-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε γαμώτο τι γίνεται με την bmw από μεταμοντέρνα δημιουργήματα του Μπάνγκλ που ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήταν και ευρήτερα αποδεκτά απο το κοινό πέρασε σε αυτό τον υπερσυντηριτισμό δεν μπορούν να βρούν κάτι πιό ενδιάμεσο τη ατολμία είναι αυτή .
ο μπάνγκλ ήταν πολύ μπροστά από την εποχη του στο σχεδιασμό...
όταν το καταλάβει η bmw θα είναι αργά...Τωρα που εφυγε τα λετε αυτα!Οταν ηταν στην ΒΜW γινοταν χαμος με τα 'περιεργα' σχεδια του.
Nα και ενα θεμα απο οταν εφυγε viewtopic.php?f=5&t=34727&hilit=chris+bangleεμένα πάντα μου άρεσαν τα σχέδια του μπανγκλ...
την σειρά 1 ποιος την σχεδιάσε ... είναι εμετική για να είναι σχέδιο του μπανγκλ... -
Η καινούρια 6άρα φαίνεται αρκετά πιο κομψή απο την παλιά, η οποία και προσπαθούσε να κλέψει τις εντυπωσεις με τις σχεδιαστικές της ιδιετερότητες. Το σχέδιο, που ουσιαστικά παραμένει το ίδιο, φαίνεται να ωρίμασε και να σοβάρεψε. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε δεν έγινε και με τη νέα z4? Νομίζω όλοι συμφωνούν ότι η καινούρια είναι πολύ πιο κομψή και ''σοβαρή'' απο τη προηγούμενη, χωρίς να είναι όμως συντηριτική. Την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία αλλωστε είχε και η z3!
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Η καινούρια 6άρα φαίνεται αρκετά πιο κομψή απο την παλιά, η οποία και προσπαθούσε να κλέψει τις εντυπωσεις με τις σχεδιαστικές της ιδιετερότητες. Το σχέδιο, που ουσιαστικά παραμένει το ίδιο, φαίνεται να ωρίμασε και να σοβάρεψε. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε δεν έγινε και με τη νέα z4? Νομίζω όλοι συμφωνούν ότι η καινούρια είναι πολύ πιο κομψή και ''σοβαρή'' απο τη προηγούμενη, χωρίς να είναι όμως συντηριτική. Την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία αλλωστε είχε και η z3!Η καινούργια z4 είναι ΠΟΛΥ μέτρια σχεδιαστικά σε σχέση με την παλιά ...
Η 6αρα είναι άλλη υπόθεση , η παλιά ήταν άκρως επιβλητική και αρχοντικό ... Η new one... -
Η αισθητική των αυτοκινήτων του Μπάνγκλ δεν έγινε αποδεκτή από πολύ μεγάλο μέρος του κοινού της bmw και μη η προηγούμενη 7 series για παράδειγμα μέχρι και υπογραφές είχαν μαζέψει για να τον διώξουν για τα σπασίματα το πόρτ μπαγκάζ αλλά επαγκελματικό panda η 1series και αυτή παράξενη αλλά μάλλον άρεσε στην νεολαία κυρίως και γιατί ήταν κάτι διαφορετικό από Α3 και golf που ήταν μέχρι τότε οι επιλογές η 5 series απο την μάλλον ξένισε το ηλικιακό κοινό στο οποίο απευθύνονταν καμία σχέση με την αρχοντική και κομψή Ε39 αλλά ένα μεγάλο πείραμα , η Ε90 τώρα μάλλον μια μίξη κλασσικών στοιχείων την της μάρκας με αυτών του Μπάνγκλ απαράδεκτα τα πίσω φώτα που έμοιαζαν με carisma αλλά και μετά μάλλον λίγο άτολμο σχέδιο ( ίσως την συνήθισε το μάτι μου πιά ) πίστεύω γενικά ότι είχε μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική γλώσσα που κούρασε λόγο της υπρβολής της σπασίματα , υπερβολικά στυλιζαρισμένες λεπτομέρειες .
-
Κι όμως η προηγούμενη 7αρα είναι η πλέον καλοπουλημένη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι όμως η προηγούμενη 7αρα είναι η πλέον καλοπουλημένηΔεν λέει κάτι αυτό τι γούστο να έχουν οι νεόπλουτοι άραβες και κινέζοι ;
-
Ακριβώς , τα μοντέλα που σχεδίασε ο Bangle όχι μόνο πούλησαν σαν τρελά αλλά η επιρροή τους είναι εμφανής στον ανταγωνισμό σχεδόν παντού.
Απλώς κάποια περιοδικά έγραψαν το κλισέ 'δεν έγιναν αποδεκτά' και κόλησε όπως κολάει το βρασμένο μακαρόνι στον τοίχο (για να δώσω έναν αέρα magspeak )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
magspeakYou read this here first, IKE
2010
-
Συμφωνω με red monster και audipassion..
Η νεα z4 θελει ζαντες για να δειξει και αν και ειναι καλοσχεδιασμενη, την προηγουμενη δεν τη ξεπερασε..
Η 6αρα παλι μ αρεσε.. αλλα μονον και υπερβολικα η e24....
Απο εκει περα εχω πολλα χρονια να εντυπωσιαστω απο bmw.. Το ποσο καλα σχεδιαζαν φαινεται απο το ποσο καλα στεκεται 15 χρονια μετα μια e39 ή μια e36-e34.. Μετα αρχισαν κατι 1 series και κατι τετοια.. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ακριβώς , τα μοντέλα που σχεδίασε ο Bangle όχι μόνο πούλησαν σαν τρελά αλλά η επιρροή τους είναι εμφανής στον ανταγωνισμό σχεδόν παντού.Απλώς κάποια περιοδικά έγραψαν το κλισέ 'δεν έγιναν αποδεκτά' και κόλησε όπως κολάει το βρασμένο μακαρόνι στον τοίχο (για να δώσω έναν αέρα magspeak )
Δεν βρίσκω το πρόβλημα στο κλισέ ή μάλλον , στην φράση κλισέ. 1η φορά είναι που κάτι
αγοράζεται , ενώ δεν τυγχάνει καθολικής αποδοχής σχεδιαστικά?Η γνώμηΘα συμφωνήσω αλλά διευκρινίζοντας :
- Η Σειρά 1 είναι λίγο δυσκολοχώνευτη. Σε 130 με M Pack κλπα ίσως.
- Η Σειρά 3 είχε λίγο περίεργο πισινό, με την έννοια ότι ξέφευγε απο το αυστηρά Γερμανικό και
θύμιζε κάτι Ασιάτικο. - Η X1 , αν είναι δικια του δουλειά, είναι περίεργη γενικώς.
- Η Χ3 όπως και η X5 , πολύ καλά σχέδια, κάνουν τις ML και Q7 να δείχνουν γερασμένα.
- Η 7 άρα ήταν άθλια, κατα κοινή ομολογία.
- Η 6άρα διφορούμενη, περισσότερο απο τα υπόλοιπα.
- Η Z4 ήταν epic, not fail.
Η 5άρα του όμως, ήταν πραγματικά πολύ μπροστά σαν σχέδιο.
Τις προάλλες τις είδα δίπλα δίπλα και η E60 ήταν με M Pack κλπα. Ουδεμία επαφή... -
Εγώ μάλλον αδίκησα τον Bangle.
Eχοντας πρώτα μπροστά μου φωτογραφιες/έντυπα/κουβέντες για την προηγούμενη 5άρα είπα 'ΟΧΙ'. Το ίδιο μου συνέβη και στην 1. Στην 6άρα που ήμουν 'μαζεμένος' σε φωτογραφίες όταν την είδα live στη Γερμανία αυτό που έβλεπα το βρήκα όμορφο γιατί ήταν ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Το ίδιο θετική η εντύπωση μου και με την Χ1 σε live επαφή. Το ίδιο -κάλιο αργά παρα ποτέ- με την 1. (και η 1 με λυπεί διότι αν την κοίταζα το 2006-07 μάλλον θα την είχα τωρα!)
Γενικά με την περίπτωση της BMW πρώτα πρέπει να έχω ζωντανή οπτική επαφή και μετά ... να ανοίγω το στόμα μου (ίσως και σε κάθε τι νεο σε αυτοκίνητο).
Απλώς η προηγούμενη 5άρα δεν πρόλαβε (δεν ήταν και τότε στα αυτοκίνητα ως κατηγορία που κοίταζα) γιατί είδα πλέον την καινούρια και είναι κούκλα. Για να μην πω για την υπέροχη 5GT και προκαλέσω!!! -
Εγώ πάλι δεν τον αδίκησα καθόλου... όσα και να του σύρω, λίγα είναι! Η μόνη όμορφη BMW του (γιατί είχε άλλα ωραία σχέδια σε άλλες εταιρείες), ήταν η Ε60. Η προηγούμενη Ζ4 ήταν απλά καλούτσικη και όλες οι υπόλοιπες ήταν σχεδιαστική καταστροφή, με προεξέχουσα την προηγούμενη 7αρα που ήταν πραγματικά για:
-
Στην E60 ο Bangle δεν έχει ταβήξει ούτε μολυβιά.Το σχέδιο εϊναι του μακαρίτη Arcangeli.O Bangle μάλιστα αρχικά την είχε 'κόψει',καθώς το σχέδιο δεν μπορούσε να αποδωθεί ικανοποιητικά σε clay.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Στην E60 ο Bangle δεν έχει ταβήξει ούτε μολυβιά.Το σχέδιο εϊναι του μακαρίτη Arcangeli.O Bangle μάλιστα αρχικά την είχε 'κόψει',καθώς το σχέδιο δεν μπορούσε να αποδωθεί ικανοποιητικά σε clay.Δεν του άρεσε;;; Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι είναι καλό σχέδιο!
-
-
Η νέα 6 cabrio χωρίς καμουφλάζ στη φωτογράφισή της...άρα καταλαβαίνετε πως θα είναι η νέα 6άρα.
Τώρα οι photoshopers θα πιάσουν δουλειά
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η νέα 6 cabrio χωρίς καμουφλάζ στη φωτογράφισή της...άρα καταλαβαίνετε πως θα είναι η νέα 6άρα.Τώρα οι photoshopers θα πιάσουν δουλειά
Απαράδεκτο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η νέα 6 cabrio χωρίς καμουφλάζ στη φωτογράφισή της...άρα καταλαβαίνετε πως θα είναι η νέα 6άρα.Τώρα οι photoshopers θα πιάσουν δουλειά
ωραιο!
-
1.000 φορές ο Bangle! Τι να πω ρε παιδιά; Έχω μπερδευτεί. Μοιάζει με φραντζόλα ή με παντόφλα;
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
1.000 φορές ο Bangle! Τι να πω ρε παιδιά; Έχω μπερδευτεί. Μοιάζει με φραντζόλα ή με παντόφλα;Με γόνδολα
BMW 6 series 2011