-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το 2λιτρο Ζ4 ειναι πατατα, αλλα με τους premium οσο ανεβαινεις σε λεφτα τοσο περισσοτερο αξιζει η αγορα σουμε 55 Κ μπορουσες ή οχι να παρεις Ζ4 3λιτρη?
σε σχεση με αυτο συγκρινω το s2000 και μη μου πεις οτι ειναι συνολικα καλυτερο το χοντα , εκτος απο το σημα
To S, το έπερνες με το κλειδί στο χέρι σε αυτά τα χρήματα. Για πάνε κοντά στην BMW να δεις πόσο θα σου έβγαινε μια 3λιτρη Z4. Που έχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. ΒΑΡΟΣ.
Και συντήρηση 3λιτρου. Που και αυτό παίζει το ρόλο του.
Και ναι θα στο πω. Εκτός της ηλεκτρικής οροφής και του σήματος, το s είναι παντού καλύτερο.. -
S2000, τι αμαξάρα
μια κατηγορία μόνο του. -
@κυρ
ειναι βαρια (η προηγουμενη, οχι η καινουρια φαλαινα ) η Ζ4?
παναλαφρη ειναι εχει περισσοτερο γκαζι (και ας χανει στα αλογα ανα λιτρο και τα ελληνικα σηματα) και μπορουσες να την παρεις σε κοντινα λεφτα, αν εσυ ηθελες να βαλεις και της παναγιας τα ματια μεσα ειναι προβλημα σουοταν ενας γνωστος μου πηρε μια boxter s εδωσε 84Κ δεν το πλακωσε σε ενα καρο ανουσια εξτρα και μια χαρα ηταν το αυτοκινητο του
εγω περιμενα να μου πεταξει κανα 90αρι
και ο καβουρας για το 1800αρι Α3 του εδωσε σχεδον οσα κι εγω, αναλογα τι θελει ο καθενας
-
@κυρ
ειναι βαρια (η προηγουμενη, οχι η καινουρια φαλαινα ) η Ζ4?
παναλαφρη ειναι εχει περισσοτερο γκαζι (και ας χανει στα αλογα ανα λιτρο και τα ελληνικα σηματα) και μπορουσες να την παρεις σε κοντινα λεφτα, αν εσυ ηθελες να βαλεις και της παναγιας τα ματια μεσα ειναι προβλημα σουοταν ενας γνωστος μου πηρε μια boxter s εδωσε 84Κ δεν το πλακωσε σε ενα καρο ανουσια εξτρα και μια χαρα ηταν το αυτοκινητο του
εγω περιμενα να μου πεταξει κανα 90αρι
και ο καβουρας για το 1800αρι Α3 του εδωσε σχεδον οσα κι εγω, αναλογα τι θελει ο καθενας
Η προηγούμενη Ζ4 ήταν 10% πιο βαριά από το S2000. Και είχε μπλοκέ που το Ζ4 δεν είχε. Και στρόφαρε 2500 στροφές παραπάνω. Άστο, δεν το σώζεις. Ένα 60άρι σου έβγαινε η 3λιτρη Ζ4.
-
Εντάξει τώρα τι συγκρίνουμε, γαμώ τα αμάξια η προηγούμενη Ζέτα με τον 3λιτρο εν σειρά αλλά όταν στην κουβέντα μπαίνει το S2K τότε.....εντάξει όπως και να το κάνουμε αυτό το Honda ήταν όπλο....Ούτε βίδα δεν πείραζες....Θυμάμαι ότι και οι ζάντες ήταν μελετημένες και όποιος τις άλλαξε μόνο κακό έκανε...Και τι τιμόνι εεε? Χειρουργικό εργαλείο
-
στο fl εβαλαν 17αρες παντως
@kyr
δε με νοιαζει να το σωσω, το 10% παραπανω βαρος δε λεει τιποτα απο τη στιγμη που το μοτερ της ειναι σημαντικα πιο δυνατο
το στροφαρισμα παραπανω δε μου λεει επισης τιποτα καθως με νοιαζει η δυναμη που εβγαινε στο τελος, το να στροφαρει ενα μοτερ πολυ μονο αν με ενδιεφερε ο ηχος θα το κοιτουσα (που δε με ενδιαφερει)
αλλωστε οταν λεμε οτι καποια τουρμπατα μοτερ στροφαρουν 7000 ή καποια πιο σκληροπυρηνικα στις 7600 αυτο δε λεει τιποτα για μερικους.. προτιμουν ατμοσφαιρικα με 6500-6700βεβαια για την εποχη του ηταν πανισχυρο μοτερ απο μολις 2 λιτρα και μεχρι σημερα ειναι το πιο δυνατο ατμοσφαιρικο σε αυτα τα κυβικα, το μοτερ του τουλαχιστον ειναι πολυ σημαντικο
(παροτι συνεχιζω να πιστευω οτι το αβανταρει το μικρο βαρος του αμαξωματος και οτι σε ενα βαρυτερο αυτοκινητο θα φαινοταν η πραγματικη δυναμη των '240' , τελοσπαντων..υπαρχουν και δυναμομετρησεις)τεσπα για να ληξει αυτη η κουβεντα που δεν οδηγει πουθενα το s2000 ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανει ενας (πραγματικος ) οδηγος που του περισσευουν 50+ Κ
ολα τα αλλα ειναι λιγα μπροστα στο μεγαλειο του.-
θα κραταω την οποια αντιθετη αποψη για τον εαυτο μου απο δω και περα
-
EVO 9
http://www.evo.co.uk/buying/buyingguide ... vo_ix.html
-
Kαλα μιας και ειπατε R32 ακουστε ενα με πιο ελευθερη εξατμιση και θα με θυμηθειτε
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Kαλα μιας και ειπατε R32 ακουστε ενα με πιο ελευθερη εξατμιση και θα με θυμηθειτεεχει πολυ ωραιο ηχο ο V6, οντως
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
EVO 9http://www.evo.co.uk/buying/buyingguide ... vo_ix.html
Ακόμα το κουβεντιάζουμε?? Αφού δεν θες κάτι σε 6cyl ΒΜW που κάνει λίγο απ' όλα χτύπα το ΕVO και μεγειές! Θα στο προτείνει και ο βενζινάς της γειτονιάς σου!
-
Kαλα μιας και ειπατε R32 ακουστε ενα με πιο ελευθερη εξατμιση και θα με θυμηθειτε
εχει πολυ ωραιο ηχο ο V6, οντως
Για αυτό τον ήχο μιλάμε
Youtube VideoΚαλύτερα ακούγεται ο TFSI σου!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για αυτό τον ήχο μιλάμε
πλάκα μας κάνεις ή είσαι κουφός ;;
-
Για αυτό τον ήχο μιλάμε
Tι λες ρε ?????? Ειναι μαγεια ο ηχος
-
ναι ρε Στεφανε, κανει πολυ ωραιο ηχο ο στενος V6
βεβαια busso δεν ειναι.. (γιατι δε μπορει να ειναι καλυτερο ενα φαου βι ) , αλλα το παλευει
ο tfsi ειναι το πιο αθορυβο μοτερ σε αυτα τα αλογα
-
Πραγματικα ομως....κιχ δεν κανει...το OPC εχει μακραν καλυτερο...οχι ομως και απο το R32.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για αυτό τον ήχο μιλάμε
πλάκα μας κάνεις ή είσαι κουφός ;;
Σου φαίνεται να αστειεύομαι??
Έχεις ακούσει 25αρι Ε30? Έχεις ακούσει Busso? Έχεις ακούσει 350Ζ?
-
στεφανε σε προλαβα πανω , ειπαμε δεν ειναι busso, αλλα προσπαθει
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πραγματικα ομως....κιχ δεν κανει...το OPC εχει μακραν καλυτερο...οχι ομως και απο το R32.Σε αυτό συμφωνώ! Απλά κάνω σύγκριση αποκλειστικά με 6κύλινδρους! Το παράδειγμα με το TFSI ήταν για την υπερβολή του πράγματος!
Όντως Γιώργο...δύσκολα το Φαόυ Βι να γίνει Busso...
-
Παντως εμενα απο κοντα που ακουσα ενα παρομοιο R μου φανηκε σαν Ε46αρι Μ3...
-
Πραγματικα ομως....κιχ δεν κανει...το OPC εχει μακραν καλυτερο...οχι ομως και απο το R32.
Σε αυτό συμφωνώ! Απλά κάνω σύγκριση αποκλειστικά με 6κύλινδρους! Το παράδειγμα με το TFSI ήταν για την υπερβολή του πράγματος!
Όντως Γιώργο...δύσκολα το Φαόυ Βι να γίνει Busso...
αμα θετε να κανετε συγκρισεις με 6κυλινδρους μπορουμε αμεσως να ανακυρηξουμε τους boxer των 997 νικητες και να τελιωσει το θεμα
τα υπολοιπα δε του κλ@νουν μια
αμα δουλευει και κανα τουρμπο μαζι, γινεται κολαση και μονο η scuderia βγαζει πιο τρομακτικο ηχο, αλλα αυτη ειναι v8
(δεν εχω ακουσει gt3 live να ανοιγει, θα ηθελα γιατι και αυτη πρεπει να ξουριζει)
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου