-
Δεν ανοίγετε ένα τόπικ λέω εγώ να τα λέγατε εκεί? Φαίνεται ενδιαφέρον η κουβέντα
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Δε ζητάω τη γνώμη κανενος πάνω στο θέμα αυτό...
παντα απολυτος ο dimgster
Qsis οταν τα παραπάνω μου τα λέει άνθρωπος που δουλευει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο/αντιπροσωπία mazda,ο οποίος μάλιστα την υπερασπίζεται πολύ σαν εταιρία, νομίζεις οτι υπάρχει περιθώριο να πιστέψω κάτι άλλο;
πλακα σου κανω μωρε
απλα σε εχω μπανισει που δε σηκωνεις κουβεντα για τιποτα και στο τελος κανεις του κεφαλιου σου
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Έχεις αμφιβολία οτι το mk 2/2.5 είναι πολυ πιο ποιοτικό σε οτι αφορά τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί;
Επειδη ο ανθρωπος γνωριζει,μην τον ζαλιζετε με ποιοτητα VAG και λοιπα...
Ειναι το τελευταιο των Μοϊκανων,αμιγως ιαπωνικο δε σπαει δε χαλαει αυτοκινητο...(οχι οτι τα mk3 εχουν τπτ σοβαρα προβληματα,περα απο μερικες σπασμενες μπιελες...)
Δε θα ξαναδουμε τετοια ποιοτητα κατασκευης σε αυτη την κατηγορια.μ΄αρέσεις
-
Ας μεταφέρει ο admin την προηγούμενη συζήτηση και συνεχίζουμε.
Δεκτες οι απόψεις και οι εμπειρίες όλων , αρκει να τις έχουν ζήσει (οδηγώντας, συνοδηγώντας) και οχι να τις έχουν διαβάσει σε περιοδικά.
Ψάχνουμε αμάξι που να ειναι αποτελεσματικο και να προσφέρει το ανάλογο feeling.
-
viewtopic.php?f=9&t=36622
-
Βαλε μια οροφη...σε ευρω και καποιες προτιμησεις σε τυπο αυτοκινητου, hatch, coupe,
roadster, περιορισμους ή μη κυβικων, να ειναι καινουργιο αναγκαστικα, ή και ελαφρως μτχ? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Βαλε μια οροφη...σε ευρω και καποιες προτιμησεις σε τυπο αυτοκινητου, hatch, coupe,
roadster, περιορισμους ή μη κυβικων, να ειναι καινουργιο αναγκαστικα, ή και ελαφρως μτχ?+1
- αυτό το αυτοκίνητο θα είναι το μοναδικό σου ή έχεις και άλλο για τις μετακινήσεις
- ταβάνι χρημάτων
- μπορείς φαντάζομαι και πάνω από 2.000κεκ
- σε τι δρόμους θα το οδηγείς
- θα το βάζεις πίστα και αν ναι πόσο συχνά
- σε ενδιαφέρει μετά να το βελτιώσεις κι άλλο ή θα το αφήσεις μαμά
- ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ €€€ ποιο αμάξι θα επέλεγες αν κάποιος στο χάριζε, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μπορούσες να το συντηρείς μόνος σου.
ελπίζω να μην σε κούρασα.
-
πιο σκληροπυρινικο απο το κατερχαμ δεν υπαρχει..κ η τιμη του δεν ειναι ιδιαιτερως υψηλη για τις επιδοσεις του..οποτε μαλλον(δεν ειμαι κ σιγουρος) δεν ψαχνεις σκληροπυρηνικο στην κυριολεξια..
αλλιως υπαρχει κ το αριελ ατομ..κ εγω +1 στον κικιζα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
roadster, περιορισμους ή μη κυβικων, να ειναι καινουργιο αναγκαστικα, ή και ελαφρως μτχ?δεν θέλω να είναι roadster (αλλα δεν απορρίπτονται κιόλας, αρκει να μην ειναι μεγάλο το κόστος)
γι΄αυτο λέω για mx5 και κολάω στο s2000κυβικά μέχρι 2.000 με τίποτα παραπάνω
καινούργιο δεν βρίσκω κανένα να με καλυπτει, οπότε παίζω άνετα με μεταχειρισμένο
μιλάω για αμάξια απο 04-05 και μετά σίγουρα...
τα ευρώ δεν τα πετάω γιατι τα δουλεύω ενα, ένα...οπότε παίζουν ρόλο
αν χρειαστεί πάω μέχρι 35+
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=36622όχι πολύ ακριβό αμάξι και κάνει λίγα πράγματα...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πιο σκληροπυρινικο απο το κατερχαμ δεν υπαρχει..κ η τιμη του δεν ειναι ιδιαιτερως υψηλη για τις επιδοσεις του..οποτε μαλλον(δεν ειμαι κ σιγουρος) δεν ψαχνεις σκληροπυρηνικο στην κυριολεξια..
θέλω αμάξι δρόμου και οχι πίστας να μπορει να κυκλοφορήσει στο δρόμο
δεν ψάχνω αμάξι να κάνω track day
το αμάξι θα κάνει 1.000 Km κάθε μήνα κινούμενο στην εθνική απο σβέλτα, ως πολύ γρήγορα, οπότε αμάξια 'βόλτας' απορρίπτονται
-
Opel Speedster
Εvo
Scooby Scooby Doo (αν και από 05 και μετά φτάνει 2,5)Σε καινούριο έχεις σκεφτεί το 2,0 MX5 roadster-coupe;
Πάντως με 35 βρίσκεις σχετικά φρέσκο S2K. -
Γίνε λίγο πιο σαφής πάντως υπάρχουν και σήμερα σκληροπυρινικά μοντέλα από hot hach (clio, megame rs)
μέχρι soupersport (911gt3 και f430) αν και για μένα καλή λύση είναι και η elise ή αλλιός μεταχείρα Μ3 e46. -
θέλω αμάξι δρόμου και οχι πίστας να μπορει να κυκλοφορήσει στο δρόμο
δεν ψάχνω αμάξι να κάνω track day
το αμάξι θα κάνει 1.000 Km κάθε μήνα κινούμενο στην εθνική απο σβέλτα, ως πολύ γρήγορα, οπότε αμάξια 'βόλτας' απορρίπτονται
μήπως μια χαρά είναι το GTI
-
όχι πολύ ακριβό αμάξι και κάνει λίγα πράγματα...
υπάρχει και η απλή με τα 122 ή 136 (ανάλογα την εθνικότητα του μοτέρ)
κάνει πολλά περισσότερα από ότι μπορέις να φανταστείς...
το επομενό μου αυτοκίνητο
-
Δυστυχως δεν εχω καταφερει να οδηγησω μεχρι στιγμης ενα, αλλα κρινοντας
και απο την μηχανη που φαινεται οτι σου αρεσει γενικως, θα προτεινα
S2000 fl σαν και αυτο πχhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/460293/
Θα ξερεις βεβαια ηδη απο τα περιοδικα τι γραφεται-λεγεται-ακουγεται, εγω θα σου αναφερω μονο μια παρατηρηση που ειχε κανει ο Kυρκος (Λεωνιδας, που τρεχει ακομα σε αγωνες), οταν ειχε οδηγησει ενα για λογαριασμο περιοδικου, μεταξυ αλλων δυνατων και μερικων φτερουγατων, ειπε οτι αν δεν ειχε αγωνιστικο ή γενικοτερα ολη αυτη την ενασχοληση που του δινει την δυνατοτητα να ξεκ@υλωνει, θα επελεγε ενα τετοιο
για το δρομο.
Τελος αρκετοι γνωστες το εχουν χαρακτηρισει και διθεσια μικρη φορμουλα για τον δρομο...η οποια ομως και με ενα Hard top μπορει ανετα να κανει μικρα ταξιδια
χωρις να κουραζει οπως μια...Λιζα πχ -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Opel Speedster
Εvo
Scooby Scooby Doo (αν και από 05 και μετά φτάνει 2,5)speedster οχι, για τον ιδιο λόγο που απορρίπτεται και η lotus
Σχετικά με τα άλλα ειναι γνωστά.
Μην βλέπεται το topic σαν να προτείνετε αμάξι για εμένα.
Δείτε το σαν μια γενική κουβέντα σχετικά με αυτού του είδους τα αμάξια.Σε καινούριο έχεις σκεφτεί το 2,0 MX5 roadster-coupe;
Ούτε για αστείο δεν παίρνω mx5 mk3
Πάντως με 35 βρίσκεις σχετικά φρέσκο S2K.
Για s2000 δε θα έδινα πάνω απο 27-28 χιλιάρικα.
Εκτός απο σπόρ, το αμάξι με αυτά τα λεφτά θα πρέπει να κάνει και άλλα...
Άλλο δίνω 13 και βγάζω γούστα (περίπτωση mx5 mk 2.5) και άλλο δίνω 35.
Άμα δώσω 35 εκτος απο γούστα θα πρέπει να κάνει και άλλα πράγματα. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όχι πολύ ακριβό αμάξι και κάνει λίγα πράγματα...
υπάρχει και η απλή με τα 122 ή 136 (ανάλογα την εθνικότητα του μοτέρ)
κάνει πολλά περισσότερα από ότι μπορέις να φανταστείς...
το επομενό μου αυτοκίνητο
το κάνει λίγα δεν αναφέρεται στις δυνατότητες του...
το κάνει λίγα σημαίνει οτι οταν δίνω τόσα λεφτά δεν μενοιάζει ΜΟΝΟ το feeling και το στρίψιμο
-
Απο χωρους δεν μας ειπες τι θες...
-
To mini Cooper Fl του 06 με τον Compressor το εχεις σκεφτει?
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου