-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για το 2,μπορει ο μαγαζατορας να μου απαγορευει εμενα να παρκαρο στο πεζοδρομιο;
Να σου απαγορεύσει Οχι,
αλλα μπορει να παρει τηλ τη Δημοτικη αστυνομία.
Και η κληση για παρκαρισμα σε πεζοδρόμιο ειναι αλμυρούτσικη -
Ο Δήμος δεν μπορεί να μισθώνει ΝΟΜΙΜΑ, σε ότι κατάστημα θέλει. Πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές. π.χ. κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο κλειδαράς, τσαγκάρης, μανάβης είναι παράνομοι. Δηλαδή και να έχει πληρώσει και να πήρε άδεια, είναι παράνομος. Και κυνηγάς αν θες μέχρι και τον αντιδήμαρχο που υπέγραψε τη σύμβαση.
Το πεζοδρόμιο δεν ανήκει σε κανέναν. Ακόμα και αν έχει μισθωθεί. Ενοικιάζεται η χρήση και όχι η κατοχή ή κατασκευή ταντών κλπ κλπ. Αυτό φυσικά δε σημαίνει, ότι εσύ μπορεις να παρκάρεις, γιατί είναι άλλη παράβαση.
υ.γ. είναι το κλειδαράδικο στην Καισαρείας; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
για το 2,
μπορει ο μαγαζατορας να μου απαγορευει εμενα να παρκαρο στο πεζοδρομιο;
Να σου απαγορεύσει Οχι,
Και η κληση για παρκαρισμα σε πεζοδρόμιο ειναι αλμυρούτσικησε πιο αρθρο του κοκ αναφερει οτι απαγορευεται το παρκαρισμα;;; στο 48ο αναφερει οτι επιτρεπεται αρκει να μην εμποδιζεται η διελευση των πεζων....
-
κυριακο, ναι. εχει καταντησει αηδια ο μπασταρδος arrogant
-
Φωτιά και τσεκούρι!
-
εχω σκεφτει να του ριξω 5-6 αμπουλες να βαλει μυαλο....
-
Απο αυτές που βρωμάνε; χαχαχαχα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για το 2,
μπορει ο μαγαζατορας να μου απαγορευει εμενα να παρκαρο στο πεζοδρομιο;
Να σου απαγορεύσει Οχι,
Και η κληση για παρκαρισμα σε πεζοδρόμιο ειναι αλμυρούτσικησε πιο αρθρο του κοκ αναφερει οτι απαγορευεται το παρκαρισμα;;; στο 48ο αναφερει οτι επιτρεπεται αρκει να μην εμποδιζεται η διελευση των πεζων....
Την πατησα πρόσφατα.
Παρκαρα για κανα 20λεπτο σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο στα πεζοδρομια που (νομιζα οτι) ειναι για ολιγολεπτη σταθμευση.
Εκει ηταν και καποιος αλλος άτσαλα παρκαρισμενος και μαλλον καποιος περίοικος πηρε τηλ τη δημοτικη αστυνομια, οποτε τσιμπησα κι εγω την κλησηΟταν πηγα για 'ενσταση' μου ειπαν οτι ο χωρος ειναι μονο για φορτοεκφόρτωση και μαλιστα καποιες συγκεκριμενες ωρες (δυστυχώς υπήρχε και πινακιδούλα).
Πρόστιμο 80€ (40 αν το πληρωσεις σε 15 μερες)
στο 48ο αναφερει οτι επιτρεπεται αρκει να μην εμποδιζεται η διελευση των πεζων....
Ο αδερφός μου εχει άλμπουμς απο κλησεις στην αριστοτελους.
Παντα αργα το βραδυ, δεν εμποδίζε κανεναν σε τετοιο τεράστιο πεζοδρόμιο, αλλα τον έγραφαν -
^^ Ο αδερφός σου έχει φάει τόσες κατάρες από πεζούς που αν υπάρχει κάρμα δεν θα το ξεπλένει ούτε το 29723487ό τρισεγγονο του.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για το (1) αν είναι μηχανάκια κανονικά με τέλη κυκλοφορίας κοκ. και όχι χρέπια προς απόσυρση νομίζω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νόμιμα διότι δικαιούνται να παρκάρουν στο δρόμο (αν επιτρέπεται φυσικά) όπως και κάθε όχημα που έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας. Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση παλιότερα για το αν πρέπει να παρκάρουν παράλληλα ή κάθετα στο πεζοδρόμιο κτλ. και προφανώς αυτό που κάνει δεν είναι ηθικό αλλά εφ΄όσον είναι νόμιμο δεν μπορείς να κάνεις πολλά με νόμιμα μέσα (δηλ. χωρίς τσαμπουκάδες, νυχτερινές επιχειρήσεις κτλ.)Αν είναι ΧΡΕΠΙΑ με πινακίδες και ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ τέλη κυκλοφορίας κανονικά, τι διάολο μπορεί να γίνει; Ας με διαφωτίσει κάποιος αν υπάρχει νόμιμη οδός, πριν αρχίσω να κυκλοφορώ με μολότοφ... έχει παραγίνει το κακό στο κέντρο του Πειραιά
100 μέτρα περιμέτρικά από το σπίτι μου είναι τουλάχιστον 4 ΧΡΕΠΙΑ με πληρωμένα τέλη που κρατούν θέσεις για το αυτοκίνητο που θα έρθει το πρωί. Δηλαδή, με 30-40 ευρώ το χρόνο, πάρκιν για πάντα δικό τους. Ε όχι, ρε πούστη.
Φαντάσου mega-scooter Suzuki Burgman 650, όλο αυτό το φορτηγό, παρκαρισμένο κατά μήκος. Του λείπει όλο το σύστημα μετάδοσης και, γενικά, είναι ακίνητο χρόνια τώρα. Άλλος πάλι με ένα KLE500, με σκουριασμένα δισκόφρενα, ακίνητο για μήνες, τον πέτυχα επ αυτοφόρω να το βάζει μπροστά στο μαγαζί του την ώρα που έκλεινε το βράδυ, για να κρατήσει θέση για το άλλο πρωί.
Όταν του είπα ότι αυτό που κάνει είναι καφρίλα και αντικοινωνική συμπεριφορά, με απείλησε να προσέχω τα λόγια μου 'για να μη σου σηκώσω το αμαξάκι σου κι εσένα μαζί', το μ@$#%όπανο
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΝΟΣΗΡΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;;;
-
Με πληρωμένα τέλη ΚΑΙ ασφάλεια, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
-
το ιδιο συμβαινει σε μενα.ειναι καποιοι που βαζουν τις μηχανες παραλληλα στον δρομο ωστε να κρατανε θεση για το αμαξι τους.
ειναι σπαστικο αλλα καταλαβαινω το προβλημα που υπαρχει με το παρκινγκ και δεν ασχολουμαι αλλωστε δεν ειναι υπαρχει παρανομια. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Με πληρωμένα τέλη ΚΑΙ ασφάλεια, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.ξεφτίλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν του είπα ότι αυτό που κάνει είναι καφρίλα και αντικοινωνική συμπεριφορά, με απείλησε να προσέχω τα λόγια μου 'για να μη σου σηκώσω το αμαξάκι σου κι εσένα μαζί', το μ@$#%όπανο
Πιο εύκολα θα του σηκώσεις εσύ το τριχρεπο...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Με πληρωμένα τέλη ΚΑΙ ασφάλεια, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Έχει αναφερθεί πολλάκις στο forum ότι ένα όχημα δύναται να χαρακτηριστεί εγκαταλελειμμένο ακόμα και με πινακίδες, τέλη, ... . Ο νόμος αγνοεί 'επιδεικτικά' στη διατύπωσή του την ύπαρξη ή μη τελών/ασφάλειας και κάνει αναφορά μη-δεσμευτική στις πινακίδες.
Βέβαια, στην πράξη, ένα μηχανάκι δε θα χαρακτηριστεί ποτέ εγκαταλελειμμένο διότι εύκολα μετακινείται λίγο πιο πέρα ακόμα και χωρίς σύστημα μετάδοσης.
-
2 λύσεις:
-
Όταν με το καλό βρείς θέση μπρός-πίσω από αυτή που είναι πιασμένη, παρκάρεις έτσι ώστε εάν φύγει το 2κυκλο, να μην χωράει να παρκάρει αυτοκίνητο. Εάν μπορείς να αφήσεις το αυτοκινητό σου εκεί για 2-3 μέρες, τόσο το καλύτερο
-
Βρίσκεις κολητό με μηχανάκι, και του λές να έρθει για καφέ κλπ και να το παρκάρει δίπλα στην άλλη μηχανή
-
-
Υπαρχει τροπος! Βαλτε κανα φιλο να τα ξετιναξει μια μολοτωφ ή οτι να'ναι και απο εκει ο Δημος τα μαζευει
-
Αυτο το σκηνικο γινεται και στο φροντηστηριο μου.Ειναι ακριβως απο κατω μια καφετερια και οι σερβιτοροι εχουν 3 μηχανακια.Μια bmw gs, ενα modenas criss και ενα σκουτερακι.Τα παρκαρουν τα παλιομ0υΝ@ λες και εχουν τιποτα νταλικες.Ειναι 3 και μαζι πιανουν θεση για 2 αυτοκινητα αν ειναι δυνατον!!!!Επισης ο ιδιοκτητης του μαγαζιου μενει ακριβως απεναντι και εχει αγορασει(?) δικια του θεση απο τον Δημο.Ας αγορασει και μια αλλη ακριβως απο μπροστα να πα να παει καπου ( ).Μια φορα φερνω και εγω το αμαξι στο φροντ και το παρκαρω στου διαολου τη μανα ελεος δηλαδη.Για να κραταει αυτος τη φατσα του μαγαζιου του καθαρη απο αυτοκινητα πρεπει να μας σπαει εμας τα νευρα δηλαδη!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτοκολλητα του Παο ;
-
Σατανικέ BILL!!!
Χωρίς πινακίδες δικαιούται χώρο στάθμευσης;
Καβάντζο-parking