-
Ο χρήστης skous έγραψε:
2) Βρίσκεις κολητό με μηχανάκι, και του λές να έρθει για καφέ κλπ και να το παρκάρει δίπλα στην άλλη μηχανήΈχω κι εγώ μηχανή ρε Σωτήρη, αλλά το θέμα είναι ότι αυτά τα καθίκια δε θα διστάσουν να κάνουν ζημιά ούτε στη δική μου, ούτε στου φίλου μου που λες.
Υπαρχει τροπος! Βαλτε κανα φιλο να τα ξετιναξει μια μολοτωφ ή οτι να'ναι και απο εκει ο Δημος τα μαζευει
Ζημιά σε ξένη περιουσία ΔΕΝ κάνω. Αλλιώς γινόμαστε το ίδιο με αυτά τα ζώα.
Αυτοκολλητα του Παο ;
Αυτό ούτε εγώ δεν το είχα σκεφτεί
Χωρίς πινακίδες δικαιούται χώρο στάθμευσης;
Είπαμε, δε βάζω χέρι στου άλλου το μηχανάκι, αν υπονοείς να τους ξηλώσω τις πινακίδες.
Αυτό που σκέφτομαι είναι να τους 'φορέσω' δικά μου λουκέτα, για αρχή. Να δω πώς θα τα κουνήσουν
-
Η τακτική που έχουν μερικοί περιπτεράδες να μην παρκάρει κανεις μπροστά απο το κιόσκι τους είναι νόμιμη?Τους χαλαει την φινετσα??Μάλιστα ένας μου είχε αφήσει σημείωμα να μην το αφήνω εκεί...
-
Αν ανεχεσαι να ειναι τοσο μαγκας καποιος που εχει ολοκληρο μαγαζι να χασει (δεν μιλαμε μονο για το μηχανακι...)
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζημιά σε ξένη περιουσία ΔΕΝ κάνω. Αλλιώς γινόμαστε το ίδιο με αυτά τα ζώα.
Είπαμε, δε βάζω χέρι στου άλλου το μηχανάκι, αν υπονοείς να τους ξηλώσω τις πινακίδες.
Τοτε δεξου το
Όταν του είπα ότι αυτό που κάνει είναι καφρίλα και αντικοινωνική συμπεριφορά, με απείλησε να προσέχω τα λόγια μου 'για να μη σου σηκώσω το αμαξάκι σου κι εσένα μαζί', το μ@$#%όπανο
κ κατσε να κουρευεσαι . Τι αλλο να σου πουμε? Αφου αυτο που κανει ειναι 'νομιμο'.
Εναλλακτικα, γραψε εδω την διευθυνση
-
- Βρίσκεις κολητό με μηχανάκι, και του λές να έρθει για καφέ κλπ και να το παρκάρει δίπλα στην άλλη μηχανή
Έχω κι εγώ μηχανή ρε Σωτήρη, αλλά το θέμα είναι ότι αυτά τα καθίκια δε θα διστάσουν να κάνουν ζημιά ούτε στη δική μου, ούτε στου φίλου μου που λες.
Nαι το σενάριο μου δουλεύει καλύτερα εάν έχεις άμεση οπτική επαφή με το όχημα που θα αφήσεις εκεί (ώστε με το που θα πάει ο άλλος να το ακουμπήσει, να του τον ακουμπήσεις και εσύ λίγο
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Η τακτική που έχουν μερικοί περιπτεράδες να μην παρκάρει κανεις μπροστά απο το κιόσκι τους είναι νόμιμη?Τους χαλαει την φινετσα??Μάλιστα ένας μου είχε αφήσει σημείωμα να μην το αφήνω εκεί...Αν δεν έχουν άδεια (σιγά μην έχουν) είναι παράνομοι.
Το μόνο ελαφρυντικό που τους βρίσκω είναι να κλείνουν ένα μέρος του δρόμου ωστε να μπορούν να ξεφορτώσουν τα φορτηγά χωρίς να κλείνουν το δρόμο, επειδή υποθέτω οτι έχουν συνέχεια παραλαβές εμπορευμάτων. -
Η τακτική που έχουν μερικοί περιπτεράδες να μην παρκάρει κανεις μπροστά απο το κιόσκι τους είναι νόμιμη?Τους χαλαει την φινετσα??Μάλιστα ένας μου είχε αφήσει σημείωμα να μην το αφήνω εκεί...Ναι αλλα απο την ωρα που η φατσα του υποτιθεμενου μαγαζιου βγαινει στον δρομο,αν παρκαρεις και εσυ εκει τι θα κανει αυτος δηλαδη??Πως θα παει ο πελατης???Μην ειμαστε τοσο γαϊδαροι σε καποιες περιπτωσεις...Αλλο ο αλλος που εχει τη καφετερια και εχει και ενα μετρο πεζοδρομειο και αλλο και ο περιπτερας που θα πουλησει θελει εναν μετρο δρομο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Η τακτική που έχουν μερικοί περιπτεράδες να μην παρκάρει κανεις μπροστά απο το κιόσκι τους είναι νόμιμη?Τους χαλαει την φινετσα??Μάλιστα ένας μου είχε αφήσει σημείωμα να μην το αφήνω εκεί...
Ναι αλλα απο την ωρα που η φατσα του υποτιθεμενου μαγαζιου βγαινει στον δρομο,αν παρκαρεις και εσυ εκει τι θα κανει αυτος δηλαδη??Πως θα παει ο πελατης???Μην ειμαστε τοσο γαϊδαροι σε καποιες περιπτωσεις...Αλλο ο αλλος που εχει τη καφετερια και εχει και ενα μετρο πεζοδρομειο και αλλο και ο περιπτερας που θα πουλησει θελει εναν μετρο δρομο.
Προφανώς μιλάμε για περίπτερα που έχουν πλάτη στο δρόμο, όχι φάτσα.
-
Ρε δεν πάμε καλά. Τι θα πει 'πως θα πάει ο πελάτης;' Χέ...κα. Δικό του πρόβλημα. Δεν φτάνει που οι περισσότεροι περιπτεράδες έχουν κάνει αυθαίρετη κατάληψη στο πεζοδρόμιο, φτιάχνοντας ολόκληρο ψιλικατζίδικο 20 τ.μ., που δεν μπορεί να περάσει πεζός, καταλαμβάνουν και το οδόστρωμα με χαζομάρες του τύπου 'malboro ναι, παρκάρισμα όχι. Να ξαναφτιάξουν τα μπ...έλα τους όπως πρέπει, σύμφωνα με τις άδειες που είχαν πάρει οι αρχικοί δικαιούχοι (ανάπηροι πολέμου κλπ) και να μπαινοβγαίνουν από το πλάι. Έλεος πια με το άλλοθι του εργαζόμενου 'κακομοίρη', που για να κάνει τη δουλειά του πηδάει τους υπαλλήλους του, τους πελάτες του, τους γείτονές του και όλο το κοινωνικό σύνολο εν γένει.
-
Ναι αλλα απο την ωρα που η φατσα του υποτιθεμενου μαγαζιου βγαινει στον δρομο,αν παρκαρεις και εσυ εκει τι θα κανει αυτος δηλαδη??Πως θα παει ο πελατης???Μην ειμαστε τοσο γαϊδαροι σε καποιες περιπτωσεις...Αλλο ο αλλος που εχει τη καφετερια και εχει και ενα μετρο πεζοδρομειο και αλλο και ο περιπτερας που θα πουλησει θελει εναν μετρο δρομο.
Προφανώς μιλάμε για περίπτερα που έχουν πλάτη στο δρόμο, όχι φάτσα.
Α αλλο αυτο.Αμα ειναι ετσι φυσικα και μπορεις να παρκαρεις αμα εχεις το κεφαλι σου ησυχο με τον περιπτερα να ανοιγοκλεινει τη πορτα πανω στο μοανκριβο χρωμα του αυτοκινητου σου...
-
Ομοίως, βέβαια, θα έπρεπε κι ο περιπτεράς να έχει ήσυχο το κεφάλι του ότι ο αναπτήρας σου δε θα ανάψει κατά λάθος πάνω στο (σίγουρα ανασφάλιστο) περίπτερό του. Δυστυχώς, όμως, ο αδικημένος συνήθως είναι κι ο πιο 'μαλθακός' της υπόθεσης...
-
Ναι αλλα δε νομιζω καποιος νορμαλ ανθρωπος να βαλει φωτια στο περιπτερο του αλλου επειδη δεν τον αφηνει να παρκαρει εκει...Βεβαια δε ξερω τον βαθμο απελπισιας που εχετε φτασει εκει στην Αθηνα.
-
Ναι αλλα δε νομιζω καποιος νορμαλ ανθρωπος να βαλει φωτια στο περιπτερο του αλλου επειδη δεν τον αφηνει να παρκαρει εκει...Βεβαια δε ξερω τον βαθμο απελπισιας που εχετε φτασει εκει στην Αθηνα.Αναφερόμουν στην περίπτωση που 'κατά λάθος' ανοίγει η πόρτα του περιπτέρου πάνω στο αυτοκίνητο
-
Με πλάτη στο περιπτερο το ΙΧ...Ειναι η νοοτροπια που εχουν ορισμενοι..οτι και καλα τους χαλαει τη μοστρα αν καποιος παρκαρει...
-
Με πλάτη στο περιπτερο το ΙΧ...Ειναι η νοοτροπια που εχουν ορισμενοι..οτι και καλα τους χαλαει τη μοστρα αν καποιος παρκαρει...Oxι ακριβως.Δεν εχει χωρο ο πελατης να παρκαρει για να ψωνίσει.Αυτο τους ενδιαφερει.
-
ΑΑΑ,τότε θέλουν και νιμού και να είναι ξυρισμενο....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ναι αλλα δε νομιζω καποιος νορμαλ ανθρωπος να βαλει φωτια στο περιπτερο του αλλου επειδη δεν τον αφηνει να παρκαρει εκει...Βεβαια δε ξερω τον βαθμο απελπισιας που εχετε φτασει εκει στην Αθηνα.
Αναφερόμουν στην περίπτωση που 'κατά λάθος' ανοίγει η πόρτα του περιπτέρου πάνω στο αυτοκίνητο
Α σορρυ δε το πιασα! >>Με πλάτη στο περιπτερο το ΙΧ...Ειναι η νοοτροπια που εχουν ορισμενοι..οτι και καλα τους χαλαει τη μοστρα αν καποιος παρκαρει...
Oxι ακριβως.Δεν εχει χωρο ο πελατης να παρκαρει για να ψωνίσει.Αυτο τους ενδιαφερει.
Αμα θελει ο πελατης ας διπλοπαρκαρει η ας σταματησει για λιγο τη κυκλοφορια δεν εγινε και κατι.
-
Αμα θελει ο πελατης ας διπλοπαρκαρει η ας σταματησει για λιγο τη κυκλοφορια δεν εγινε και κατι.Επίσης, άμα θέλει μπορεί να έρθει να μας πηδήξει κι όλας, δεν έγινε κάτι...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αμα θελει ο πελατης ας διπλοπαρκαρει η ας σταματησει για λιγο τη κυκλοφορια δεν εγινε και κατι.
Επίσης, άμα θέλει μπορεί να έρθει να μας πηδήξει κι όλας, δεν έγινε κάτι...
Καλα ηρεμησε επειδη θα σταματησεις 10 δευτερα κατι εγινε...
-
Εσύ μπορεί να βγαίνεις στον δρόμο για βόλτα. Αλλά αν όλοι σκέφτονταν σαν εσένα, αυτός που θα είχε δουλεία θα έφτανε στο σχόλασμα...
Εννοείται ότι ΔΕΝ κλείνεις την κυκλοφορία για να πας στο περίπτερο... Τα αυτονόητα ρε πστ μου...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εσύ μπορεί να βγαίνεις στον δρόμο για βόλτα. Αλλά αν όλοι σκέφτονταν σαν εσένα, αυτός που θα είχε δουλεία θα έφτανε στο σχόλασμα...
Εννοείται ότι ΔΕΝ κλείνεις την κυκλοφορία για να πας στο περίπτερο... Τα αυτονόητα ρε πστ μου...
ελα μωρε και συ, 10'' κανει ο ελληνας να παρει κατι απο το περιπτερο...
Καβάντζο-parking