-
Το αυτοκίνητο ανήκει στον αδελφό μου, έχει κάνει 17.500 km σε ανοικτούς δρόμους κυρίως και το δίνει πίσω στη Eurobank επειδή έληξε το ετήσιο leasing, για να πάρει .. μάλλον το ίδιο.
Έχει το πακέτο sport (χαμηλωμένο αμάξωμα και ζάντες... και δεν ξέρω τι άλλο) και ηλιοροφή.
Δεδομένου ότι οι οικογενειακή μας σύνθεση αλλάζει σε 8 μήνες σκέφτομαι να το πάρω σε αντικατάσταση ενός rover 416, μοντ. 1996.
Το rover έχει 100.000 km και μπορώ να πω πως είναι σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα πρόσφατα έκανε γενικό service αξίας 1.000+ ευρώ και ομολογώ πως το σκέφτομαι να το δώσω. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι η B170 είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσω.Η τιμή του είναι 19.500. Τι λέτε; Αξίζει;
-
Το αυτοκίνητο ανήκει στον αδελφό μου, έχει κάνει 17.500 km σε ανοικτούς δρόμους κυρίως και το δίνει πίσω στη Eurobank επειδή έληξε το ετήσιο leasing, για να πάρει .. μάλλον το ίδιο.
Έχει το πακέτο sport (χαμηλωμένο αμάξωμα και ζάντες... και δεν ξέρω τι άλλο) και ηλιοροφή.
Δεδομένου ότι οι οικογενειακή μας σύνθεση αλλάζει σε 8 μήνες σκέφτομαι να το πάρω σε αντικατάσταση ενός rover 416, μοντ. 1996.
Το rover έχει 100.000 km και μπορώ να πω πως είναι σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα πρόσφατα έκανε γενικό service αξίας 1.000+ ευρώ και ομολογώ πως το σκέφτομαι να το δώσω. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι η B170 είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσω.Η τιμή του είναι 19.500. Τι λέτε; Αξίζει;
-
-
Ειναι η φουλ εκδοση?Μαθε αρχικη τιμη ποσα εκανε περιπου και αμα σε συμφερει και σου αρεσει το συγκεκριμενο αμαξι παρτο.
-
Ειναι πολλα τα λεφτα αρη,με αυτα παιρνεις καινουριο και καλυτερο αν μας πεις και ακριβως τις αναγκες σου να το συζητησουμε.
-
έχοντας οδηγήσει Β150 για 2.000χλμ στην Γερμανία / Αυστριά , θα πω ότι το αυτοκίνητο έχει καλούς χώρους αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μου θύμιζε ΜΕΡΚ. Σε αυτή την τιμή δεν θα την αγόραζα με ΤΙΠΟΤΑ.
-
Χμ... τόσο καλά ε; Ομολογώ πως κι εμένα η τιμή μου φάνηκε τσιμπημένη αλλά δεδομένου ότι σε αυτήν την τιμή το αγοράζει ο έμπορος (στην οποία θα βάλει και το κέρδος του από την επικείμενη πώληση) θεώρησα πως πρέπει να είναι καλή.
Οι ανάγκες μου είναι για ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο από το smart και το tt λόγω του ότι σε λίγο καιρό η οικογένεια γίνεται τριμελής. Υπάρχει βέβαια πάντα η λύση να μείνω με το rover για οικογενειακό (ή να την παλέψω και με το tt ). -
Είναι πολλά τα λεφτά!!!
Μην ξεχνάς ότι είναι και Merc. Δεν έχει και την φθηνότερη συντήρηση του κοσμου!!! -
19500 για b class??? μ αρεσει που το σκεφτεσαι ενω εχεις ριξει και 1 χιλιαρικα στο rover που οπως λες ειναι και αριστο..
-
νομίζω ότι η Β170 είναι 8v ? εν έτη 2010 ?
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
ψαξε στις αγγελιες να δεις ποσο πουλανε τα αντιστοιχα μοντελα της mercedes. Αν γλυτωνεις 2-3χιλιαρικα παρτο, αλλιως μην βιαζεσαι. Παρε ενα ασφαλες αμαξι και ξεχνα το rover.
-
Ψαχνοντας στο forum θα βρεις διάφορες ιστορίες τρόμου για προβλήματα αξιοπιστίας σειρών Α, Β, C και δεν συμμαζεύεται. Το αστέρι δεν έχει πια την λάμψη της δεκαετίας του '80 που το αγόραζες για μια ζωή. Ειδικά η σειρά Β δεν εχει να προσφέρει κατι καλύτερο από τη σειρά Α σε χώρους (περίεργο και όμως αληθινό)
Μακριά αν θέλεις αξιοπιστία. Ϊσως για pull mur σε επίπεδο πολυμορφικού ενός όγκου (εγώ θα κύτταγα κανένα γιαπωνέζικο/κορεάτικο) -
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η b-class είναι ένα απο τα πιο ανούσια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν
αυτή τη στιγμή... αλλά τι σου κάνει το αστεράκι στη μάσκα... -
Σύμφωνα με το car πάντως η τιμή είναι τουλάχιστον 2.500 κάτω. Τώρα αν αξίζει σαν αμάξι είναι άλλο θέμα.
Έχω προθεσμία πάντως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας πριν το δώσει σε μάντρα στα 19.500 -
Η τιμή είναι καλή για Β-class αλλά το αυτοκίνητο δεν τα αξίζει τα λεφτά του. Ένα καινούριο golf 6 122 είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα εκτός, από τους χώρους και τα χρήματα είναι πάνω κάτω τα ίδια.
-
Εγώ θα έκανα το εξής :
Θα έκανα μια λίστα με τα υποψήφια αυτοκίνητα και θα προχωρούσα σε test drive.
Μετά η απόφαση.
Σαφώς και υπάρχουν καλύτερα μοντέλα εκει έξω σε αυτά τα λεφτά,
αλλά το αμάξι το ξέρεις και το έχεις οδηγήσει.Εμένα δεν θα με χάλαγε εφόσον αυτό το αμάξι πάει για οικογενειακές ανάγκες (με το καλό btw )
Ασφαλές είναι,ποιοτικό είναι,αν βολεύεσαι με τη συντήρηση και κατανάλωση,χτύπα το. -
Με 19500 μπορείς να αγοράσεις σε καινούριο, αξιοπρεπείς επιδόσεις, χώρους, άνεση κλπ. αλλά όχι premium.
Από την άλλη όμως αν σου αρέσει οδηγικά, εμφανησιακά και με δεδομένο ότι ξέρεις το ιστορικό του απο καινούριο -αφού ήταν του αδερφού σου- (με επιπλέον αυτό το υπέρ) πάρτο. -
Θα βάλεις καρεκλάκι, καρότσι, πορτ-μπεμπέ, παρκοκρέβατο και λοιπά μωρουδιακά στο ΤΤ;
Το ..παιδί που θα το βάλεις;
Μην ακούς τον καθένα που δεν έχει ονειρευτεί το αστέρι, όχι να το ΄χει οδηγήσει κιόλας να σου λέει αν θα το πάρεις ή όχι.
Καινούριο πόσο κάνει; Η διαφορά είναι μεγαλύτερη του 1/3 της τιμής ; Έτσι θα καταλάβεις αν είναι ευκαιρία κι όχι αν το συγκρίνεις με το πάσα ένα τετράτροχο που κυκλοφορεί εκεί έξω.
-
Καλά, όσοι εκθειάζουν τους (υποθετικά κορυφαίους) χώρους της B-Class έχουν μπει μέσα; Παίζει να είναι κατώτεροι από A-Class... Μπήκαμε μέσα στη Γερμανία 4 άτομα 1,85-1,90 ύψος, κάθισα στο πίσω κάθισμα έχοντας μπροστά τον φίλο ύψους 1,85 μέτρα και δυσκολευόμουν.
-
Ευχαριστώ για τις απόψεις. Δυστυχώς παραμένει δύσκολη η τελική απόφαση
Το αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο, είναι μόνο ενός έτους και έχει χάσει κάτι παραπάνω από το 1/3 της αξίας του (32.000 είχε καινούργιο). Από την άλλη, είναι mercedes με κάποια από τα καλά και όλα τα κακά που αυτό συνεπάγεται.georgetz: Ευχαριστώ και για το btw
Mercedes B170 ενός έτους. Να το πάρω;