-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πραγματικα ομως....κιχ δεν κανει...το OPC εχει μακραν καλυτερο...οχι ομως και απο το R32.
Σε αυτό συμφωνώ! Απλά κάνω σύγκριση αποκλειστικά με 6κύλινδρους! Το παράδειγμα με το TFSI ήταν για την υπερβολή του πράγματος!
Όντως Γιώργο...δύσκολα το Φαόυ Βι να γίνει Busso...
αμα θετε να κανετε συγκρισεις με 6κυλινδρους μπορουμε αμεσως να ανακυρηξουμε τους boxer των 997 νικητες και να τελιωσει το θεμα
τα υπολοιπα μπορουν δε του κλ@νουν μια
Εκεί για να παίξω μπάλα θέλω άλλους 2 κυλίνδρους...τι φταίω εγώ αν οι κακομοίρηδες έχουν μείνει σε (ντεμέκ) supercar με 6cyl!??
-
παλι εκανα edit αλλα δε σε προλαβα
μιλαμε για 6κυλ
στους 4 παντως παραδεχομαι οτι ο tfsi εχει με διαφορα τον πιο αδιαφορο ηχο και κλεινοντας το παραθυρο κανεις μια χαρα αποστειρομενο ταξιδακι, πατωντας και κανα 6κυλινδρο πού και πού για να μη σε παρει ο υπνος
-
παλι εκανα edit αλλα δε σε προλαβαμιλαμε για 6κυλ
στους 4 παντως παραδεχομαι οτι ο tfsi εχει με διαφορα τον πιο αδιαφορο ηχο και κλεινοντας το παραθυρο κανεις μια χαρα αποστειρομενο ταξιδακι, πατωντας και κανα 6κυλινδρο πού και πού για να μη σε παρει ο υπνος
Iσχυει ομως
-
παλι εκανα edit αλλα δε σε προλαβαμιλαμε για 6κυλ
Εμένα μου ψιλοαρέσει ο TFSI με εξάτμιση S3 ή GTI. Έχει ωραίο μπασάκι! Από την κατηγορία όπως ειπώθηκε ο πιο εντυπωσιακός ήχος ανήκει σίγουρα στο OPC αλλά τι να το κάνω...
Αααα μιλώντας για ήχους...μακράν...http://www.youtube.com/watch?v=kKKJdRSI-R8
-
@jntaras
με σενα μεσα το ειχα ανοιξει στα 190 , οποτε καταλαβαινεις ακριβως τι εννοωΟ χρήστης stefan147 έγραψε:
Εμένα μου ψιλοαρέσει ο TFSI με εξάτμιση S3 ή GTI. Έχει ωραίο μπασάκι!
ναι αλλα πρεπει να εισαι πισω του να το ακουσεις καλα ή πεζος και να περασει διπλα σου ή να ανοιξεις το παραθυρο
ειλικρινα με εχει πιασει πολλες φορες κοφτης επειδη δε κοιτουσα το στροφομετρο
-
ναι αλλα πρεπει να εισαι πισω του να το ακουσεις καλα ή πεζος και να περασει διπλα σου ή να ανοιξεις το παραθυρο
Μα μόνο έτσι φυσικά...τι δουλειά έχω μέσα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
δεν την εχω πετυχει τη κυρια , αλλα νομιζω οτι η scuderia (που την εχω πετυχει) κανει πολυ πιο 'αντρικο' ηχο
η 360 μου κανει σα μηχανακι, ή αλλη ειναι πιο κοναν ο βαρβαρος
-
@jntaras
με σενα μεσα το ειχα ανοιξει στα 190 , οποτε καταλαβαινεις ακριβως τι εννοωΕμένα μου ψιλοαρέσει ο TFSI με εξάτμιση S3 ή GTI. Έχει ωραίο μπασάκι!
Ναιιιιι....
Του Opc ακουγεται και μεσα παρα πολυ ωραια...ειδικα στις πισω θεσεις!Ακουγεται σαν τεραστιο ρουφηγμα
-
δεν την εχω πετυχει τη κυρια , αλλα νομιζω οτι η scuderia (που την εχω πετυχει) κανει πολυ πιο 'αντρικο' ηχο
η 360 μου κανει σα μηχανακι, ή αλλη ειναι πιο κοναν ο βαρβαρος
Η Στρανταλε ηταν η πρωτη Φερραρι που ειχα ακουσει να ανοιγει (ειχα παθει σοκ ο κωλοφαρδος)!Ειναι απο αλλο πλανητη ο ηχος...στρανταλε εχω δει αλλα σε ακινησια,σε κινηση εχω δει μια καμπριο η οποια πηγαινε cruising...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Kαλα μιας και ειπατε R32 ακουστε ενα με πιο ελευθερη εξατμιση και θα με θυμηθειτε
εχει πολυ ωραιο ηχο ο V6, οντως
Για αυτό τον ήχο μιλάμε
Youtube VideoΚαλύτερα ακούγεται ο TFSI σου!
πλάκα μας κάνεις ή είσαι κουφός ;;
Σου φαίνεται να αστειεύομαι??
Έχεις ακούσει 25αρι Ε30? Έχεις ακούσει Busso? Έχεις ακούσει 350Ζ?
έχω ακούσει 2.0 ΤΦΣΙ όμως δες τι γράφεις και μετά ξανασυζητάμε.
να μην γράφεις υπερβολές.
μια χαρά ακούγεται το Γκολφάκι. Σιγά μην το συγκρίνω και με τουρμποτζετ από αεροπλάνο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχω ακούσει 2.0 ΤΦΣΙ όμως δες τι γράφεις και μετά ξανασυζητάμε.
να μην γράφεις υπερβολές.
μια χαρά ακούγεται το Γκολφάκι. Σιγά μην το συγκρίνω και με τουρμποτζετ από αεροπλάνο.
Όρεξη για να αρπαχτούμε βλέπω...πολλά slap έβαλες σε πρώτη φάση και σε δεύτερη θα γράφω ότι γουστάρω...
-
Γράψε ότι θες ... αλλά μην υποτιμάς την νοημοσύνη.
-
(παροτι συνεχιζω να πιστευω οτι το αβανταρει το μικρο βαρος του αμαξωματος και οτι σε ενα βαρυτερο αυτοκινητο θα φαινοταν η πραγματικη δυναμη των '240' , τελοσπαντων..υπαρχουν και δυναμομετρησεις)
Performance
Powertrain performance Wheel power 160 (217 / 214)kW (PS / bhp at 1/min 8318 Total wheel torque / total reduction 190 (140)Nm (lb-ft)at 1/min 7511 Stated engine performance Engine power 177 (241 / 237)kW (PS / bhp)at 1/min 8300 Engine torque 208 (153)Nm (lb-ft)at 1/min 7500
0.90
Power rate
0.91
Torque rat -
το συγκεκριμενο site ειναι λιγο υπερβολικο και δε μιλαω για το 'λογικο' 217 που λεει για το s2000, αλλα για το 263 που δινει στο s3
http://www.rri.se/popup/performancegrap ... artsID=733γενικα αν δεις ολα τα τουρμπατα βγαζουν ακριβως τα αλογα που λενε
προτιμω δυναμομετρησεις 4Τ
αν θες ομως και αυτο οκ ειναι 50 αλογα πισω
βαλτο μου σε αμαξι 1.5 τονου και θα δεις μετα κατι 0-100 σε 8' να κονταροχτυπιεται με μιτοαντε να μπει ο tfsi στη boxter να γινει δουλεια..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γράψε ότι θες ... αλλά μην υποτιμάς την νοημοσύνη.Δεν υποτιμάω κανέναν και τπτ! Απλά με κάποια άτομα εδω μέσα μιλάω με ένα συγκεκριμένο ύφος...σε περίπτωση που ενοχλήσε...sorry δεν μπορώ να κάνω κάτι...
-
Παιδιά, του αλλάξατε τα φώτα του θέματος του dimgster. Παρακαλώ για αυτοσυγκράτηση [Mod]
-
...
αν θες ομως και αυτο οκ ειναι 50 αλογα πισω
βαλτο μου σε αμαξι 1.5 τονου και θα δεις μετα κατι 0-100 σε 8' να κονταροχτυπιεται με μιτο
...Α δηλαδή δεν πρέπει να κρίνουμε ένα σύνολο κινητήρα/κιβωτίου πάνω στο πλαίσιο στο οποίο το τοποθέτησε ο Κατασκευαστής του, αλλά πρέπει για να απόδείξουμε την ανωτερότητα του δικού μας, με το να τον βάλουμε (εμείς ως εκ δια μαγείας ) σε ένα πιο φακλανοειδές αμάξωμα και να αποδείξουμε ότι είναι ελέφαντας (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ε?
Ας βαρύνουν δηλαδή όλοι οι Κατασκευαστές τα αμαξώματα των μοντέλων τους, ας βάλουν τουρμπίνες με το κιλό για να μπορεί να κινηθεί αυτή η βαριά κατσκευή, τι lightweight και μλκιες τώρα...Βάρος και άλογα με το κιλό, αυτή είναι η απόλυτη συνταγή.
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το point μου. Απλά δε γίνόταν να μην εκφραστεί αυτή μου η διαφωνία.
-
+1..
τι σχεση εχει ποση δυναμη εβγαζε ο κινητηρας του σ2000(παρεπιπτοντως το ανανεωμενο εβγαζε τα αλογα που αναφεροταν,δηλαδη 241..)..σαν συνολο ειναι κορυφη?ολα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε..
με τα δικα μου κριτηρια,το καλυτερο-ειλικρινεστερο-ξεκαθαρο ''σχετικως προσιτο'' σπορ αυτοκινητο της τελευταιας δεκαετιας.. -
@ραφι
καλα κανεις και εκφραζεις τη διαφωνια, δε θες ομως να δεις οτι μιλουσα για το μοτερ και για την 'υπεροχη' της ατμοσφαιρας και τα υποτιθεμενα 120 αλογα στο λιτροτο συνολο του lightweight που μου λες εχει και τις παρενεργειες του, αμα σε ενδιαφερουν ασημαντα για πολλους πραγματα οπως η ηχομονωση η στιβαροτητα και ενδεχομενως η ασφαλεια
εγω λοιπον επειδη δεν ειμαι σκληροπυρηνικος δε θα ηθελα το αυτοκινητο μου να κανει 50Κ και να ειναι κουδουνιστρα
σε καποιους αλλους φαινεται λογικο και προχωρανε στο επομενο σταδιο (elise) και εκει θα βγουν οι φαν του s2000 να πουν οτι η λιζα δεν ειναι αυτοκινητο, αφου δεν εχει καν ραδιο και πατακια (στα fl εβαλαν) , αλλα ειναι παιχνιδακι πιστας
για τον καθενα τα στανταρ ειναι διαφορετικα, για μενα προσωπικα δε νοειται να δινεις πανω απο 30Κ και να μην απαιτεις μια καλη ποιοτητα περα απο τα οποια αλλα τεχνολογικα επιτευγματα
και γω με τη σειρα μου κανω εκπτωσεις στην ποιοτητα και χωρους σε σχεση με ενα Α6 , αλλα η εκπτωσεις αυτες γινονται σε ανεκτα για μενα πλαισια, για να κερδισω αλλου
το ιδιο ισχυει και για τον κατοχο ενος s2000
καταλαβαινεις τι θελω να πω φανταζομαι, αρα ας συμφωνησουμε οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις, αλλα να βλεπουμε και τα αρνητικα αυτων που υποστηριζουμε -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
+1..τι σχεση εχει ποση δυναμη εβγαζε ο κινητηρας του σ2000(παρεπιπτοντως το ανανεωμενο εβγαζε τα αλογα που αναφεροταν,δηλαδη 241..)..σαν συνολο ειναι κορυφη?ολα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε..
με τα δικα μου κριτηρια,το καλυτερο-ειλικρινεστερο-ξεκαθαρο ''σχετικως προσιτο'' σπορ αυτοκινητο της τελευταιας δεκαετιας..- 1
φανταζομαι οτι η απαντηση μου παραπανω σε καλυψε, παροτι ξερω οτι καιγεσαι να διαφωνησουμε
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου