-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Εμενα χτυπαει 5.4δ 0-100 τωρα, εχει 300 αλογα, πισωκουνα και σπινιαρει σαν μπιπ.....Δλδ να αφαιρεσω αλλο 1.5δ ? Αν το εκανα θα ειχα Ferrari και Δεν εχω......
δλδ εσυ καταλαβες οτι οποιος σπινιαρει αφαιρει 1,5 δευτερο και βγαζει το 0-100 του αυτοκινητου του?
Οπως και να εχει το θεμα ειναι πως ακομα και απο 120 να το παει καποιος 215-220-230 το προβλημα δεν ειναι αναγκη να βγει αμεσως. Εμενα στα 340 κοντα αλογα μου το εβγαλε το προβλημα με τα μπεκ μετα απο 1 χρονο κοντα. Αυτο το λεω γιατι το να βγαλει μια δυναμομετρηση ενα αυτοκινητο δεν σημαινει πως ειναι οκ.
υπαρχουν και παρα πολλα νορμαλ με χαλασμενα μπεκ χωρις πολλα χλμ.Αυτα γιατι χαλασαν αφου δεν ειχαν ''προγραμμα''?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εμενα χτυπαει 5.4δ 0-100 τωρα, εχει 300 αλογα, πισωκουνα και σπινιαρει σαν μπιπ.....Δλδ να αφαιρεσω αλλο 1.5δ ? Αν το εκανα θα ειχα Ferrari και Δεν εχω......
δλδ εσυ καταλαβες οτι οποιος σπινιαρει αφαιρει 1,5 δευτερο και βγαζει το 0-100 του αυτοκινητου του?
Οπως και να εχει το θεμα ειναι πως ακομα και απο 120 να το παει καποιος 215-220-230 το προβλημα δεν ειναι αναγκη να βγει αμεσως. Εμενα στα 340 κοντα αλογα μου το εβγαλε το προβλημα με τα μπεκ μετα απο 1 χρονο κοντα. Αυτο το λεω γιατι το να βγαλει μια δυναμομετρηση ενα αυτοκινητο δεν σημαινει πως ειναι οκ.
υπαρχουν και παρα πολλα νορμαλ με χαλασμενα μπεκ χωρις πολλα χλμ.Αυτα γιατι χαλασαν αφου δεν ειχαν ''προγραμμα''?
-
Εμενα τα λαστιχα ειναι πανω απο 2 ετων οποτε σπινιαρει επειδη ειναι φαγωμενα οποτε συμφωνα με την λογικη που διαβασα πιο πανω καποιος απο κοντα 9δ μπορει να πει πως εχει 0-100 7.6δ. Οποτε γιατι και εγω να μην πω αντε 1δ κατω δλδ 4.4δ ?
-
Δεν εχω δει ποτε αυτοκινητο ειδικα σχετικα καινουργιο (εμενα μου τα τιναξε πριν κλεισει 3 χρονια) που να εχει προβλημα με μπεκ και να μην εχει πειραχτει καθολου. Εκτος αν θεωρεις τυχαιο που εναμιση σχεδον χρονο που το εριξα παλι στα 300 δεν εχω κανενα θεμα.
-
-
Ειχε φαγωμένα λάστιχα οπότε στην εκκίνηση σπιναριζε υπερβολικά.
Καταρχην ειναι ξενος οχι Ελληνας και κατα δευτερον και ? Δλδ αν καποιος εχει φαγωμενα λαστιχα αφερει κοντα 1.5δ απο το χρονομετρο?
Απο που είναι? Μήπως φορούσε χειμερινά?
-
- Εμενα τα λαστιχα ειναι πανω απο 2 ετων οποτε σπινιαρει επειδη ειναι φαγωμενα οποτε συμφωνα με την λογικη που διαβασα πιο πανω καποιος απο κοντα 9δ μπορει να πει πως εχει 0-100 7.6δ. Οποτε γιατι και εγω να μην πω αντε 1δ κατω δλδ 4.4δ ?
και επειδη τα ελαστικα σου ειναι 2 ετων και οχι 4 αφαιρεις 1 δευτερο ''μονο''? δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν στεκει αυτη η λογικη για οποιοδηποτε οχημα,οποιοδηποτε ελαστικο,οποιοδηποτε δρομο?
- Δεν εχω δει ποτε αυτοκινητο ειδικα σχετικα καινουργιο (εμενα μου τα τιναξε πριν κλεισει 3 χρονια) που να εχει προβλημα με μπεκ και να μην εχει πειραχτει καθολου..
εγω εχω δει.Και σε πολλες μαρκες και μοντελα να χαλανε μπεκ χωρις να εχει πειραχτει τιποτα.
Εκτος αν θεωρεις τυχαιο που εναμιση σχεδον χρονο που το εριξα παλι στα 300 δεν εχω κανενα θεμα.
το τι εχει παθει/θα παθει το δικο σου αυτοκινητο δεν ειναι κανονας για ολα τα οχηματα του πλανητη.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
- Εμενα τα λαστιχα ειναι πανω απο 2 ετων οποτε σπινιαρει επειδη ειναι φαγωμενα οποτε συμφωνα με την λογικη που διαβασα πιο πανω καποιος απο κοντα 9δ μπορει να πει πως εχει 0-100 7.6δ. Οποτε γιατι και εγω να μην πω αντε 1δ κατω δλδ 4.4δ ?
και επειδη τα ελαστικα σου ειναι 2 ετων και οχι 4 αφαιρεις 1 δευτερο ''μονο''? δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν στεκει αυτη η λογικη για οποιοδηποτε οχημα,οποιοδηποτε ελαστικο,οποιοδηποτε δρομο?
- Δεν εχω δει ποτε αυτοκινητο ειδικα σχετικα καινουργιο (εμενα μου τα τιναξε πριν κλεισει 3 χρονια) που να εχει προβλημα με μπεκ και να μην εχει πειραχτει καθολου..
εγω εχω δει.Και σε πολλες μαρκες και μοντελα να χαλανε μπεκ χωρις να εχει πειραχτει τιποτα.
Εκτος αν θεωρεις τυχαιο που εναμιση σχεδον χρονο που το εριξα παλι στα 300 δεν εχω κανενα θεμα.
το τι εχει παθει/θα παθει το δικο σου αυτοκινητο δεν ειναι κανονας για ολα τα οχηματα του πλανητη.
-
ωραια τοτε εξηγησε μου με τι κριτηριο εσυ η ο καθενας εχεις 9δ 0-100 και λες επειδη τα λαστιχα μου ειναι φαγωμενα θα ριξω 1.5δ κατω. Αντε να δουμε γιατι θα μας τρελανεις αφου η παλαιοτητα και το οτι ειναι φαγωμενα προφανως δεν μετραει το ιδιο στα αυτοκινητα. Εκτος αν νομιζεις πως οσοι ανεβαζουν βιντεακια στο Youtube χρησιμοποιουν εξοπλισμο που εχουν οι κατασκευαστες.....
-
Εσυ εχεις δει, εγω οχι. Εγω εχω δει απειρα αμαξια να βγαζουν ζημιες μετα απο πουσαρισματα, εσυ οχι.....Ε ετσι παει μαλλον....
-
- ωραια τοτε εξηγησε μου με τι κριτηριο εσυ η ο καθενας εχεις 9δ 0-100 και λες επειδη τα λαστιχα μου ειναι φαγωμενα θα ριξω 1.5δ κατω...
κανεις δεν ειπε κατι τετοιο.Ειπωθηκε οτι ειναι δυνατον να εχεις μεγαλη αποκληση στο 0-100 απο παλια ελαστικα.Δεν ειναι αυτο το μονο που μπορει να επηρεασει ενα κακο 0-100,απλα αναφερθηκε σαν παραδειγμα σε αυτο που ειπες οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν επιασε τις μετρησεις του βελτιωτη.
Εαν δεν ξερεις ΟΛΕΣ τις παραμετρους της δοκιμης αυτης δεν μπορεις να βγαζεις ασφαλη συμπερασματα και να λες'' δεν εκανε το 0-100 αρα δεν εχει τα αλογα που υποσχεται''Αντε να δουμε γιατι θα μας τρελανεις αφου η παλαιοτητα και το οτι ειναι φαγωμενα προφανως δεν μετραει το ιδιο στα αυτοκινητα..
και βεβαια δεν μετραει το ιδιο.
Εκτος αν νομιζεις πως οσοι ανεβαζουν βιντεακια στο Youtube χρησιμοποιουν εξοπλισμο που εχουν οι κατασκευαστες.....
τι σχεση εχει αυτο δλδ τωρα?
- Εσυ εχεις δει, εγω οχι. Εγω εχω δει απειρα αμαξια να βγαζουν ζημιες μετα απο πουσαρισματα, εσυ οχι.....Ε ετσι παει μαλλον....
και αυτα τα χιλιαδες νορμαλ που χαλασαν μπεκ,γιατι τα χαλασαν τοτενες?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
- ωραια τοτε εξηγησε μου με τι κριτηριο εσυ η ο καθενας εχεις 9δ 0-100 και λες επειδη τα λαστιχα μου ειναι φαγωμενα θα ριξω 1.5δ κατω...
κανεις δεν ειπε κατι τετοιο.Ειπωθηκε οτι ειναι δυνατον να εχεις μεγαλη αποκληση στο 0-100 απο παλια ελαστικα.Δεν ειναι αυτο το μονο που μπορει να επηρεασει ενα κακο 0-100,απλα αναφερθηκε σαν παραδειγμα σε αυτο που ειπες οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν επιασε τις μετρησεις του βελτιωτη.
Εαν δεν ξερεις ΟΛΕΣ τις παραμετρους της δοκιμης αυτης δεν μπορεις να βγαζεις ασφαλη συμπερασματα και να λες'' δεν εκανε το 0-100 αρα δεν εχει τα αλογα που υποσχεται''Αντε να δουμε γιατι θα μας τρελανεις αφου η παλαιοτητα και το οτι ειναι φαγωμενα προφανως δεν μετραει το ιδιο στα αυτοκινητα..
και βεβαια δεν μετραει το ιδιο.
Εκτος αν νομιζεις πως οσοι ανεβαζουν βιντεακια στο Youtube χρησιμοποιουν εξοπλισμο που εχουν οι κατασκευαστες.....
τι σχεση εχει αυτο δλδ τωρα?
- Εσυ εχεις δει, εγω οχι. Εγω εχω δει απειρα αμαξια να βγαζουν ζημιες μετα απο πουσαρισματα, εσυ οχι.....Ε ετσι παει μαλλον....
και αυτα τα χιλιαδες νορμαλ που χαλασαν μπεκ,γιατι τα χαλασαν τοτενες?
- Τοτε θα επρεπε να βαλει 9δ, οχι 7.6δ επειδη ο ιδιος θεωρησε πως τα ελαστικα του του στερησαν 1.4δ, ετσι δεν ειναι ?
- Ακριβως οχι αλλα εφοσον εγω εχω 300 αλογα λογικο δεν ειναι ακομα και με λιγοτερη φθορα απο τα δικα του να σπινιαρουν περισσοτερο ? Ναι η Οχι ?
- Εχει σχεση στο οτι ειναι ακυρος ο τυπος οταν βαζει 0-100 7.6δ και ολοι οι αλλοι με το ιδιο αμαξι και την ιδια βελτιωση βαζουν πανω απο 8δ.
- Νομιζα πως σου απαντησα με το παραδειγμα των ποσοστων. Οταν εκει εξω κυκλοφορει 1 φτιαγμενο ανα 100 νορμαλ οπως λες και εσυ αυτοκινητα λογικο τα νορμαλ να βγαζουν Γενικα μεγαλυτερο νουμερο ζημιων. Εμεις εξεταζουμε αναμεσα στα Φτιαγμενα ποσα βγαζουν τετοιες ζημιες.
-
- Τοτε θα επρεπε να βαλει 9δ, οχι 7.6δ επειδη ο ιδιος θεωρησε πως τα ελαστικα του του στερησαν 1.4δ, ετσι δεν ειναι ?.
ακομα δεν εχεις παρει μυρωδια τι λεμε?
- Ακριβως οχι αλλα εφοσον εγω εχω 300 αλογα λογικο δεν ειναι ακομα και με λιγοτερη φθορα απο τα δικα του να σπινιαρουν περισσοτερο ? Ναι η Οχι ?
οχι.Το γιατι το εχουμε πει.
- Εχει σχεση στο οτι ειναι ακυρος ο τυπος οταν βαζει 0-100 7.6δ και ολοι οι αλλοι με το ιδιο αμαξι και την ιδια βελτιωση βαζουν πανω απο 8δ.
δλδ ολα τα προγραμματα ειναι το ιδιο? δεν υπαρχουν ουτε καλυτερα/γρηγοροτερα,ουτε χειροτερα/αργοτερα?
- Νομιζα πως σου απαντησα με το παραδειγμα των ποσοστων. Οταν εκει εξω κυκλοφορει 1 φτιαγμενο ανα 100 νορμαλ οπως λες και εσυ αυτοκινητα λογικο τα νορμαλ να βγαζουν Γενικα μεγαλυτερο νουμερο ζημιων. Εμεις εξεταζουμε αναμεσα στα Φτιαγμενα ποσα βγαζουν τετοιες ζημιες.
τα νορμαλ γιατι χαλανε τα μπεκ θα μου πεις? σε ολα τα αυτοκινητα,σε ολα τα μοντελα εδω και 30 χρονια?
πως ξερεις οτι τα προγραμματισμενα χαλανε σε μεγαλυτερο ποσοστο τα μπεκ? εχεις κατι να μας δειξεις που το επιβεβαιωνει αυτο? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
- Τοτε θα επρεπε να βαλει 9δ, οχι 7.6δ επειδη ο ιδιος θεωρησε πως τα ελαστικα του του στερησαν 1.4δ, ετσι δεν ειναι ?.
ακομα δεν εχεις παρει μυρωδια τι λεμε?
οχι.Το γιατι το εχουμε πει.
δλδ ολα τα προγραμματα ειναι το ιδιο? δεν υπαρχουν ουτε καλυτερα/γρηγοροτερα,ουτε χειροτερα/αργοτερα?
τα νορμαλ γιατι χαλανε τα μπεκ θα μου πεις? σε ολα τα αυτοκινητα,σε ολα τα μοντελα εδω και 30 χρονια?
πως ξερεις οτι τα προγραμματισμενα χαλανε σε μεγαλυτερο ποσοστο τα μπεκ? εχεις κατι να μας δειξεις που το επιβεβαιωνει αυτο?- Οποτε μονος του 'μαντευει' πως το σπινιαρισμα του περνει 1.4δ....Ωραια και εγω με την ιδια ακριβως λογικη μαντευω πως μου τρωει 1δ....Σε τι διαφερει ακριβως ?
- Σημερα εμαθα πως ενα αυτοκινητο 200 αλογων μπορει να σπινιαρει περισσοτερο απο ενα 300 αλογων........Ισως αν ειχα Lamborghini (που με 300 αλογα δεν αλλα οκ) με τα τελεια anti-spin να επαιζε κατι τετοιο αλλα τωρα δεν.
- Αλλοι με 220 και 225 βαζουν 8δ+, εκεινος με 215 βαζει 7.6δ...Και μετραμε 9δ αλλα εκεινος αποφασιζει να βγαλει 1.4δ μονος του λογο σπινιαρισματος...Λογικοτατο....
- Μπορω να κρινω με βαση το δικο μου και των φιλων μου. Πριν τα πουσαρουμε ηταν μια χαρα, μετα εβγαλαν προβληματα, νομιζω το γιατι ειναι ξεκαθαρο.
-
Το σπινάρισμα το έγραψα για πλάκα αλλα Οκ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το σπινάρισμα το έγραψα για πλάκα αλλα Οκ...Το καταλαβα γιατι δεν γινεται να ξερεις τον τυπο αλλα προφανως καποιος συμφωνει.
-
- Οποτε μονος του 'μαντευει' πως το σπινιαρισμα του περνει 1.4δ....Ωραια και εγω με την ιδια ακριβως λογικη μαντευω πως μου τρωει 1δ....Σε τι διαφερει ακριβως ?
κανει μια υποθεση γιατι δεν επιασε το εκτιμωμενο απο τον βελτιωτη.Θα μπορουσε να κανει και αλλες υποθεσεις απο πιθανες αιτιες που ενα αυτοκινητο δεν επιασε το εκτιμωμενο 0-100 η whatever μετρηση.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???????????????????????- Σημερα εμαθα πως ενα αυτοκινητο 200 αλογων μπορει να σπινιαρει περισσοτερο απο ενα 300 αλογων........Ισως αν ειχα Lamborghini (που με 300 αλογα δεν αλλα οκ) με τα τελεια anti-spin να επαιζε κατι τετοιο αλλα τωρα δεν. .
αυτο το εμαθες μονος σου.Κανεις απο εδω μεσα δεν ισχυριστηκε οτι κατι τετοιο ειναι δεδομενο απο την ιπποδυναμη μονο.
- Αλλοι με 220 και 225 βαζουν 8δ+, εκεινος με 215 βαζει 7.6δ...Και μετραμε 9δ αλλα εκεινος αποφασιζει να βγαλει 1.4δ μονος του λογο σπινιαρισματος...Λογικοτατο....
το τι κανουν αλλοι βελτιωτες και τι επιδοσεις δηλωνουν ειναι αδιαφορο.
Πολλα παραδειγματα με ονομαστικα ισχυροτερα αυτοκινητα να ειναι αργοτερα απο ονομαστικα λιγοτερο ισχυρα.Παντα για το ιδιο μοντελο.- Μπορω να κρινω με βαση το δικο μου και των φιλων μου. Πριν τα πουσαρουμε ηταν μια χαρα, μετα εβγαλαν προβληματα, νομιζω το γιατι ειναι ξεκαθαρο.
και αυτα που δεν τα πουσαραν γιατι χαλανε και αυτα μπεκ?
-
Το σπινάρισμα το έγραψα για πλάκα αλλα Οκ...
Το καταλαβα γιατι δεν γινεται να ξερεις τον τυπο αλλα προφανως καποιος συμφωνει.
Μα και εγω συμφωνω.
-
Αυτό το σύστημα antispin (αν δεν κάνω λάθος) δεν βοηθάει στο να μην σπινάρουν οι τροχοί όταν ξεκινάς;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Αυτό το σύστημα antispin (αν δεν κάνω λάθος) δεν βοηθάει στο να μην σπινάρουν οι τροχοί όταν ξεκινάς;Οχι μονο οταν ξεκινας αλλα και οταν στριβεις γρηγορα και καποιος απο τους τροχους που που εχουν τη κινηση του κινητηρα ελαφρωσει, κοβει το σπινιαρισμα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτό το σύστημα antispin (αν δεν κάνω λάθος) δεν βοηθάει στο να μην σπινάρουν οι τροχοί όταν ξεκινάς;
Οχι μονο οταν ξεκινας αλλα και οταν στριβεις γρηγορα και καποιος απο τους τροχους που που εχουν τη κινηση του κινητηρα ελαφρωσει, κοβει το σπινιαρισμα.
Καλό θα ήταν να είχα ένα τέτοιο στο ντιντί μου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τον κέρασα τσάι στην autobahn με το δικό μου SCANIA γι'αυτό εξαφανίστηκεAχ ρε Θωμά τι μας έκανες!! Εχουμε μείνει με τόσες απορίες για audi,vw,scania,απο τότε!!
-
Πρεπει να εχω πολλες ημερες μπροστα μου για να γραψω τα προβληματα των αυτοκινητων μου.......
Mercedes S350 MODEL 2007 (new model 3.5LT,272HP) & SL500 MODEL 2007 (5.5LT,388HP)..............
Το S350 αγοραστηκε καινουργιο απο MERCEDES HELLAS και το SL500 αγοραστηκε με 9.000 K/M απο τον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο της MERCEDES BENZ του Μονάχου (ηταν το προσωπικο του αυτοκινητο),οταν το αγορασα ηταν 13 μηνων. -
Ο χρήστης antkots έγραψε:
Πρεπει να εχω πολλες ημερες μπροστα μου για να γραψω τα προβληματα των αυτοκινητων μου.......
Mercedes S350 MODEL 2007 (new model 3.5LT,272HP) & SL500 MODEL 2007 (5.5LT,388HP)..............
Το S350 αγοραστηκε καινουργιο απο MERCEDES HELLAS και το SL500 αγοραστηκε με 9.000 K/M απο τον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο της MERCEDES BENZ του Μονάχου (ηταν το προσωπικο του αυτοκινητο),οταν το αγορασα ηταν 13 μηνων.Για την SL R230 θα σε πιστέψω, για την W221 δύσκολο
-
Γιατι δυσκολο για την 221?
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;