-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ισως δεν ξερω αλλα τοσα χρονια που εχω διαβασει δηλωσεις του Hakkinen ποτε δεν θυμαμαι να μιλουσε με τετοιο τροπο. Ειναι λιγοτερο αποτομος.
O Hakkinen απότομος ?? Ποτέ!! Ο ορισμός της ευφράδειας και του γλυκομίλητου...
http://www.youtube.com/watch?v=rRIq3Uho ... re=related
Δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι αυτα που ειχαν γραφτει δεν μου εκαναν εμενα σαν το υφος του Hakkinen. Δεν ειναι τοσο αγενης, δεν την λεει ετσι χυμα. Αυτο που λεει και ο Κωνσταντινος, τ ολο στυλ δεν ηταν το στυλ του Hakkinen. Προτιμαει να μην πει τπτ παρα να προσβαλει καποιον και να ειναι αγενης.
Τελος παντων...
-
O Hakkinen απότομος ?? Ποτέ!! Ο ορισμός της ευφράδειας και του γλυκομίλητου...http://www.youtube.com/watch?v=rRIq3Uho ... re=related
Ρητορας!
Αξιος δασκαλος του Κιμι... -
Ισως δεν ξερω αλλα τοσα χρονια που εχω διαβασει δηλωσεις του Hakkinen ποτε δεν θυμαμαι να μιλουσε με τετοιο τροπο. Ειναι λιγοτερο αποτομος.
ο hak δεν ηταν ποτε ατομο που ελεγε πιπες σε δημοσιογραφους για αλλους..
εκτως οταν τον ρωτησαν αμα θα παει στην φερραρι -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ο hak δεν ηταν ποτε ατομο που ελεγε πιπες σε δημοσιογραφους για αλλους..
εκτως οταν τον ρωτησαν αμα θα παει στην φερραριAma ton rwtoysan blakeies re sparticle ti 8es na soy apanthsei?
Pantws htan kai o pio xabales toy grid.... Orismenes fores edine apanthseis mono kai mono gia thn plaka h epaize mpoygela me ton Irvine sto after race press conferance.... -
Ο Hakkinen προφανώς και δεν ήξερε καλά αγγλικά (παράδοξο αν σκεφτεί κανείς πόσα χρόνια έμενε στην Αγγλία). Από εκεί και πέρα και ο Kimi είχε ένα κάποιο lag στην ομιλία του το οποίο αφενός θεωρούσαμε ότι οφειλόταν στο αλκοόλ και αφετέρου μετά το lag πέταγε κάποια συνήθως έξυπνη (και ολοκληρωμένη συντακτικά) ατάκα. Ο Hakkinen είτε έχει κάποιο κουσούρι από τον τραυματισμό του, είτε γενικά είναι λίγο αργός...
Μιλάμε Hakkinen και Makinen είναι να τους βάλεις listening σε proficiency ή lower να αυτοκτονήσουν όλα τα παιδάκια... -
Κουσούρι? Ο Hakkinen έχει κάνει τις απολύτως καλύτερες και εξυπνότερες δηλώσεις στην ιστορία του αθλητισμού.
-
-
Από 2α σε 3η και πάλι σε 2α καθώς αλλάζει η κατανομή πιέσεων στα φρένα, μέσα σε 100m και 2 δευτερόλεπτα.
Το τελευταίο μας DriveAlyze της σαιζόν...
http://www.f1grip.gr/index.php/articles/drivealyze-this/636-schumacher-brake-balance
-
...βασικά συμφωνώ με όλους σας για τον Hakkinen, απλώς έψαχνα μια αφορμή για να βάλω το βιντεάκι Είχα λιώσει στα γέλια όταν το είχα πρωτοδεί!
Για τα κουσούρια που είπατε, νομίζω δεν άκουγε καλά από το ένα αυτί μετά την Αδελαΐδα, κάπου είχα διαβάσει και για την όρασή του, δεν ξέρω όμως αν αληθεύουν.
Φοβερός πιλότος, ο ορισμός του 'αφήστε με απλώς να οδηγώ, μη με ρωτάτε τα αυτονόητα!'
-
O Σουμάχερ πραγματικά έλαμψε στις δοκιμές της 2ης ημέρας.... Λέτε???
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
O Σουμάχερ πραγματικά έλαμψε στις δοκιμές της 2ης ημέρας.... Λέτε???δηλαδη αμα ελαμψε μονο με την αλλαγη ελαστικων τι θα γινει αμα φτιαξουν καλο μονοθεσιο? θα γινει σουπερενοβα?
-
Για τα κουσούρια που είπατε, νομίζω δεν άκουγε καλά από το ένα αυτί μετά την Αδελαΐδα, κάπου είχα διαβάσει και για την όρασή του, δεν ξέρω όμως αν αληθεύουν.
Αυτί και αυχένας.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη αμα ελαμψε μονο με την αλλαγη ελαστικων τι θα γινει αμα φτιαξουν καλο μονοθεσιο? θα γινει σουπερενοβα?
Μαύρη τρύπα όπως παλιά αποκλείεται πάντως...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
δηλαδη αμα ελαμψε μονο με την αλλαγη ελαστικων τι θα γινει αμα φτιαξουν καλο μονοθεσιο? θα γινει σουπερενοβα?
Μαύρη τρύπα όπως παλιά αποκλείεται πάντως...
ποτε ηταν μαυρη τρυπα και δεν το θυμαμαι? μπερδεψες τον sato με τον schumacher μηπως?
-
Ο Schumacher είναι ο μόνος εν ενεργεία οδηγός που έχει οδηγήσει με Pirelli στην F1 στο παρελθόν... σχεδόν 20 χρόνια πριν (1991). O Vettel ήταν τότε 4 χρονών.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Schumacher είναι ο μόνος εν ενεργεία οδηγός που έχει οδηγήσει με Pirelli στην F1 στο παρελθόν... σχεδόν 20 χρόνια πριν (1991). O Vettel ήταν τότε 4 χρονών.Axmmm.... Allh h texnologia tote allh twra..... Alles apaithseis tote alles twra.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ο Schumacher είναι ο μόνος εν ενεργεία οδηγός που έχει οδηγήσει με Pirelli στην F1 στο παρελθόν... σχεδόν 20 χρόνια πριν (1991). O Vettel ήταν τότε 4 χρονών.
Axmmm.... Allh h texnologia tote allh twra..... Alles apaithseis tote alles twra.....
Ε ναι εννοείται... απλά ώρες ώρες είναι φοβερό να σκεφτείς πόσες γενιές πιλότων έχουν περάσει σαν αντίπαλοι του Schumacher, γι'αυτό το έγραψα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Schumacher είναι ο μόνος εν ενεργεία οδηγός που έχει οδηγήσει με Pirelli στην F1 στο παρελθόν... σχεδόν 20 χρόνια πριν (1991). O Vettel ήταν τότε 4 χρονών.lol 4 χρονων! Damn...
Σχετικα με το test, καλα πηγε ο MS ναι αλλα παιδια μην βιαζομαστε. Θ αλλαξουν τοσα πολλα πραγματα μεχρι το επομενο test με πρωτο και κυριοτερο τις γομες!
Σχετικα με τον Mika, εχει χασει εντελως την ακοη του απο το ενα αυτι και βλεπει χειροτερα απο το ενα ματι.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Ο ρολος του Ροσμπεργκ τωρα ποιος θα ειναι αραγε??Μπαριτσελλο νο 2??
Xαλαρά θα τον κερδίσει το schumi, οπότε θα'ναι Νο1.
Μέσα έπεσα.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Ο ρολος του Ροσμπεργκ τωρα ποιος θα ειναι αραγε??Μπαριτσελλο νο 2??
Xαλαρά τον κερδισε τον schumi, οπότε θα'ναι Νο2.
fixed
Schumacher επιστροφή #2