-
Πολύ ψυχρό, γερμανικό χρώμα. Δεν μου αρέσει... μουντίλα σκέτη!
-
Κι εμένα μου άρεσε πολύ.
Και βλέποντας το, συνειδητοποιώ πως η διχρωμία (ειδικά κόκκινο-μαύρο) είναι λιγάκι κιτς. -
Πέρα από το πρώτο 1 μετρό του αμαξώματος, το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο. Κλάσεις ανώτερο από την P1.
-
'Κυκλοφορεί' μαύρη LaFerrari στην Αθήνα;
Την είδε φίλος μου την πρωτομαγιά στο Μικρολίμανο και μάλιστα ήταν σίγουρος πως ήταν LaFerrari...Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Οχι
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Γίνεται να μπερδέψεις την LaFerrari με οτιδήποτε άλλο? Μόνο μύωπας στα όρια του στραβισμού.
-
Γίνεται όμως να λες παπαριές στους φίλους σου...
-
-
ο ιδιος σ.α που εχει τα τρια κτηρια γεματα με αστον και φερραρι στην πειραιακη ειναι ο ιδιος που εχει και την μοναδικη black laferrari στην σ.α
ποτε μην λες ποτε (μαλλον θα πρεπει να κανω καμια βολτα απο εκει κατω ξανα να δω τι παιζει )
(δεν ειναι δα και νεο ειχε φερει την ενζο περισυ και την f50 ολες με σ.α πινακιδες ) -
Όνομα;
-
ιδεα δεν εχω αλλα ξερω τα σπιτια να στησεις καρτερι
-
Λογικά μιλάς για τον Χορστ Ρίχτερ. Που να δεις τι γίνεται με τα άρματα που χει στα υπόγεια του.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Λογικά μιλάς για τον Χορστ Ρίχτερ. Που να δεις τι γίνεται με τα άρματα που χει στα υπόγεια του.προφανως νομιζω μενει με τον βον μπιχτερ ξαδερφο του εχει κολεξιον απο dildos και αυτος
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ο ιδιος σ.α που εχει τα τρια κτηρια γεματα με αστον και φερραρι στην πειραιακη ειναι ο ιδιος που εχει και την μοναδικη black laferrari στην σ.α
ποτε μην λες ποτε (μαλλον θα πρεπει να κανω καμια βολτα απο εκει κατω ξανα να δω τι παιζει )
(δεν ειναι δα και νεο ειχε φερει την ενζο περισυ και την f50 ολες με σ.α πινακιδες )Το σ.α τι σημαίνει;
Σαουδάραβας;
-
-
Φωτογραφίες από την παραγωγή: http://www.automobilemag.com/features/n ... laferrari/
-
-
Από ήχο μέσα δε λέει και τόσο πολλά πάντως...
-
Κι από επιδόσεις και από ήχο απλά αλλού και δεν πίεζε καν... το κόκκινο ούτε που το πλησίασε.
-
Ο ήχος δεν ήταν και πολύ πωρωτικός για την κατηγορία του. Σαν 458 ακούγεται. Περιμένεις κάτι παραπάνω.
LaFerrari (πρώην F70/F150)