megane με κατεστραμενη οροφη μονο στη μεση λες και το ειχαν χτυπησει με ροπαλο! Ροδες λυπανε το παρμπριζ κατεστραμενο το πισω παρμπριζ σπασμενο και ειχε μονο μια ροδα τη μπροστα αριστερα οπου το λαστιχο ηταν ξεμονταρισμενο και η ζαντα ηταν λες και την ειχες σουρει μεσα στη λασπη!Απο οτι ακουσα ειπανε πως αυτος ο ανθρωπος ειχε δωσει πινακιδες στο αμαξι του και ηταν σε ιδιωτικη ιδιοκτησια οπου και το καταστρεψανε!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το σαλιώσεις (έχει και θερμίδες η κόλλα ), απλά πριν το βάλεις στο παρμπριζ μπορείς να το ακουμπήσεις 1-2 φορές στο τζιν σου... Αποτέλεσμα εγγυημένο!Επιβεβαιώνω και εγώ.
Πέρσι το εφάρμοσα 2 φορές και τα 2 σήματα βγήκαν πολύ εύκολα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το σαλιώσεις (έχει και θερμίδες η κόλλα ), απλά πριν το βάλεις στο παρμπριζ μπορείς να το ακουμπήσεις 1-2 φορές στο τζιν σου... Αποτέλεσμα εγγυημένο!+1, δούλεψε και για μένα
-
Έχετε δοκιμάσει να το βγάλετε με έναν αναπτήρα από κοντά?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχετε δοκιμάσει να το βγάλετε με έναν αναπτήρα από κοντά?Το δικό μου πέρσυ το έβαλα τέλη Ιουνίου
Μεσημεράκι, είχε μείνει στον ήλιο και ζεστάθηκε οπότε του 08 ξεκόλλησε για πλάκα.
Δουλεύει μια χαρά ο αναπτήρας. -
Νυχάκια δεν έχετε; Όλοι τα τρώτε πια;;;
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ξεκωλλήσω το σηματάκιΡε συ Drdino... ο άνρθωπος έχει κοτζάμ Merc... λες να κυκλοφορεί με τζινάκια;
(πλάκα κάνω ) -
Ο πιο απλός τρόπος είναι με μια ξύστρα τζαμιών. Έχει μια λεπίδα στην άκρη και το αφαιρεί με την μία χωρίς να κάνει καμία ζημιά στο τζάμι. Προφανώς, δεν την χρησιμοποιείς σε πίσω παρμπριζ με την αντίσταση...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Νυχάκια δεν έχετε; Όλοι τα τρώτε πια;;;
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να ξεκωλλήσω το σηματάκιΙδίως τα τελευταία 3, 4 χρόνια βγαίνουν ευκολα και μένουν και ανεπαφα αφού τα ξανακολάω στην αντίστοιχη απόδειξη για να υπάρχουν!
-
-
Βασικά δεν χρειάζεται να ειναι κολημένο στο μπαμπρίζ γιατί υπάρχει νομος που λέει οτι απαγορευεται να υπάρχει οτιδήποτε αυτοκόλλητο κολλημενο στα τζάμια γιατί μειώνει το οπτικό πεδίο.
Χώρια που σε έλεγχο ζητάνε και την απόδειξη πληρωμής πέρα απο το σήμα , ειδικά απο τότε που όλες οι κατηγορίες έχουν το ίδιο χρώμα.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εγώ ρε παιδιά το έβγαλα πολύ πιο εύκολα απ' ότι περίμενα, απλώς ξεκολλόντας λίγο την μια γωνία με έναν κοπίδι (αυτό που ανοίγουμε φακέλους), και μετά τραβόντας από την γνωνία αργά.Μέχρι και το 2008 σου έβγαινε η πίστη μέχρι να ξεκολλήσεις το παλιό σήμα. Το περσινό αντίθετα, είχε κόλλα της πλάκας. Στο αμάξι που είναι σε κλειστό χώρο πάει κι έρχεται, στη μοτοσυκλέτα όμως ήταν θαύμα που δεν ξεκόλλησε μόνο του κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Βασικά δεν χρειάζεται να ειναι κολημένο στο μπαμπρίζ γιατί υπάρχει νομος που λέει οτι απαγορευεται να υπάρχει οτιδήποτε αυτοκόλλητο κολλημενο στα τζάμια γιατί μειώνει το οπτικό πεδίο.
Χώρια που σε έλεγχο ζητάνε και την απόδειξη πληρωμής πέρα απο το σήμα , ειδικά απο τότε που όλες οι κατηγορίες έχουν το ίδιο χρώμα.Για το δεύτερο έχεις δίκιο, το γράφει και στην πίσω όψη της ειδοποίησης. Εγώ έχω και μια φωτοτυπία της απόδειξης μαζί με την άδεια και το ασφαλιστήριο. Για το πρώτο όμως, ποιός νόμος; Αφού μάλιστα στην ειδοποίηση υπάρχει και το σχεδιάκι με τις προτεινόμενες θέσεις στο τζάμι. Εξ'άλλου, τι ορατότητα να κόψει αν το βάλεις πίσω από τον καθρέφτη;
-
-
Mε εναν γειτονα που μιλαγα μου ειπε πως δεν εχουν πινακιδες ,το ενα μαλιστα μοιαζει με land cruiser
-
μελετημένη παρανομία ο τυπάρας με τις κουκούλες.
α ρε 'Ελληνα ατελείωτε.πάρε τηλ όχι το δήμο αλλά αστυνομία και πες οτι ενώ έχει κουκούλα διάφοροι βάζουν και βγάζουν κιβώτια το βράδυ και οτι ανησυχείς για όπλα κλπ.
να έρθει κανένα βανάκι της αντιτρομοκρατικής και της σήμανσης να πλένει ο τύπος 5 μερόνυκτα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μελετημένη παρανομία ο τυπάρας με τις κουκούλες.
α ρε 'Ελληνα ατελείωτε.πάρε τηλ όχι το δήμο αλλά αστυνομία και πες οτι ενώ έχει κουκούλα διάφοροι βάζουν και βγάζουν κιβώτια το βράδυ και οτι ανησυχείς για όπλα κλπ.
να έρθει κανένα βανάκι της αντιτρομοκρατικής και της σήμανσης να πλένει ο τύπος 5 μερόνυκτα. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Mε εναν γειτονα που μιλαγα μου ειπε πως δεν εχουν πινακιδες ,το ενα μαλιστα μοιαζει με land cruiserΓια προηγούμενης γενιάς Honda CRV μου μοιάζει!
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες